PlayStation.Community

2018.08.23. 13:08 [GC] 2018
1 hozzászólás
Értékeld a hírt!
A HITMAN™ Legacy Pack része.

A HITMAN LEGACY PACK MEGÚJULT FORMÁBAN HOZZA EL AZ ELSŐ SZEZON HELYSZÍNEIT A HITMAN 2-BE

A Warner Bros. Interactive Entertainment és az IO Interactive ma bejelentette a WORLD OF ASSASSINATION-t, egy folyamatosan bővülő világot, ami elhozza a HITMAN™ 2-be az előző szezon felújított helyszíneit.

A HITMAN™ Legacy Pack részeként mind a hat helyszín – Párizs, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado, Hokkaido – elérhető lesz DLC formájában a HITMAN 2 számos új funkciójával kibővítve, mint a teljesen új fejlődési rendszer, a tömegbe és növényzetbe való jobb beolvadás, picture-in-picture mód, a tükrök stratégiai használata, továbbfejlesztett harci AI, olyan új eszközök, mint a bőrönd, altató lövedék, vakító gránát, valamint új nehézségi szintek és sok más.

A bejelentés alkalmából kiadott új előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
Ahogy a HITMAN 2 új elemekkel, játékmódokkal és az előző szezon helyszíneivel bővül, a WORLD OF ASSASSINATION egy állandóan fejlődő élményt kínál, ami folyamatosan nő és teszi próbára a játékosokat, valamint határozza meg a Hitman múltját, jelenét és jövőjét.

A HITMAN Legacy Pack az előző szezont birtokló játékosok számára ingyenesen elérhető lesz, így a HITMAN 2 megjelenésekor plusz költség nélkül letölthetik majd a Season 1 felújított pályáit tartalmazó csomagot. „Egy rendkívüli utazáson vagyunk túl a rajongóinkkal és közösségünkkel, és hihetetlenül jól esik a folyamatos szeretetük és támogatásuk” mondta Hakan Abrak, CEO, IO Interactive. „Mi ezzel a csomaggal szeretnénk megköszönni és viszonozni a támogatásukat. Végre felfedhettük hosszútávú látomásunkat a World of Assassination-t, egy állandóan bővülő, folyamatos univerzumot a Season 1 Párizsától kezdve egészen a HITMAN 2 végéig és azon túl. Egy ilyen univerzum megalkotása nem csak a kreatív, de a technikai oldalról is roppant ambiciózus feladat, így nagyon csodálom és megbecsülöm a rendkívül tehetséges csapatunkat azért, amit elértek.”

A HITMAN™ 2 a világszerte elismert Hitman™ folytatása teljesen új, végletekbe menően részletes, élő, lélegző sandbox helyszínekkel, amik csak arra várnak, hogy a játékosok felfedezzék őket, és a játék biztosította korlátlan szabadsággal elkövessék a tökéletes merényletet a rendelkezésükre álló tárgyak, fegyverek, álruhák és számos lopakodási technika arzenáljával.

A HITMAN™ 2-ben új játékmódok is bemutatkoznak, mint az önálló Sniper Assassin mód, amiben a játékosok a sorozat történetében első alkalommal tapasztalhatják meg a kooperatív Hitman™ élményt egy másik játékossal együtt dolgozva célpontjaik kiiktatásán. A Hitman Sniper Assassin egyedül is élvezhető a 47-es Ügynök karakterét irányítva, valamint már bárki számára elérhető, aki előrendeli a HITMAN™ 2-t a kijelölt üzletekben.

A HITMAN™ 2 2018. november 13-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
1. lesliebuz1977  PlayStation.Community tag
2018.08.23. 19:52:21
LV4
A bérgyilkos kötelező darab a gyüjteményben!
I love games!
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
NARUTO bajnokságok 2020-ban is
2020.03.01. 12:00 Esemény
3 hozzászólás
Szerző: New129
Szupergyors nindzsák e-sport szintre emelve.
Sly Cooper: Thieves in Time - megvette a fejlesztőt a Facebook
2020.02.26. 11:12 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
A Sanzaru Games már Oculusra fejleszt.
One Punch Man: A Hero Nobody Knows - íme a megjelenési előzetes
2020.02.26. 10:59 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Lesz szezonbérlet: Suiryu az első karakter.
Samurai Jack: Battle Through Time - volt Ninja Gaiden-fejlesztők készítik
2020.02.26. 10:52 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
A múlt, jelen és jövő legjobb harcosa.
Resident Evil 3 Remake - új játékmenet videók, lesz demo is
2020.02.26. 10:44 Komment
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Mártsd bele kisujjadat a tébolyba.