.

PlayStation.Community

2017.08.06. 16:49 PlayStation Network
2 hozzászólás
Szerző: New129
Értékeld a cikket!
Szörnyű többszemélyes mészárlás.

„A föld alatt, mélyen abban a kegyetlen sötétségben; a terem szörnyűségei között tántorogtam. És az elmém elkezdett hanyatlani abba a hatalmas és ismeretlen óceánba... tele őrülettel! Összeszedtem az eszem és megszöktem az elmebajtól; mélyen azokban a barlangokban, ahol majd' felfordultam a szakadék rothadó torkában — és amint a bűzlő csúszómászók hangja megcsapta a fülemet, előhúztam a kopott kardomat és üdvözöltem a vérontást. Azok a nyálkás gonosztevők nem jelentettek nagy veszélyt rám, s tudtam, hogy kijuthatok innen élve.
Legalábbis így hittem, majd azt kívántam, hogy ez legyen a végzetem... de idelent még a halál sem jelent menekvést! És itt az elesett lelkek nem zuhanhatnak mélyebbre — ahogy felmostam a hátammal a közönséges padlót, úgy átkoztam a rothadó csarnokok forgatagát örökké... Hacsak... [megjelent egy harcos]
Ahhoz, hogy kimeneküljek erről a helyről... követnem kell a KÉRDŐJELEKET a felfedezetlen üregek felé, ahol ezeket a SZÖRNYŰ teremtményeket kell lemészárolnom az életerejükért; melyek növelik az erőmet ahhoz, hogy elég fejlett legyek az ÁTJÁRÓ megnyitásához, és szembeszálljak A SZÖRNYETEGGEL! Mert az a rothadó küklopszi undormány áll én és a SZABADULÁSOM útjába...”


Fogadjátok szeretettel a négyszemélyes Crawl bemutató videónkat:
(A játékot a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük!)

Kiadó: Powerhoof
Fejlesztő: Powerhoof
Megjelenés: 2017.04.11.
Ár: 4590Ft
Játékosok száma: 1-4
Kép: 1080p
Demo: Nincs
Méret: 289MB
Web: http://www.powerhoof.com/crawl/
PSN feltöltőkártya: Platinum Shop
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2. tiNk  PlayStation.Community tag
2017.08.07. 14:25:15
LV18
Nekem ez a fokú pixelesség már nem tetszik, egyébként a játékmenet tetszik.
"We don't have to do this. You know that, right?"
1. Onimushaman  Szerkesztő
2017.08.06. 19:30:29
LV24
Végignézve a videót nagyon sajnálom, hogy ez nem a PS2-es időkben jelent meg, amikor még összeültünk rendszeresen csapatni. A játék nagyon tetszik, de egyedül nem élvezném a botok ellen.
señor
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››

MARTIN BELESZÓL
Nem tudom miért, de nekem nagyon tetszik ez a fokú pixelesség.