PlayStation.Community

2018.04.08. 07:45 PlayStation.Community
114 hozzászólás
Szerző: martin
Értékeld a cikket!
Közös hobbi, közös cél?

Egy átlag magyar felnőtt, azaz nagykorú állampolgár életében nem túl gyakran, a jelenleg hatályos törvények értelmében négyévente van lehetőség arra, hogy az országgyűlési választások keretein belül kifejezze véleményét az ország politikai helyzetének alakulásával kapcsolatban. Szándékosan használtam a "helyzet" kifejezést a "jövőjével" helyett: vannak ugyanis, akik voksukkal inkább az elkövetkezendő, és vannak, akik döntően az elmúlt időszak alapján szavaznak - de a legtöbben persze mindkettőt egyszerre mérlegelve hozzák meg döntésüket.

Visszagondolva az elmúlt országgyűlési választásokra, amiket nagykorúként megéltem, szinte mindig volt egy jellemző, felkapott gondolat, mottó, jelmondat, vagy egyszerűen csak egy frappáns kifejezés, ami az adott esemény hangulatát meghatározta. Tekintsünk most el attól a közhelytől, hogy az adott országgyűlési választás "sorsdöntő" az ország életében, hisz valahol mindegyik az. Most, a 2018-as magyar választásokkal kapcsolatban ez az említett vezérvonal pártoktól vagy politikai erőktől függetlenül nem hangzatos ígéretekről, vagy politikai programokról szól, mint általában, hanem egyértelműen arról, hogy mindenki szedje össze magát és menjen el szavazni, ami véleményem szerint egyszerre dühítő, zavaró, végletes, és emiatt elkeserítő szituáció, hiszen a véleménykifejezés ezen ritka lehetősége nem csak állampolgári jog, de valahol kötelesség is. Természetesnek kéne, hogy legyen, hogy mindenki elmegy szavazni, ha már az opció megadatott rá. Persze, lehet mindenféle szánalmas, önigazoló magyarázatokat gyártani a voksolás kihagyására, miszerint "szombat este beb@sztam, ezért vasárnap másnapos voltam", vagy "egyik párt sem szimpatikus", esetleg "minek szavazzak, egy ember véleménye úgysem számít", de ez csak ócska púder: a politika közvetve vagy közvetetten mindannyiunk életére hatással van, ezért aki nem használja ki ezt az alkalmat, az tényleg megérdemli a sorsát, mert egy droid.

Szerintem a legtöbb nagykorú magyar ember így vagy úgy, de foglalkozik politikával. Otthon, munkahelyen, felső iskolában, boltban, piacon, meccsen, kocsmában, vagy egyszerűen csak az utcasarkon politizálunk a magunk módján, még akkor is, ha történetesen nem, vagy alig értünk a politikához. Lefogadom például ugyanakkor, hogy a legtöbb nagykorú magyar embernek halvány fingja sincs arról, mibe kerül és hogyan lehetséges politikai pártot alapítani. Szerintem nagyjából úgy képzeljük ezt, mintha egy háromismeretlenes matematikai egyenletet kéne fejben megoldani. Nos, nem.
A 2018-as országgyűlési választások kapcsán elég markánsan előtérbe került egy relatíve új téma: a kis, szinte észrevehetetlen, és persze a kamupártok témaköre. Aki csak egy kicsit is odafigyelt erre a jelenségre, bizonyára felkapta a fejét, hogy valójában nem csak az a 4-5 párt létezik a magyar politikai élet palettáján, melyeket mindenki ismer legalább hallomásból, hanem sokkal több. Sőt, annak ellenére, hogy gyakorlatilag soha nem hallottunk még róluk, ezek közül több évek óta működik - és ha semmi mást nem nézünk, csak az "elkölthető" támogatások mennyiségét, akkor azt is mondhatjuk, hogy ezen pártok nem csak egyszerűen léteznek, de egyenesen prosperálnak is abból, hogy egyáltalán vannak..

Nagyon sokan vagyunk itt ebben a kis országban mi, hardcore és casual videojátékosok, és függetlenül attól, hogy milyen platformon játszunk, közös hobbink valahol egy közös célt is meghatároz.
Miért is ne lehetne nekünk is egy saját pártunk? Egy olyan politikai erő, mely befolyását, energiáit és forrásait a magyar gémerek lehetőségeinek javítására, komfortérzetének növelésére fordítaná, és ezáltal egyértelműen pozitív irányba mozdítaná el a társadalom ezen - jelentős - szegmenségnek hangulatát?
A Magyar Videojátékos Párt (továbbiakban MVP) választási programjában teljes mértékben olyan területekre koncentrálna, melyek általában érzékenyen érintik a gémereket kortól, nemtől, és társadalmi hovatartozástól függetlenül. Az MVP arra törekedne, hogy végrehajtható és kivitelezhető, kézzel fogható eredményekkel bíró intézkedéseket harcoljon ki a Parlamentben és a törvényalkotásban.

Az MVP első választási programja a következőképpen alakulhatna:

- A megélhetési játékosok körülményeinek javítása olyan speciális szociális juttatások rendszeres folyósítása - például videojáték vásárlási utalvány - által, melyekkel hobbijukat bővíthetik.
- Vissza nem térítendő állami támogatás hobbikezdőknek, első konzol vásárlása esetén.
- A "4K konzolhoz 4K tévét" áruvásárlási program beindítása és támogatása, mely a videojátékos állampolgárok által igényelhető egyszeri juttatásként jelenne meg.
- Rászorultság és jogosultság alapján megállapított mértékű hozzájárulás az éves PlayStation Plus előfizetéshez, vagy előfizetés megújításához, minden online player számára.
- A videojátékozásra, elsősorban online multiplayer szórakozásra használt internetdíjak radikális csökkentése, a szolgáltatás minőségének növelése.
- Rezsicsökkentés és szociális támogatás bevezetése a gémer-háztartásokban, mely az igazolhatóan videojátékozásra fordított villamosenergia fogyasztás államforgalmi adójának mérsékléseként jelenne meg a számlákon.
- Videojátékos családokra és egyedülálló playerekre szabott kedvezmények és bónuszok a szolgáltatási szférában, például kedvező biztosítás feltételek videojátékos ingóságokra, vagy a garancián túli javítások állami támogatása.
- A "gémer szülő gémer gyerekkel" családsegítő hálózat létrehozása, a "gémernek a gyereke is gémer" kampány népszerűsítése.
- A foglalkoztatásban a munkavállalói oldalon megjelenő, speciális szociális kedvezmények bevezetése, például extra pihenőnapok, szabadnapok, vagy rendkívüli szabadság igényelhetősége videojátékosoknak nagyobb/fontosabb játékmegjelenések előtt.
- A videojátékok és videojáték ipari termékek áfájának jelentős csökkentése, ezáltal a kereskedelmi szegmens forgalmának élénkítése.
- Importvámok teljes eltörlése videojátékos termékek esetén.
- Videojátékok és videojáték ipari termékek postai díjainak - Magyar Posta, futárszolgálatok - minimalizálása.
- Adókedvezmény bevezetése azon külföldi cégek számára, akik magyar nyelvű videojátékos termékekkel jelentkeznek a magyar piacon.
- A videojáték témakörének beépítése az általános iskolai tananyagba.
- A videojátékozáshoz kapcsolható felsőoktatási szakok létrehozása és állami támogatása.
- Videojátékos tehetségek felkarolása és állami támogatása.
- Jelentős adókedvezmény azon külföldi kiadók számára, akik Magyarországon hoznak létre és üzemeltetnek videojáték fejlesztő stúdiókat.
- Jelentős szerződéses-, járulék-, illetve adókedvezmények azon külföldi tulajdonban levő videojáték-fejlesztő cégek számára, akik magyar munkavállalókat foglalkoztatnak Magyarországon.
- Professzionálisan szervezett és kivitelezett, Európa, sőt világszínvonalú videojátékos rendezvények üzemeltetése Magyarország több régiójában is, mely a hobbi népszerűsítését, az érdeklődők informálást, valamit a minőségi kikapcsolódást propagálja.
- Rendszeresen jelentkező, jelentős, inspiráló hatású pénzdíjakkal bíró eSport versenyek és versenysorozatok lebonyolítása.
- Egy kereskedelmi mintájú, videojátékos témájú televíziós csatorna indítása, melynek a magas szintű szórakoztatás és az ismeretterjesztés a célja.

És ez még csak a kezdet. A Magyar Videojátékos Párt nem csak egy fantazmagória, nem csak egy elérhetetlen álom. Az MVP itt van egy karnyújtásnyira. Lehet, hogy csak a te támogatásod hiányzik hozzá. Én is játszom, te is játszol, ő is játszik. Higgy benne, elegen vagyunk ahhoz, hogy nekünk, videojátékosoknak is legyen végre egy saját pártunk, mely az érdekeinket képviseli. Nos, ez hogy tetszik?

Meséljetek!

Hogy viszonyul környezeted ahhoz, hogy videojátékos vagy?
Mi a véleményed a magyar és külföldi játékosokról?
Megérte / megéri szerinted PS4 Pro-ra váltani?
Mennyire fontos neked videojátékban a magyar nyelv?
Melyik szerinted a legjobb Metal Gear játék?
Exkluzív PlayStation szériák epizódértékelője - #2 rész
Exkluzív PlayStation szériák epizódértékelője - #1 rész
Melyik játékból szeretnél PS4-es újrafeldolgozást?
Szerinted melyik gyártó nyeri végül a konzolháborút?
Melyik szerinted az eddigi legjobb PS4 játék?
Változtatott az életeden a videojátékozás?
Milyen hosszú számodra az ideális videojáték?
Mennyire fontosak neked a PlayStation trófeák?
Buli, buli, buli Szilveszter este?
Mit jelent neked a Karácsony?
Hol-merre élsz jelenleg?
Miért az lett a PSC-s nickneved, ami?
Mi a véleményed a PlayStation Plus szolgáltatásról?
Milyen platform(ok)on játszol még PlayStation mellett?
Te hogyan képzeled el a videojátékozás jövőjét?
Számít-e az neked valamit, ki/mi egy játék főhőse?
Hogy fér össze család / kapcsolat / gyerek / munka és videojáték?
Milyen szintű játékosnak tartod magad?
Mit gondolsz a videojátékos bloggerekről és YouTube-erekről?
Te milyen videojátékot készítenél?
Szerinted luxushobbi a videojátékozás?
Hogyan és mikor lettél videojátékos?
Milyen érzés számodra videojátékban gyilkolni?
Az eddigi legjobb / legrosszabb Online játékélményed
Könnyeztél már meg videojátékot?
Életed legnagyobb videojátékos csalódása
Életed legmeghatározóbb játéktesztje
Olvasói vélemények
1 / 3 oldal
‹‹  ‹  1  2  3    ››
114. Penge70  PlayStation.Community tag
2018.04.14. 15:12:40
LV22
Válasz 113. martin üzenetére:
sárkány ellen sárkányfű!
113. martin  Főszerkesztő
2018.04.14. 12:53:22
LV27
Válasz 112. Penge70 üzenetére:
Magyar seggbe magyar faszt!
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
112. Penge70  PlayStation.Community tag
2018.04.14. 12:37:08
LV22
Válasz 111. martin üzenetére:
Hogy lefaszoztad magadat, az olyan szomorú :(
111. martin  Főszerkesztő
2018.04.14. 12:19:46
LV27
Válasz 110. Penge70 üzenetére:
Miért vagy szomorú elvtárs?
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
110. Penge70  PlayStation.Community tag
2018.04.14. 10:29:24
LV22
Válasz 108. martin üzenetére:
:(
109. TCr64EU  Choose life
2018.04.13. 17:52:02
LV22
Válasz 108. martin üzenetére:
Fasza párt lesz.
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
108. martin  Főszerkesztő
2018.04.13. 12:41:24
LV27
Válasz 98. TCr64EU üzenetére:
Én leszek a párt fasza.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
107. martin  Főszerkesztő
2018.04.13. 12:41:01
LV27
Válasz 100. Penge70 üzenetére:
Foxinak gyermeke született, nem akar tesztelni többet, csak apáskodni.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
106. Penge70  PlayStation.Community tag
2018.04.13. 11:54:45
LV22
Válasz 105. Penge70 üzenetére:
Martin elvtárs vezérnek is vittem egy párat, de nem győzte őket meggyőzni :(
105. Penge70  PlayStation.Community tag
2018.04.13. 11:53:07
LV22
+1
Válasz 104. TCr64EU üzenetére:
Nekem is van, és nem győzöm vele az ellenálló hölgyeket elhordani :/
104. TCr64EU  Choose life
2018.04.13. 11:49:06
LV22
Válasz 103. Penge70 üzenetére:
Szerencséd. Szemmel tartunk. Vannak még fekete autóink.
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
103. Penge70  PlayStation.Community tag
2018.04.13. 11:48:11
LV22
Válasz 101. TCr64EU üzenetére:
Tárgyalásokat folytattam Japánban, Hideo Kojima elvtársal, hogy legyen e új MGS vagy ne legyen új MGS. Nagyon jó kedélyű tárgyalás volt, nagyon sok szaké fogyott el, és a gésa kisasszonyok is kedvesek voltak.
102. TCr64EU  Choose life
2018.04.13. 11:44:25
LV22
Elvtársak, túlléptük a 100 kommentet, ünnepeljünk!
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
101. TCr64EU  Choose life
2018.04.13. 11:41:52
LV22
Válasz 100. Penge70 üzenetére:
Kedves Külügyminiszter Párttitkár Elvtárs!

Nehogymá' több meló legyen, veledmivan. :D

Különben is hol voltál az elmúlt pár napban?
Ha kiderül, hogy Redmond-ban, akkor bajok lesznek, nagy bajok.
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
100. Penge70  PlayStation.Community tag
2018.04.13. 11:30:46
LV22
Még egy felterjesztés, Martin és Foxhound teszteljen sokkal többet, a minimum kvóta, havi 3 játék.
99. Penge70  PlayStation.Community tag
2018.04.13. 11:15:25
LV22
Válasz 98. TCr64EU üzenetére:
Párt titkár? De lehet Kratos akár miniszterelnök jelölt is
98. TCr64EU  Choose life
2018.04.13. 11:07:50
LV22
Válasz 97. Penge70 üzenetére:
És akkor milyen pozíciót fog martin betölteni?
Csendestárs? :D
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
97. Penge70  PlayStation.Community tag
2018.04.13. 10:50:05
LV22
Szeretnék egy javaslatot felterjeszteni: Kratos szeretett pártunk vezetőjének.
Kérem az elvtársakat szavazni.
Köszönöm.
96. TCr64EU  Choose life
2018.04.11. 15:13:56
LV22
Válasz 95. martin üzenetére:
https://i.ytimg.com/vi/ZA-5FoRZEm4/hqdefault.[...]
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
95. martin  Főszerkesztő
2018.04.11. 13:15:37
LV27
Válasz 86. Ruzsi üzenetére:
Áttoljuk elvtárs, áttoljuk. Már intézkedtem. Lesznek képviselők a nintendós oldalról, akik nekünk nyomnak majd.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
94. Ruzsi  PlayStation.Community tag
2018.04.11. 13:10:16
LV10
Válasz 93. TCr64EU üzenetére:
Nekem elég ganyús a fickó. Állítólag Erd-en lakik. Lehet, hogy anagramma és Red, az meg ugye Redmond egyik fele, mint ahogy Buda és Pest.
93. TCr64EU  Choose life
2018.04.11. 13:08:13
LV22
Válasz 92. Ruzsi üzenetére:
Nagyon hallgat a fénybenjáró, lehet épp külügyködik valahol.
Remélem, hogy nem Redmond-ban.
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
92. Ruzsi  PlayStation.Community tag
2018.04.11. 13:01:28
LV10
Válasz 89. TCr64EU üzenetére:
Ebből kimaradnék, én csak a pénzek elosztásában és a kételyek eloszlatásában fogok részt venni. A volt vámpírharcos külügyminiszterrel okoskodjátok ki a furmányos cselszövéseitek.
91. TCr64EU  Choose life
2018.04.11. 12:37:37
LV22
Válasz 90. VictorVance üzenetére:
Úgy!
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
90. VictorVance  Szerkesztő
2018.04.11. 12:29:44
LV19
Válasz 89. TCr64EU üzenetére:
"Ne hagyjuk, hogy Bill Gates nevessen a végén!"
Örülünk?
89. TCr64EU  Choose life
2018.04.11. 12:15:52
LV22
Válasz 88. Ruzsi üzenetére:
Szerintem kezdjük 25%-kal, majd másnap jelentsük be egy függetlennek tűnő médián keresztül kamuhírként a Sony-M$ platform-migrációt (mondjuk Sony XBox 8K), majd 2 órára rá a saját csatornánkon azt, hogy foggal-körömmel ellene vagyunk, majd még azon a héten "Üzenjük Redmondnak..." óriásplakátok, stb-stb...
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
88. Ruzsi  PlayStation.Community tag
2018.04.11. 11:33:49
LV10
Válasz 87. TCr64EU üzenetére:
Drága Belügyminiszter Úr! Nagyon sok törvényt lehet hozni ezen kívül is, de kellene valami pozitív is, ami a játékosoknak mindig oda lehet tolni az orruk alá, amivel el tudjuk terelni a susmust. Szerintem csökkentsük a videojátékok ÁFÁ-ját 27-ről 20-ra, majd 15-re pár stiklivel később.
87. TCr64EU  Choose life
2018.04.11. 11:24:43
LV22
Válasz 86. Ruzsi üzenetére:
Támogatom az indítványt, de ne korlátozzuk már ezt holmi kilőtt szemekre, meg pénzügyesekre.
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
86. Ruzsi  PlayStation.Community tag
2018.04.11. 11:22:32
LV10
+1
Válasz 85. martin üzenetére:
A balt, azzal látok rosszabbul. Szeretnék kérni majd egy törvényt arra, hogy akinek gumigolyóval kilőtték a bal szemét 2018-ban és pénzügyminiszter, az igényelhet extra segélyt élete végéig, mert munkájában erősen korlátozott.
85. martin  Főszerkesztő
2018.04.11. 11:09:34
LV27
Válasz 83. Ruzsi üzenetére:
Kilövetjük az egyiket gumigolyóval, csak döntsd el, melyiket.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
84. TCr64EU  Choose life
2018.04.11. 09:46:24
LV22
Válasz 83. Ruzsi üzenetére:
Hát eléggé hendikeppes a dolog...
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
83. Ruzsi  PlayStation.Community tag
2018.04.11. 09:41:42
LV10
Válasz 81. martin üzenetére:
Szuper, parádés. Annyi van, hogy mindkét szemem egyenesen előre néz, az nem hátrány?
82. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2018.04.10. 20:41:21
LV28
Válasz 80. TCr64EU üzenetére:
Megbeszéltük.
81. martin  Főszerkesztő
2018.04.10. 20:34:20
LV27
Válasz 74. Ruzsi üzenetére:
Szóval pénzügyminiszter lennél nálunk, fiam.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
80. TCr64EU  Choose life
2018.04.10. 20:29:14
LV22
+1
Válasz 78. mentoloshypo üzenetére:
A nokiást Penge külügyes tavarisinek, az ájfónost meg a főninek.
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
79. martin  Főszerkesztő
2018.04.10. 14:23:41
LV27
Válasz 73. TCr64EU üzenetére:
Várunk most egy komolyabb utalást Brüsszelből, kis türelmet elvtárs.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
78. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2018.04.10. 13:47:35
LV28
Válasz 76. TCr64EU üzenetére:
Akkor kinek kell leadnom a nokia-s dobozt tesco-s szatyorban?
77. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2018.04.10. 13:41:58
LV28
Úgy látom már minden komolyabb tisztséget kiosztott a leendő miniszterelnök úr, nekem nem volna mégis valami tárca nélküli hely?
76. TCr64EU  Choose life
2018.04.10. 13:39:43
LV22
Válasz 74. Ruzsi üzenetére:
Nem én vagyok a góré.
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
75. street5daniel  PlayStation.Community tag
2018.04.10. 13:28:47
LV4
Válasz 73. TCr64EU üzenetére:
Ez frankó :-D
Bearanyozhatjuk a szart attól még az szar marad!!!
74. Ruzsi  PlayStation.Community tag
2018.04.10. 13:13:25
LV10
Válasz 73. TCr64EU üzenetére:
Pénztáros lehetek-e? Ismerek egyet, aki hajdanán az volt. Most munkanélküli, de a lánya Svájcban tanul, meg egy fél hegy az övő amin van a kecója, aminek a rezsije több, mint egy minimálbér.
73. TCr64EU  Choose life
2018.04.10. 12:58:59
LV22
Válasz 69. martin üzenetére:
Belügyminiszterként az első napirendi javaslatom az idei (és/vagy tavalyi) prémiumok mielőbbi kiosztása.
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
72. VictorVance  Szerkesztő
2018.04.10. 11:25:08
LV19
Válasz 71. Ruzsi üzenetére:
Szerintem a lehető legjobb. Éljen a Sony, vesszen a többi! Ez lehetne a kampányszöveg is.
Örülünk?
71. Ruzsi  PlayStation.Community tag
2018.04.10. 11:17:13
LV10
Válasz 70. Penge70 üzenetére:
Szerintem egyértelmű az irányvonal. A többség csak a Sonyt ismeri el, utál minden más platformot- Szerinted ez melyik irány? :)
70. Penge70  PlayStation.Community tag
2018.04.10. 10:50:36
LV22
Válasz 63. TCr64EU üzenetére:
De ki lehetne találni egy újabb irányvonalat, nem muszáj a sablonokhoz igazodni.
Jöhetnek a tippek és az ötletek ezirányba :)
69. martin  Főszerkesztő
2018.04.10. 10:31:23
LV27
Válasz 68. TCr64EU üzenetére:
Pihenj, folytasd tovább!
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
68. TCr64EU  Choose life
2018.04.10. 10:27:26
LV22
Válasz 67. martin üzenetére:
Jawohl, mein Kommandant!
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
67. martin  Főszerkesztő
2018.04.10. 10:22:04
LV27
Megérek minden párttagot és szimpatizánst, pártpolitikai kérdésekben felelősen nyilatkozzon a továbbiakban!
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
66. TCr64EU  Choose life
2018.04.10. 10:10:16
LV22
Válasz 65. Ruzsi üzenetére:
:(((
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
65. Ruzsi  PlayStation.Community tag
2018.04.10. 10:02:58
LV10
Válasz 63. TCr64EU üzenetére:
és itt ki is bújt a szög a zsákból. Beskatulyázott, előre felosztott maga az egész politikai élet. Válassz irányvonalat és tedd azt, amit az a szó sugall. Ebből fakad az, hogy ha esetleg egy ellenzék jót mondd, akkor is fikázzák és rossznak tekintik. Szar az egész ahogy van. Én azt hiszem, hogy kimaradok ebből a pártból is és csak játszom.
1 / 3 oldal
‹‹  ‹  1  2  3    ››
Patapon 2 Remastered (PS4, PSN)
2020.02.20. 16:00 Kedvcsináló
0 hozzászólás
Szerző: Angyalkus
Ritmikus harci dobok háborúja.
Mozi - Ragadozó madarak
2020.02.18. 21:00 Cool-Túra
2 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Erős Nők, Akiknek Nincs Szükségük Férfiakra.
EarthNight (PS4, PSN)
2020.02.18. 20:48 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: Bandage_520
Sárkány ellen sárkányfű… akarom mondani Skydive?
Dark Devotion (PS4, PSN)
2020.02.16. 13:31 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Pixeles kereszteslovagok Dark Souls-a.
Képregény - Dredd bíró: Minden birodalom elbukik
2020.02.16. 13:12 Cool-Túra
5 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Az előétel után itt a főfogás!
The Princess Guide (PS4, PSN)
2020.02.14. 09:18 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Négy hercegnő, egy tanár.
Mozi - 1917
2020.02.12. 19:23 Cool-Túra
7 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Egy csepp a háború vérmocskos tengerében.
Gris (PS4, PSN)
2020.02.12. 13:16 PlayStation Network
3 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Interaktív animációs film.
Coffee Talk (PS4, PSN)
2020.02.08. 14:07 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Visual novel latté.
ZOMBIE ARMY 4: DEAD WAR (PS4)
2020.02.07. 20:20 Játékteszt
7 hozzászólás
Szerző: HTB
Óda egy amfetaminfüggő élőhalott osztrák szobafestőhöz és rothadó társulatához.