PlayStation.Community

2018.06.03. 22:00 [E3] 2018
12 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Értékeld a cikket!
Hogy tudd mit, mikor és miért nézel.

Hamarosan kezdődik az E3 2018, így ebben a cikkben minden fontos információt megtalálhatsz a sajtókonferenciákról. Ez az írás folyamatosan frissül, így végig naprakész lehetsz minden információval. Ami itt nem szerepel, azt az erre a célra létrehozott hírgyűjtő oldalon tekintheted meg. (A felépítéshez jelentős mértékben hozzájárult a Gematsu kiváló munkája.)

PSC E3 2018 HÍRGYŰJTŐ OLDAL

Sajtókonferenciák
Electronic Arts (EA Play 2018)

- EA Play 2018 weboldal: EA.com
- Ekkor: Június 9. 20:00
- Itt: Twitch, YouTube

Az EA Play 2018 sajtókonferencia "játékmenet leleplezéseket", "nagy bejelentéseket" és a "játékvilág legnagyobb tartalomkészítőit" ígéri.
Jelen lesz az Anthem (bővebben róla ITT), a frissen bejelentett Battlefield V, valamint a szokásos EA Sports címek.
Bethesda Softworks
- Ekkor: Június 11. 03:30
- Itt: Twitch, YouTube

Ott lesz az újonnan leleplezett Fallout 76, a szintén nemrég bemutatott Rage 2, valamint "pár meglepetés" - amiről korábban is szó esett.
Devolver Digital (Devolver Digital's Big Fancy Press Conference 2018)
- Ekkor: Június 11. 05:00
- Itt: Twitch

"Az idei Nagy Flancos Sajtókonferencia valódi, tényleges játék leleplezéseket és technológiai innovációkat tartalmaz majd a Devolver Labs-től, amely a Devolver Digital kutatási és fejlesztési részlege - ők voltak felelősek a tavalyi Legkorábbi Hozzáférés programhoz, és ők tették igazi fizetési formává a "képernyőre történő pénzdobálást". Szinte biztosan lesz vér, valószínűleg életeket is veszíthetünk."

A februárban bejelentett Serious Sam 4: Planet Badass biztosan szerepel, de természetesen másra is készülhetünk.
Square Enix
- E3 2018-as weboldal: E3.Square-Enix-Games.com
- Ekkor: Június 11. 19:00
- Itt: Twitch, YouTube, Mixer, Facebook, Twitter

A részleteket még nem jelentették be, azonban a következőkre számíthatunk: a Crystal Dynamics The Avengers projektje, Dragon Quest Builders 2, Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, Final Fantasy VII Remake, további frissítések és letölthető tartalmak a Final Fantasy XV-höz, Kingdom Hearts III, Left Alive, Life is Strange 2, egy projekt a nemrég bejelentett Luminous Productionstől, a People Can Fly-jal létrejött partneri kapcsolat eredménye, a Project Prelude Rune a tavaly februárban létrejött Studio Istolától, SaGa: Scarlet Grace és Shadow of the Tomb Raider.
Ubisoft
- Ekkor: Június 11. 22:00
- Itt: Twitch, YouTube, Mixer

Biztosan megmutatkozik az újonnan leleplezett Assassin's Creed Odyssey, a Beyond Good and Evil 2, a For Honor, a Skull & Bones, a Starlink: Battle for Atlas, a Tom Clancy's The Division 2, valamint az Elijah Wood csapatával készülő Transference.
A kiadó egyébként megemlítette, hogy "tartogat meglepetéseket a műsorra", így akár több új bejelentés is becsúszhat. (Például a Splinter Cell széria új epizódja, ha hihetünk a Wal-Mart Canada szivárgásának.)
Sony Interactive Entertainment
- E3 2018-as weboldal: PlayStation.com
- Ekkor: Június 12. 03:00
- Itt: Twitch, YouTube, Facebook

Részletesebb betekintést nyerhetünk négy exkluzívba, amik a Death Stranding, a Ghost of Tsushima, a The Last of Us Part II, valamint a Spider-Man.

Bemutató szint
E3 Coliseum
- Hivatalos weboldal: E3Expo.com
- Hol: Facebook

Június 12.
- 19:00 - A nem játékos karakterek (NPC-k) bosszúja: a videojátékok hatása a Westworldre - Jonathan Nolan és Lisa Joy, az HBO-s Westworld alkotói beszélgetnek Tom Bissell íróval arról, hogy a videojátékok miként hatottak ki a sorozatra, hogy milyen veszélyekkel és ígéretekkel jár az interaktív narratíva, és hogy valóban kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától. (Jonathan Nolan, alkotó/showrunnerrendező - Westworld; Losa Joy, alkotó/showrunnerrendező - Westworld; Tom Bissell, író.)

- 20:00 - The Last of Us Part II - A Naughty Dog részletesebb betekintést enged Ellie kalandjába a The Last of Us Part II-ben, amely a díjnyertes The Last of Us sorozat következő epizódja. Neil Druckmann rendező és író Anthony Newman és Kurt Margenau társrendezőkkel beszélgetnek a fejlesztés állapotáról és sok másról. (Neil Druckmann, rendező/író - Naughty Dog; Anthony Newman, társrendező - Naughty Dog; Kurt Margenau, társrendező - Naughty Dog.)

- 20:45 - Rage 2 - Friss betekintés a Rage 2-be, beleértve egy kérdezz-feleleket Tim Willits-szel, az id Software stúdió rendezőjével és Magnus Nedforsszal, a játék rendezőjével az Avalanche Software-től. (Tim Willits, stúdió rendező - id Software; Magnus Nedfors, játék rendező - Avalanche Sweden; Moderátor: Matt Clinkscales, brand menedzser - Bethesda.)

- 21:15 - Interaktív varázslat Penn Jilette-tel és Randy Pitchforddal - A varázslatban és a videojátékokban több a közös, mint gondolnád! Csatlakozz Penn Jilette bűvészhez (Penn & Teller) és Randy Pitchfordhoz a Gearbox-tól, akik átbeszélik az illúzió, a varázslat, a VR és a videojátékozás váratlan keresztmetszetét. (Penn Jilette, bűvész - Penn & Teller; Randy Pitchford, elnök - Gearbox.)

- 22:00 - A Mario + Rabbids Kingdom Battle zenéje - A Donkey Kong Adventure DLC megjelenését felvezetve Grant Kirkhope zeneszerző, Davide Soliani kreatív rendező és XavierManzanares egy vidám, zenés esemény részeként fedezi fel az elismert játék mögötti zenét. (Grant Kirkhope, zeneszerző - Mario + Rabbids Kingdom Battle.)

- 22:30 - Jason és Ted: Vissza a videojátékozás jövőjébe - Jason Rubin, az Oculus tartalmi alelnöke és Ted Price, az Insomniac Games vezérigazgatója reflektálnak a játékiparra - karrierjük kezdeteitől jelenlegi projektjeikig és partneri kapcsolataikig, és hogy miért ne baj, ha a videojátékok változnak. (Jason Rubin, tartalmi alelnök - Oculus; Ted Price - vezérigazgató/alapító - Insomniac Games.)

- 23:00 - A narratíva jövője - Beszélgetés a történetmesélésről a mai videojátékokban, és hogy merre tartanak a jövőben, Amy Hennig író/rendezővel, valamint Sam Barlow (Her Story) és Ian Dallas (What Remains of Edith Finch) játéktervezőkkel. Moderálja Harold Goldberg. (Amy Hennig, írő/rendező; Ian Dallas - kreatív rendező - Giant Sparrow; Sam Barlow, író/rendező; Moderátor: Harold Goldberg, alapító - The New York Videogame Critics Circle.)

- 23:30 - A Bandai Namco Entertainment verekedős játék dódzsója - Katsuhiro Harada és Motohiro Okubo intim betekintést enged a Bandai Namco verekedős játékainak fejlesztésébe, plusz a legfrissebb híreket árulják el a Soul Calibur VI-ról és a Tekken világáról. (Katsuhiro Harada, franchise rendező - Tekken; Motohiro Okubo, Producer - Tekken, Soul Calibur.)

Június 13.
- 00:00 - Hideo Kojima beszélget Jordan Vogt-Robertsszel - Tavaly Hideo Kojima Jordan Vogt-Robertsszel, a Kong: Koponya-sziget rendezőjével beszélgetett mély, enciklopédikus filmes tudásáról, és arról, hogy a mozi milyen nagy hatással van munkásságára. Idén visszatérnek, de ezúttal a fókuszban a kreatív folyamatok állnak. Arra koncentrálnak konkrétan, hogy Kojima milyen módon tolta ki a korlátokat az akció beállításával, a kameramozgással, a hangulatteremtéssel, a párbeszéd írással és a rendezés folyamatával. (Hideo Kojima, elnök - Kojima Productions; Jordan Vogt-Roberts, rendező - Kong: Koponya-sziget.)

- 01:00 - A Fallout 76 készítése - Todd Howard, a Bethesda Game Studios játék rendezője és Danny O'Dwyer, a Noclip alkotója élőben mutatják be a Noclip a Fallout 76 fejlesztéséről szóló, a színfalak mögé betekintést engedő dokumentumfilmjét. A premier után egy élő kérdezz-felelek lesz Toddal és Dannyvel a dokumentumfilm készítéséről és a BGS jövőjéről. Moderálja Geoff Keighley. (Todd Howard tervező/rendező/producer - Bethesda Game Studios; Danny O'Dwyer, alkotó - NoClip.)

- 02:00 - Transference Elijah Wooddal - Vessz el Transference-ben, amely egy új, a filmek és videojátékok közötti rést áthidaló alkotás. Csatlakozz Elijah Woodhoz, a SpectreVisionhöz és a Ubisoft Montréalhoz az E3 Coliseumon, miközben elmerülnek az innovatív pszichológiai thrillerben. (Elijah Wood, színész.)

- 02:30 - Le ne maradj az E3 egyik legnagyobb bejelentésével kapcsolatos exkluzív beszélgetésről, amelyet Geoff Keighley moderál.

- 03:00 - Grim Fandango - 20 évvel ezelőtt megjelent Tim Schafertől a Grim Fandango, és azonnali klasszikusa lett a kaland műfajnak. Az E3-on most újból összejön a stáb konkrét konkrét jelenetek egyszeri élő felolvasására, élő zenével Peter McConell zeneszerzőtől, valamint egyéb meglepetésekkel! (Alan Blumenfeld, színész; Tony Plana, színész; Jim Ward, színész; Tim Schafer, elnök - Double Fine Productions; Maria Canals-Barrera, színész; Patrick Dollaghan, színész; Jack Black, színész.)

- 18:15 - PUBG: Koncepcióból valóság, Sanhok elkészítése - A PUBG Corporation leül megvitatni, hogy miből áll létrehozni egy új pályát a PUBG-hez, a koncepciós és kutatási fázisoktól a közösség bevonásáig a fejlesztési folyamatba, beleértve a korai teszteléseket. (Taeseok Jang, fejlesztési vezető/produkciós rendező - PUBG Corporation; Brendan Greene, kreatív rendező - PUBG Corporation; Moderátor: Geoff Keighley, vezető producer - The Game Awards.)

- 19:00 - Magával ragadó élmények létrehozása az AMD-vel - A videojátékok régóta váltanak ki izgalmat és szereznek örömöt a játékosoknak világszerte, és az AMD mindig ott volt azért, hogy a legjobb teljesítményt és a legnagyobb beleélést lehetővé tévő élményeket nyújtsa a konzolokon és PC-ken egyaránt. Az AMD és napjaink legnagyobb fejlesztői beszélgetnek arról, hogy hol jártak az iparban, és mit terveznek a jövőre vonatkozóan. (Scott Herkelman, alelnök és általános menedzser, Radeon Gaming - AMD; Moderátor: Geoff Keighley, vezető producer - The Game Awards.)

- 19:30 - Tom Clancy's The Division 2 - Julian Gerighty kreatív rendező és Mathias Karlson játék rendező beszélgetnek Greg Millerrel a Kinda Funnytól, elárulva több részletet a Tom Clancy's The Division franchise legújabb fejezetéről. (Julian Gerighty, kreatív rendező - Massive Entertainment; Mathias Karlson, játék rendező - Massive Entertainment; Moderátor: Greg Miller - Kinda Funny.)

- 20:00 - Egy különleges műsorban egy az E3 2018-on újonnan bejelentett, belsős Xbox játékról esik szó.

- 20:30 - World of Warcraft történetmesélés: Egy robusztus univerzum életrekeltése különféle médiumokon keresztül - A World of Warcraft csapat tagjai kifejtik, hogy milyen trükkökkel keltik életre a World of Warcraft univerzumot a történeteken keresztül. A könyvektől, a videókon át a játékban történő történetmesélésig a World of Warcraft gazdag narratívája több médiumon keresztül bontakoik ki a rajongók számára miközben a csapat kibontja a személyiségeket, amelyeket megszerettek a fanok. Függetlenül attól, hogy a Szövetség vagy a Horda pártját fogod, ugorj be, és tudj meg többet egy sztoriról, amely még 14 év után is lenyűgözi az embereket. (Steve Danuser, szenior narratív tervező - Blizzard; Terran Gregory, projekt rendező - Blizzard; Christie Golden, szenior író - Blizzard.)

- 21:00 - LEGO DC Super-Villains - A LEGO DC Super-Villainst fejlesztő csapat - beleértve Arthur Parsonst (tervezési vezető, TT Games), Ames Kirshent (alelnök, Interactive & Animation, DC Entertainment), Justin Ramsdent (tervező, Super Heroes, The Lego Group) és Clancy Brown színészt (aki Lex Luthor hangja) - és Joshua Ovenshire mennek bele az első olyan LEGO játék részleteibe, amely a játékosokat egy rosszfiú-központú kaland közepébe helyezi, tele a DC univerzum kedvenc helyszíneivel és karaktereivel. A The Jovenshire által moderált beszélgetés az ördöngősség ünneplése, amely betekintést enged a gonosz-alkotóba, a sztoriba, és az új karakterek leleplezésébe. A játékosok létrehozhatnak egy szuper-gonoszt a LEGO DC Super-Villainsben, és irányíthatják is őt, felszabadítva komisz cselekedeteket és romba döntve a világot egy akciódús, oltári sztori során, amelyet a DC Comicsszal együtt írtak. A játék október 16-án jelenik meg. (Arthur Parsons, tervezési vezető - TT Games; Ames Kirshen, alelnök, Interactive & Animation - DC Entertainment; Justin Ramsden, tervező, Super Heroes - The LEGO Group; Clancy Brown - Lex Luthor hangja; Joshua Ovenshire - moderátor.)

- 22:00 - Ghost of Tsushima - A Sucker Punch Productions az közelebb engedi a rajongókat közelgő nyílt világú akció kalandjához, a Ghost of Tsushimához. A fejlesztőcsapat arról mesél, hogy hogyan szeretnék visszaröpíteni a játékosokat a 13. századi Japán Tsushima szigetére, és megtudhatjuk, hogy mire számíthatunk Jin Sakai szamuráj szerepében. Új részletek és mókás anekdóták egészítik ki a soha nem látott rajzokat. (Chris Zimmerman, alapító/programozó - Sucker Punch Productions; Nate Fox, kreatív rendező - Sucker Punch Productions; Jason Connell, művészeti/kreatív rendező - Sucker Punch Productions; Joanna Wang, környezeti vezető - Sucker Punch Productions.)

- 22:45 - Call of Duty: Black Ops IIII - A Treyarch elemzi a zombik múltját, kiéhezett rajongói közösségét, és azt, hogy mi les még a következő sarkon túl. (Jason Blundell, társ stúdióvezető - Treyarch.)

- 23:30 - ILMxLAB: A magával ragadó történetmesélés úttörői - A Lucasfilm magával ragadó szórakoztatóiparral foglalkozó részlege, az ILMxLAB egy beszélgetést tart úttörő munkájáról az ilyen jellegű történetmesélésben. (Mohen Leo, a tartalom- és platformstratégia rendezője - ILMxLAB; Julie Peng, szenior menedzser, tehetségkutató - ILMxLAB; Matt Martin, kreatív vezető - Lucasfilm Story Group.)

Június 14.
- 00:00 - Phil Spencer: Játék mindenkinek - Phil Spencer, az Xbox feje beszélget a Microsoft videojátékozási múltjáról, jelenéről és jövőjéről. (Phil Spencer, az Xbox vezetője - Microsoft; Moderátor: Tina Summerford, programozási vezető - Xbox.)

- 00:30 - Shadow of the Tomb Raider - A kritikailag elismert és világhírű Tomb Raider franchise már több, mint 63 millió eladott példánynál tart világszerte. Csatlakozz a Shadow of the Tomb Raider mögötti kreatív csapathoz és stábhoz, akik megosztanak új részleteket Lara Croft következő kalandjáról. (Camilla Luddington, előadóművész - Lara Croft, Shadow of the Tomb Raider; Jill Murray, vezető író - Eidos Montréal; Darryl Purdy, performansz rendező - Shadow of the Tomb Raider; Earl Baylon, előadóművész - Jonah Maiava, Shadow of the Tomb Raider.)

- 01:00 - A hálón belül: Új betekintés a PlayStation 4-es Spider-Manbe - Lendüljünk akcióba az Insomniac Gamesszel és a Marvel Gamesszel, a PlayStation 4-re készülő Spider-Man mögötti kreatív elmékkel. Légy naprakész a legújabb frissítésekkel és tudd meg, milyen tippeket és trükköket ajánld a csapat Pókember akrobatikus agilitásának és harcának elsajátításához, miközben felfedezi Marvel New Yorkát. (Bryan Intihar, kreatív rendező - Insomniac Games; Jon Paquette, vezető író - Insomniac Games; Jacinda Chew, animációs rendező - Insomniac Games; Ryan Smith, játék rendező - Insomniac Games; Bill Rosemann, vezető kreatív rendező - Marvel Games; Moderátor: Andrew Reiner, vezető szerkesztő - Game Informer.)

- 01:45 - Kukkants bele egy teljesen új játékba a Square Enixtől, amelyet az E3 2018 során jelentenek be.

- 02:15 - #SheTalksGames (#JátékokrólBeszél) - A mai videojáték ipar változik. Most, obban mint valaha, női főszereplők vannak a játékokban, és fejlesztők sokkal diverzebb csapata készíti őket. A Facebookon folyik egy beszélgetés arról, hogy a sokkal befogadóbb játékok és történetek kreatív keresése miként inspirálja a változtást - és a növekdést - a videojáték iparban.

- 03:00 - Világok ütközése - Ma azok a történetek, amelyek a legjobban megragadnak, alakuló narratív világok részeit képzik - játékok, filmuniverzumok, és más kalandok, amelyek idővel teljesednek be, esetenként a média több formáján keresztül. Ebben a speciális E3-as műsorban Donald Mustard, a Fortnite kreatív rendezője, és Joe Russo, a Bosszúállók: Végtelen háború rendezője ül le Geoff Keighley-vel (The Game Awards), hogy megvitassák a történetmesélést és világépítést a játékokban, a filmekben, a televízióban és a képregényekben. (Donald Mustard, kreatív rendező - Epic Games; Joe Russo, rendező - Bosszúállók: Végtelen háború; Geoff Keighley - vezető producer - The Game Awards.)

- 03:30 - Vitamin String Quartet: God of War - A nagy eladásoknak örvendő, klasszikus zenészekből összeállt Vitamin String Quartet hódolatot tesz a God of Warnak az E3 Coliseumon ezen a különleges, egyszeri, Bear McCreary zenéjének bizonyos részeit feldolgozó előadáson.

- 19:00 - Beszélgetés Darren Aronofskyval - Darren Aronofsky, a Fekete hattyú Oscar-díjra jelölt rendezője, aki még olyan filmeket készített, mint a Rekviem egy álomért, A pankrátor vagy az anyám!, elhozza sajátos kreatív stílusát az E3 Coliseumra egy olyan kihagyhatatlan beszélgetéshez, amely a videojátékos világépítést tárgyalja ki. (Darren Aronofsky, filmkészítő.)

- 19:45 - Cuphead - Nézd meg, ahogy James Baxter, A szépség és a szörnyeteg és Az oroszlánkirály legendás animátora és a Studio MDHR egy interaktív műhelyben vitatják meg a Cuphead animációs elképzeléseit. (James Baxter, animátor; Maya Modelhauer, vezető producer, vezető rajzoló művész - Studio MDHR; Hanna Abi-Hanna, vezető animátor - Studio MDHR.)

- 20:30 - A játékok megközelíthetősége - Ma már egy sokkal tágabb közönség tapasztalhatja meg a videojátékozás izgalmát, miközben azok sokkal befogadóbbak és megközelíthetőbbek. Ebben a speciális műsorban Paul Amadeus Lane moderátor és játékosok, alkotók és hardver tervezők beszélgetnek arról, hogy miként érhetnek el valóban mindenkit a videojátékok. (Sam Thompson, szenior producer - Sony Worldwide Studios/Naughty Dog; Bryce Johnson, inkluzivitási vezető, termékkutatás és megközelíthetőség - Microsoft; Emma Larson; James Rath; Moderátor: Paul Amadeus Lane.)

- 21:00 - Újrajárva a Kalandot - Hat év telt el a Journey megjelenése óta, és a színpadon találkoznak a fejlesztői csapat kulcsfontosságú tagjai, reflektálva a kreatív folyamatra. Sosem könnyú újat teremteni, és ez egy őszinte és nyers elemzése lesz valami jelentőségteljes megalkotásának csúcs- és mélypontjairól. (Jenova Chen - ThatGameCompany; Matt Nava; Robing Hunicke; Austin Wintory; Moderátor: Jordan Vogt-Roberts.)

- 22:00 - Assassin's Creed Odyssey, a történelem a játszótered - A Ubisoft betekintést enged az újonnan bejelentett Assassin's Creed Odyssey-be. (Moderátor: Geoff Keighley - vezető producer - The Game Awards.)

- 23:00 - A Warner Bros. Interactive Entertainment megmutatja újonnan bejelentett E3-as játékát.

- 23:30 - Sea of Thieves: a fogadó témája - A Rare csapat visszatér, hogy megvitassák a Sea of Thieves változásait - tehát a játékét, amelyről mindenki beszél. Tavaly a csapattagok terveikről beszéltek, hogy bimbózó közösségükkel építik majd a játékot; most, hogy már él a kaland, őszintén megvizsgálják, hogy mennyire maradtak hűek elképzelésükhöz - amely már önmagában is beszédtéma sokak számára, és mérföldkő a megosztott világos kalandoknál. A csapat exkluzív részleteket is felfed a Sea of Thieves jövőjéről, beleértve új tartalmakat és egy növekedő, bővített univerzumot. (Joe Neate, vezető produer – Rare; Mike Chapman, tervezési rendező – Rare; Shelley Preston, szenior terveő – Rare; Moderátor: Adam Park, szenior brand és licencelési producer – Rare.)

Június 15.
- 00:00 - A Square Enix mélyebb betekintést enged egy új, először az E3 2018-on leleplezett új játékába.

Időponttal még nem rendelkező előadások
Az alábbi előadásokat bejelentették, de még nem kaptak időpontot.

- CD Projekt RED - A CD Projekt RED fejlesztői beszélgetnek E3-as jelenlétükről.
Twitch

- Hol: Twitch

A Twitch élőben közvetíti az összes nagyobb sajtókonferenciát, és az egyetlen hely, ahol megnézheted a Devolver Digital sajtókonferenciáját. A Bethesda Softworks és a Ubisoft előadások egyedi bővítésekkel rendelkeznek majd. Miközben a Ubisoft játékokat leplez le, te azonnal feliratkozhatsz a hírlevelekre és bétahozzáférésekre. A Bethesda Softworks műsoránál pedig belevághatsz egy videojátékos ki-mit-tudba, egy szavazós játékba, és elő is rendelheted az új játékokat az Amazonon.
A sajtókonferenciák után a Twitch élőben közvetíti az E3 2018-at, és lesznek interjúk, valamint első betekintések a főbb előadásokon bejelentett játékokról. A műsorvezetők közé tartozik djWHEAT, Anna Prosser Robinson, Rachel "Seltzer" Quirico, Ezekiel_III, Kelly Link, Cira Correlia, Okaydrian és djTECHLIVE.

Június 9.
- 20:00 - EA Play sajtókonferencia

Június 10.
- 21:30 - 21:45 - Tiny Build sajtókonferencia
- 22:00 - 23:40 - Microsoft sajtókonferencia
- 23:00 - 03:00 - Műsor a Double Fine Productionsszel, a Square Enix-szel, az Xbox-szal, az Electronic Arts-szal és másokkal

Június 11.
- 03:30 - 04:30 - Bethesda sajtókonferencia
- 05:00 - 05:45 - Devolver Digital sajtókonferencia
- 19:00 - 20:00 - Square Enix sajtókonferencia
- 20:45 - 21:30 - Műsor a Bandai Namcóval és az Atlusszal
- 22:00 - 23:15 - Ubisoft sajtókonferencia

Június 12.
- 00:00 - 01:15 - PC Gaming Show
- 02:00 - 02:45 - Műsor a Deep Silverrel, a From Software-rel, a Devolver Digitallal és másokkal
- 03:00 - 04:30 - Sony sajtókonferencia
- 18:00 - 18:45 - Nintendo sajtókonferencia
- 19:15 - 21:30 - Műsor a Sonyval, az Activisionnel, a Square Enix-szel, a Bethesdával és másokkal
- 22:00 - 23:15 - Műsor a Microsofttal és a Ubisofttal
- 23:30 - 02:00 - Műsor a Telltale-lel, a Ubisofttal, a Warner Bros. Gamesszel, az Atlusszal és másokkal

Június 13.
- 19:00 - 22:00 - Műsor az Activisionnel, az Electronic Artsszal, a Segával, a Bandai Namcóval és másokkal
- 22:30 - 01:00 - Műsor a Cryekkel, a Ubisofttal, a Bethesda Softworksszel, a Sonyval és másokkal

Június 14.
- 01:30 - 02:45 - Műsor a Warner Bros. Gamesszel, a Little Orbittal, a Chance Agencyvel, a Koei Tecmóval és másokkal
- 19:00 - 20:45 - Műsor a Sega of Europe-pal, a Deep Silverrel, a Devolver Digitallal, a CreativeForge Gamesszel és másokkal
- 21:00 - 23:45 - Műsor a Serenity Forge-dzsal, a Konamival, a Trion Worlds-szel, a Sonyval és másokkal

Június 15.
- 00:00 - 01:30 - Műsor a Sabotage Studióval, a Square Enix-szel, a Remedy Entertainmenttel és másokkal
]
YouTube Live at E3
- Hol: YouTube

Június 10. (YouTube)
- 21:00-22:00 – Anthem, The Walking Dead: The Final Season, AngryJoe, Booige és Xbox – A YouTube Live at E3 nyitányaként Casey Hudsonnal, a BioWare általános menedzsere beszélget Geoffal részletesen az Anthemről, és megmutatnak egy demót is. Továbbá, a Telltale is beugrik egy exkluzív első betekintéssel élő játékmenet formájában a The Walking Dead: A Telltale Game Series – The Final Seasonből, majd visszaszámlálunk az Xbox 2018-as E3-as sajtótájékoztatójáig AngryJoe-val, Boogie2988-tel, iJustine-nel, Kyle Bosmannel, Burnie Burnsszel a Rooster Teeth-től, és másokkal.

- 22:00 - 23:45 – Xbox E3 2018 média briefing – Phil Spencer és az Xbox csapat leleplezi elképzeléseit a Microsoft videojátékos platformjával kapcsolatban, belső és külsős játékok felhozatalával, élőben a Los Angelesben található Microsoft Theaterből. A YouTube minden részletét közvetíti az eseménynek.

- 23:45 - 01:00 – MatPat, Soul Calibur VI, Battlefield V és Spyro Reignited Trilogy – Az Xbox műsort követően közvetlenül reagálunk a hírekre MatPattel, Ashley Jenkinsszel a Rooster Teethtől, Kyle Bosmannel, Angry Joe-val és másokkal, akikhez csatlakozik Aaron Greenberg az Xboxtól, hogy válaszoljon az Xbox hatalmas bejelentéseivel kapcsolatos kérdésekre. Plusz, a Soul Calibur VI a show-ba látogat egy vadonatúj játékmenettel egy új karakterről, és bemutatjuk először a Spyro Reignited Trilogy játékmenetét, valamint a DICE csapata is csatlakozik, hogy átbeszéljék a Battlefield V új híreit. Sőt, még több játék, amit először az Xbox műsorában lepleztek le is megjelenik a YouTube színpadon.

Június 11. (YouTube)
- 01:00 – 02:00 – Kingdom Hearts, Metro Exodus, Michael Pachter, Double Fine Productions és Below – A YouTube Live at E3 több közelgő játékkal folytatódik, mint például a Kingdom Hearts III és a Metro Exodus. Plusz Michael Pachter ipari szakértő lebontja nekünk elvárásait az E3-mal kapcsolatban. Csatlakozik még a Double Fine Productions csapata, Chris Charla az ID@Xboxtől, és először láthatunk nagy független címeket, mint például az Ashen az Annapurna Interactive-tól és a Below a Capy Gamestől.

- 02:00 – 03:30 – GTFO világ premier, Ori and the Will of the Wisps, Clueless Gamer és We Happy Few – Már a The Game Awardson is lenyűgözte a közönséget, a 10 Chambers Collective csapata most pedig a YouTube Live at E3-n mutatja be a GTFO vadonatúj játékmenetét. Aaron Blayaert a Clueless Gamertől is beugrik, és különböző vendégekkel vitatjuk meg a We Happy Few-t, a Dauntlesst, az Ori and the Will of the Wispset és a Generation Zero-t az Avalanche-től.

- 03:30 – 04:45 – Bethesda E3 2018 média tájékoztató – Első betekintést nyerhetsz a Fallout 76-ba, a Rage 2-be, és több meglepetésbe, amelyekről biztosan nem akarsz lemaradni, élőben a Bethesda E3 2018-as bemutatójáról.

- 04:45 – 05:00 – Call of Duty: Black Ops IIII – Napi tudósításunk végére Lord Vondehaar és Dan Bunting csatlakozik hozzánk a Treyarch-hoz, a legfrissebb Call of Duty: Black Ops IIII részletekről számolva be.

(
)
- 21:00 – 22:00 – Todd Howard, Take-Two vezérigazgató, Rage 2, Shadow of the Tomb Raider, és mások – Micsoda óra! A hétfői élő tudósítás egy kihagyhatatlan pillanattal nyit: Geoff Todd Howarddal beszélget a Bethesda Game Studios legfrissebb híreiről. Ez les Todd első élő, részletes interjúra a tegnap esti sajtókonferencia után. Geoffhoz csatlakozik még az id és az Avalanche csapata, akik bemutatják a Rage 2-t. Typical Gamer, Captain Sparkelz és MiniLadd YouTube alkotók a stúdióban vannak, Geoff pedig Strauss Zelnick Take-Two vezérigazgatóval beszélget a vállalatról és közelgő megjelenéseiről, mint a Red Dead Redemption 2 és az NBA 2K19. Ha pedig ez nem lenne elég, a YouTube exkluzív első játékmenet demót tár a közönség elé a Shadow of the Tomb Raiderről, a Digital Extremes pedig betekintést enged a Warframe jövőjébe.

- 22:00 – 23:30 – Ubisoft E3 2018 sajtókonferencia – Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója beszél arról, hogy mit várhatunk a cégtől, és belekukkanthatunk például a Tom Clancy’s The Division 2-be, az Assassin’s Creed Odyssey-be, és más alkotásokba is.

- 23:30 – 00:00 – Crash Bandicoot leleplezés, Ali-A, Vikkstar, Ubisoft vezérigazgató és mások – Ali-A és Vikkstar Geoffal beszélgetnek a legfrissebb E3 hírekről. A Crash Bandicoot csapat Geoffal leplez le valami teljesen újat. Plusz, Yves Guillemot a Ubisoft sajtókonferenciát követően érkezik a színpadra, hogy élőben interjút adjon Geoffnak. Továbbá, a World War Z játékmenetébe is betekinthetünk először.

Június 12. (
)
- 00:00 – 01:00 – Ninja, Marshmello, Assassin’s Creed Odyssey, Troy Baker és Nolan North – Végre itt van: Ninja élőben a YouTube-ról! Ninja megkapja a Gyémánt Play Gombot és beveti magát a Fortnite-ba egy élő Let’s Play-re Fortnite-os Pro-Am társával, DJ Marshmelloóval, aki szintén élőben lesz ott a stúdióban. Plusz, az Assassin’s Creed Odyssey csapata élőben lesz Geoffal, akikhez csatlakozik a videojáték szereplés dinamikus duója: Troy Baker és Nolan North, akik Geoffal vitatják meg új Retro Replay YouTube csatornájukat. Ezen kívül a Ubisoft Toronto csapata a Starlinkről árul el új részleteket, valamint a Skull & Bones team is nyilatkozik a Ubisofttól.

- 01:00 – 02:00 – Ninja, Fortnite, Days Gone, LEGO DC Super-Villains, Josh Hart NBA játékos és mások – Ezt az interjút sehol máshol nem találod az E3-on: Donald Mustard, az Epic Games világszintű kreatív rendezője Geoffal élőben beszélget a Fortnite-ről és az E3-as közelgő Pro-Am eseményről. Ezen kívül még több Let’s Playre marad Ninja, a Bend Studiótól érkezik egy bemutató a PlayStation exkluzív Days Gone-ról, és először nézhetünk bele egy új LEGO DC Super-Villains felvételbe, a Team Sonic Racingbe, továbbá Josh Hart NBA játékos is beleveti magát élőben egy Let’s Playbe.

- 02:00 – 03:00 – The Division 2, The Walking Dead, Hitman 2, és még több Ninja – A PlayStation sajtókonferencia felvezetőjeként a Tom Clancy’s The Divison 2 csapata beugrik részletezni a legfrissebb híreket. Először nézhetjük meg a frissen bejelentett Hitman 2-t, és az Overkill’s The Walking Dead is bővül egy demóval. Plusz, a PlayStation show visszaszámlálásaként ellátogat Andy McNamara a Game Informertől, Brandon Jones az Easy Alliesból és Boogie2988, valamint csatlakozik hozzájuk a Sacramento Kings NBA játékosa, De’Aaron Fox.

- 03:00 – 04:30 – PlayStation E3 2018 sajtókonferencia – A PlayStation család exkluzív betekintést enged a Spider-Manbe, a Death Strandingbe Hideo Kojimától, a The Last of Us Part 2-be a Naughty Dogtól és a Ghost of Tsushimába a Sucker Punchtól.

- 04:30 – 05:00 – Hideo Kojima exkluzív, Dreams, Destiny 2: Forsaken, Concrete Genie és mások – A Sony bemutató után érkezik az exkluzív interjú, amiről mindenki beszél: Hideo Kojima élőben, részletesen tárgyalja ki Geoff Keighley-vel a Death Stranding legfrissebb híreit. És ez még nem minden: A Media Molecule bemutatja a Dreams demóját, a Bungie beugrik demonstrálni az őrzőknek a Destiny 2: Forsakent, láthatjuk a PlayStation 4-es Concrete Genie-t, és még többet, miközben több, mint 16 órányi élő anyagot zár le a YouTube Live at E3.
Capcom

- Hol: Twitch (Capcom), Twitch (Monster Hunter)

Június 12.
- 21:00 - 21:45 - Mega Man 11 (Twitch) - Fejlesztői stream Kazuhiro Tsuchiya producerrel és Koji Odával.
- 23:30 - 02:00 - Monster Hunter World (Twitch) - Time Attack bajnokság. Részletek itt.

Június 13.
- 21:00 - 21:45 - Mega Man 11 (Twitch) - Demó és játékmenet livestream.
- 23:30 - 02:00 - Monster Hunter World (Twitch) - Time Attack bajnokság. Részletek itt.
PlayStation.Blog
- Hol: PlayStation.com, Twitch, YouTube

Június 6. (YouTube)
- 17:00 - Egy új, PSVR támogatással is rendelkező PS4-es játék bejelentése: Tetris Effect
Június 7. (YouTube)
- 17:00 - Egy készülő Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios alkotás megjelenési dátumának bejelentése: Days Gone
Június 8. (YouTube)
- 17:00 - Egy új PlayStation 4 játék bejelentése: Twin Mirror
Június 9.
- 17:00 - Egy új PlayStation VR játék bejelentése: Ghost Giant
Június 10.
- 17:00 - Részletek: Egy sokak által várt játék PSVR-ra is elérhető lesz
Június 12.
- 03:00 - A PlayStation E3 2018-as sajtókonferenciája
Június 12.-13.
- 20:00-04:00 - PlayStation Live az E3 2018-ról, első nap* - Szedett-vedett visszatérő brigádunk - Sid Shuman, Ryan Clements, Meredith Molinari, Ramone Russell, Hollie Bennett és Justin Massongill - két játékmenettel és fejlesztői interjúkkal csurig töltött napba veti bele magát, ahol több, mint 30 játék kerül bemutatásra: vannak, amelyeket bejelentettek... és vannak, amelyeket még nem.
Június 13.-14.
- 20:00-02:00 - PlayStation Live az E3 2018-ról, második nap*

*A részletes tervezetet a PlayStation E3 2018-as sajtókonferenciája után jelentik be.
Sega/Atlus
- Hol: Twitch, YouTube, Facebook

A Sega streamel majd az egész E3 2018-on, exkluzív tartalmakkal és interjúkkal a producerekkel, akik diverz felhozatalunk mögött állnak.
Square Enix
- Hol: Twitch, YouTube

A részleteket még nem jelentették be.

A nagy játék lista
Az alábbi lista kiadónként, abécé-sorrendben haladva bontja le, hogy milyen ismert játékok lesznek jelen az idei E3-on. (A lista csak a PlayStation platformokra is érkező alkotásokat tartalmazza.)

- 505 Games
Control (PS4)
Indivisible (PS4)
- Activision
Call of Duty: Black Ops IIII (PS4)
Destiny 2: Forsaken (PS4)
Spyro Reignited Trilogy (PS4)
- Aksys Games
Little Dragon's Café (PS4)
- Atlus/Sega
Catherine: Full Body (PS4)
Persona 3: Dancing in Moonlight (PS4, PSV)
Persona 5: Dancing in Starlight (PS4, PSV)
Shining Resonance Refrain (PS4)
Team Sonic Racing (PS4)
Yakuza Kiwami 2 (PS4)
Valkyria Chronicles 4 (PS4)
- Bandai Namco
Code Vein (PS4)
Divinity: Original Sin II - Definitive Edition (PS4)
Naruto to Boruto: Shinobi Striker (PS4)
My Hero: One's Justice (PS4)
Jump Force (PS4)
Soul Calibur VI (PS4)
Tales of Vesperia: Definitive Edition
Twin Mirror (PS4)
- Bethesda Softworks
Doom Eternal (PS4)
The Elder Scrolls VI (Next-gen)
The Elder Scrolls: Blades (PS4)
The Elder Scrolls Online: Summerset (PS4)
Fallout 76 (PS4)
Rage 2 (PS4)
Starfield (Next-gen)
Wolfenstein: Youngblood (PS4)
Wolfenstein: Cyberpilot (PSVR)
- Bigben Interactive
The Sinking City (PS4)
V-Rally 4 (PS4)
Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr (PS4)
Warhammer: Chaosbane (PS4)
- Capcom
Devil May Cry 5 (PS4)
Mega Man 11 (PS4)
Mega Man X Legacy Collection 1 + 2 (PS4)
Resident Evil 2 (PS4)
Street Fighter V: Arcade Edition (PS4)
- CD Projekt RED
Cyberpunk 2077 (PS4)
- Cygames
Egyelőre ismeretlen
- Deep Silver
Metro Exodus (PS4)
- Devolver Digital
Metal Wolf Chaos XD (PS4)
- Electronic Arts (EA Play 2018)
Anthem (PS4)
Battlefield V (PS4)
FIFA 19 (PS4)
Madden NFL 19 (PS4)
NBA Live 19 (PS4)
Sea of Solitude (PS4)
Unravel Two (PS4)
- Enhance Games
Tetris Effect (PS4)
- FDG Entertainment
Monster Boy and the Cursed Kingdom (PS4)
- Focus Home Interactive
A Plague Tale: Innocence (PS4)
Call of Cthulu: The Official Video Game (PS4)
Farming Simulator 19 (PS4)
Fear the Wolves (PS4)
GreedFall (PS4)
Insurgency: Sandstorm (PS4)
Necromunda: Underhive Wars (PS4)
Space Hulk: Tactics (PS4)
Spintires: Mudrunner (PS4)
The Surge - Complete Edition (PS4)
The Surge 2 (PS4)
Vampyr (PS4)
- Funcom
Mutant Year Zero: Road to Eden (PS4)
- Gearbox Publishing
We Happy Few (PS4)
- Kalypso Media
Project Highrise: Architect's Edition (PS4)
- Koei Tecmo
Dead or Alive 6 (PS4)
NiOh 2 (PS4)
- Konami
Super Bomberman R (PS4)
- Mastiff
Arcade Islands: Volume One (PS4)
Heavy Fire: Red Shadow (PS4)
Home Sweet Home (PS4)
Pool Elite (PS4)
- NIS America
Disgaea 1 Complete (PS4)
Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk (PS4)
RPG Maker MV (PS4)
- PM Studios
Musynx (PS4)
- Rebellion
Strange Brigade (PS4)
- Sony Interactive Entertainment
Concrete Genie (PS4)
Days Gone (PS4)
Death Stranding (PS4)
Déraciné (PS4)
Dreams (PS4)
Ghost of Tsushima (PS4)
The Last of Us Part II (PS4)
Spider-Man (PS4)
- Squanch Games
Trover Saves the Universe (PS4)
- Square Enix
The Awesome Adventures of Captain Spirit (PS4)
Babylon's Fall (PS4)
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age (PS4)
Final Fantasy XIV (PS4)
Just Cause 4 (PS4)
Kingdom Hearts III (PS4)
The Quiet Man (PS4)
Shadow of the Tomb Raider (PS4)
- Team 17
Genesis: Alpha One (PS4)
Mugsters (PS4)
My Time at Portia (PS4)
Planet Alph (PS4)
- Techland
Dying Light 2 (PS4)
- Ubisoft
Assassin's Creed Odyssey (PS4)
Beyond Good and Evil 2 (PS4)
The Crew 2 (PS4)
For Honor (PS4)
Skull & Bones (PS4)
Starlink: Battle for Atlas (PS4)
Tom Clancy's The Divison 2 (PS4)
Transference (PS4)
Trials Rising (PS4)
- Warner Bros.
Hitman 2 (PS4)
LEGO DC Super-Villains (PS4)
LEGO The Incredibles (PS4)
- XSEED Games
Fate/Extella Link (PS4, PSV)
Gungrave VR (PSVR)
Sakuna: Of Rice and Ruin (PS4)
Senran Kagura Burst Re:Newal (PS4)

PSC E3 2018 HÍRGYŰJTŐ OLDAL
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
12. MolonLave  Főszerkesztő-helyettes
2018.06.09. 15:57:10
LV3
Válasz 11. eandre üzenetére:
Star Wars?
11. eandre  PlayStation.Community tag
2018.06.09. 15:04:57
LV11
EA-től de jó lenne egy új Respawn játék bejelentés.
10. xerox  PlayStation.Community tag
2018.06.09. 08:23:38
LV18
Sok játékra kíváncsi vagyok.
The Division 2
TLOU2
Beyond Good and Evil 2
Death Stranding
Fallout 76 - fenntartásokkal
Ghost of Tsushima
V-Rally 4
Cyberpunk 2077 - tuti ez lesz az
Metro Exodus
Spider-Man
Days Gone - bár ebből már többet láttam, mint kellett volna (kötelező cucc!)
Szií Of Tíf
psn id: zomimi78
9. MolonLave  Főszerkesztő-helyettes
2018.06.08. 13:40:41
LV3
Válasz 8. Ocelot_hun üzenetére:
Ready at Dawn a gombócokat gyászolja szerintem
2018.06.08. 12:48:00
LV7
Nem számítok semmi nagyra, főleg a Sonytól. Mostanság még ha a többiekhez képest jó is a showjuk azért nem az E3 szokott lenni az ahol rengeteg újdonságról hallunk. De sose tudni, lehet idén máshogy lesz.
Death Stranding & TloU 2 gameplayt várok. De hátha bemutatják min dolgozik a Supermassive games, illetve a Ready at Dawn (el bírnék viselni egy jobban játékosított, áramvonalasabb Order 2-t).
"Slaughter is the best medicine."
7. Sora  Kingdom Hearts & Koei Fan
2018.06.07. 17:14:07
LV19
Csak a Kingdom Hearts 3 érdekel, de azt nagyon várom már. :)
Mia San Mia
6. MrZ  La Peste Noire
2018.06.04. 21:47:18
LV12
Azé az ektivizsünnek a felhozatal milyen gyászkeretes már.
" Egy bolond százat csinál....ez az én hobbim. "
5. Nova  vas Normandy
2018.06.04. 13:40:33
LV14
Válasz 4. Greg üzenetére:
Azért várd meg, hogy mi fog kisülni belőle. Akár még kellemesen is csalódhatsz. Ki tudja.
" I'm my own worst enemy "
4. Greg  PlayStation.Community tag
2018.06.04. 09:57:05
LV25
A Splintert lehet hogy már nem kéne erőltetni. Szerettem a sorozatot a Double Agent-ig de már nem az igazi....
LV426
3. eandre  PlayStation.Community tag
2018.06.04. 08:35:55
LV11
Sony MS élőben a többit majd meglátom.
2. Matichku  PlayStation.Community tag
2018.06.04. 05:47:41
LV14
Válasz 1. MrZ üzenetére:
Lesz vasaló és dobókocka is! Ezt meg a Trivago reklámban mondták.
Nil Satis Nisi Optimum
1. MrZ  La Peste Noire
2018.06.03. 22:04:40
LV12
Lessz blobburnea 2!!!!!
" Egy bolond százat csinál....ez az én hobbim. "
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Mozi - Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
2020.01.23. 11:35 Cool-Túra
8 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Rosszfiúkból öregfiúk.
VASARA Collection (PS4, PSN)
2020.01.22. 14:16 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: Onimushaman
Szamurájok versus tankok jöhet?
Arise: A Simple Story (PS4, PSN)
2020.01.22. 14:06 PlayStation Network
12 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Ez csak egy egyszerű történet, semmit nem akar…
Képregény - Az Új Bosszú Angyalai: Ostrom
2020.01.20. 16:55 Cool-Túra
1 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Az Angyalok epikus és csodálatos hattyúdala.
SNIPER GHOST WARRIOR: CONTRACTS (PS4)
2020.01.18. 17:20 Játékteszt
2 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Ötödjére csak sikerült
Sorozat - Love, Death & Robots Volume 1. (2019)
2020.01.16. 16:14 Cool-Túra
8 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Az erőszak és nemi szervek dala, időnként gondolatokkal.
Lapis x Labyrinth (PS4, PSN)
2020.01.16. 15:57 PSC egyperces
1 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Drágakő iksz labirintus.
Tools Up! (PS4, PSN)
2020.01.16. 13:51 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Ne habozzál, tatarozzál!
Retrospektív - Watchmen - Az őrzők
2020.01.14. 12:03 Cool-Túra
13 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Zack Snyder megosztó képregényfilmje, több mint tíz év távlatából.
Romancing SaGa 3 (PS4, PSV, PSN)
2020.01.13. 13:47 Kedvcsináló
3 hozzászólás
Szerző: martin
Miss. Miss. Miss. Na, találd már el te fakezű...