.
 

PlayStation.Community

2018.05.17. 16:47 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Értékeld a hírt!
Harc a megszálló gonoszok ellen.

A Warner Bros. egy újabb LEGO The Incredibles előzetesen mutatja be a Hihetetlen család és folytatása alapján készült alkotás játékmenetét. A kapcsolódó sajtóközlemény az alábbiakat árulta el:

"A Warner Bros. Interactive Entertainment ma új LEGO® The Incredibles előzetest adott ki, amiben első alkalommal láthatók a Disney•Pixar nagysikerű A Hihetetlen Család és a hamarosan megjelenő folytatása, az A Hihetetlen Család 2 animációs filmeken alapuló játék Crime Waves küldetései.
A videóban a rajongók kóstolót kaphatnak a játék dinamikus hub világát megszálló gonosztevők legyőzéséhez szükséges szórakoztató küldetésekből, és az azok teljesítéséhez elengedhetetlen csapatmunkából. A játék különböző, egyedi kerületeit más-más bűnözőzseni hajtotta uralma alá, mint például Szilánk vagy Aknakukac, a játékosoknak pedig kihívásokat teljesítve kell végül a főellenféllel való epikus ütközet során igazságot szolgáltatnia a városnak.
A LEGO® The Incredibles mindkét film helyszínei inspirálta izgalmas hub világában rengeteg felfedezésre váró titok, valamint gonosztevő várja a játékosokat.
A LEGO® The Incredibles egy kivételesen szórakoztató kaland, melynek keretében a játékosoknak kedvenc A Hihetetlen Család karakterüket irányítva kell elbánniuk a gonosztevőkkel és a családi élet nehézségeivel. Ez a játék LEGO® formában, a TT Games jellegzetes humorával fűszerezve hozza el mindkét A Hihetetlen Család film legemlékezetesebb pillanatait és lélegzetelállító akciójeleneteit."


A játék július 13-án jelenik meg PlayStation 4-re.
Kapcsolódó tartalom
Olvasói vélemények
PSC - Fist of the North Star Lost Paradise nyereményjáték
2018.10.23. 22:00 PlayStation.Community
10 hozzászólás
Szerző: martin
Repül egy dobozos példány, meg egy parasztlengő.
GRAN TURISMO SPORT - MAGYAR BAJNOKSÁG 2018
2018.10.21. 10:00 Esemény
4 hozzászólás
Szerző: Bandage_520
Üdvözletünk!
Shakedown: Hawaii - pixelparádés gameplay trailer
2018.10.20. 10:38 Komment
0 hozzászólás
Szerző: martin
Urald a várost erővel!
LEGO® DC Super-Villans - megjelent a játék
2018.10.20. 10:27 Komment
0 hozzászólás
Engedd szabadjára a benned lakó rosszfiút.
Red Dead Redemption 2 - itt a launch trailer
2018.10.19. 10:55 Komment
8 hozzászólás
Szerző: martin
Mennyit kell még aludni...?