PlayStation.Community

2018.09.15. 11:37 Komment
0 hozzászólás
Értékeld a hírt!
Dzsungeleken és vérfagyasztó sírkamrákon át.

MEGJELENT A SHADOW OF THE TOMB RAIDER

A Square Enix®, az Eidos-Montréal™ és a Crystal Dynamics® örömmel jelenti be, hogy a kritikusok által elismert Tomb Raider® sorozat legújabb része, a Shadow of the Tomb Raider™ már kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A megjelenés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
„Már a kezdetektől részt vettem a reboot fejlesztésében, és rendkívül boldog vagyok, hogy segíthettem a sorozat megformálásában az évek során” mondta Dan Chayer-Bisson, Game Director, Eidos Montréal. „A Shadow of the Tomb Raider igazán különleges élményt nyújt a sorozat minden rajongójának, akár ez az első Tomb Raider játékuk, akár a sorozat összes korábbi részével játszottak. A fejlesztőcsapat és jómagam büszkék vagyunk arra, amit megalkottunk, és reméljük a játékosok is élvezni fogják Lara meghatározó kalandját világszerte.”

„A Shadow of the Tomb Raider fejlesztése során a csapatunk lenyűgöző munkát végzett Lara eredettörtének lezáró epizódján, miközben megmutatta stúdiónk erősségét” mondta David Anfossi, Head of Studio, Eidos-Montréal. „Az Eidos-Montréal büszke a csapata által felépített magával ragadó, lebilincselő világokra, a Shadow of the Tomb Raider pedig tovább erősíti az ez iránti elkötelezettségünket.”

A Shadow of the Tomb Raider keretében Laranak halálos dzsungeleken és vérfagyasztó sírkamrákon átküzdve magát kell megőriznie lélekjelenlétét még a legsötétebb óráiban is. Ahogy az idővel versenyezve igyekszik megmenteni a világot a maja apokalipszistől, végül az a Tomb Raider válik belőle, amire hivatott.

Az Eidos-Montréal veterán Tomb Raider fejlesztőcsapata gondozásában és a Crystal Dynamics közreműködésével készült Shadow of the Tomb Raider már kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
PSC - Nagy Tavaszi Nyereményjáték
2019.04.25. 22:00 PlayStation.Community
59 hozzászólás
Szerző: martin
Devil May Cry 5.
A Platinum Shop jelenti - kapható a Mortal Kombat 11
2019.04.23. 12:01 PlayStation.Community
4 hozzászólás
Szerző: martin
Shao Kahn DLC jöhet?
Mortal Kombat 11 - nemzetközi tesztpontszámok
2019.04.23. 10:23 Komment
4 hozzászólás
Szerző: martin
Magas, de nem a csúcs.
Days Gone - 20GB az első napos javítás
2019.04.22. 11:04 Komment
19 hozzászólás
Szerző: martin
Vót' benne hiba szépen.
PSC - Nagy Tavaszi Nyereményjáték
2019.04.21. 22:00 PlayStation.Community
44 hozzászólás
Szerző: martin
One Piece: World Seeker. *SORSOLVA*