PlayStation.Community

2018.08.21. 22:01 [GC] 2018
1 hozzászólás
Értékeld a hírt!
...a manga-ringben.

ÚJABB IKONIKUS MANGA HARCOSOK CSATLAKOZNAK A JUMP FORCE KÜZDELMEIHEZ

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma bejelentette a JUMP FORCE hat új karakterét, valamint internetes lehetőségeinek részleteit. A japán Weekly Shonen Jump magazin 50 éves történetének legnagyobb hőseit és gonosztevőit felvonultató JUMP FORCE harcosaihoz hat ikonikus karakter csatlakozik a Hunter X Hunter, a One Piece és a Dragon Ball Z világából.

A bejelentés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
Internetes Lehetőségek:

A JUMP FORCE keretében a játékosok saját, egyedi avatárjukat megalkotva léphetnek kapcsolatba a világ játékosaival. A négy különböző részre – One Piece, Naruto, Dragon Ball Z és valós világ – osztott lobbiban a játékosok avatárjukat testreszabva megalkothatják a tökéletes harcost, mielőtt összecsapnának másokkal az internetes harctéren.

További részletek egy későbbi időpontban várhatók.

Új Karakterek:

A JUMP FORCE lenyűgöző karakterkínálatához hat további harcos is csatlakozik, köztük Gon és Hisoka a Hunter X Hunter, Sanji, Sabo és Blackbeard a One Piece, valamint a rettegett Vegeta a Dragon Ball Z világából.

Gon egy tiszta szívű fiatal fiú, aki számára barátai mindennél fontosabbak, a jó ügy érdekében pedig bármilyen ellenféllel szembeszáll. Hisoka pont az ellentéte, akinek kedélyes külseje egy szociopata harcost takar, aki élvezetből gyilkol.

Sanji a One Piece Straw Hat Crew csapatának szakácsa, de ez nem tévesszen meg, mivel ő az egyik legerősebb harcos, aki kész bárkivel megküzdeni, hogy megvédje bajtársait. Sabo olyan Luffy számára, mintha a testvére lenne, aki teljesen az irányítása alá tudja vonni a tüzet, ezt a pusztító képességét pedig a harcban is kamatoztatja. Blackbeard a One Piece egyik legvadabb és leggonoszabb karaktere, és az egyetlen ismert, két Devil Fruit képességet használó harcos, aki így képes földrengéseket előidézni és manipulálni a sötétséget.

Egyik játék se lenne teljes a Dragon Ball Z közismert karaktere, Vegeta nélkül. Goku egykori nemezise most vele együtt harcolva próbálja megmenteni a valós világot.

Új Pályák:

Bemutatkozott az új Namek pálya is a Dragon Ball Z univerzumból. A Namek bolygó volt a helyszíne a Frieza elleni borzalmas küzdelemnek, melyen három napjának köszönhetően folyamatos a nappal. A JUMP FORCE keretében a Namek bolygón egy rejtélyes zöld szobor is feltűnik...

A JUMP FORCE-ban a játékosok a világ legnépszerűbb és klasszikus anime/manga sorozatai, köztük a DRAGON BALL, a ONE PIECE, a NARUTO és sok más szereplőiből állíthatják összes 3 fős álomcsapatukat, hogy aztán olyan ikonikus helyszíneken harcoljanak velük, mint a Times Square (New York) vagy a Matterhorn csúcsa (Alpok). Az Unreal Engine 4 erejével a JUMP FORCE sosem látott módon, hihetetlenül realisztikus külsővel kelti életre a japán popkultúra titánjait.

A JUMP FORCE 2019-ben jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
1. Onimushaman  Szerkesztő
2018.08.22. 00:28:07
LV24
GrayFox azt mondta ne is gondoljak ra, de maradt egy elsozes kartyam. :D
señor
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Granblue Fantasy: Versus - gameplay bemutató
2020.01.20. 17:33 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Lancelot vs. Percival
Szolgálati közlemény - Twitch-en és Discordon a PSC
2020.01.20. 16:39 PlayStation.Community
3 hozzászólás
Fejlődünk?!
Disintegration - jön a zárt és a nyílt béta
2020.01.19. 13:50 Komment
3 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Illetve jött egy fél órás gameplay videó is.
Black Book - kártyaalapú RPG-kalandjáték
2020.01.19. 13:16 Komment
1 hozzászólás
Szerző: ColdHand
A XIX. századi orosz folklórban.
Neko Ghost, Jump! - perspektívaváltogató platformer
2020.01.18. 12:49 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Szellemcica haj, hová lett az oldalnézet?