PlayStation.Community

2018.06.11. 22:26 [E3] 2018
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Értékeld a hírt!
Nem lenne a konferencia igazi nélküle.

Az E3 2018-as konferencia nyitányaként a Ubisoft egy táncos medvével jelentette be a Just Dance 2019-et.
A kiadott sajtóközlemény a következőket árulta el az idei epizódról:

"A Just Dance® 2019 elhozza az igazi parti hangulatot a játékosok otthonába több, mint 40 új világslágerrel, mint Bruno Mars és Cardi B “Finesse (Remix)” száma, vagy a k-pop “Bang Bang Bang” a BIGBANG-től. A minden Just Dance® 2019 példányhoz** mellékelt 1 hónapos Just Dance® Unlimited előfizetéssel még jobban feldobhatják a bulit több, mint 400 további zeneszámmal. Idén a Just Dance fejlesztői olyan kreatív szakértőkkel lépett partnerkapcsolatra világszerte, mint a francia utcai művész Chanoir és a spanyol stop-motion stúdió, a Clay Animation, hogy még káprázatosabb univerzumokat hozzanak el a játékba. A játék megjelenéséhez közeledve további partnerkapcsolatok és zeneszámok bejelentése várható.
Az E3 alkalmával bejelentett első számok a következők:
- Finesse (Remix) – Bruno Mars Ft. Cardi B
- Bum Bum Tam Tam – MC Fioti, Future, J Balvin, Stefflon Don, Juan Magan
- Bang Bang Bang – BIGBANG
- Mad Love – Sean Paul, David Guetta Ft. Becky G
- Shaky Shaky – Daddy Yankee
- Dame Tu Cosita – El Chombo
- OMG – Arash Ft. Snoop Dogg
- Mi Mi Mi – Hit The Electro Beat
- Mama Mia – Mayra Verónica
- Narco – Blasterjaxx & Timmy Trumpet
- …és még sok más!
A Just Dance® 2019 új kezelőfelület algoritmusa a játékosok táncválasztásai és szokásai alapján előre összeállított lejátszási listákat és zeneszámokat ajánl nekik, ezzel még intuitívabbá és személyesebbé téve a Just Dance élményt, mint valaha. A dinamikus új főmenün keresztül továbbá mindig naprakészek lehetnek a közösségi hírekkel és a Just Dance® Unlimited eseményekkel kapcsolatban egész évben. A játékban továbbá olyan közönség kedvenc módok térnek vissza, mint például a 120 millió játékosának világszerte még több internetes többjátékos kihívást hozó World Dance Floor (kizárólag jelenlegi generációs platformokon), a kalóriaszámláló Sweat mód, valamint a kifejezetten gyermekfejlődési szakértők közreműködésével összeállított nyolc új koreográfiát tartalmazó Kids mód.
A PlayStation 4 és Xbox One verziókhoz elérhető Just Dance Controller App még elérhetőbbé teszi a játékot a jelenlegi generáció konzoltulajdonosoknak, akik így bármiféle kamera, kontroller vagy más kiegészítő nélkül, kizárólag iOS vagy Android alapú telefonjukat használva csatlakozhatnak a tánchoz.
Visszatér a Just Dance World Cup is, melynek döntője Brazíliában kerül megrendezésre 2019 elején. Az internetes kvalifikáció július 20-augusztus 26. között lesz elérhető a Just Dance 2018 PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch és Wii U változatán, melyet egy nemzetközi offline kvalifikációs verseny fog követni a résztvevő országokban. A döntő és az offline kvalifikáció részletei a https://fr.justdanceworldcup.com/ oldalon lesznek hamarosan olvashatók. Ismét szoros versenynek nézünk elébe, melynek végén a 18 döntős egyike Brazíliában mérheti majd össze ügyességét a 18 éves kétszeres Világbajnok Umutcan Tütüncüvel Törökországból."


Október 25-én érkezik PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra.
Olvasói vélemények
Szolgálati közlemény - Twitch-en és Discordon a PSC
2020.02.01. 10:00 PlayStation.Community
15 hozzászólás
Fejlődünk?!
PSC - Bánatos Nyereményjáték
2020.01.26. 23:00 PlayStation.Community
78 hozzászólás
Szerző: martin
Just Cause 4.
Doom Eternal - tonnányi videó és kép
2020.01.25. 12:46 Komment
2 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Démonirtás a pokol bugyraiban.
7th Sector - logikai-kalandjáték
2020.01.25. 12:46 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Egy kóboráram kalandja a cyberpunk-világban.
Világ - a PlayStation rajongók a leglojálisabbak
2020.01.24. 10:17 Komment
19 hozzászólás
Szerző: martin
Mert mi hithű szamurájok vagyunk.