.
 

PlayStation.Community

2018.07.21. 16:30 Komment
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Értékeld a hírt!
Comic-Con áradat.

Egy a San Diego Comic-Conról közvetített livestream során többet tudhattunk meg az Insomniac Spider-Man játékáról. Bryan Intihar kreatív rendező, Bill Rosemann vezető kreatív rendező a Marvel Gamesnél, valamint Yuri Lowenthal, Peter Parker szinkronja meséltek érdekességeket, amiket pontokba szedve olvashattok.
A felsoroláson kívül a hír végén egy újabb sztori előzetest is megnézhettek.

- Silver Sable-t Nichole Elise alakítja, a karakter pedig eltérő tengelyen helyezkedik el Pókemberhez és a rosszakhoz képest, "érdekes és váratlan dinamikát adva" a játékhoz.
- A Sable Ügynökök ugyanabból az országból származnak, mint ahonnan Silver Sable, és dizájnjuk rajta is alapszik.
- Az Insomniac Games arra alapozott, ahogy Miles Morales megjelenik a képregényekben: gyakorlatilag egy Pókember fanboy. A partneri kapcsolat és a társak jelenléte fontos témája a kalandnak, és a jelenet Miles Moralesszel és Mary Jane-nel ezt demonstrálja. Peter életének egy új fázisába lép, és megtapasztalhatjuk, hogy időnként egy szuperhős is segítségre szorul.
- Pókember máshogy beszél annak függvényében, hogy viseli a maszkját vagy sem, illetve, hogy kivel beszél. Ha Mary Jane-hez szól - még akkor is, ha Pókemberként -, akkor is főként "csak Peter", ami nem fordul elő, ha mással kommunikál. Amikor nincs rajta az álarc, akkor kevésbé magabisztos, és picit furán érzi magát. Intihar kitért arra, hogy ez nagyon szerethető. Ha rajta a maszk, akkor magabiztos és ura a helyzetnek.
- Az Insomniac tiszteletben tartja a képregényeket, de "nem fél kicsit csavarni rajtuk": ezért ábrázol bizonyos karaktereket másképp. Például Mary Jane különálló személyiség lehet, aki cselekvőképes, saját motivációi vannak, és a dráma és a veszély közepén találja magát - ezért ajánlotta Intihar, hogy legyen a Hírharsona újságírója. Plusz ő mutatja be, hogy milyen szupererő nélkül létezni egy szuperhős világban.
- Eddig rengeteg mindent láthattunk, de még "tonnányi anyag van, amiről senki sem tud". A játék "hatalmas".
- Az újonnan leleplezett Velocity ruha szintén azon innovációk közé tartozik, amelyeket a csapat eszközölt: valami autentikusan Marvelt akartak tervezni. Adi Granov valósította meg, aki a Vasember filmeken is dolgozott, és ő segített Fekete Párduc új szerkójával is. Többek között a Nova képregények borítóit is ő alkotta.
- A Velocity (Sebesség) Suit elnevezés arra utal, amilyen képességekkel ruházza fel hősünket. A szerkóról a hír végén láthattok egy videót.
- Fekete Macska a The City that Never Sleeps DLC első részében jelenik majd meg. Rosemann megemlítette, hogy "saját Fekete Macska verziójukat" láthatjuk. Minden gonoszt úgy terveztek, hogy hasonlítsanak klasszikus kinézeteikre, de legyen modern és vagány, korábban nem látott megjelenésük. (Az is lehet, hogy Fekete Macska még a kiegészítő érkezése előtt felbukkan az alapjátékban.)
- Rosemann szerint a csapat "nem hajlandó elbukni". Felelősséget vállalnak azért, hogy jó legyen minden. Egy lehetőségük van, és nem lehetnek azok, akik "ekkora tehetséggel és a PlayStationnel mögöttük elszúrták". A kiválóság a cél, és ezt az időt bölcsen akarták arra fordítani, hogy minden idők legjobb Pókember játéka, minden idők legjobb Marvel játéka, minden idők legjobb Insomniac játéka, és minden idők legjobb videojátéka készülhessen el.
- A kérdésre, hogy "játszhatunk Miles Moralesként?" a következő választ adták: "Szeptember 7-én kiderül".

Az alkotás szeptember 7-én érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.
Kapcsolódó tartalom
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
1. Quentaro  PlayStation.Community tag
2018.07.21. 19:10:51
LV5
Emlékszem amikor az a pipogya Garfield-fiú alakította a Csodálatos Pókembert! :(
https://imgur.com/a/8qzHVpX
PSN: Quentaro81 http://bit.ly/GTSklubFB
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
A PlatinumShop jelenti - decemberi PlayStation akciók
2018.12.20. 10:00 PlayStation.Community
11 hozzászólás
Szerző: martin
Király karácsonyi kedvezmények.
PSC - Divinity: Original Sin II nyereményjáték
2018.12.15. 22:00 PlayStation.Community
32 hozzászólás
Szerző: martin
Kalandra fel!
Metro Exodus - teljesen kész a játék...
2018.12.14. 08:40 Komment
6 hozzászólás
Szerző: MolonLave
...és kicsit csúszik.
Soul Calibur VI - 2B a jövő héten csatlakozik
2018.12.14. 08:39 Komment
5 hozzászólás
Szerző: MolonLave
A NieR: Automata harcosa.
Onimusha: Warlords - bejelentve az új főcímdal
2018.12.14. 08:38 Komment
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Új reklám és játékmenet.