.
 

PlayStation.Community

2018.05.17. 16:48 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Értékeld a hírt!
Karakterek és helyszínek a nagy sikerű filmből.

Ha lemaradtál volna róla, a Warner Bros. április végén kiadott egy LEGO Marvel Super Heros 2 DLC pakkot Marvel's Avengers: Infinity War Character and Level Pack címmel, amely a Bosszúállók: Végtelen háború karaktereivel és helyszíneivel bővíti az élményt. A kapcsolódó sajtóközlemény az alábbiakat árulta el róla:

"Az akciódús pályákon a játékosoknak lehetősége lesz átvenni az irányítást a Marvel Univerzum legveszélyesebb gonosztevője, Thanos és kegyetlen seregei felett, valamint megszállni Attilan városát megküzdve Black Bolttal és az Inhumans hőseivel egy teljesen új, eredeti pályán. A játékosoknak csapatként együtt dolgozva kell átjutniuk Attilan különböző szintjein, mielőtt betörhetnének Black Bolt tróntermébe. Az új feloldható karakterek között szerepel Thanos, Corvus Glaive, Cull Obsidian, Proxima Midnight, Ebony Maw, Hulkbuster 2.0, és Groot (Avengers: Infinity War), akik tovább bővítik az alapjáték több, mint 200 szuperhősből és szupergonoszból álló kínálatát.
A LEGO® Marvel Super Heroes 2 egy teljesen új, epikus kaland és a nagysikerű LEGO® Marvel Super Heroes folytatása. A képregény veterán Kurt Busiek közreműködésével írt történet egy kozmikus csatába röpíti a játékosokat a rengeteg különböző időből és dimenzióból kiragadott Marvel helyszínből álló, lenyűgöző nyílt hub világban, a Chronopolisban. A megszokott LEGO humorral a LEGO® Marvel Super Heroes 2 garantált szórakozás minden korosztályú rajongónak, akiknek az időutazó Kang a Hódítóval kell összecsapniuk ebben az egész Marvel univerzumon átívelő kalandban."


A játék és a DLC egyaránt kapható PlayStation 4-re.
Kapcsolódó tartalom
Olvasói vélemények
PSC - The LEGO Movie Videogame nyereményjáték
2019.01.20. 22:00 PlayStation.Community
49 hozzászólás
Szerző: martin
Biznisz van.
Death Stranding - Kojima a Guerrilla Games-nél járt
2019.01.19. 13:30 Komment
16 hozzászólás
Szerző: martin
...akik szájtátva nézték új játékát.
Degrees of Separation - 5 perces gameplay bemutató
2019.01.19. 12:50 Komment
1 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Gyönyörű 2D-s logikai-platformjáték.
World War Z - egy tucat új kép érkezett
2019.01.19. 12:50 Komment
11 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Ha kevesellnéd Raccoon City zombiállományát.
The Occupation - csúszik a nyomozós thriller
2019.01.19. 12:50 Komment
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Még apró csiszolások szükségesek a négy éve fejlesztett játékhoz.