PlayStation.Community

2018.07.28. 09:08 [GC] 2018
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Értékeld a hírt!
Monstrum, Omen of Sorrow, és egyebek.

Augusztus végén kerül megrendezésre Kölnben a Gamescom 2018, a Soedesco pedig bejelentette, hogy mely játékok lesznek jelen. A PlayStation 4-es felhozatal az alábbi:

8-Bit Armies - A legszínesebb és legpörgősebb RTS is ellátogat a Gamescomra! A látogatók belevethetik magukat az élménybe, és gyűjthetik a nyersanyagokat, építhetnek egy erős bázist, majd idővel meghódíthatják az ellenségüket tankokból, katonákból és repülőkből álló epikus hadseregükkel.

Air Missions: HIND - A Gamescomon a játékosok kipróbálhatják a harci helikopter repülő szimulátort, amely PlayStation 4-re jelenik majd meg.

Monstrum - Csak a legbátrabb Gamescom látogatók kóstoljanak bele ebbe a túlélő horror kalandba. A játék PS4-re is készül, és egy idegtépő menekülésre invitálja a játékosokat egy elhagyatott teherhajóról, ahol egy borzalmas lény készül gyilkolni.

Omen of Sorrow - Ez a komor verekedős alkotás kiváló lehetőség egy gyors és halálos mérkőzésre a barátokkal. A Gamescom látogatók kipróbálhatják a legendás karaktereket és látványos különleges képességeiket, még a játék PlayStation 4-es megjelenése előtt. Zafkielt - az egyik harcost - Shae cosplayer kelti életre, akivel fotózkodni is lehet a helyszínen.

Truck Driver - Az első PS4-re is elérhető teherautó szimulátor publikusan először a Gamescomon lesz kipróbálható! A látogatóknak exkluzív lehetősége nyílik arra, hogy fejlesztési fázisában, elsőként próbálják ki a mókat, és jelezzék, hogy mit gondolnak róla.

Meglepetés! - Lesz még két kipróbálható meglepetés, amit egyelőre a képzelőerőre bízunk. A játékosok pörgős, akciódús és színes konzol játékokra számíthatnak!

Az idei Gamescom augusztus 21-e és 25-e között zajlik.
Kapcsolódó tartalom
Olvasói vélemények
PSC - Super Cane Magic ZERO nyereményjáték
2019.11.18. 22:00 PlayStation.Community
8 hozzászólás
Szerző: martin
Vau!
Rust - multiplayer élményre hegyezett túlélőjáték
2019.11.17. 15:13 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Egyedül nem megy...
Planet Coaster: Console Edition - nyáron végre eljön konzolokra is
2019.11.17. 14:54 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Építs hullámvasutakat, hogy az emberek meg tudják számolni hány ingerük van!
Wasteland 3 - tavasszal érkezik a folytatás
2019.11.17. 14:05 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
This is a land of confusion.
Pletyka - készül az 5G PSP konzol
2019.11.16. 12:46 Komment
24 hozzászólás
Szerző: martin
Az új hordozható Sony masina.