PlayStation.Community

2018.06.08. 23:09 [E3] 2018
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Értékeld a hírt!
Misztikus krimi a Dontnodtól és a Bandai Namcotól.

A PlayStation E3-as "visszaszámlálás" harmadik bejelentése a Life is Strange, valamint a frissen megjelent Vampyr fejlesztéséről ismerhető Dontnod következő projektje a Bandai Namcóval, a Twin Mirror. A kapcsolódó sajtóközlemény a következőket árulta el:

"A kritikusok által elismert Life is StrangeTM alkotói, a DONTNOD Entertainment gondozásában készülő Twin Mirror játékos vezérelt narratív cselekményének főszereplője egy szenvedő hős, akinek a nyugat-virginiai Basswood városának kegyetlen valóságai, és saját belső küzdelme közti vékony kötélen kell egyensúlyoznia.
'A Twin Mirror alapja a kettősség, vezeklés és önelfogadás koncepciója, melyet egy lélegzetelállító érzelmi utazáson keresztül fogunk bemutatn'” mondta Oskar Guilbert, a DONTNOD Entertainment CEO-ja. 'Ahogy a játékos nyomozásának folyamatán dolgoztunk a játékban, hirtelen azon kaptuk magunkat, hogy a narratív kalandjátékok műfajának határait kutatjuk, hogy mégis mennyire kerülhetnek közül a valós világhoz. Az ötletelés végén minden jel arra utalt, hogy a Twin Mirror egy lenyűgöző, érzelmekkel teli kaland és alig várjuk, hogy lássuk a játékosok reakcióját, mikor nyomozásuk minden darabja a helyére kerül a játékban.'
A Twin Mirror-ban játékosok a 33 éves oknyomozó riporter, Sam szerepét ölthetik magukra, aki szülővárosába látogat barátja temetésére, miközben épp egy nehéz szakításon igyekszik túltenni magát. Másnap reggel azonban arra ébred motelszobájában, hogy inge vérben úszik és semmire sem emlékszik a megelőző estéről, így útnak indul, hogy megtalálja az igazságot egyetlen fegyverével, az elméjével. A Twin Mirror keretében a játékosoknak lehetősége lesz elmerülni Sam fájdalmas emlékeiben, hogy személyes és egyedi módon alakítsák a nyomozás menetét egy sor izzasztó és jelentős döntésen át, melyek mindegyike egy lépéssel közelebb hozza őket az igazsághoz, valamint helyük megtalálásához a világban.
'A játékosok minden eddiginél jobban keresik az olyan narratív kalandokat, melyekben nem csak egy bizonyos irányba halad a történet, de komoly morális döntések meghozására is kényszeríti őket, amik valódi, drámai módon befolyásolják a cselekményt' mondta Eric Hartness, a BANDAI NAMCO Entertainment America Inc., Marketing osztályának alelnöke.
'A Twin Mirror az első címünk a narratív kalandjátékok világában, a DONTNOD kreatív művészeivel pedig azon dolgozunk, hogy egy olyan játékot alkossunk meg, ami nem csak megfelel vagy túlszárnyalja az elvárásainkat, de megalapozza a helyet a jövő új és magával ragadó narratív kalandjátékainak' mondta Hervé Hoerdt, a BANDAI NAMCO Entertainment Europe, Marketing & Digital osztályának alelnöke."


A döntésalapú krimi 2019-ben jelenik meg PlayStation 4-re.
Képgaléria
Olvasói vélemények
PSC - The Solus Project nyereményjáték
2019.10.20. 22:00 PlayStation.Community
12 hozzászólás
Szerző: martin
Solaris.
Star Wars Jedi: Fallen Order - Soulsborne elemekkel szerelve
2019.10.20. 13:02 Komment
4 hozzászólás
Szerző: martin
...de saját mechanikával.
Okami - folytatást akarnak az eredeti készítők
2019.10.20. 12:53 Komment
10 hozzászólás
Szerző: martin
Varázslatos farkaskaland kettő?
MediEvil - fegyverforgatási tanácsok
2019.10.19. 12:29 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Videón a fegyverek alternatív támadásainak módja.
Star Wars Jedi: Fallen Order - gameplay videók
2019.10.19. 12:00 Komment
6 hozzászólás
Szerző: ColdHand
És már aranyban tündökölnek a kódsorok.