.

PlayStation.Community

2018.09.14. 08:43 Kedvcsináló
0 hozzászólás
Szerző: Masamune
Értékeld a cikket!
Régi mániám, Sonic-kal végigszaladni a Green Hill Zónán...

Je suis Sonic

Sonic-os vagyok, klasszik MegaDrive-os kölyök. Tévedés ne essék, nekem nagyon tetszett a Mario, de Sonic mindig is gizdább volt. Sokkal, sokkal gizdább.
A száguldozás, a piros skárpis metálkék színű sűnmalac hamar elbűvölt. Karácsonyra kaptam meg az első Sega MegaDrive-omat a Sonic első részével, ami talán alapjáték volt a gép mellé, és imádtam minden percét. Azután jött a második rész Tails-szel, és mi édesanyámmal közösen pofoztuk le Dr. Robotnikot (az igazi Sonic-osoknak Robotnik, nem pedig Eggman), előtte pedig Metal Sonic-ot. Nagy nehezen összegyűjtöttem a Chaos Emeraldokat és Super Sonic-ként kettővel feljebb kapcsolhattam a sebességen. Imádtam!
A Sonic 3-at is nagyon szerettem, főleg a Super Sonic-os intrót és Knuckles megjelenését, de a kedvencem a Sonic & Knuckles. A pályadizájn, a zene (Flying Battery Zone és Sky Sanctuary Zone!!!!).

Véleményem szerint a legjobb Sonic a világon, ezért a legnagyobb örömmel jelentem be nektek, kedves játékosok, hogy a Sonic Mania Plus számomra helyet foglalt mellette. Rendelkezik a Sonic and Knuckles gizdaságával, bájával, és egy tonna olyan plusz feature-rel, amitől csak beigazolódott az, amit mindig is hajtogattam, ha a Sonic felmerült egy beszélgetésben: hogy nem kell ide csuda grafikás csillivilli 3D Sonic, csak egy olyan, aminek igazi lelke van, klasszik' dimenzióban, klasszik' játékmenetben.
Ehhez egy Christian Whitehead kellett, aki a klasszikus részek rajongója és mély tisztelője. Félreértés ne essék: semmi újat nem tesz hozzá a Mania a klasszikus részekhez, egyszerűen csak feljebb tekeri és egybegyúrja minden pozitívumukat egy tökéletes játékba, amit úgy hívnak, hogy Sonic Mania!
Le Plus

A Mania két karakterrel bővült a Plus DLC pack keretében. Mighty és Ray csatlakozik Sonic, Tails és Knuckles csapatához.
Mighty egy armadillo, aki golyó alakban nem sérül a tüskéktől, illetve egy Ground Slam támadással rendelkezik és falakon megy át. Ray egy repülőmókuska és ezt is csinálja, repül. Hogy ez miért hasznos dolog, azt nem kell ecsetelnem.
Kettőjük stílusához lett igazítva az Encore játékmód, ami megbolondítja egy picit a pályákat, több karaktered van így több esélyed is arra, hogy egy szintet kimaxolhass. Nagyon király dolog!
Ezek nem nagy újdonságok, de olyan mértékben adnak hozzá a Mania-hoz, amitől csak még jobb lett. Kár, hogy nem volt ez már eredetileg benne a Mania-ban, de így legalább azok, akik eddig nem szerezték be, most kaphatnak egy gyönyörű fizikai verziót kifordítható borítóval. Rohadtul megéri...
Azoknak a Sonic rajongóknak ajánlom, akik - mint pl. én - nem voltak túlzottan elégedettek az eddigi felhozatallal. Ez a mi játékunk barátaim. Rajongóktól rajongóknak!

(A játékot a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük! Megvásárolható támogatónk, a Platinum Shop budapesti boltjaiban, vagy webshopjából meg is rendelhető a megadott linkre bökve - többféle verzióban is. Ha már rendelkezel az eredetivel, akkor az Encore kiegészítőt 1529 Ft-ért kaphatod le a PS Store-ból.)
Képgaléria
Kapcsolódó tartalom
Olvasói vélemények
Elmélkedő - Hová utaznál legszívesebben?
2018.09.23. 09:00 PlayStation.Community
50 hozzászólás
Szerző: martin
Ha bárhova mehetnél a világon. És hová semmiképp?
SHADOW OF THE TOMB RAIDER (PS4)
2018.09.22. 12:20 Játékteszt
17 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Sírrabló születik.
Sword Art Online: Fatal Bullet - Szezonbérlet tartalmak (PS4, PSN)
2018.09.22. 10:45 Kedvcsináló
0 hozzászólás
Szerző: Masamune
A fegyverem a legjobb barátnőm...
Symmetry (PS4, PSN)
2018.09.21. 20:11 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Rettentő szimmetria.
Classic PS - Star Wars: Rebel Assault II
2018.09.21. 12:21 Classic PlayStation
10 hozzászólás
Szerző: VictorVance
A Felkelést a remény élteti.
NBA 2K19 (PLAYSTATION 4)
2018.09.20. 10:44 Játékteszt
1 hozzászólás
Szerző: Szativolution
Jó fejlesztő holtig tanul.
VALKYRIA CHRONICLES 4 (PS4)
2018.09.19. 12:00 Játékteszt
9 hozzászólás
Szerző: HTB
Szelekkel suttogó.
Mozi - Predator - A Ragadozó
2018.09.19. 09:14 Cool-Túra
7 hozzászólás
Szerző: VictorVance
A sportvadászat és a gerinckitépés filozófiája.
NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER (PS4)
2018.09.18. 12:13 Játékteszt
0 hozzászólás
Szerző: GrayFox
Felérhet a nagyokhoz?
MUV-LUV ALTERNATIVE (PLAYSTATION VITA)
2018.09.18. 09:16 Játékteszt
1 hozzászólás
Szerző: eszg_
Az év legepikusabb játéka megérkezett… PlayStation Vitára!