PlayStation.Community

2018.08.21. 22:01 [GC] 2018
1 hozzászólás
Értékeld a hírt!
...a manga-ringben.

ÚJABB IKONIKUS MANGA HARCOSOK CSATLAKOZNAK A JUMP FORCE KÜZDELMEIHEZ

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma bejelentette a JUMP FORCE hat új karakterét, valamint internetes lehetőségeinek részleteit. A japán Weekly Shonen Jump magazin 50 éves történetének legnagyobb hőseit és gonosztevőit felvonultató JUMP FORCE harcosaihoz hat ikonikus karakter csatlakozik a Hunter X Hunter, a One Piece és a Dragon Ball Z világából.

A bejelentés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
Internetes Lehetőségek:

A JUMP FORCE keretében a játékosok saját, egyedi avatárjukat megalkotva léphetnek kapcsolatba a világ játékosaival. A négy különböző részre – One Piece, Naruto, Dragon Ball Z és valós világ – osztott lobbiban a játékosok avatárjukat testreszabva megalkothatják a tökéletes harcost, mielőtt összecsapnának másokkal az internetes harctéren.

További részletek egy későbbi időpontban várhatók.

Új Karakterek:

A JUMP FORCE lenyűgöző karakterkínálatához hat további harcos is csatlakozik, köztük Gon és Hisoka a Hunter X Hunter, Sanji, Sabo és Blackbeard a One Piece, valamint a rettegett Vegeta a Dragon Ball Z világából.

Gon egy tiszta szívű fiatal fiú, aki számára barátai mindennél fontosabbak, a jó ügy érdekében pedig bármilyen ellenféllel szembeszáll. Hisoka pont az ellentéte, akinek kedélyes külseje egy szociopata harcost takar, aki élvezetből gyilkol.

Sanji a One Piece Straw Hat Crew csapatának szakácsa, de ez nem tévesszen meg, mivel ő az egyik legerősebb harcos, aki kész bárkivel megküzdeni, hogy megvédje bajtársait. Sabo olyan Luffy számára, mintha a testvére lenne, aki teljesen az irányítása alá tudja vonni a tüzet, ezt a pusztító képességét pedig a harcban is kamatoztatja. Blackbeard a One Piece egyik legvadabb és leggonoszabb karaktere, és az egyetlen ismert, két Devil Fruit képességet használó harcos, aki így képes földrengéseket előidézni és manipulálni a sötétséget.

Egyik játék se lenne teljes a Dragon Ball Z közismert karaktere, Vegeta nélkül. Goku egykori nemezise most vele együtt harcolva próbálja megmenteni a valós világot.

Új Pályák:

Bemutatkozott az új Namek pálya is a Dragon Ball Z univerzumból. A Namek bolygó volt a helyszíne a Frieza elleni borzalmas küzdelemnek, melyen három napjának köszönhetően folyamatos a nappal. A JUMP FORCE keretében a Namek bolygón egy rejtélyes zöld szobor is feltűnik...

A JUMP FORCE-ban a játékosok a világ legnépszerűbb és klasszikus anime/manga sorozatai, köztük a DRAGON BALL, a ONE PIECE, a NARUTO és sok más szereplőiből állíthatják összes 3 fős álomcsapatukat, hogy aztán olyan ikonikus helyszíneken harcoljanak velük, mint a Times Square (New York) vagy a Matterhorn csúcsa (Alpok). Az Unreal Engine 4 erejével a JUMP FORCE sosem látott módon, hihetetlenül realisztikus külsővel kelti életre a japán popkultúra titánjait.

A JUMP FORCE 2019-ben jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
1. Onimushaman  Szerkesztő
2018.08.22. 00:28:07
LV24
GrayFox azt mondta ne is gondoljak ra, de maradt egy elsozes kartyam. :D
señor
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
PSC - Catherine: Full Body nyereményjáték
2019.09.22. 22:00 PlayStation.Community
39 hozzászólás
Szerző: martin
Ezt most az ínyenceknek.
Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint - nyílt béta
2019.09.19. 09:35 Komment
0 hozzászólás
Próbáld ki!
PSC - FIFA18 kiegészítő PSN kódok PS4
2019.09.19. 09:32 PlayStation.Community
0 hozzászólás
Szerző: martin
Légy korrekt pls.
Project Sakura Wars - videó dömping
2019.09.18. 21:47 Komment
1 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Karakterek, sztori, játékmenet.
Monster Hunter World: Iceborne - menetrenden az update-ek
2019.09.18. 21:17 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Új szörnyek, Aloy a Horizonból, meg pár apróság.