PlayStation.Community

2018.09.14. 17:16 Komment
0 hozzászólás
Értékeld a hírt!
Felfedve a DLC-k sorrendje.

A UBISOFT® FELFEDTE AZ ASSASSIN’S CREED® ODYSSEY MEGJELENÉS UTÁNI TARTALMAIT

A Ubisoft bemutatta az Assassin’s Creed® Odyssey 2018. október 5-i megjelenését követő bővítéseinek ütemtervét, valamint a Szezonbérlet részleteit, ami két nagy epizódikus narratív kaland mellett tartalmazni fogja az Assassin’s Creed III Remasteredet is. Emellett a játék minden Assassin’s Creed® Odyssey játékos számára ingyenesen elérhető kiegészítéseket is kapni fog, mint például a történet vezérelt és epizódikus The Lost Tales of Greece, valamint a napi és heti játékbeli események.

A bejelentés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
Az Assassin’s Creed® Odyssey a sorozat eddigi egyik legnagyobb és legambiciózusabb élő ütemtervével, minden eddiginél több sztoritartalmat biztosít a játékosoknak új, epizódikus formában, a Szezonbérlet két kiegészítőjének részeként. A játékosoknak lehetősége lesz rögtön elmerülni az új epizódokban, de akár kivárhatják az összes megjelenését is, hogy egyetlen összefüggő kalandként éljék át a történetüket.

Az Assassin’s Creed® Odyssey Szezonbérlet tartalma:

Story Arc I – Legacy of the First Blade: Az epizódikus kaland bemutatja a játékosoknak az ikonikus rejtett penge első használóját, aki megváltoztatta a történelmet. Ebben a kiegészítőben a játékosok többet megtudhatnak az Asszasszinok eredetéről és arról, miért döntöttek úgy, hogy az árnyak mögül küzdenek. Az első kiegészítő epizódjai 2018 decemberétől kezdve körülbelül hathetente fognak megjelenni.

Story Arc II – The Fate of Atlantis: A második fejezetben a játékosok isteni teremtményekkel nézhetnek szembe, miközben felfedik a legendás elsüllyedt város titkait. A váratlan fordulatokkal és csavarokkal teli történet során továbbá közelebbről megismerhetik a görög mitológiát és az Első Civilizációt. A második kiegészítő epizódjai 2019 tavaszától kezdve körülbelül hathetente fognak megjelenni.

Assassin’s Creed III Remastered: Lobbantsd lángra az Amerikai Függetlenségi Háború szikráját Connor, a mester asszasszin szerepében, a gyönyörű és kegyetlen 18. századi Amerikában. Ahogy a véres forradalom napja egyre közeledik, a klánodat egy nagyhatalmú csoport fenyegeti, aki le akarja verni az Amerikai Függetlenségi Háborút, és átvenni az uralmat a tizenhárom kolónia felett. A falud pusztulását látva arra az elhatározásra jutsz, hogy életedet a szabadság kiharcolásának szenteled, ennek eléréséhez pedig egy évtizedig tartó küldetésre indulsz. Az Assassin’s Creed III Remastered 2019 márciusában fog megjelenni és az alábbiakat is tartalmazza:
A játékhoz megjelent összes DLC: Benedict Arnold Missions, Hidden Secrets Pack és Tyranny of King George
Assassin’s Creed Liberation Remastered

A Remastered kiadás 4K és HDR támogatást is tartalmazni fog PlayStation 4 Pro, Xbox One X és PC platformokon, a magasabb felbontás, új grafikai motor és számos egyéb fejlesztés mellett, de a játék mechanikái és ergonómiája ugyancsak frissítve lesz. Az Assassin’s Creed III Remastered az Assassin’s Creed® Odyssey Szezonbérlet részeként, vagy külön is megvásárolható lesz.

A Szezonbérlet az Assassin’s Creed® Odyssey Gold Edition kiadásának részeként, vagy külön is megvásárolható.

A Szezonbérlet tartalmai mellett a megjelenését követően az Assassin’s Creed® Odyssey minden játékos számára ingyenes kiegészítéseket is kapni fog, köztük:

- The Lost Tales of Greece: Ingyenes epizódikus küldetéssorozatok, melyek a kiegészítők epizódjainak megjelenése között válnak elérhetővé, folyamatosan új történeteket és felfedeznivalókat biztosítva a játékosoknak. A küldetések során találkozhatsz az Assassin’s Creed® Odyssey világának új és már ismerős karaktereivel egyaránt.

- Rendszeres játékbeli események: Minden héten egy új epikus hajó vagy zsoldos fog megjelenni, új kihívást biztosítva a játékosoknak. A napi és heti megbízatásokkal a játékosok egész Görögország-szerte teljesíthetnek új küldetéseket.

- Sok egyéb frissítés, köztük legyőzésre váró új óriások, mitikus lények és a New Game Plus mód nyújt állandó kihívást a játékosoknak, valamint lehetőséget, hogy döntéseikkel alakítsák történetüket.

Az Assassin’s Creed® Odyssey fejlesztőcsapata rendkívül elhivatott a játék folyamatos támogatása és játékélményének javítása iránt, így a megjelenést követően további, egyelőre nem bejelentett tartalmakkal fogják bővíteni.
Az Assassin’s Creed® Odyssey Az alábbi kiadásokban lesz kapható:

Assassin’s Creed® Odyssey Omega Edition:
- Assassin’s Creed Odyssey játékszoftver
- 32 oldalas művészeti album: A Ubisoft Québec művészeinek rajzaival, melyek a játék megalkotásához vezettek.
- Világtérkép: Fedezd fel az Assassin’s Creed® Odyssey világát ezzel a kézzel rajzolt művészi térképpel.
- Omega Pack: Kronos csomag, 1 ideiglenes XP boost és 1 ideiglenes drachma boost. A Kronos csomag 5 epikus páncélzatot, 1 epikus fegyvert és 1 epikus lovat tartalmaz.

Assassin’s Creed® Odyssey Gold Edition:
- Assassin’s Creed Odyssey játékszoftver
- Szezonbérlet: Szerezz hozzáférést az Assassin's Creed® Odyssey új narratív fejezeteihez a szezonbérlet részeként

Assassin’s Creed® Odyssey Medusa Edition:
- Assassin’s Creed Odyssey játékszoftver
- The Fallen Gorgon szobor (magasság: 33 cm)
- 64 oldalas művészeti album: A Ubisoft Québec művészeinek rajzaival, melyek a játék megalkotásához vezettek.
- Világtérkép: Fedezd fel az Assassin’s Creed® Odyssey világát ezzel a kézzel rajzolt művészi térképpel.
- Válogatott játékzene: Az Assassin’s Creed® Odyssey legjobb zenéinek válogatása.
- Omega Pack: Kronos csomag, 1 ideiglenes XP boost és 1 ideiglenes drachma boost. A Kronos csomag 5 epikus páncélzatot, 1 epikus fegyvert és 1 epikus lovat tartalmaz.

Az Assassin’s Creed® Odyssey előrendelők emellett egy bónusz The Blind King küldetéssel is gazdagodhatnak, mely során egy rejtélyes utazóról kiderül, hogy sokkal több, mint aminek elsőre mutatja magát.

Az Assassin’s Creed® Odyssey 2018. október 5-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
PSC - Nagy Tavaszi Nyereményjáték
2019.04.25. 22:00 PlayStation.Community
9 hozzászólás
Szerző: martin
Devil May Cry 5.
Days Gone - 20GB az első napos javítás
2019.04.22. 11:04 Komment
3 hozzászólás
Szerző: martin
Vót' benne hiba szépen.
PSC - Nagy Tavaszi Nyereményjáték
2019.04.21. 22:00 PlayStation.Community
42 hozzászólás
Szerző: martin
One Piece: World Seeker. *SORSOLVA*
Daymare: 1998 - egy új túlélő-horrorjáték van születőben
2019.04.21. 21:59 Komment
4 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Végre! Egy új zombis játék!
Pletyka - íme a Mortal 11 DLC karaktereinek listája
2019.04.21. 10:36 Komment
8 hozzászólás
Szerző: martin
Fura nevek a sorban.