.
 

PlayStation.Community

2018.07.11. 10:39 Komment
0 hozzászólás
Értékeld a hírt!
Leszámolás az idegen pókfélékkel.

JÚLIUS 17-ÉN JELENIK MEG A FAR CRY® 5: LOST ON MARS

A Ubisoft® ma bejelentette, hogy a Far Cry® 5 második kiegészítője, a Far Cry 5: Lost on Mars 2018. július 17-től lesz elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. A Lost on Mars keretében a játékosok a Marsra utazhatnak Nick Rye szerepében és Hurk társaságában, hogy leszámoljanak az idegen pókfélékkel. A Lost on Mars külön, valamint az összes jövőben megjelenő DLC-hez hozzáférést biztosító Far Cry 5® Gold Edition részeként is megvásárolható.

A bejelentés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
A Far Cry 5: Lost on Mars kiegészítővel a játékosok Hope megye őrült szektáját hátrahagyva a vörös bolygóra utazhatnak, ahol Nick Rye és Hurk megpróbálja visszaállítani ANNE – az emberiség utolsó védvonalát jelentő futurisztikus AI – áramellátását. Ebben az új kalandban a játékosok egész sor új, idegen fegyvert vethetnek be, mint a Blaster of Disaster, a Hellfire és a Morphinator, a Space Jet segítségével pedig teljesen új utazási lehetőségek nyílnak meg előttük. Az emberiség sorsa a Far Cry 5 leghírhedtebb fenegyerekei kezében nyugszik. Ideje eltaposni pár bogarat!

Emellett mától minden Far Cry 5 játékos számára új Mars témájú Far Cry Arcade assetek érhetők el. A lelkes pályaszerkesztők ezekkel az új elemekkel feldobhatják már meglévő alkotásaikat, vagy akár teljesen új Lost on Mars témájú pályákat készíthetnek. A Far Cry 5 minden jövőben megjelenő DLC-je hasonló tematikus, minden játékos számára ingyenes Far Cry Arcade csomagokat fog tartalmazni.

A Far Cry 5 kiegészítőinek sora hamarosan tovább folytatódik az utolsó DLC-vel – Dead Living Zombies –, ami 2018. augusztusában fog megérkezni. A pályaszerkesztők emellett a kiegészítő ihlette új Far Cry Arcade assetekkel színesíthetik majd tovább pályáikat. A Dead Living Zombies külön, valamint az összes jövőben megjelenő DLC-hez hozzáférést biztosító Far Cry 5® Gold Edition részeként is megvásárolható.
A sorozat történetében először Amerikában játszódó Far Cry 5-ben, a játékosok teljesen szabadon fedezhetik fel az elsőre békésnek tűnő, de valójában mélyen romlott világot Montana állam fiktív Hope megyéjének új rendfenntartójaként. A játékos érkezése felgyorsítja a fanatikus végítélet szekta, a Project at Eden’s Gate több éves csendes terjeszkedését, akik erőszakkal átveszik az uralmat a megye felett. Folyamatos támadás alatt és a külvilágtól elzárva a játékosnak Hope megye lakóival összefogva kell megalapítaniuk az Ellenállást. A Far Cry 5 további tartalmakkal fog bővülni a Season Pass részeként elérhető prémium kiegészítőkkel, valamint ingyenes frissítésekkel, köztük új Far Cry Arcade assetekkel és játékbeli eseményekkel.

A Far Cry 5 országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, a Far Cry 3 Classic Edition pedig PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

(sajtóközlemény)
Olvasói vélemények
To All of Mankind - bejelentve a túlélőjáték
2019.02.15. 12:18 Komment
0 hozzászólás
Szerző: GrayFox
Posztapokaliptikus kaland Akihabarában.
A PlatinumShop jelenti - heti videojátékos újdonságok
2019.02.15. 11:00 PlayStation.Community
4 hozzászólás
Szerző: martin
Komoly "világvége alaphelyzet" választékkal!
Catherine: Full Body - szeptember elején érkezik hozzánk
2019.02.15. 10:24 Komment
3 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Visszatér a szerelmi háromszög.
Mortal Kombat 11 - Jade beszáll a bunyóba
2019.02.15. 09:32 Komment
1 hozzászólás
Szerző: GrayFox
Visszatér a zöld szépség.
PSC - Star Wars matrica nyereményjáték
2019.02.14. 22:00 PlayStation.Community
37 hozzászólás
Szerző: martin
Hűtőszekrényre való hülyeségek.