PlayStation.Community

2018.06.12. 23:37 [E3] 2018
1 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Értékeld a hírt!
A régi akció-RPG sorozat visszatér.

A Bandai Namco bejelentette, hogy a Divinity: Original Sin II - Definitive Edition megjelenik konzolokra, így PlayStation 4-re is. Az alkalom és a los angelesi esemény alkalmából egy videót is közzé tett az akció-RPG sorozat következő részéről.
A kapcsolódó sajtóközlemény a következőket árulta el:

"Készülj fel, hogy belépj a Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition végtelen számú lehetőséget rejtő világába! A kritikusok által elismert játék konzolos változata 2018. augusztus 31-én jelenik meg a BANDAI NAMCO Entertainment Europe kiadásában PlayStation 4-re és Xbox One-ra.
A Larian Studios alkotását, a Divinity: Original Sin 2 PC-s változatát a valaha volt egyik legjobb szerepjátékként tartják számon, ami elnyerte a PC Gamer 2017-es Game of the Year, valamint a 2018-as British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) díjakat is. A Divinity: Original Sin 2 jelenleg 93-as Metacritic értékelésen áll és az a Gamespot.com is 10/10 pontszámmal jutalmazta, amit eddig csak 15 játék kapott meg. A Larian Studios nem csak feljavította, de új tartalmakkal is kibővítette a Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition-t, mellyel végre a konzolos játékosok is elmerülhetnek a játék magával ragadó történetében és a Divinity sorozat lelkét jelentő körökre osztott küzdelmekben.
A Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition keretében közel végtelen számú lehetőség tárul a játékosok elé, kezdve saját karakterük megalkotásával, vagy a hat előre elkészített eredettörténet egyikének kiválasztásával. Minden karakterre másként reagál a környezete, miközben bejárnák a közel végtelen felfedezhető területet. A játék helyszíne az istenek által hátrahagyott Rivellon, ahol egy tiltott mágiát használó, elnyomó rend a varázslók után kutat attól tartva, hogy Forrás mágiájuk rést üt a világok között. Ahogy egyre erősebbé válsz kalandjaid során, idővel te kerülsz a Rivellon világát cserbenhagyó istenek helyére, azonban 4 fős csapatodból csupán egyikőtök válhat az új Istenséggé.
A Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition olyan feljavított funkciókkal kibővítve érkezik a konzolos játékosokhoz, mint a csapat tárhely rendszer, az új napló rendszer, az új oktató szakasz, a frissített PvP aréna, valamint egy új Story mód nehézségi fokozat. A legnagyobb változásokon azonban a játék harmadik fejezete esett át, amit teljesen újraírtak, hogy a játékosok még jobban elmerülhessenek a Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition tartalmas és lebilincselő cselekményében.
A Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition káprázatos grafikájával, lebilincselő történetével és sorsod megválasztásának szabadságával 2018. augusztus 31-én érkezik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Rendeld elő és szerezd meg az exkluzív Sir Lora kiegészítőt!"


Augusztus 31-én várható a megjelenés.
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
1. PDHiv  PlayStation.Community tag
2018.06.13. 19:26:15
LV1
Muszáj lesz ezt is kijátszani, még évékig el lehet lenni ezzel a konzolgenerációval.
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Szolgálati közlemény - Twitch-en és Discordon a PSC
2020.02.01. 10:00 PlayStation.Community
15 hozzászólás
Fejlődünk?!
PSC - Bánatos Nyereményjáték
2020.01.26. 23:00 PlayStation.Community
81 hozzászólás
Szerző: martin
Just Cause 4.
Lost Words: Beyond the Page - oldalnézetes platform-kalandjáték
2020.01.26. 13:20 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Hamarosan megérkezik a többszörösen díjazott alkotás.
Dawn of Fear - rögzített kamerás túlélő-horror érkezik
2020.01.26. 12:42 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Alone in the Dark, Resident Evil... Valaki?
Mortal Kombat - érkezik egy új kollekció?
2020.01.26. 12:22 Komment
3 hozzászólás
Szerző: ColdHand
A korhatár-besorolások honlapján állítólag bejegyeztek valamit.