PlayStation.Community

2018.10.17. 09:55 Komment
2 hozzászólás
Értékeld a hírt!
Vadonatúj akció-kalandjáték.

TELJESEN ÚJ ÉLMÉNYEK VÁRNAK A MÁTÓL KAPHATÓ STARLINK: BATTLE FOR ATLAS™ UNIVERZUMÁBAN

A Ubisoft® örömmel jelenti be, hogy a Ubisoft Toronto fejlesztésében készült vadonatúj akció-kalandjáték, a Starlink: Battle for Atlas™ mától kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Ez a nyílt világú űrkaland moduláris játékokkal fokozza az élményt, így a játékosok űrhajójuk fizikai változatának összeállítását és módosítását, valamint kontrollerre rögzítését követően egy epikus kalandra indulhatnak az Atlasz-rendszeren keresztül egyedül, vagy akár egy barátjuk oldalán az osztott képernyős, helyi többjátékos módban. Minden az űrhajóra rögzített moduláris elem azonnal megjelenik a játékban, így a játékosok különböző képességekkel, fegyverekkel és hajókkal kísérletezve vihetnek be pusztító sorozatokat ellenfeleiknek.

A megjelenés alkalmából kiadott magyar feliratos előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
„A Starlink: Battle for Atlas a csapatunk világűr és kalandok iránti szenvedélyéből születette projekt – egy játék, amiről gyerekként álmodoztunk és izgatottak vagyunk, hogy végre minden korosztályú játékossal megoszthatunk” mondta Matthew Rose, a Ubisoft Toronto producere. „Alig várjuk, hogy lássuk, ahogy a játékosok képzőerejüket bevetve a szárnyak, fegyverek és pilóták kombinálásával megalkotják álmaik űrhajóját, amivel aztán segítenek legyőzni az Elveszett Légiót és megmenteni az Atlasz-rendszert.”

A Starlink csillaghajói és pilótái mindegyik verzióval kompatibilisek*, így a játékosok teljesen képzelőerejüket kihasználva kombinálhatják kreatívan a különböző elemeket, hogy alkalmazkodjanak és felülkerekedjenek az eléjük állított kihívásokon. A moduláris játékokkal és dinamikus harci mechanikákkal a játékosok számos különböző módon teljesíthetik küldetésüket és juthatnak túl az akadályokon, számos különböző pilóta képességgel, fegyverrel és csillaghajóval kísérletezve, valamint pusztító sorozatokat szabadítva ellenfeleikre.

A Starlink: Battle for Atlas hatalmas nyílt világában egy egész csillagrendszert fedezhetsz fel teljesen szabadon. Az alapoktól a Snowdrop motorral felépített játékban megszakítások nélkül utazhatod be az Atlasz-rendszer egzotikus, élettel és egyedi kihívásokkal teli idegen világát, hét bolygóján keresztül.

A Starlink színes karaktergárdájához a profil pilóta és a Star Fox csapat vezetője, Fox McCloud és ikonikus Arwing hajója is csatlakozik számos exkluzív tartalom kíséretében a játék Nintendo Switch változatában. A játékosok az egész kampányt végigjátszhatják Fox McCloud szerepében, és exkluzív küldetésekre indulhatnak az Atlasz-rendszerben, hogy legyőzzék a Star Fox csapat riválisát, Wolf O’Donnell-t.

A Starlink: Battle for Atlas™ Starter Pack tartalmazza a játékot, egy űrhajót, egy pilótát, egy pár fegyvert, egy Starlink kontroller állványt és egy posztert. A Nintendo Switch Starter Pack tartalmazza az Arwing csillaghajót és a Fox McCloud pilótát is tartalmazza. A Starter Pack mellett a játékosok további külön kapható csillaghajókkal, fegyverekkel és pilótákkal bővíthetik gyűjteményüket.

A Starlink: Battle for Atlas™ mától országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2. martin  Főszerkesztő
2018.10.17. 13:33:16
LV27
Remek videotesztünk készül róla!
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
1. soliduss  A Krónikás
2018.10.17. 11:14:13
LV25
na az ubinak is meglesz a maga Skylandar/disney infinity féle agymenése.

Szoritok nekik---- de az 5 éves kisfiamból kiindulva ők már nem az a gen akiket ez érdekel sajnos..
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
PSC - Nagy Tavaszi Nyereményjáték
2019.04.21. 22:00 PlayStation.Community
22 hozzászólás
Szerző: martin
One Piece: World Seeker.
GRIP: Combat Racing - team mode bemutató
2019.04.19. 20:46 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Ingyenes update érkezett a futurisztikus száguldáshoz.
One Piece: World Seeker - érkezőben az első DLC
2019.04.19. 20:46 Komment
1 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Kalandot kap az ex-kalózvadász.
Capcom - készül a Resident Evil 3: Nemesis remake?
2019.04.19. 09:19 Komment
12 hozzászólás
Szerző: martin
Ez egy kósza pletyka.
Fade to Silence - traileren Havas Jon új kalandja
2019.04.19. 09:10 Komment
0 hozzászólás
Szerző: martin
Téliesített fantasy a THQ Nordic-tól.