PlayStation.Community

2018.08.23. 08:01 [GC] 2018
1 hozzászólás
Értékeld a hírt!
...és a gyűjtői verziókat is.

ISMERKEDJ MEG A VALKYRIA CHRONICLES 4 ÚJ FUNKCIÓIVAL

A SEGA Atlus örömmel mutatja be a Valkyria Chronicles 4 új funkcióit a játék legújabb előzetesében. A teljesen új Centurion segítségével rádión tüzérségi támogatást kérhetsz a közelben horgonyzó hajóról, hogy kiegyenlítsd az erőviszonyokat, a szintén új Grenadier karakterosztály pedig átok és áldás is egyben, hiszen csapásaik kereszttüzében kell neked is navigálnod a harctéren, de egyúttal te is meglepheted gyanútlan ellenfeleidet pusztító erejüket bevetve. Az új Last Stand funkcióval Claude vagy Riley képes a vereség küszöbén újra talpra állni és folytatni a harcot, így még az utolsó pillanatban is megfordíthatod a csata végkimenetelét.

Az előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
A felsorolt funkciók mindegyike a CANVAS Engine káprázatos, festményszerű látványvilágával elevenedik meg, az eredeti Valkyria Chronicles idejében játszódó történet középpontjában pedig az E Szakasz áll, melynek tagjai egy kétségbeesett küldetésre indulnak, hogy az Operation Northern Cross hadművelet részeként elfoglalják a Birodalom fővárosát, ezzel pedig véget vessenek a Keleti Császári Szövetség és az Atlanti Föderáció között dúló Második Európai Háborúnak.

A Valkyria Chronicles 4 már elérhető PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch demójával már ma részese lehetsz Claude Wallace parancsnok és az E Szakasz kalandjának, ahogy megteszik az Operation Northern Cross hadművelet első lépéseit, valamint bepillanthatsz a játék CANVAS Engine biztosította, olajfestményszerű látványvilágba, és megtapasztalhatod az innovatív BLiTZ rendszer izgalmait. A demó tartalmazza a prológust, az első két fejezetet és egy exkluzív bónusz küldetést is, játékállásodat pedig lehetőséget lesz megszerzett tárgyaiddal, szinteddel, tapasztalati pontjaiddal és pénzeddel együtt átvinni a teljes játékba, hogy onnan folytathasd, ahol abbahagytad. Mindemellett játékállásod átvitelével egy exkluzív kiegészítőt is szerezhetsz a teljes játékban.
Rendeld elő a játékot, hogy tiéd legyen a Valkyria Chronicles 4 Launch Edition kiadás, mely a játék mellett egy exkluzív Ragnarok (a játék imádnivaló felcser kutyája) matricát is tartalmaz, ha pedig valami igazán különlegesre vágysz, csapj le a Valkyria Chronicles 4 Memoirs from Battle Edition kiadására, mely az alábbi exkluzív tartalmakat kínálja:

- Exkluzív „Hafen” tank vinil szobor – A diadalmasan a hadszíntérre berobogó „Hafen” tank bakelit szobor készen áll Európa havas harctereinek meghódítására. „Hafen” több egy egyszerű tanknál, nevét ugyanis Claude galliai szülővárosáról kapta, valamint fontos szimbólum az egész E Szakasz számára. Ez a változat talán nem rendelkezik az eredeti „Hafen” tűzerejével, de minden rajongó gyűjteményének ékessége lesz!

- Claude játékbeli naplóját idéző 100 oldalas művészeti album – A Valkyria Chronicles 4 története a Claude naplójában rögzített fényképeken, jegyzeteken és emlékeken keresztül kerül bemutatásra. Ezt az exkluzív művészeti albumot Claude játékbeli naplója ihlette, és rengeteg vízfesték stílusú művészeti rajzot tartalmaz a Valkyria Chronciles 4 világából.

- Egy DLC páros a 7-es Szakasz karaktereivel* – Az „A United Front with Squad 7” és az „Edy’s Advance Ops” kiegészítőkben a rajongók újra találkozhatnak az eredeti Valkyria Chronicles 7-es Szakaszának tagjaival. Küzdj Welkin, Alicia, Isara, Rosie, Largo és Edy oldalán a 4 exkluzív küldetés több, mint 3 órányi tartalmán át teljesen szinkronizált átvezetőkkel és egyedi kihívásokkal. A küldetések teljesítését követően feloldhatod a 7-es Szakasz hat tagját és Edy egyedi gépfegyverét seregedhez a fő játékban. Támogasd meg csapatodat a 7-es Szakasz tagjaival!

*A 7-es Szakasz DLC küldetések azonnal elérhetők lesznek a „Memoirs from Battle Edition” kiadásban található letöltőkóddal. Ezek a kiegészítők külön is elérhetők lesznek minden platformra a megjelenés környékén.
A Valkyria Chronicles 4 2018. szeptember 25-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

(sajtóközlemény)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
1. Kenshinxxx  PlayStation.Community tag
2018.08.23. 09:09:33
LV4
Én már annyira várom! *.*
A demo csak olaj volt a tűzre.
your simple words just don't move me
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Cloudpunk - sztori orientált open-world
2020.02.22. 23:13 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Cyberpunk várostúra földön és levegőben.
Wintermoor Tactics - taktikai-RPG
2020.02.22. 21:30 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Egyetem, klubok, táblás taktikák.
PlayStation - a koronavírus miatt hagyják ki...
2020.02.22. 13:23 Komment
14 hozzászólás
Szerző: martin
...a GDC 2020-at.
Dog Duty - real-time taktika
2020.02.20. 20:33 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Kutyakötelesség.
Conan Chop Chop - ismét késik
2020.02.20. 20:08 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Pálcika Conan akcióban.