.

PlayStation.Community

2017.10.12. 12:06 Kedvcsináló
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Értékeld a cikket!
Több mint egy érzés.

Az előző részek tartalmából: miután hőseink legyűrték a galaxis legrettegettebb fenyegetését, szert tettek egy Eternity Forge nevű ereklyére, ami nem mindennapi hatalommal bír. Ezt a misztikus tárgyat kiszemelte magának Hala, az otthonát vesztett Kree nép vezetője, és üldözőbe vette a galaxist védő bagázst, akik azon igyekeztek, hogy dekódolják az ereklye oldalán található írásokat. Miután a szöveg megfejtődött, már úton is voltak a cél felé, ahol remélték magyarázatot kapnak a misztikus tárgy erejéről, és a vele tapasztalt dolgokról.

A Telltale Games Marvel’s Guardians of the Galaxy – A Telltale Series című sorozatának harmadik, More Than a Feeling névre keresztelt epizódja pontosan ott folytatódik, ahol a második részben az orrunkra csapták a stáblistát.
Némi hallucináció, valamint Gamora múltjának megtekintése után barátaink egy új – de a filmeket ismerők számára ismerős –, izgalmas képességekkel rendelkező szövetségesre tesznek szert, aki az ősrobbanástól kezdve meséli el az Eternity Forge történetét. A jövevény azt is elmondja, hogy mire lehetne használni az ereklyét, valamint az elpusztításának menetét is elárulja.
Hogy élünk-e a tárgy hatalmas erejével, vagy hogy mindörökre megsemmisítjük, azt természetesen a mi döntésünk lesz. Ezzel a készítők felállították a sorozat azon pontját, ami a leginkább képes piszkálni a játékosok elméjét, hogy vajon mi történne a másik esetben, ez pedig magával vonzza a többszöri végigjátszás gondolatát.
A másik érdekes pontja a sztorinak Gamora és Nebula ellenségeskedésének a forrása, amit egy múltbéli vízió mutat be nekünk a hölgyek szemszögéből. Először mindenképp Gamora emlékeit ismerhetjük meg arról a bizonyos eseményről, ami rivalizálásba taszította a testvérpár kapcsolatát, majd a félig kiborg húgi által megélt eseményeket is megismerhetjük, ha akarjuk. Ezek után a készítők a kezünkbe adják a lehetőséget, hogy kibékítsük a testvéreket, de tovább is szíthatjuk a viszályukat. Ez megint egy olyan eset, ami arra késztetheti a játékost, hogy egy újabb végigjátszás keretén belül megtekintse a másik kimenetelt.

Amúgy a program különböző alkotóelemeiben nem tapasztalható különösebb változás.
Grafikailag még mindig jól néz ki, a kezelés nem változott, a szavatossága nagyjából ugyanakkora – kb. 1,5 óra –, mint az előző részeké, a hangok jók, és a zenék ismét zseniálisak. Korábban már többször is említettem, hogy mennyire keveslem a mászkálós részeket a játékból. Nos, ebben a részben is csak két alkalommal lehetett szabadon bóklászni, de most valahogy nem sajnáltam, hogy ilyen kevés lehetőséget adtak a készítők. Lehet jobban lekötött a sztori, és a szereplők sorsa. Ha mászkálást nem is, de akciót, és drámát kapunk rendesen, plusz a szokásos humort.

A következő részben – elméletileg – Drax múltjába tekinthetünk majd be, míg az utolsóban Groot előélete fog nagyobb szerepet kapni. A "Who Needs You" című epizód október környékén érkezik.

(A játékot a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük! Az epizód megvásárolható a PS Store-ból 1990Ft-ért, vagy lecsaphatsz a teljes évadra 7390Ft-ért.

Marvel’s Guardians of the Galaxy – The Telltale Series – Episode 2
Marvel’s Guardians of the Galaxy – The Telltale Series – Episode 1
Képgaléria
Olvasói vélemények
Elmélkedő - Melyik szerinted a legjobb Assassin's Creed játék?
2018.07.22. 11:00 PlayStation.Community
41 hozzászólás
Szerző: martin
És melyik tetszett legkevésbé...?
Super Mega Baseball 2 (PS4, PSN)
2018.07.17. 18:30 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: Bandage_520
Hazafutnék…
Visszatekintő - God of War III (2010)
2018.07.17. 11:07 Classic PlayStation
5 hozzászólás
Szerző: VictorVance
„Én lettem a halál. Világok pusztítója.”
Tacoma (PS4, PSN)
2018.07.16. 08:04 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: Petunia
Gone to space.
MXGP PRO (PLAYSTATION 4)
2018.07.13. 14:31 Játékteszt
2 hozzászólás
Szerző: Szativolution
Professzionális sárdagasztás.
Call of Duty: WWII - United Front kiegészítő csomag (PS4, PSN)
2018.07.12. 12:45 Kedvcsináló
0 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Egyesített frontokon.
Destiny 2 - Warmind DLC
2018.07.10. 10:00 Kedvcsináló
17 hozzászólás
Szerző: soliduss
A legnagyobb átverés.
Mozi - Sicario 2: A zsoldos
2018.07.09. 15:02 Cool-Túra
3 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Nincs szabály, nincs kegyelem.
Elmélkedő - Melyik szerinted a legjobb Grand Theft Auto játék?
2018.07.08. 12:30 PlayStation.Community
47 hozzászólás
...és melyik a leggyengébb?
NEW GUNDAM BREAKER (PLAYSTATION 4)
2018.07.08. 12:16 Játékteszt
8 hozzászólás
Szerző: eszg_
A modellezés új dimenziója megérkezett.