.

PlayStation.Community

2018.05.17. 16:48 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Értékeld a hírt!
Karakterek és helyszínek a nagy sikerű filmből.

Ha lemaradtál volna róla, a Warner Bros. április végén kiadott egy LEGO Marvel Super Heros 2 DLC pakkot Marvel's Avengers: Infinity War Character and Level Pack címmel, amely a Bosszúállók: Végtelen háború karaktereivel és helyszíneivel bővíti az élményt. A kapcsolódó sajtóközlemény az alábbiakat árulta el róla:

"Az akciódús pályákon a játékosoknak lehetősége lesz átvenni az irányítást a Marvel Univerzum legveszélyesebb gonosztevője, Thanos és kegyetlen seregei felett, valamint megszállni Attilan városát megküzdve Black Bolttal és az Inhumans hőseivel egy teljesen új, eredeti pályán. A játékosoknak csapatként együtt dolgozva kell átjutniuk Attilan különböző szintjein, mielőtt betörhetnének Black Bolt tróntermébe. Az új feloldható karakterek között szerepel Thanos, Corvus Glaive, Cull Obsidian, Proxima Midnight, Ebony Maw, Hulkbuster 2.0, és Groot (Avengers: Infinity War), akik tovább bővítik az alapjáték több, mint 200 szuperhősből és szupergonoszból álló kínálatát.
A LEGO® Marvel Super Heroes 2 egy teljesen új, epikus kaland és a nagysikerű LEGO® Marvel Super Heroes folytatása. A képregény veterán Kurt Busiek közreműködésével írt történet egy kozmikus csatába röpíti a játékosokat a rengeteg különböző időből és dimenzióból kiragadott Marvel helyszínből álló, lenyűgöző nyílt hub világban, a Chronopolisban. A megszokott LEGO humorral a LEGO® Marvel Super Heroes 2 garantált szórakozás minden korosztályú rajongónak, akiknek az időutazó Kang a Hódítóval kell összecsapniuk ebben az egész Marvel univerzumon átívelő kalandban."


A játék és a DLC egyaránt kapható PlayStation 4-re.
Kapcsolódó tartalom
Olvasói vélemények
PlayStation Network - jön a névváltoztatás funkciója
2018.10.14. 19:58 Komment
29 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Regisztrációnál elírtad, nem voltál magadnál, azóta meggondoltad, jobb ötleted támadt, vagy átkereszteltetted magad? Hamarosan átírhatod!
Resident Evil 2 Remake - videón a lickerek
2018.10.14. 19:12 Komment
11 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Rád ugranak, szétkarmolnak, csontig nyalnak.
Red Dead Redemption 2 - kilépés a kommersz panelekből
2018.10.13. 12:38 Komment
35 hozzászólás
Szerző: martin
Az open world játékok tipikus átkai...
Senran Kagura Burst Re:Newal - késik a játék PS4-en
2018.10.13. 09:31 Komment
7 hozzászólás
Szerző: martin
...mert kiveszik belőle az erotikát.
Darksiders III - bemutatkoznak a kiegészítők
2018.10.13. 09:20 Komment
3 hozzászólás
The Crucible, Keepers of the Void.