PlayStation.Community

2018.02.25. 09:35 PlayStation.Community
21 hozzászólás
Szerző: martin
Értékeld a cikket!
Resistance - Gran Turismo - Ratchet & Clank - inFAMOUS

Előző Elmélkedőnkben három ikonikus PlayStation exkluzív széria, az Uncharted, a Killzone, és a God of War epizódjainak minőségi sorrendjéről elmélkedtünk. Mivel a Sony Interactive Entertainment gondoskodott róla, hogy bőven legyen anyagunk - legalább - még egy hasonló szakértésre, ezúttal négy újabb nagy sorozatot veszünk nagyító alá: ezek a Resistance, Gran Turismo, Ratchet & Clank, és inFAMOUS szériák.

A PSC ezen elmélkedő cikkében arra vagyunk kíváncsiak, a fenti ismert és közkedvelt PlayStation exkluzív sorozat epizódjai közül szerinted melyik a legjobb, illetve melyik a leggyengébb? De menjünk még tovább: tudnál egyfajta rangsort felállítani azon részek között, melyekkel már játszottál? És, ami még fontosabb: miért így állítottad sorba a felvonásokat? Miért tetszik neked jobban egyik Resistance rész, mint a másik? Miért kedveled inkább az egyik inFAMOUS-t, mint a másikat? Miért találod erősebbnek az egyik Gran Turismo-t, mint a másikat? És végül, melyik volt a legjobb Ratchet kaland?

Meséljetek!

Exkluzív PlayStation szériák epizódértékelője - #1 rész
Melyik játékból szeretnél PS4-es újrafeldolgozást?
Szerinted melyik gyártó nyeri végül a konzolháborút?
Melyik szerinted az eddigi legjobb PS4 játék?
Változtatott az életeden a videojátékozás?
Milyen hosszú számodra az ideális videojáték?
Mennyire fontosak neked a PlayStation trófeák?
Buli, buli, buli Szilveszter este?
Mit jelent neked a Karácsony?
Hol-merre élsz jelenleg?
Miért az lett a PSC-s nickneved, ami?
Mi a véleményed a PlayStation Plus szolgáltatásról?
Milyen platform(ok)on játszol még PlayStation mellett?
Te hogyan képzeled el a videojátékozás jövőjét?
Számít-e az neked valamit, ki/mi egy játék főhőse?
Hogy fér össze család / kapcsolat / gyerek / munka és videojáték?
Milyen szintű játékosnak tartod magad?
Mit gondolsz a videojátékos bloggerekről és YouTube-erekről?
Te milyen videojátékot készítenél?
Szerinted luxushobbi a videojátékozás?
Hogyan és mikor lettél videojátékos?
Milyen érzés számodra videojátékban gyilkolni?
Az eddigi legjobb / legrosszabb Online játékélményed
Könnyeztél már meg videojátékot?
Életed legnagyobb videojátékos csalódása
Életed legmeghatározóbb játéktesztje
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
21. Greg  PlayStation.Community tag
2018.03.01. 10:01:34
LV25
Válasz 19. HUN_hatrix üzenetére:
A harmadik a legjobb, ne hagyd ki.
LV426
20. HUN_hatrix  The Saboteur
2018.02.28. 12:32:22
LV30
+1
Gran Turismo
Na ebből aztán nehéz sorrendet állítani, mert itt aztán tényleg a java a részeknek inkább érzelmi kötődés az erősebb, mint a jobb fizika, vagy a kocsik száma.

1, Gran Turismo 2
A szerelem kezdete. Nem vitás, amit akkor lepakolt az annyira kemény cucc volt a kicsi PS1en, hogy azonnal megfogott. És azok a versenyek voltak a legjobbak. Az akkori szigorúbb LE követelmény a versenyeken még kihívást adtak. Játszani kellett a kocsival, hogy beférj a LE korlátba és jó kocsival menj ami jó tempót bír, amivel nyerni tudsz.
Ez a kihívás lehet a későbbi részekből sajnos kiveszett.
Persze ez annak is betudható, hogy már nem vagyok kezdő, de inkább annak, hogy túl puhányra vették a későbbi részekbe a kihívásokat, hogy a kezdőket se riassza el.

2, Gran Turismo 6
Ez leginkább a rengeteg kocsi és pálya, sokkal jobb fizika, valamint a Nürburgringre való felkészülésünk alatti "szarrá gyakoroltuk magunkat Binderrel" élmény miatt. Mennyit vezettünk a Nordon, mennyi de mennyi különböző kocsival te jóóó isten. :)
Na meg mert Kaz bácsi a 24h futamon aláírta a fémtokos kiadásomat belőle. :)

3, GT SPORT
Matricaszerkesztés... <3
Ez egy olyan tényező a játékban ami VÉGRE egyediséget kölcsönöz a játékosoknak. Kreativitás szabadsága és sokszínűsége elképesztő!
Nagyon kellett már, hogy ne egy rajtszám vagy egy felni szín különböztesse meg két ember kocsiját.
Nekem ez odabasz!
A Nordon a valósághű látvány, amikor pont azt látom, amit a 24 órás futamon is láttam ÁÁÁÁÁÁÁ! Emlékszem az első nekifutásra, mikor Binder mondta menjünk a "délelőtt 10órás" napszakon a pályán. Na ott végig "aztak*rva" szólt a számból.
Nem is tudom ki csatlakozott akkor hozzánk, de elnézést kértünk tőle, hogy nem várjuk meg a pályán, de kívánta hogy toljuk neki mint a barom. :)

4, Gran Turismo 4
PS2 korszak ékköve.
Sok pálya, sok kocsi, remek látvány, remek versenyek.
Első rész amibe szerepelt a Nordschleife. <3
Máig nem tudom, hogy tanultam meg ezt a pályát. :D :D :D
Fotómód megjelenése!!! ;)

5, Gran turismo 5
Kicsit sok sebből vérzett, de végül csak helyre rázták.
Volt pár 100 kellemes óra még így is vele.

6, Gran Turismo 3
A sorozat történetében az első lépés, amikor meg kellett hozni azt a döntést (mint a GTSPORT esetében), hogy mindent a nulláról kell kezdeni. Kicsit rányomta bélyegét erre a részre, de szerettük.
A millió kanyaros Teszt Pálya máig nagy kedvenc. Jó lenne ha visszatérne.

7, Gran Turismo PSP
Hordozható GT! <3
Egy mini GT4 volt. Imádtam.
kicsit talán túl üres volt a kevés kocsi és a kis kihívás miatt.

8, Gran Turismo 1
Utólag vettem meg, hogy meglegyen a teljes sorozat, de nem nagyon játszottam vele, csak megnéztem milyen is volt.
--------------------------

9... GT4 Prologue Bár nem teljes rész, de NAGYON IMÁDTAM a kiadását. Megkönnyeztem azt az intrót annyira gyönyörű volt. Annyira vártuk már a 4et, hogy kicsit előbb tolni egy prologue-ot isten császár volt.

10, Gran tursimo 5 Prologue.
Kétszer is megvettem. Egyszer Japánul, mert japánban hamarabb jelent meg valahogy decemberben és EU verzió csak márciusba jött. A fene se tudott annyit várni. Aztán persze megvettem az EU kiadást is. :)
Első online GT móddal... jujjj de jó volt.

11, Gran Turismo Concept Tokyo - Geneva... vagy mi volt a címe.
Kis kiegészítő demo szintű cucc volt a GT3 után.
Ez volt ez első 100%ban EU gépre optimalizát GT PS2-n.
Meg is látszott a minősége. Gyönyörű volt PS2n és brutál képfrissítéssel ment.


... röviden ennyi ugrott be. :)
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
19. HUN_hatrix  The Saboteur
2018.02.28. 08:33:14
LV30
1, Resistance 1
Egyszerű első Netgen cím volt PS3on és hozta is az elvárt minőséget. Ütött de keményen. Szerintem a játékosok többsége ezt vette meg a gép mellé meg a Motorstormot. Jó volt a sztori, jó volt a látvány, hosszú volt a történet, rengeteg fegyver volt.

2, Resistance 2
Hmmm... a felemás látvány kicsit érdekes volt ebben a játékban.
Emlékszem még Martin elvitt magával a Sonyhoz és premier előtt jóval kipróbálhattam vele. ott is feltűnt a felemás látvány, de mivel nem végleges változat volt gondoltuk csak javítva lesz, de nem.
Az egyik pálya valami irtó ocsmány volt, a következő meg olyan, hogy letetted a hajad. Jó volt maga a játék, kicsit Battle Los Angeles hangulata volt egyes részeinek, meg ebbe volt ha nem tévedek a predátor szerű pálya is a láthatatlan ellenféllel... de valahogy mégse hozta már az első rész élményét.
Lehet az én rossz meglátásom, de az első rész kopottas színvilága jó volt egyedi volt.... és sokszor olyan sokat változtatnak egy játékon, hogy hirtelen sok lesz.

3, A resistance 3 előzetesek alapján annyira nem jött be, hogy meg se vettem.

(PSP rész kimaradt)
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
18. wooltur  PlayStation.Community tag
2018.02.27. 06:49:42
LV16
+1
Resistance

Az első rész volt az első PS3 játékom. Eszméletlen nagy élmény volt, mind grafikában, mind játékélményben, 4x játszottam végig, pedig trófeát se adott. Rég vártam egy ilyen stílusú játékot, a 40 fős multi meg totál odabszós volt. Aztán jött a második rész, még jobb kampány, iszonyat hangulatos pályákkal, teli emlékezetes jelenettel 60fős multi és fasza coop mód. Aztán jött a 3. rész. No sztori módban az úgy totál a földbe vert. Nagyon átjött a posztapokaliptikus hangulat, teli találat lett, a legjobb a szériában. De a multi előtt értetlenül álltam. 16fő? Nincs co-op? Ráadásul eleinte laggolt mint állat. Hagytam is a picsába. De ettől függetlenül is a 3. a kedvencem.

Ratchet

Szinte minden részt toltam. PS2-n amit elvesztettünk a Crash-el, azt a Ratchet kamatostul visszaadta. PS3-on is hozta a szintet, sőt még rá is tett egy lapáttal. A PS4-es rész is rendben volt, de ugye az már csak egy feldolgozás vagy mi így nem szólt akkorát. Legjobb rész a Crack in Time.

inFamous

Na ez votl az a játék amit nem tudtam miért szeretnek. Abszolút hidegen hagyott. Aztán a nagy PSN leállssal megkaptuk, és gondoltam teszek vele egy kört. Nagyon rácuppantam, egyből meg is vettem a 2. részt is, az is iszonyat bejött. A PS4-es epizód is teljesen rendben volt, eszméletlen szép volt, bár túlzottan könnyűre sikeredett, gyak 0 kihívást jelentett. Nekem talán az 1. rész tetszett a legjobban.

GT

PS1-en a 2. rész maga volt az autózás királya! Nagyon sokat toltam. Aztán jött egy kimaradás, és csak a 4. rész volt a kövi. Na az ilyen hűbazdmeg volt! Eszméletlen szép volt, brutál tartalommal, hihetetlen sokat toltam. Soha semmilyen autós játékot nem játszottam ennyit. Emlékszem a 24 órás versenyt rendesen 24 óráig kellett tolni, és én lenyomtam. :D Persze sokkal erősebb kocsival mentem be, toltam vagy 3 órát rávertem vagy 10 kört a gépre, aztán beraktam b-spec módba és elmentem aludni, majd iskolába. Mire hazaértem már kész volt a verseny. :D Aztán jött az 5. rész ami ugye nagyon nehezen akart megjelenni. Bár sokkal kevesebbet toltam mint a 4. részt (vhogy már nem tud a GT lekötni) még is ezt tartom a legjobb résznek. Tartalomban minden epizódot ver. Bár a grafika felemás volt, de ez kit érdekel amikor több mint 1000 kocsim lehet! A 6. kimaradt anno, mert vhogy már nem tudott érdekelni, bár a magyar felirat abszolút pozitívum volt. Aztán jött ez a mostani. A VR mellé adták így bár nem vettem volna amúgy meg, de beszereztem. És értetlenül állok hihetetlen a tartalmi butulás előtt. Sokkal kevesebb kocsi, eltűntek klasszikus pályák, nincs eső, se hó, se semmi. Sehol a GT fíling amikor elindulok egy használt szarral és szépen felküzdöm magam a csúcskategóriába, közben veszem a kocsikhoz az alkatrészt, olajat cserélek stb. Eleinte még rendes kupa futamok se voltak, csak jogsi meg szaros kihívások. Fel nem fogom, h ezt az egészet, h képzelték el, és főként miért?!
A szomorú az, h már egyre több játékban ezt a tartalmi butulást figyelem meg, amit nem tudok hova tenni. :/
R.I.P. Brúnó :-(
17. Greg  PlayStation.Community tag
2018.02.26. 22:08:32
LV25
A Resistance játékok közül nekem magasan a 3. tetszett a legjobban. Nagyon betalált. A Garan Turismo-k közül 4. t be. A Rachet kimaradt az Infamous-nak pedig csak az első részével játszottam.
LV426
16. Tevez11  PlayStation.Community tag
2018.02.26. 17:47:08
LV23
A felsoroltak közül, nálam a sorrend, ezen epizódok jöttek be.

Resistance 3.
Gran Turismo 6.
Gran Turismo 5.
Resistance 2.
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
15. ALF22  Son of Liberty
2018.02.26. 12:59:10
LV26
-1
Ratchet clank.
Nagyon tetszett ps2-n. A tobbi resz mar nem erdekelt.

Gran turismo 4.-ig ívelt fel nálam,aztán zuhanás.

Infamous:
Elso resz feleig birtam azt meguntam. Randa,sivar. A 2.demoja nagyon bejott. Szep ,latvanyos,de sose vettem meg. Ps4es resz konyvtarban van ,de nincs kedvem leszedni

Es a Resistance. A 3.demoja bemutatta hogy tud ez szep is lenni. De csak sorozaton belul. Ha nem lenne killzone mellette tetszene...talan. De igy... Bunronda es fapados.
14. eandre  PlayStation.Community tag
2018.02.26. 04:33:30
LV11
Legjobb Resistance a 3. Leggyengébb a Vita-s.
Legjobb Gran Turismo a 4. Leggyengébb az 5.
13. CountofHell  PlayStation.Community tag
2018.02.26. 00:50:02
LV15
A Ratchet & Clank aranyos kis platformer, a Quest for Booty-val játsszottam PS3-on talán a feléig még bírtam is vele játsszani de egyáltalán nem az én stílusom.

Az inFAMOUS viszont nem tetszett, ezzel is egy darabig elvoltam de ez sem az én stílusom viszont szépek a képregényes átvezetők.
A 2. rész demójával játsszottam de annak meglepően szép, már szinte Uncharted 2 minőségű volt a grafikája.
Az infamous second son és first light játékokat is csak láttam de egy dologban biztos vagyok, hogy a PS4 generáció legszebb grafikájú játékai közé tartoznak.
PSN - CountofHell_HUN
12. CountofHell  PlayStation.Community tag
2018.02.26. 00:44:53
LV15
Gran Turismo :
Csak az első két résszel hónapokat játsszottam, végigcsináltam a 2-3 órás, 99 körös versenyeket is csak azért, hogy gyönyörű tuningolt Dodge Vipert és TVR Cerberat nyerjek. :-)
A Gran Turismo 1 -ben volt egy extra magas felbontású mód aminek már PS2 minőségű grafikája van. Viszont, hogy elérjék a magas képfrissítést és felbontást csak időmérő futamok vannak ebben a módban.
Kedvenc pályám a High Speed Ring volt. A többi Gran Turismo játékokat csak megnéztem de sohasem játsszottam velük. Nekem nagyon tetszett az első két részben, hogy egy olcsó használt autóval kezdtem, volt saját garázsom és vagy 650 különböző autót lehetett megnyitni a játék 2. részében.

A Resistance Fall of Man és a Resistance 3 demókkal játsszottam de a teljes játékokkal sohasem. A Trilógia szinte ordít egy HD remasterért.
PSN - CountofHell_HUN
11. Bandage_520  PlayStation.Community tag
2018.02.25. 23:31:48
LV5
Csak a GT-ről tudok érdemben nyilatkozni.
Egyet nem lehet megjelölni legjobbként, mivel a 20 év alatt a világ és a játékosok is változtak. Mindegy melyikről van szó, a maga korában - szerintem - konzolon a GT volt a csúcs, amihez mindenki más csak fel szeretett volna érni, az etalon.
Az első korszak az 1-4. rész volt.
Itt a 4. volt a kedvencem, a bevezető is olyan volt, mint valami, ami összefoglal, lezár egy korszakot.
A következő korszak az online megjelenése volt, itt egyértelműen a 6. rész a teljessége miatt.
A jelenlegi rész pedig az e-sport miatt egy újabb fejezet, a tartalom még erősen foghíjas ugyan, a többi viszont...
Választani nagyon nehezen tudnék, a 4., 6. és a Sport fej-fej mellett vannak, mindegyiknek más az erőssége.
Persze ez csak az én véleményem.
10. HUN_Zsubi  PlayStation.Community tag
2018.02.25. 21:56:27
LV12
+1
Resistance - első PS3-as és HD élményem játékok terén, le is tettem a hajam a PS3 kipróbálós partikon a megjelenés előtt. Aztán 2017 év végén jött a gép, vele a játék, amit imádtam. Hosszú pályák, jármű használat, sok harcoló NPC, tömegjelenetek. A multiba csak belenyaltam. Aztán jött a Resistance 2 és beszippantott a multi. Oké, a Killzone első részével már nyomultam, de ez egészen más volt. A competitive multi elfogadható volt, összeszenvedtem a 10k killt, viszont a cooppal bármennyit tudtam játszani. Egy gépről, ketten, osztott képernyőn, vagy haverokkal chatelve. Belecsúszott pár száz óra szerintem, aztán jött a harmadik rész. Érdekes volt a sztori a második befejezése után, de vhogy nem ejtett rabul, Capelli sem volt szimpatikus. A multi nem volt rossz, de trófeák és coop nélkül alig játszottam vele. Viszont a sztori pályái és fegyverei kellően változatosak és ötletesek voltak.

inFamous - ingyé' volt a NAGY PSN LEÁLLÁS után, végigjátszottam. Aztán megint, mert érdekelt a rossz befejezés is. A grafikanem volt egy nagy durranás, de aztán jött a második rész, amit imádtam. Sokkal szebb grafika (ha jól emlékszem minden Sony stúdiótól kaptak segítséget), jó új képességek, érdekes befejezések, amiket sajnos nem tudtak rendesen átvinni a Second Sonba, mert sokan csak az egyik utat ismerték. Az SS közel sem volt annyira jó, mint a második, de az egyik legszebb PS4 játék még ma is, használja a kontroller minden tulajdonságát (amit egyre kevésbé tesznek meg a fejlesztők) és jött hozzá egy fasza DLC.

R&C nagyjából teljesen kimaradt, Jak & Daxteres vagyok, az SOKKAL jobb. :)

Gran Turismo - sok ezer km, sok ezer óra. A negyedik résztől mind első napos vétel volt, ha volt, akkor gyűjtőiben. Az első volt az alap, amiben olyan kocsikat lehetett hajtani, amiket csak újságban vagy filmekben láttam. Aztán jött a második, autók százaival, amikből az utcán is gurultak, csak itt több száz Le-sre tudtam őket tuningolni. A megvehetetlen TVR Speed Six miatt nagyjából az első versenytől elkezdtük öcsémmel újrajátszani az egészet, mert eladtuk, mikor megnyertük... Pure Sports Car kupa, ha vkit érdekel. De ezt is élveztem. Jött a PS2 és a harmadik rész, majd a karácsony. Addigra szinte hetente olvastam el a Playtime!-ban a tesztet, minden nap a nulláról kezdtük újra, mert még nem volt memóriakártyánk. Egy hónappal később aztán meglett az is, kezdődhetett a móka. Ebben szoktam rá a manuális váltóra, az autók kicsit mélyebb beállítására. A negyediktől túl sokat vártam, így kicsit csalódtam, de ez is GT, ha egyszer elkap, nem ereszt. A GT5 a felesleges XP gyűjtögetéssel idegesített fel, a jogsik értelmüket vesztették, viszont tele volt bajnokságokkal, szó szerint ezerféle autóval, nehéz volt letenni. A GT6 egyértelmű csalódás volt, 24 perces endurance verseny. Most komolyan?! Viszont a fizika, az autók viselkedése mind a lehető legközelebb állt a valósághoz, jó volt csak úgy körözgetni benne. A GTSport más, a hülye fejlődés ebben is megvan, de a sztori móddal farmolható. Epekedve várom a GT7-et, de félek, h a mai világban, ahol az e-sport az irány, nem fog elkészülni. Nem is feltétlenül baj, mert ahogy jönnek az újabb és újabb tartalmak a Sporthoz, van hova tenni a verseny km-eket.
Gyűjtői kiadások: http://mycollection.blog.hu
9. Sakamoto_14  A bölcs
2018.02.25. 19:35:04
LV20
Resistance: az első kettő volt meg, a második jobban tetszett, minden téren élvezetesebb és szebb volt. Akkoriban jót szórakoztam velük, de nálam ez a sorozat nem tartozik az exkluzívok élvonalába.

GT egyáltalán nem az én stílusom.

Ratchet: PS2-n még kölcsönbe kaptam pár részt, PS3-n pedig az első kettőt vettem csak meg. Azóta sok kimaradt tehát, de a legújabb remake-re még fáj a fogam. Pár jelenet maradt meg a szériából, így nem tudnék kiemelni egy konkrét legjobbat.

inFamous: 2-SS-1-LL
emlékszem, az első rész tesztjét itt olvastam, azután kezdett el érdekelni. Kétszer vittem végig, elsőre tényleg nagyon jó volt, de másodjára már kezdtek frusztrálni a problémás pontjai, és voltak unalmas szakaszai. A második lett a legjobb a szériában, jól vegyítettek minden elemet. A SS simán lehetett volna egy mai napig kimagasló PS4 cím, de a patent grafika, érdekes történet, többféle képesség ellenére nem lehet elmenni szótlanul a bosszantóan ismétlődő körzetek felszabadítása, és az egyébként nem túl változatos seattle-i környezet mellett. A Last Light közben nem tudom, mi történt, a történet utolsó negyedénél abbahagytam, másba belenéztem, és azóta sem folytattam, pedig a csajszit és a képességét is nagyon bírtam.
8. Noob  PlayStation.Community tag
2018.02.25. 19:12:36
LV6
A Gran Turismohoz. Én még az első résszel kezdtem, az ma tartalmilag már nagyon kevés lenne, de akkor zseniális volt. 1-4-ig a 4. rész volt a legjobb. Az 5-6 és Sport-ból a 6,-rész toronymagasan, tartalmat, autókat tekintve verhetetlen. A Sportot csak azért nem teszem a leggyengébb Turismonak, mert grafikailag nagyon ott van a szeren. Talán majd a 7. rész képes lesz felnőni a 6.-hoz.

1. Gran Turismo 6
2. Gran Turismo 4
3. Gran Turismo 5
4. Gran Turismo
5. Gran Turismo Sport
6. Gran Turrismo 3
7. Gran Tursimo 2
Én mindig igazat mondtam, akkor is, ha hazudtam.
7. Old_Raiden  Kitiltott felhasználó
2018.02.25. 17:16:57
LV21
A 4 játékból, csak a Resistance érdekelt.

Az első részben picit csalódtam a csak képekből álló narratívában és a félrement látványban. A gameplay is nagy nehezen elment, de a játék még is szórakoztató volt.

A 2. rész már biztató volt, bár a grafó ott is ingadozott, de még így is jobb, mint az első rész.

A 3. résznél nem vártam semmit, és így egy hatalmas meglepetés ért, mert baromi hangulatos lett az egész játék !
A látvány a helyén volt, pályák úgy szintén, harc pörgős akció. Az egész game engem a Half-Life 2-re emlékeztetett az elborult világvége hangulatával.
Jó lenne, ha jönne egy Remaszter Triógia vagy bejelentenék a 4. részt !
6. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2018.02.25. 14:37:15
LV28
Resistance: az első része kimaradt, a 2. és a 3. kurva jó volt sokszor végigtoltam őket. A multijuk sajnos a háttérbe szorul mert akkor tájt inkább a Killzone 2 és a Bad Company pörgött.

Gran Turismo: nem vagyok egy nagy autós játék guru, az egyetlen amit szeretek és amiben urambocsá egy kicsit jó is vagyok. (de csak egy kicsit) Az első két rész gyerekkorom része volt.

Ratchet & Clank: életemben nem játszottam egy résszel se.ű

inFamous: azon kevés Sony exkluzívok egyike amit nem szeretek. Mindegyik része megvolt és 1-2 óra után ment a kukába, fájóan önismétlő és emiatt unalmas számomra. A PS4-es rész se tetszett, természetesen a grafikát leszámítva de attól még nem lesz jó egy játék.
5. soliduss  A Krónikás
2018.02.25. 10:40:38
LV25
+2
Resistance 1 része számomra maga volt a non plusz ultra. Ps3 első játéka volt és az első igazán komoly multiplayer szerelem.

Rengeteg srácot ismertem meg benne akik alap haverjaim lettek itt a psc-n is. Emlékszem ott halottam először az oldalról , egy multi meccs alkalmával.

Resistance 2.... avagy lehet e még ezt tovább fokozni. Insomniac és a fegyverek tervezése... logikája a Ratchetben és itt a legöttletesebb.

Resistance 3. Egy történet vége. Kicsit sajnáltam, de mindig úgy éreztem ,hogy ebből bizony sokkal többet is ki lehet volna hozni.

Ratchet saga: az összes részét imádom. Ami Mario a nintiseknek... az nekem Ratchet és Clank volt.

Gran Turismo.... ha autókázni támad kedvem nincs ennél jobb választás.
4. xerox  PlayStation.Community tag
2018.02.25. 10:28:59
LV18
+1
Vannak a kedvenc játékaim, és van a Gran Turismo.
Gran Turismo 2 és Gran Turismo 1
Az újdonság ereje, egy stílus megteremtője, Alfa és Omega.
A 2. részben az autók megvásárolható versenyfestése.

Gran Turismo 4 és Prologue
Még szebb grafikai megvalósítás, fotómód, rengeteg autó és kategória (LMP1), ötletes küldetések és időtámadások, jó zenék, cockipt nézet megjelenése, pilóták mozgásának modellezése, DD5.1

Gran Turismo Sport
eSport, realisztikus fotómód és hangeffektusok, egyedi matricák készítése, realisztikus fizikai modell és gumideformáció, kiváló zenei tartalom.

Gran Turismo 3 és Concept
Fantasztikus grafikai megvalósítás, a legsikeresebb része a sorozatnak, időtámadások ötletes visszajátszási opciók.

Gran Turismo 6
Összeszedettebb, tökéletesített 5. rész. Bővített múzeum.

Gran Turismo 5 és Prologue
Online szegmens megjelenése, realisztikusabb fizika, minőségibb hardvertámogatások, napszak és időjárásváltozás, autók történeti-történelmi leírása.

Gran Turismo PSP
Buszon, budiban, munkahelyen, iskolában...
psn id: zomimi78
3. Noname21  PlayStation.Community tag
2018.02.25. 10:14:20
LV13
Resistance 2- elképesztően színes, pofás, változatos cucc volt. Imádtam a kampányt.
Resistance1-néha előkerül a 4 player split screen miatt, nagy hiba,hogy a többibe már nem volt ilyen lehetőség.
Resistance 3- a hangulat az egekben volt, maga a játék annyira viszont nem jött be. Túl szűknek éreztem a játszóteret.
inFAMOUS az első részt csíptem nagyon, a többi viszont már nem érdekelt. SS-t megvettem ugyan de pár óra után abbamaradt.
2. PSti  PlayStation.Community tag
2018.02.25. 10:10:03
LV5
Resistance kimaradt, Gran Turismo pláne, mert nem vagyok nagy autóversenyző, az Infamous-ról viszont tudok nyilatkozni. Az első rész nagyon tetszett, olyan fél éve vittem végig újra, még mindig jó. Grafikailag már picit látszik a régisége, de ezt kompenzálja a remek történet, akció, stb.

A kettes rész már kicsit "második". Grafika persze jobb, és lehet játszani vele, meg minden, de nem olyan jó, mint az első. Mivel a kínai csaj néha feltűnik benne, simán lehetett volna valami coopot beletenni a teljesen felesleges pályakészítő vagy mi a fene helyett, amit szerintem senki se használt. A vámpíros DLC jópofa, de azóta se vettem elő újrajátszani.

A PS4-es rész szintén. Jó emlékeim vannak róla, de ennyi. Grafika egészen fantasztikus, ügyes újítások, de azóta se vettem elő. Hát, ennyi. Szóval a legjobb az első rész, utána egy helyen 2, dlc, és 3.

Ratchet pályafutásom csak az ingyen plussos résszel, azaz a Ratchet & Clank: All 4 One-al volt. Végigvittem, platina, de ennyi. Nem ragadott meg annyira, hogy rohanjak megvenni a többit. Az tipikusan coop játék, tehát egyedül gyenge, de valahogy akkor még nem ismertem olyan embert, akinek tetszene, ja, meg fix kamerás amit rühellek.
1. ymmoTS  PlayStation.Community tag
2018.02.25. 09:39:51
LV4
Resistance volt az első online játékom, számomra felfoghatatlan volt, hogy mások ellen játszom éppen, ráadásul 40 játékossal. Hihetetlenül jó game volt, ahogyan a második rész is. Baromi jo story (fura befejezéssel), óriási multi 60 fővel, karakter kreálással, cooppal, clan rendszerrel - mai napig egyik legjobb multiplayer élményem. Aztán jött a 3ik rész ami mindent felborított hirtelen egy 16 fős üres multival, nem túl sikeres storyval .

Ha a felsorolt 4 játék közül kellene választanom számomra egyértelmü hogy a Resistance lenne a nyerő, persze a többi is zseniális alkotás
So.. this is what it feels like
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Hardver - DualShock 4 Back Button Attachment
2020.02.24. 11:16 Techno
2 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Pssz! Haver! Kell két új gomb a DualShockodra?
Mozi - Úriemberek
2020.02.24. 11:06 Cool-Túra
0 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Az igazi gengszterek tényleg öltönyt viselnek.
Untitled Goose Game (PS4, PSN)
2020.02.23. 18:17 PlayStation Network
2 hozzászólás
Szerző: Petunia
Minden idők legnagyobb rémsége.
Lornsword Winter Chronicle (PS4, PSN)
2020.02.23. 18:09 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Az unalmas tél közeleg.
Dragon Ball FighterZ - FighterZ Pass 2
2020.02.21. 19:39 Kedvcsináló
0 hozzászólás
Szerző: GrayFox
Folytatódik a küzdelem.
Beholder 2 (PS4, PSN)
2020.02.21. 16:39 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: nadasurf
"Leugrani egy szikláról és zuhanás közben szárnyat építeni."
Patapon 2 Remastered (PS4, PSN)
2020.02.20. 16:00 Kedvcsináló
1 hozzászólás
Szerző: Angyalkus
Ritmikus harci dobok háborúja.
Mozi - Ragadozó madarak
2020.02.18. 21:00 Cool-Túra
10 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Erős Nők, Akiknek Nincs Szükségük Férfiakra.
EarthNight (PS4, PSN)
2020.02.18. 20:48 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: Bandage_520
Sárkány ellen sárkányfű… akarom mondani Skydive?
Dark Devotion (PS4, PSN)
2020.02.16. 13:31 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Pixeles kereszteslovagok Dark Souls-a.