PlayStation.Community

2018.01.15. 10:19 Komment
36 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Értékeld a cikket!
Kezdhetsz gyűjteni!

Talán még meg sem szoktad, hogy az évszám végére biggyesztett szám már nem egy 7-es. Talán bele se jöttél még az ünnepek utáni munkába. Talán időd sem volt kiheverni 2017-et, amely jobbnál jobb játékok özönét zúdította ránk.
Nos, az élet döcög tovább, és 2018 az előrejelzések szerint még vadabbnak ígérkezik, mint a hátrahagyott év. Íme hát egy éves összefoglaló a PlayStation 4, PlayStation VR, és PlayStation Vita játékokról, exkluzívokról, érdekességekről, és persze a különcökről.
Mindegyik esetében egy pár mondatot is olvashatsz a művekről, hogy képben légy. (A lista természetesen nem teljes, csak egy magabiztos válogatás, és a benne lévő információk megjelenésig még változhatnak.)

Amik biztosak (a megjelenés sorrendjében)

2018 január:

Street Fighter V: Arcade Edition - január 16. - PS4

A frissített, bővített verziók kiadása nem idegen jelenség a Capcom számára, így elkerülhetetlenül a Street Fighter V a soros. A már meglévő tulajok ingyen tölthetik le, míg a boltok csökkentett áron kínálják majd a játékmódokkal, DLC karakterekkel és V-Triggerekkel megpakolt változatot.
Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker's Memory - január 19. - PS4, PSV

A 2015-ös Digimon epizód folytatása a Cyber Sleuth világán osztozik, de új szemszögből mutatja be annak történéseit, kibővítve a begyűjthető lények számát is.
Lost Sphear - január 23. - PS4

Az I am Setsuna alkotóinak új projektje épít az előd nosztalgikus, a "régi, szép időket" idéző hangulatára, feltámasztva a Chrono Trigger és a a régebbi Final Fantasy játékok "Active Time Battle" rendszerét.
The Inpatient - január 24. - PSVR

Az Until Dawn elősztorija az eredeti játék elmegyógyintézetét mutatja be 60 évvel ezelőtt, ahol a játékos egy páciensként ébred - viszont nem emlékszik, hogy miként került oda, és egyáltalán kicsoda ő.
Dragon Ball FighterZ - január 26. - PS4

Az Arc System Works a 2D verekedős játékok egyik igazi királya, az új Dragon Ball játék pedig ezt a szellemiséget tükrözi, de bővül egy "fél" dimenzióval. Sőt, maga Akira Toriyama, a franchise megalkotója is rajzlot egy új karaktert az alkotáshoz.
Monster Hunter World - január 26. - PS4

A Monster Huner sorozat végre "hazatér", és a 2006-os Monster Hunter 2 óta először lehet újra PlayStation konzolon nekimenni az impozáns szörnyeknek, akár egyedül, akár barátokkal. Sőt, Amerika, Európa és Japán együtt is nyomhatja.
Dissidia Final Fantasy NT - január 30. - PS4

Játéktermi debütálását követően a konzolokra is ellátogat a Dissidia sorozat új része, és egy verekedős játékokkal teli januárban "logikus" lezárása a hónapnak. Az aktuális epizód már Final Fantasy XV karaktereket is tartalmaz, és folyamatosan bővül majd.
2018 február:

EA Sports UFC 3 - február 2. - PS4

Letelt a két év, így újból itt az ideje az EA MMA játékának. Míg a legtöbb elem visszatér - beleértve Connor McGregort a borítón -, ezúttal az élmény egy karrier móddal bővül, ahol döntéseket hozva menedzselhetjük harcosunkat.
Shadow of the Colossus - február 6. - PS4

Kétségtelenül a PS2 egyik gyöngyszeme Wander és a kolosszusok története, de valljuk be - régen volt. A Bluepoint Games gondozásában viszont egy teljesen új generáció is megtapasztalhatja ezt az élményt, amit teljesen újjáépítenek a jelen generációra - de csak kívülről, a régi tartalom marad.
The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia - február 9. - PS4

A The Seven Deadly Sins egy az európai középkort idéző világban játszódik, és a főbűnöket megtestesítő lovagok történetét meséli el. A játék ezen sztori karaktereit ereszti egymásnak, akik különféle helyszíneken eshetnek egymás torkának.
Dynasty Warriors 9 - február 13. - PS4

A musou móka visszatér, újból a kínai történelem zavaros időszakaiba repítve a játékost. Marad a látványos, akrobatikus harc, a mókás szinkron és a látványos összecsapások - csak szebb és nagyobb lett minden.
Kingdom Come: Deliverance - február 13. - PS4

Míg a középkori videojátékok mellé szinte mindig társulnak fantasy elemek, a cseh Warhorse Studios egy olyan szerepjátékot szeretett volna létrehozni, amely autentikus és realisztikus élményt biztosít.
Owlboy - február 13. - PS4

Ez a 2007 óta készülő színes, bájos, független platformer kaland végre-valahára megérkezik. Hősünk egy bagoly-ember hibrid, aki elindul megmenteni barátait, miután faluját megtámadták a banditák. A játékmenet központi mechanikája a repülés és a tárgyak - és emberek - felemelése és dobálása.
Secret of Mana - február 15. - PS4, PSV

A jelek alapján 2018 is a feljavított verziók és visszatérések éve lesz, és a Shadow of the Colossus mellett ezen irány korai képviselője az 1991-es Seiken Densetsu 2 már 3D-ben megálmodott verziója. Anno még nagy szó volt, hogy körökre osztott harcrendszer helyett valós időben zajlottak a csaták.
Metal Gear Survive - február 22. - PS4

Kojima távozása után a Konami nem hagyott fel a sorozat fejlesztésével, és ennek gyümölcse a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain játékmechanikájára alapozó, túlélő és stratégiai elemekkel dúsított alkotás.
2018 március

Bravo Team - március 6. - PSVR

Egy kelet-európai városban játszódik ez a belső nézetes, csapat alapú lövölde, amely egyike azon PSVR játékoknak, amiket az Aim kontrollerrel is csapatni lehet.
Golem - március 13. - PSVR

Az előző játékkal szemben a Golem a katonai, realisztikusabb megközelítés helyett a meseszerű, fantasy irányt képviseli, ahol a játékosok hatalmas lények hátán küzdhetnek meg más szerzetekkel.
A. O. T. 2 - március 20. - PS4

A népszerű manga és anime újabb játékadaptációja folytatja elődje stílusát, és még brutálisabb és keményebb óriásokkal küzdenek meg a hősök.
Yakuza 6: The Song of Life - március 20. - PS4

Kazuma Kiryu történetének záróakkordja végre hozzánk is ellátogat, így a nyugati gamerek is elveszhetnek a japán alvilág krimi-drámájában, amely Japánban már 2016 decembere óta elérhető.
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - március 23. - PS4

A Studio Ghibli meséit idéző történet több csúszás után végre megjelenik, a játékosok pedig Evan bőrébe bújva indulhatnak el egy furcsa szerzetekkel teli kalandra, amely során saját királyságukat is igazgathatják.
A Way Out - március 23. - PS4

A videojátékok egyik remek tulajdonsága, hogy összehozza az embereket, akár helyben, akár online játszanak. A Brothers: A Tale of Two Sons alkotóinak új alkotását két játékosra tervezték, és ami a legjobb, hogy elég csak az egyik félnek megvásárolnia.
Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings - március 30. - PS4

Az Atelier szerepjáték széria tavaly lett húszéves, a tizenkilencedik (!) epizód pedig ezt hivatott megünnepelni. A főszerepben egy ikerpár van, akik, miután bekerülnek egy rejtélyes festménybe, mindenféle kalandokba keverednek, miközben próbálják fenntartani műhelyüket.
Far Cry 5 - március 27. - PS4

Míg a Far Cry sorozat "egzotikus" és távoli tájak veszélyes környezetébe vitt eddig minket, a legújabb rész az Amerikai Egyesült Államok idilli tájaiba repít, ahol egy szekta vette át a hatalmat. A kiadó jellegzetes nyílt világú élményét elejétől végéig akár ketten is űzhetik, ami a játék megközelítésén is éreztetheti hatását.
2018 április:

God of War - április 20. - PS4

Kratos már lemészárolta a görög panteont, legújabb kalandja pedig a skandináv mítoszvilágba viszi, útján pedig fia, Atreus kíséri. Az újragondolt alkotás a görög hőst érettebben ábrázolja, de a látvány és a brutalitás marad.
2018 május:

Dark Souls: Remastered - május 25. - PS4

A legendás, PS3 exkluzív Demons's Souls után ez a játék egy új, immár multiplatform szériát indított el, mely a szó szoros értelmében korszakalkotó csapást nyitott a "gyilkos nehézségű" kaszabolós játékok zsánerében. Ez a remaster verzió minden bizonnyal azért is nagy érdeklődésre tarthat számot, mert a PS4 technikai képességeinek hála még kiválóbb minőségben prezentálja majd a borzalmakat.
Amiket nagyjából tudunk (ABC-sorrendben)

Ace Combat 7: Skies Unkown - 2018 - PS4, PSVR

A vadászgép szimulátor idén újra visszatér, a PS4 verzió pedig PSVR támogatást is kap. A rajongók ismét Strangereal világába kerülhetnek, ahol egyedül vagy másokkal vehetnek részt légi ütközetekben. Sőt, lesz helyi kétjátékos mód is.
Anthem - negyedik negyed - PS4

A BioWare egy nyílt világú sci-fi projektbe vág bele, ahol a Destiny találkozik a Vasemberrel - egyedül vagy másokkal lehet nekivágni a diverz tájaknak, fejlesztgetve a páncélruhánkat.
Biomutant - 2018 - PS4

A THQ Nordic új IP-je, amelyen egykori Just Cause fejlesztők dolgoznak, egy teljes mértékben személyre szabható mosómedve szerű szerzetet helyez a játékosok irányítása alá, akik a mutáns lényekkel teli nyílt világban fejlődhetnek.
Bloodstained: Ritual of the Night - első/második negyed - PS4, PSV

Koji Igarashi, a Castlevania: Symphony of the Night alkotója ezen klasszikus stílusában készíti új projektjét, amely 500 ezer dollár helyett 5,5 milliót gyűjtött össze a Kickstarteren.
Call of Cthulhu: The Official Video Game - 2018 - PS4

H. P. Lovecraft roppant befolyásos novellája alapján készül a Focus Home Interactive és a Cyanide játéka, amely egyben az 1981-es, azonos című szerepjáték túlélő horrorként történő újragondolása is.
Code Vein - 2018 - PS4

A "Soulsborne" népszerűségének köszönhetően több kiadó és stúdió vágott neki a műfajnak, a Bandai Namco anime elemekkel ötvözött eredeti elképzelésének gyümölcse pedig ez a "vámpíros" akció-szerepjáték.
Concrete Genie - 2018 - PS4

A Sony legkisebb csapata dolgozik ezen az érdekes kis alkotáson, ahol a főhős unalmas, szürke városkáját próbálja kiszínezni falfestményekkel, amelyek életre kelnek.
Darksiders III - 2018 - PS4

Hat év telt el a Darksiders II óta, idén viszont folytatódik a történet az Apokalipszis egy újabb lovasával. Harag egy varázsló, aki ostorokkal és varázslattal szedi szét ellenségeit a poszt-apokaliptikus és fantasy elemeket ötvöző világban.
Days Gone - 2018 - PS4

A Bend Studio poszt-apokaliptikus, zombis exkluzívja Deacon St. John motoros történetét meséli el, aki próbál életben maradni a hordaszerűen vándorló "Freaker" lények és a törvényt nem ismerő emberek által ellepett világban.
Detroit: Become Human - első/második negyed - PS4

Jellegzetes, filmszerű élménnyel készül újból a Quantic Dream, ahol az öntudatra ébredő androidok keresik helyüket a világban, amely eddig csak eszközként tekintett rájuk. A három játszható karakter sztorija mind összekapcsolódik, a döntések pedig különféle irányba terelhetik a sztori menetét.
Dreams - 2018 - PS4

A Media Molecule játékai állandóan a kreativitás és a leleményesség ösvényeit tapossák, ami a következő, régóta készülő projektjükkel sem lesz másképp. A Dreams lehetővé teszi a játékosoknak, hogy saját történeteket alkossanak, legyen szó filmekről, videojátékokról vagy zenés művekről.
Jurassic World Evolution - második/harmadik negyed - PS4

A népszerű filmsorozat alapján készülő videojáték adaptáció stratégiai szemszögből közelíti meg a dinoszauruszokat, a játékosok pedig saját parkot építhetnek és vezethetnek.
Kingdom Hearts III - 2018 - PS4

Sora, Goofy és Donald történetének befejezésére már régóta várnak a rajongók, és úgy tűnik, idén végre elérkezik ez a pillanat. A technikai fejlődésnek köszönhetően pedig egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy a Disney mesék animációja minőségében is megelevenedhessen formájában.
Left Alive - 2018 - PS4

A Square Enix a Front Mission univerzumban játszódó új játéka igazi sztárfejlesztőkkel operál: ott van Yoji Shinkawa rajzoló (Metal Gear), Shinji Hashimoto producer (Final Fantasy) és Toshifumi Nabeshima rendező (Armored Core).
Metro Exodus - negyedik negyed - PS4

A Dmitry Glukhovsky regényei alapján készült sorozat legújabb része már sokkal több helyszínt tesz bejárhatóvá a poszt-apokaliptikus Oroszországban, ahol a lineárisabb pályaszakaszok keverednek a nyíltabb szegmensekkel.
Red Dead Redemption 2 - első/második negyed - PS4

A Rockstar Games korszakalkotó westernjének folytatására nyolc évet kellett várni, de ha minden jól megy, idén már belevethetik magukat a rajongók az elősztoriba, amely Dutch van der Linde bandájának történetét dolgozza fel.
Shenmue III - harmadik/negyedik negyed - PS4

A Dreamcast maradandó élménye volt Yu Suzuki két, 1999-ben és 2001-ben kiadott alkotása, de a sztori sajnos nem folytatódott. 2015-ben azonban bejelentésre került a harmadik epizód, a szükséges összegnek pedig háromszorosa gyűlt össze a Kickstarteren, megdöntve az eddigi rekordot az oldalon.
Spider-Man - első/második negyed - PS4

A Marvel új videojátékos stratégiájának eredménye ez az exkluzív, amelyen az Insomniac szorgoskodik. A történet egy "idősebb", már pár éve Pókemberként működő Peter Parker sztoriját meséli el, aki próbálja megtalálni az egyensúlyt a szuperhős lét és a normál élet között.
Soul Calibur VI

A "fegyveres-verekedős" sorozat idén - 6 év után - visszatér, a széria 20. évfordulója alkalmából. Az alkotás az első rész eseményeit dolgozza fel újra, "felfedve rejtett igazságokat". Sőt, ha a szivárgások igaznak bizonyulnak, rengeteg régi kedvenc is újból ringbe száll.
Valkyria Chronicles 4 - 2018 - PS4

A vegyesen fogadott Valkyria Revolution után a sorozat visszatér taktikai gyökereihez, kibővítve elődei játékmenetét. A sztori az eredetivel párhuzamosan játszódik, de más karakterek szemszögéből dolgozza fel a történéseket.
Vampyr - első/második negyed - PS4

A Life is Strange fejlesztéséről ismerhető Dontnod sötét játéka Londonban játszódik, ahol a játékosok egy vámpírt irányítanak, aki egyébként egy orvos, így viaskodik magával: miként jusson vérhez, és ki maradjon életben?
We Happy Few - harmadik negyed - PS4

Ez a különös indie játék az 1960-as években játszódik, egy disztópikus, retro-futurisztikus társadalomban, ahol a lakosokat mesterségesen teszik boldoggá egy drog segítségével. A játékosok egy olyan karaktert irányítanak, aki leáll a cuccal - a cél életben tartani, miközben teljesíti feladatát és megszökik az összeomlás peremén álló városból.
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
36. macilaci  PlayStation.Community tag
2018.01.22. 11:05:07
LV1
Hàt az igazat megvalva most itt nem làttam nekem valót idénre.De majd csak lessz valami meglepetés!
35. Tevez11  PlayStation.Community tag
2018.01.19. 21:43:25
LV23
+1
Detroit, GoW....magyar felirattal, parádés!
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
34. Ylorak  PlayStation.Community tag
2018.01.18. 10:02:55
LV1
Jók lesznek ezek még akciósan is, nem romlik a minőségük attól, hogy nem frissek :D
33. Chrome  PlayStation.Community tag
2018.01.18. 09:00:46
LV10
+1
Válasz 32. martin üzenetére:
Az menni fog :D
"Behold the Razgriz, its wings of black sheath!"
32. martin  Főszerkesztő
2018.01.17. 21:21:06
LV27
Válasz 28. Chrome üzenetére:
Italozott rablás előtt.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
31. Joel1970  PlayStation.Community tag
2018.01.17. 20:06:47
LV1
Válasz 23. Joel1970 üzenetére:
Nem lehet.Nem baj,majd PSVR-on játszom.The Inpatient-et is megveszem.
RESIDENT EVIL 2
30. HUN_hatrix  The Saboteur
2018.01.17. 19:20:10
LV29
Válasz 27. HUN_hatrix üzenetére:
Javítanám magam.
Monster Hunteren kívül semmit nem veszek premiernapon.
Mert nem érdemlik meg.
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
29. Janinja82  Mérges Sárkány
2018.01.17. 17:00:54
LV3
4 játék érdekel aminek bele kell férnie a keretbe
28. Chrome  PlayStation.Community tag
2018.01.17. 16:07:17
LV10
Már tanulmányozom a Viszkis, hogy csinálta anno...mert szükségem lesz rá.
"Behold the Razgriz, its wings of black sheath!"
27. HUN_hatrix  The Saboteur
2018.01.17. 07:16:22
LV29
+2
Premier napos vételek:
- Monster Hunter World
- Days Gone
- Detroit: Become Human
- Valkyria Chronicles 4

Kell, de ráér:
- Shadow of the Colossus
- Dark Souls: Remastered

Érdekel, de meglátom mi sül ki belőle:
- Left Alive
- Anthem
- Ace Combat 7: Skies Unkown
- Red Dead Redemption 2
- Shenmue III
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
26. Tevez11  PlayStation.Community tag
2018.01.16. 16:46:56
LV23
+2
Ezeket tervezem megvenni:
-Shadow of the Colossus
-Days Gone
-Detroit: Become Human
-God of War
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
25. Old_Raiden  Kitiltott felhasználó
2018.01.16. 14:32:14
LV21
+1
Vegyen meg ezekből az ember csak kettőt megjelenéskor, és ott van, hogy majd 40 ezret fizet. =S
24. martin  Főszerkesztő
2018.01.16. 13:33:21
LV27
+1
Válasz 22. zodiac55 üzenetére:
Ezer egyetértés járna neked báttya.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
23. Joel1970  PlayStation.Community tag
2018.01.16. 13:27:23
LV1
Ezekből:SotC, God of War, Detroit, Days Gone és Ghost of Tsushima, ha idén jön.Az Inpatient érdekel, de lehet VR nélkül is játszani?
RESIDENT EVIL 2
22. zodiac55  PlayStation.Community tag
2018.01.16. 12:05:25
LV12
+4
Válasz 21. martin üzenetére:
Most semmi, premier vétel nem lesz, majd egy akcióban, felesbe' haverral megvesszük valamelyiket, így kijövök ezeröccá'ban, oszt több marad netes pornóra.
"Si vis pacem, para bellum."
21. martin  Főszerkesztő
2018.01.16. 10:28:02
LV27
+1
Válasz 19. zodiac55 üzenetére:
Szia, te sem találtál semmit a listán? De 4 év múlva 3 ezerért azért jó lesz mindegyik. :D
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
20. Attila1971  PlayStation.Community tag
2018.01.16. 09:58:09
LV7
+1
fú de megterhelő lesz ez az év a pénztárcámnak.
"Ami krumplileves,legyen krumplileves"
19. zodiac55  PlayStation.Community tag
2018.01.16. 06:13:50
LV12
+2
Ezzek lessznek a z ideji plussszus gémek?
"Si vis pacem, para bellum."
18. CountofHell  PlayStation.Community tag
2018.01.15. 19:35:05
LV15
Dark Souls Remastered ami nagyon érdekel.
Anthem semmiképp, Bioware játékot soha többé nem rendelek elő.
PSN - CountofHell_HUN
17. Itachi  PlayStation.Community tag
2018.01.15. 18:51:09
LV2
A Soul Caliburon és DBZ Fighterzen kívül elég gyenge. Meg kimaradt a Dragon's Crown újrakiadása, az még jó lesz :)
ヤレヤレ、ダゼ。
16. Sakamoto_14  A bölcs
2018.01.15. 18:06:24
LV20
Eddig hetet számoltam össze a "tuti" kategóriába, ráadásul legtöbbről nem is tudtam, hogy ilyen hamar megjelenik. Egy nagyobb és még kettő kisebb cím tűnik érdekesnek.
Leginkább jelenleg a We Happy Few-ra vagyok kíváncsi.
15. martin  Főszerkesztő
2018.01.15. 17:08:18
LV27
Sajnos semmit sem találtam a listán, ami érdekelne. De miért nincs rajta a Dzseniszton Fészdisz 3?
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
14. Albert  salabakter
2018.01.15. 16:49:53
LV5
A felsoroltak között miért nem szerepel a Girls und panzer dream tank match? Pedig PS444 ekszpluziv!
Éhes vagy egyél, fáradt vagy pihenj.
13. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2018.01.15. 16:33:23
LV6
Sajnos idén is elég sok minden érdekel :D De szerencsére első napos csak három lesz:
- Dissidia NT Final Fantasy
- Yakuza 6
- Kingdom Hearts 3

A többit (Code Vein, Secret of Mana, Valkyria Chronicles 4, Shenmue 3, Ni no kuni 2, Lost Sphear) majd megjelenést követő pár hónapon belül. Igazából annyi játék pihen a PS4-en és a Vitán, hogy ha semmit nem szereznék be, akkor is ellennék ebben az évben.
物の哀れ
12. VictorVance  Szerkesztő
2018.01.15. 16:23:44
LV18
Shadow of the Colossus
God of War
Left Alive
Spider-Man
Detroit: Become Human
Red Dead Redemption 2
Metro Exodus
Days Gone
A Way Out
Örülünk?
11. martin  Főszerkesztő
2018.01.15. 15:13:16
LV27
Válasz 10. Noob üzenetére:
:D
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
10. Noob  PlayStation.Community tag
2018.01.15. 15:09:26
LV5
Na ezért nem veszek pées 4-et kevés rá a játék.
Én mindig igazat mondtam, akkor is, ha hazudtam.
9. Penge70  PlayStation.Community tag
2018.01.15. 14:52:08
LV22
A felsoroltak közül mindössze csak 5 játék érdekel, a többi ingyen se.....
SotC
Darksiders 3
GOW
Detroit
Days Gone

A Vampyr, és a Biomutant érdekesnek tűnik, de még meglátom milyen pontszámokat kap
8. Nova  vas Normandy
2018.01.15. 14:43:43
LV13
https://i.imgur.com/a2ZVdgh.gif
" I'm my own worst enemy "
7. cjnin  PlayStation.Community tag
2018.01.15. 13:43:57
LV10
+1
Nagyjából egy tucat, ami érdekel, legjobban talán a Dark Souls.

De azért nagyon bízok benne, hogy idén jön egy Doom folytatás, aztán akkor mehet minden más a picsába.
No mission too hard, No challenge too big
6. talos86  PlayStation.Community tag
2018.01.15. 13:38:32
LV3
Kingdom Hearts és Valkyria Chronicles.
5. Noname21  PlayStation.Community tag
2018.01.15. 13:21:51
LV13
Az egyetlen betonbiztos pont számomra a God of War.
Tuti első napos, talán még valami Limitált vagy CE kiadás formájában is érdekelni fog.
A koncepció miatt nagyon szimpi még A Way out, sajnos Gow pletykált időpontjához közel jön, így majd csak később.
Sok impozáns cím van még szerencsére:
4. kovbaj  PlayStation.Community tag
2018.01.15. 13:06:22
LV2
Yakuza 6 , Kingdom Hearts 3 TLOU 2 már ha megjelenik idén.
God of War , Detroit, Days Gone első napos, nem kérdés.
Jó kis évünk lesz.
3. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2018.01.15. 13:06:02
LV28
Túl sok, pedig a "nagyon japán" játékok nem is érdekelnek.
2. xerox  PlayStation.Community tag
2018.01.15. 12:08:09
LV18
Elég húzós lesz.
Tuti első napos a Metro Exodus, Detroit, GoW, Days Gone.
És még legalább ennyi érdekelne, de azokat majd valamikor.
psn id: zomimi78
1. Ruzsi  PlayStation.Community tag
2018.01.15. 11:36:29
LV10
De lennék egyetemista lóvés szülőkkel, de elég lenne a lóvés szülő is. :) Komoly lista.
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Elmélkedő - Virtuális Futballigazság Döntő
2019.07.25. 22:00 PlayStation.Community
12 hozzászólás
Szerző: martin
...azaz csapatért játékot, vagy játékért csapatot?
Slay the Spire (PS4, PSN)
2019.07.19. 09:42 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: Onimushaman
Na még egyszer, utoljára.
DRAGON QUEST BUILDERS 2 (PS4)
2019.07.17. 17:06 Játékteszt
7 hozzászólás
Világokat építünk!
18 Floors (PS4, PSVR, PSN)
2019.07.16. 09:47 PlayStation Network
9 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Négyemeletnyi borzalom.
Képregény - A sötét lovag visszatér
2019.07.14. 10:35 Cool-Túra
7 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Az utolsó szuperhős-képregény.
Vaporum (PS4, PSN)
2019.07.14. 10:21 PlayStation Network
3 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Egy elfeledett zsáner feltámadása, ráadásul magyar nyelven!
Sorozat - Stranger Things: Season 3 (2019)
2019.07.13. 18:10 Cool-Túra
5 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Végtelen történet.
BLOODSTAINED: RITUAL OF THE NIGHT (PS4)
2019.07.12. 13:34 Játékteszt
12 hozzászólás
Szerző: GrayFox
Klasszikus képlet, komoly vérfrissítés.
Irony Curtain: From Matryoshka With Love (PS4, PSN)
2019.07.11. 11:27 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: Onimushaman
Oroszország anyácskában point and click játszani végig téged.
F1 2019 (PLAYSTATION 4)
2019.07.10. 09:16 Játékteszt
6 hozzászólás
Szerző: B_Renato97
Újabb esztendőnyi formaautózás.