.
 

PlayStation.Community

2017.10.12. 12:06 Kedvcsináló
0 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Értékeld a cikket!
Több mint egy érzés.

Az előző részek tartalmából: miután hőseink legyűrték a galaxis legrettegettebb fenyegetését, szert tettek egy Eternity Forge nevű ereklyére, ami nem mindennapi hatalommal bír. Ezt a misztikus tárgyat kiszemelte magának Hala, az otthonát vesztett Kree nép vezetője, és üldözőbe vette a galaxist védő bagázst, akik azon igyekeztek, hogy dekódolják az ereklye oldalán található írásokat. Miután a szöveg megfejtődött, már úton is voltak a cél felé, ahol remélték magyarázatot kapnak a misztikus tárgy erejéről, és a vele tapasztalt dolgokról.

A Telltale Games Marvel’s Guardians of the Galaxy – A Telltale Series című sorozatának harmadik, More Than a Feeling névre keresztelt epizódja pontosan ott folytatódik, ahol a második részben az orrunkra csapták a stáblistát.
Némi hallucináció, valamint Gamora múltjának megtekintése után barátaink egy új – de a filmeket ismerők számára ismerős –, izgalmas képességekkel rendelkező szövetségesre tesznek szert, aki az ősrobbanástól kezdve meséli el az Eternity Forge történetét. A jövevény azt is elmondja, hogy mire lehetne használni az ereklyét, valamint az elpusztításának menetét is elárulja.
Hogy élünk-e a tárgy hatalmas erejével, vagy hogy mindörökre megsemmisítjük, azt természetesen a mi döntésünk lesz. Ezzel a készítők felállították a sorozat azon pontját, ami a leginkább képes piszkálni a játékosok elméjét, hogy vajon mi történne a másik esetben, ez pedig magával vonzza a többszöri végigjátszás gondolatát.
A másik érdekes pontja a sztorinak Gamora és Nebula ellenségeskedésének a forrása, amit egy múltbéli vízió mutat be nekünk a hölgyek szemszögéből. Először mindenképp Gamora emlékeit ismerhetjük meg arról a bizonyos eseményről, ami rivalizálásba taszította a testvérpár kapcsolatát, majd a félig kiborg húgi által megélt eseményeket is megismerhetjük, ha akarjuk. Ezek után a készítők a kezünkbe adják a lehetőséget, hogy kibékítsük a testvéreket, de tovább is szíthatjuk a viszályukat. Ez megint egy olyan eset, ami arra késztetheti a játékost, hogy egy újabb végigjátszás keretén belül megtekintse a másik kimenetelt.

Amúgy a program különböző alkotóelemeiben nem tapasztalható különösebb változás.
Grafikailag még mindig jól néz ki, a kezelés nem változott, a szavatossága nagyjából ugyanakkora – kb. 1,5 óra –, mint az előző részeké, a hangok jók, és a zenék ismét zseniálisak. Korábban már többször is említettem, hogy mennyire keveslem a mászkálós részeket a játékból. Nos, ebben a részben is csak két alkalommal lehetett szabadon bóklászni, de most valahogy nem sajnáltam, hogy ilyen kevés lehetőséget adtak a készítők. Lehet jobban lekötött a sztori, és a szereplők sorsa. Ha mászkálást nem is, de akciót, és drámát kapunk rendesen, plusz a szokásos humort.

A következő részben – elméletileg – Drax múltjába tekinthetünk majd be, míg az utolsóban Groot előélete fog nagyobb szerepet kapni. A "Who Needs You" című epizód október környékén érkezik.

(A játékot a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük! Az epizód megvásárolható a PS Store-ból 1990Ft-ért, vagy lecsaphatsz a teljes évadra 7390Ft-ért.

Marvel’s Guardians of the Galaxy – The Telltale Series – Episode 2
Marvel’s Guardians of the Galaxy – The Telltale Series – Episode 1
Képgaléria
Olvasói vélemények
Elmélkedő - Mit gondolsz a videojátékos bloggerekről és YouTube-erekről?
2017.10.29. 14:04 PlayStation.Community
26 hozzászólás
Szerző: martin
Netesztelj.
SENRAN KAGURA: PEACH BEACH SPLASH (PS4)
2017.10.23. 01:41 Játékteszt
1 hozzászólás
Szerző: eszg_
A lányok csak fröcskölni akarnak...
MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WAR (PLAYSTATION 4)
2017.10.22. 14:34 Játékteszt
2 hozzászólás
Szerző: MolonLave
A tartalom árnyékában.
THE EVIL WITHIN 2 (PLAYSTATION 4)
2017.10.21. 13:10 Játékteszt
31 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Utazás a téboly középpontja felé.
Surf World Series (PS4, PSN)
2017.10.20. 09:13 PlayStation Network
5 hozzászólás
Szerző: HTB
Csak a hullámon keresztül!
Neptune Flux (PS4, PSN, PSVR)
2017.10.19. 23:29 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: Sanada
Nedves (rém)álom.
Spellspire (PS4, PSV, PSN)
2017.10.18. 10:53 PlayStation Network
3 hozzászólás
Szerző: B_Renato97
Konzolon szókirakó?
NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM LEGACY (PS4, PSN)
2017.10.18. 10:40 Kedvcsináló
1 hozzászólás
Szerző: Onimushaman
Hagyaték elsőáldozóknak?
TOUR DE FRANCE 2017 (PLAYSTATION 4)
2017.10.17. 10:20 Játékteszt
19 hozzászólás
Szerző: Andras_01
Erőforrás management, kicsit másképp.
A Rose in the Twilight (PSV, PSN)
2017.10.16. 12:55 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: eszg_
Nincsen rózsa tövis, szenvedés, és halál nélkül.