PlayStation.Community

2018.06.13. 09:36 [E3] 2018
2 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Értékeld a hírt!
A kalózkodás halott, éljen a kalózkodás! *FRISSÍTVE*

A Skull and Bones is megjelent, a Ubisoft pedig E3-as konferenciájának részeként egy látványos, filmszerű előzetest mutatott be belőle, plusz egy játékmenet demonstrációt is.

Jövőre érkezik PlayStation 4-re.
A Ubisoft® az Electronic Entertainment Expo (E3) keretében bemutatta a Hunting Grounds területet és az új PvPvE (Player-versus-Player-versus-Enviroment) tartalmakat.

A Hunting Grounds egy megosztott PvPvE világba helyezi a játékosokat, ahol egyedül, vagy akár egy kalózbanda tagjaként is szelhetik a habokat, miközben lecsapnak a gazdag kereskedelmi útvonalakra, nagyhatalmú birodalmakkal és rivális kalózokkal ütköznek meg, valamint megpróbálják túlélni a szeszélyes óceán veszélyeit. Az új Hunting Grounds a 2017-es E3 alkalmával felfedett Disputed Waters többjátékos mód, valamint a Deadly Encounters oldalán lesz elérhető. A Disputed Wars PvP (Player-versus-Player) módban a játékosok két 5 fős csapatot alkotva küzdhetnek a kincsekért, süllyeszthetik el ellenfeleiket, majd szökhetnek meg a kalózvadászok elől.

Kalandozásuk során a játékosok egyedi és halálos hadihajókra tehetnek szert, melyek más-más szerepet töltenek be a játékos egyedi harcstílusától függően. Az új fegyverekkel és legénységgel végtelen számú lehetőség áll a játékosok előtt hajójuk képességeinek megváltoztatására, de emellett olyan külsőségeket is módosíthatnak, mint kapitány avatárjuk, orrszobruk, vitorlájuk, sisakjuk, jelképük, színüket és sok más, a tökéletes hajó megépítéséhez.
Az izgatott játékosok már ma regisztrálhatnak, hogy lehetőséget kapjanak a Skull & Bones megjelenés előtti bétáján való részvételre a http://www.skullandbonesgame.com/register oldalon, és visszajelzésükkel segítsék a fejlesztőcsapatot a lehető legélvezetesebb kalóz élmény megalkotásában.

A Ubisoft Singapure fejlesztésében készülő Skull & Bones a kalózok aranykorába repíti a játékosokat, ahol behajózhatják a kincsekkel teli, hatalmas Indiai-óceánt. Kalandozásuk során a játékosok a tengerek legrettegettebb kalózaivá válhatnak, számos eltérő képességű és felszereltségű hajóra tehetnek szert, melyekkel aztán elsüllyeszthetnek minden útjukba kerülő ellenfelet. Ahhoz, hogy túléljenek ebben a kegyetlen világban, a játékosoknak el kell sajátítaniuk a hajózás és a tengeri ütközetek minden trükkjét, miközben erős szövetségesekre tesznek szert.
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2. eandre  PlayStation.Community tag
2018.06.12. 12:52:19
LV11
Válasz 1. Sakamoto_14 üzenetére:
Inkább csak AC4 hajózása kioolózva és felmelegítve. Jó étvágyat. :D
1. Sakamoto_14  A bölcs
2018.06.12. 00:04:12
LV20
Eddig teljesen elkerültem ezt a címet, most viszont erősen felfigyeltem rá. Nem kicsit AC4 remake, de az nem is olyan nagy baj.
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Neko Ghost, Jump! - perspektívaváltogató platformer
2020.01.18. 12:49 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Szellemcica haj, hová lett az oldalnézet?
Moons of Madness - késnek a konzolos portok
2020.01.18. 12:09 Komment
4 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Holdkor a Marson.
Dragon Ball Z: Kakarot - nézz bele a streambe
2020.01.17. 15:05 Komment
0 hozzászólás
Este 9-től élőben követheted. *UPDATE*
The Elder Scrolls Online - The Dark Heart of Skyrim trailer
2020.01.17. 00:39 Komment
0 hozzászólás
Szerző: martin
Bemutatkozik az új kiegészítő.
Horizon Zero Dawn - megjelenhet PC-re is
2020.01.17. 00:11 Komment
34 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Horizon zéró exkluzivitás.