.
 

PlayStation.Community

2018.09.15. 11:37 Komment
0 hozzászólás
Értékeld a hírt!
Dzsungeleken és vérfagyasztó sírkamrákon át.

MEGJELENT A SHADOW OF THE TOMB RAIDER

A Square Enix®, az Eidos-Montréal™ és a Crystal Dynamics® örömmel jelenti be, hogy a kritikusok által elismert Tomb Raider® sorozat legújabb része, a Shadow of the Tomb Raider™ már kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A megjelenés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
„Már a kezdetektől részt vettem a reboot fejlesztésében, és rendkívül boldog vagyok, hogy segíthettem a sorozat megformálásában az évek során” mondta Dan Chayer-Bisson, Game Director, Eidos Montréal. „A Shadow of the Tomb Raider igazán különleges élményt nyújt a sorozat minden rajongójának, akár ez az első Tomb Raider játékuk, akár a sorozat összes korábbi részével játszottak. A fejlesztőcsapat és jómagam büszkék vagyunk arra, amit megalkottunk, és reméljük a játékosok is élvezni fogják Lara meghatározó kalandját világszerte.”

„A Shadow of the Tomb Raider fejlesztése során a csapatunk lenyűgöző munkát végzett Lara eredettörtének lezáró epizódján, miközben megmutatta stúdiónk erősségét” mondta David Anfossi, Head of Studio, Eidos-Montréal. „Az Eidos-Montréal büszke a csapata által felépített magával ragadó, lebilincselő világokra, a Shadow of the Tomb Raider pedig tovább erősíti az ez iránti elkötelezettségünket.”

A Shadow of the Tomb Raider keretében Laranak halálos dzsungeleken és vérfagyasztó sírkamrákon átküzdve magát kell megőriznie lélekjelenlétét még a legsötétebb óráiban is. Ahogy az idővel versenyezve igyekszik megmenteni a világot a maja apokalipszistől, végül az a Tomb Raider válik belőle, amire hivatott.

Az Eidos-Montréal veterán Tomb Raider fejlesztőcsapata gondozásában és a Crystal Dynamics közreműködésével készült Shadow of the Tomb Raider már kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
PSC - The LEGO Movie Videogame nyereményjáték
2019.01.20. 22:00 PlayStation.Community
43 hozzászólás
Szerző: martin
Biznisz van.
Death Stranding - Kojima a Guerrilla Games-nél járt
2019.01.19. 13:30 Komment
14 hozzászólás
Szerző: martin
...akik szájtátva nézték új játékát.
Degrees of Separation - 5 perces gameplay bemutató
2019.01.19. 12:50 Komment
1 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Gyönyörű 2D-s logikai-platformjáték.
World War Z - egy tucat új kép érkezett
2019.01.19. 12:50 Komment
6 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Ha kevesellnéd Raccoon City zombiállományát.
The Occupation - csúszik a nyomozós thriller
2019.01.19. 12:50 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Még apró csiszolások szükségesek a négy éve fejlesztett játékhoz.