PlayStation.Community

2018.08.21. 16:41 [GC] 2018
0 hozzászólás
Értékeld a hírt!
Stílusa pszichológiai thriller.

ISMERD MEG A TWIN MIRRORTM KÉT JÁTÉKMECHANIKÁJÁT

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma bejelentette jövőre megjelenő pszichológiai thriller játéka, a Twin Mirror TM két játékelemét – Mind Palace és Double – egy új előzetesben. A három részből álló narratív kalandjáték első, „Lost On Arrival” epizódja 2019-ben fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Az előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
A Twin Mirror-ban játékosok az oknyomozó riporter, Sam szerepét ölthetik magukra, aki szülővárosába látogat barátja temetésére, másnap reggel azonban egy vérben úszó ingben ébred motelszobájában bármiféle emlék nélkül az azt megelőző estéről, így útnak indul, hogy megtalálja az igazságot egy sor jelentős döntésen keresztül.

A Gamescom keretében bemutatkozott Sam legnagyobb erőssége, a Mind Palace. Míg a kevésbé edzett elmék hajlamosak fontos információkat elfelejteni, vagy képtelenek kulcsfontosságú nyomokat felidézni, Sam agya teljesen másként működik. Éveken át tartó edzéssel Sam megalkotta saját Mind Palace változatát – egy helyet, ahol bármikor elérheti és felidézheti múltbéli emlékeit…vagy felállíthat lehetséges helyzeteket. Azonban még a legjobb szerszámok is berozsdásodhatnak rendszeresen karbantartás nélkül, így a játékosoknak is először be kell járatnia Sam agyát, hogy visszanyerje régi kapacitását.

A rejtélyek megoldása közben a játékosoknak nyomokat kell gyűjteniük a valós világban, majd a Mind Palace és a valóság között ugrálva összerakniuk a múlt elfeledett, vagy eltitkolt eseményeit…nem is sejtve, hogy mire, vagy kire bukkanhatnak.

Sam elméje azonban szintén számos csodának és rejtélynek ad otthont. Az ugyancsak ma bemutatott Double a Twin Mirror másik kulcsfontosságú eleme. Sam belső hangja az ő ízlésesebb és szarkasztikusabb énjeként jelenik meg, de vajon segíteni akar? Vagy akadályozni őt? A játékosoknak maguknak kell felfedezniük az igazi célját a történeten keresztül, ahogy Sam személyisége és a Double mókás útmutatása közti döntések között navigálnak.

„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk ezt a két kulcsfontosságú Twin Mirror játékelemet a Gamescomon” mondta Fabrice Cambounet, Senior Producer, Twin Mirror. „Úgy gondoljuk, hogy jó betekintést adnak egyedi narratív elképzelésünkbe, mivel mindkét játékelem erősen kötődik az általunk bemutatni kívánt történethez. Alig várjuk, hogy a játékosok felfedezzék a cselekmény titkait a 2019-ben érkező első epizóddal!”

A Twin Mirror első ’Lost On Arrival’ epizódja 2019-ben érkezik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
Street Fighter V: Champion Edition - megjelenési előzetes
2020.02.16. 17:32 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
A teljes csomag.
Shenmue III - érkezőben a sztori DLC
2020.02.16. 15:38 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Egy régi ismerőssel.
The Last of Us Part II - új artworkök és ingyen téma
2020.02.16. 15:13 Komment
1 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Illetve hamarosan játszható formában tündököl.
Below - tavasszal mi is nyomhatjuk
2020.02.16. 11:21 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Az új móddal a felfedezés kerül előtérbe.
Daymare: 1998 - a Resident Evil, ami nem Resident Evil
2020.02.16. 11:05 Komment
2 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Április végén túlélhetsz.