PlayStation.Community

2017.10.14. 18:29 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: Onimushaman
Értékeld a cikket!
Halálpontos?

(A Lethal VR kizárólag PlayStation VR-ral és PS Move-val játszható!)

Közeleg a Skyrim VR változata, és én még mindig nem tudom elképzelni, hogy a sisakot 1-2 óránál tovább egészséges lenne viselni. Pedig az említett címben 1 óra semmire sem elég, nem is érdemes olyan rövid időre leülni elé.
A bemutatóm tárgyát képező Lethal ellenben pontosan elég szórakozást biztosít cirka egy óra alatt, közben pedig egy korrekt VR-élményt nyújt.

A fejlesztők között olyan emberek foglalnak helyet, akik a Burnout, a Black, és a Dangerous Golf című zúzós játékokat is tető alá hozták.
Ebben a kiképző szimulátorban különféle táblákra és célpontokra lövöldözhetünk időre. Optimális esetben elengedhetetlen lesz 2 darab Move kontroller, mert a domináns kezünk mellett használnunk kell majd az ügyetlenebbiket is bizonyos feladatoknál. Pisztolyok, kisebb gépfegyverek, valamint kések teszik ki az arzenál oroszlánrészét, de minden kurzus végén egy legendás filmtörténeti eszközzel próbálkozhatunk jutalomképpen. Ilyen például Krokodil Dundee „bicskája”, vagy a James Bond szériából ismert bűnöző halálos kalapja.
Sima céltáblákon és ripityára bontható tárgyakon túl mozgó alakokat is kezelésbe vehetünk, ami a Man in Black első részét juttatta eszembe, amikor a kiképzés során az ártatlan civilek közül kellett Willnek kilőnie a gonosztevőt. Nagyon jól kalibrálhatóak a pisztolyok, így tényleg valóban oda fogunk lőni, ahová céloztunk. Rendesen elfáradtam, amikor cirkuszi késdobálót imitálva, kinyújtott nyelvvel dobáltam a pengéket.
A hideg zuhany akkor jött, amikor bemutattam a programot tesómnak. Másodpercenként 20 kést szórt ki (kezenként), a tenyerén pörgette őket, szénné kombózta a nyomorult táblákat, volt hogy egyszerre kettőt is. Fél óra alatt végigpörgette a feladatokat, de az elbaltázott ranglista miatt tovább nem kötötte le.
Az átlag játékost (mint amilyen én is vagyok), néhány alkalommal képes a tévé elé szegezni a stuff. A fegyverek hangja teljesen rendben van, a környezet egyszerű: mivel egy VR kiképzőben vagyunk, egyedül az eszközeink és a célpontok lettek megoldva.

Hangulatos játék a Lethal VR, amit kifejezetten ajánlok, ha a sisak mellé rendelkezik az ember Move irányítókkal. Nem akar több lenni a szoftver, mint ami - egyedül a tartalmon spóroltak kicsit. Teljesen átlagos, könnyen fogyasztható cím.

(A játékot a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük!)

Kiadó: Team17
Fejlesztő: Three Fields Entertainment
Megjelenés: 2017.01.24.
Ár: 4590Ft
Játékosok száma: 1
Kép: 1080p
Demo: Nincs
Méret: 601MB
Web: https://www.team17.com/games/lethal-vr/
PSN feltöltőkártya: Platinum Shop
Képgaléria
Olvasói vélemények