.
 

PlayStation.Community

2018.09.15. 15:38 Komment
2 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Értékeld a hírt!
Három játszható karakter.

A Square Enix megosztott egy nagy adag képet és rajzot a Front Mission univerzumban játszódó Left Alive-ról, illetve elárult részleteket is a kalandról.

2127-ben a Garmonia Köztársaság háborút indít a szomszédos Rutenia ellen, amelyet a határmenti Novoslava város megszállásával kezd. A ruteniai határőröket ez teljesen váratlanul éri, és szinte azonnal véget is ér a csata - azok számár azonban, akik hátramaradtak, a harc a túlélésért csak most veszi kezdetét. A három játszható karakter a következő:

- Mikhail Alexandrovich Schwarov egy wanzer pilóta a Ruteniai Hadsereg 2. gépesített osztagában. Bár nem túl tapasztalt, nagyon dícsérik képességeit, viszont hírhedt kisebb engedetlenségi szabályszegései miatt, és tisztjei problémásnak tartják. Ott van, amikor az ellenséges hadsereg támad, így egysége és saját wanzere megsemmisülnek - alig marad életben, és izolálva találja magát, szövetségesek nélkül.
- Leonid Fedorovich Ostermann a novoslavai felszabadító mozgalom, azaz az NGFP magas beosztású tagja. Eredetileg egy zsoldos volt, akit felbérelt a mozgalom, amikor fegyveres ellenállása intenzívebbé vált. Miközben a szervezetnek dolgozott, egyre szimpatikusabbá váltak eszméi, és központi tagja lett úgy, hogy felügyelte a fegyveres műveleteket. Amikor a csoport vezetőjét meggyilkolják, őt állítják elő tettesként, és halálra ítélik. Természetesen tagadja a vádakat, ráadásul indítéka se volt, de a döntésben több szemtanú vallomása is közrejátszott. Nyilvános kivégzését valójában megjátsszák, és helyette börtönbe zárják. Ekkor éri el a háború Novoslavát, miközben nem tudja, hogy miért gyilkolták meg a vezért, és azt sem, hogy ő miért maradhatott életben.
- Olga Sergeevna Kalinina egy novoslavai rendőrtiszt, aki egykor wanzer pilóta volt Garamoniában, de elvesztette egyetlen lányát egy fegyveres konfrontációban az NGFP népe és a hadsereg között - ezért hagyta ott a hadsereget. Miután megkapta a ruteniai állampolgárságot, rendőrtiszt lett Novoslavában. Bár kiváló zsaru, és próbál mindent megtenni a rend fenntartása érdekében, független akciói teszik kiemelkedővé, miközben gyakori csempészügyek után nyomoz.

A kaland során a játékosok mindhárom karaktert irányítják, ugyanis a sztori akkor veszi kezdetét, amikor - eltérő körülmények között - magukra maradnak az ellenséges vonalak mögött. Kevés a lőszer és az ellátmány, és szinte lehetetlen szemtől szembe harcolni az ellenséggel. A taktika fontos, és ki kell választani a legjobb útvonalakat, valamint csapdákat állítani. Lopakodva, barkácsolva és különféle egyéb stratégiai elemekkel el lehet kerülni a nyílt konfrontációt, míg próbálják kideríteni a hősök, hogy mi áll a ruteniai invázió mögött, és mi motiválja az összeesküvést.

A kaland február 28-án jelenik meg PlayStation 4-re Japánban, míg hozzánk 2019-ben jut el - aszigetórszág gyűjtői verziója, amely tartalmaz egy Volk wanzert, szintén a galériában látható.
Képgaléria
Kapcsolódó tartalom
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2. GrayFox  Szerkesztő
2018.09.16. 15:48:50
LV9
+1
Brutálisan várós, mind a gameplay, mind a művészi rendezés jónak tűnik, Shinkawa teljesen Peace Walker-stílusban hozta a dizájnokat. Remélem nem cseszik el.
30 YEARS OF METAL GEAR - メタルギア30周年
1. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2018.09.15. 15:57:04
LV28
Elég komoly ez a gyűjtői szobrocska.
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
PSC - The LEGO Movie Videogame nyereményjáték
2019.01.20. 22:00 PlayStation.Community
43 hozzászólás
Szerző: martin
Biznisz van.
Death Stranding - Kojima a Guerrilla Games-nél járt
2019.01.19. 13:30 Komment
14 hozzászólás
Szerző: martin
...akik szájtátva nézték új játékát.
Degrees of Separation - 5 perces gameplay bemutató
2019.01.19. 12:50 Komment
1 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Gyönyörű 2D-s logikai-platformjáték.
World War Z - egy tucat új kép érkezett
2019.01.19. 12:50 Komment
6 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Ha kevesellnéd Raccoon City zombiállományát.
The Occupation - csúszik a nyomozós thriller
2019.01.19. 12:50 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Még apró csiszolások szükségesek a négy éve fejlesztett játékhoz.