.

PlayStation.Community

2017.10.18. 11:38 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Értékeld a hírt!
Kazunori Yamauchi járműmérnök lett.

Kazunori Yamauchi, a Gran Turismo sorozat megalkotója és az új Gran Turismo Sport producere tiszteletbeli járműmérnöki címet kapott az olaszországi Modenai és Reggio Emiliai Egyetemtől.

Yamauchi profizmusa és fáradozásai hatalmas mértékben hozzájárultak a Gran Turismo játékok autóinak tervezéséhez, míg kreativitása és technikai kiválósága a versenyzős videojátékokhoz. Ezen készségekkel bizonyított Yamauchi akkor is, amikor számos autógyártóval - mint például a General Motors, a Mercedes-Benz, a Toyota, a Bugatti és a Fittipaldi - tervezett dedikált Vision Gran Turismo járműveket. Ezekkel indokolta az egyetem a tiszteletbeli címet.
Yamauchi megemlítette, hogy szerinte a sebesség és gyorsaság álma univerzális, és az emberiség mindig is célul tűzte ki. A Gran Turismo az első eset volt, amikor egynek érezhette magát a kocsival, és csak miután valódi autókkal versenyzett értette meg, hogy az érzés igazi volt.

"Ez valami, amire gondolni sem mertem volna 25 évvel ezelőtt, amikor először kezdtem dolgozni a játékokon. Modena városa - természetesen - az egyik legfontosabb része az autóiparnak, és az, hogy itt kapom a címet, nagyon boldoggá tesz."

Beszélt arról is, miként kezdődött szenvedélye:

"Amikor három éves voltam, minden autót meg tudtam nevezni az utakon, mire tizenöt lettem pedig már nagyon érdekeltek a vezetési mechanikák."

Szerinte nem annyira különbözik egymástól a valódi és a virtuális, és a sorozat lehetővé tette számára azt, hogy a szenvedélyét kifejezze és megossza milliókkal világszerte.
A Modenai és Reggio Emiliai Egyetem mérnöki karát a modern motorsport atyjáról, Enzo Ferrariról nevezték el, Yamauchi számára pedig egy érzelmekkel teli élmény a cím megszerzése 20 évvel az első Gran Turismo után. Bizonyítja számára, hogy a kreativitás, a lelkesedés és a kitartás lehetővé teszi az embereknek azt, hogy egyre ambiciózusabb célokat tűzzenek ki és érjenek el.
Marco Saletta, a Sony Interactive Entertainment Italy általános menedzsere is nyilatkozott, kifejtve, hogy az esemény jelöli a videojáték ipar "felszentelését" mint a modernitás autentikus kulturális kifejezésformája.
Angelo O. Andrisano professzor, az egyetem dékánja elmagyarázta, hogy Yamauchi egy menedzser és szakember, aki a Gran Turismo autótervezés történelmén és a szimulátorok fejlesztésén is érezteti hatását, amely visszhangjai a gépjármű iparnál is érezni.

A sorozat legújabb része már megjelent, kizárólag PlayStation 4-re.
Képgaléria
Olvasói vélemények
PlayStation Classic - december elején érkezik 20 játékkal
2018.09.22. 22:00 Komment
87 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Elkerülhetetlen volt.
Resonance of Fate 4K / HD Edition - nézd meg az első játékmenetet
2018.09.20. 17:17 [TGS] 2018
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Egy emlékezetes jelenettel.
THQ Nordic - megvette az Alone in the Dark és az Act of War IP-ket
2018.09.20. 17:12 Komment
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Már nem az Atari Europe-nál vannak.
Onechanbara Origin - gyűjtemény a bikinis harcosokkal
2018.09.20. 16:14 Komment
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Jövőre jön Japánban.
Dead or Alive 6 - képeken Ayane, Honoka, Marie Rose és Bayman
2018.09.20. 16:08 [TGS] 2018
0 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Plusz egy új pálya,