PlayStation.Community

2009.07.18. 12:07 Játékteszt
96 hozzászólás
Szerző: Petunia
Értékeld a cikket!
Furcsa dolog felnőni.

Ugyan „ne fogjon senki könnyelműen a húrok pengetésébe”, nőiesen bevallom, nehezen lehetne rám sütni, hogy kenem-vágom a Harry Potter-témát. Bár J. K. Rowling könyveit – bizonyára nem érdemtelenül – sokan dicsőítik, én még soha nem éreztem a leghalványabb késztetést sem arra, hogy a kezembe vegyem bármelyiket is, talán azért, mert nem tartozom bele a célközönségbe. Ami a játékokat illeti, még anno PC-n kóstolgattam bele a korai részekbe, amik mászkálós-varázslós-rejtvényezős természetük miatt keltették fel az érdeklődésemet. A 2007-es Főnix Rendje film- és játékváltozatát is magamévá tettem, és mindkettő tetszett, így hát szívesen elvállaltam a Félvér Herceg – Harry Potter and the Half-Blood Prince – bevizsgálásának feladatát. Kijelenthetem, hogy a friss eljövetel teszteléséhez szinte nélkülözhetetlen az előző rész ismerete, mivel a történeten túl a játékmenet sajátosságaiban is komolyan kötődnek egymáshoz – bár nem ment túl könnyen, a Félvér Hercegben való előrehaladásom fokozatosan mosta el az emlékeimre tapadt gizgazt, lehetővé téve a két game összehasonlításának lehetőségét. Mivel újabban rossz szokásom a régit és az újat egymáshoz mérni, ez esetben nincs okom a friss eljövetelt ostorozni, mert a két epizód körülbelül azonos pontszámmal értékelhető.Forrásaim szerint a film magyarországi premierjének dátuma július 23., és a tengerentúlon is július 17-én jelenik meg. Nem csoda, hogy az események elébe vágni akarván nem sikerült megszereznünk az anyagot, amit pedig nagyon szerettem volna megnézni a játék tesztelése előtt. A történetet ugyan elolvastam a Wikiről, de így sem teljesen világos, ki van kivel – bár aki tervezi a game beszerzését, bizonyára járatos a Potter-univerzumban. De még ők is nézzék meg a filmet és / vagy olvassák el a könyvet a játék abszolválása előtt, mert utóbbi elég felületesen meséli el a történetet. Nagy vonalakban arról van szó, hogy Harry hatodik, Hogwartsban töltött évében ismét meggyűlik a baja a Halálfalókkal és Voldemorttal, legyőzésükhöz hősünknek Lumpsluck professzor kulcsfontosságú emlékéhez kell hozzáférnie. Az események sűrűjében feltűnik a titokzatos Félvér Herceg is, és nem kevésbé bonyolítják a dolgokat a felserdülőben levő lurkók között szövődő szerelmi szálak (bár ezek lehetnének keszekuszábbak is, én legkevesebb éles sarkakkal rendelkező háromszögekhez, általában tetraéderekhez vagyok szokva.)

A Félvér Herceg és a Főnix Rendje színhelyeként szolgáló Hogwarts és környéke között a hasonlóság szinte letaglózó. Bár nem kockáztatom meg, hogy poligonra azonosak, aki nem felejtette még el a járást az előző felvonás óta, otthonosan fog mozogni. A tájékozódást a Főnix Rendjében térkép segítette, amelyen ha bejelöltük a célpontunkat, lábnyomok kalauzoltak el oda. A Félvér Hercegben ezt a feladatot Fejnélküli Nick látja el. A készítők annyira megkönnyítették a gamer dolgát, hogy nem csak Hogwarts összes, az adott szinten elérhető helyszínét „táplálhatjuk be GPS-ünkbe”, hanem azt is kérhetjük tőle, hogy vezessen a következő küldetés helyszínére. Habár általában elhangzik, hogy Y-t vagy Z-t hol találjuk meg. Az anyag ezen természete nem csupán elképesztően lineáris játékmenetet, hanem kihívások, nehézségek nélküli „A”-ból „B”-be való császkálást is eredményez. Egyetlen dolog színesíti ezeket a vándorlásokat, mégpedig a gyűjthető tárgyak levadászása – ezekről később szólok –, bár az is egyhangúvá válik egy idő után. Mindennek ellenére viszont szerintem élvezetes a játékban való előrehaladás, részben a struktúrát emelni hivatott, három tartópillérnek hála.HARCOLJ, REPÜLJ, VARÁZSOLJ!

Tulajdonképpen három minijáték-típusról van szó, melyeket önmagukban, a sztoritól függetlenül is űzhetünk, ugyanakkor a történet számos pontján is applikálták őket. Az első a varázspálcával vívott párharc, mellyel már a Főnix Rendjében is találkoztunk. Nem változott túl sokat: harmadik személyű nézetben állunk szemben ellenfelünkkel, a varázslatok kivitelezése során az analóg karral mozoghatunk, sőt az R2 / L2 gombok segítségével oldallépéses kitérésre is lehetőség van. A támadó és a védekező varázslatok igen könnyen kivitelezhetők a jobb analóg kar egyszerű mozgatásával; csupán a legpusztítóbb Expelliarmushoz szükséges mindkét analóg stick. Csupán öt-hat bűbáj áll rendelkezésünkre, de ezekkel megzavarhatjuk, ledönthetjük a lábukról, sőt lebegtethetjük is az opponenseket – akiket mondjuk nem nehéz elintézni, ez nem a hosszas és izzasztó harcok játéka. Párbajozásra a sztorin kívül a Párbaj Szakkörben (Duelling Club), a nagyteremben levő hirdetőtáblánál van lehetőség.

A második játéktípus nem más, mint a Kviddics. Ez seprűháton játszott labdajáték, aki nem tudná. Ugyan labdázni nemigen fogunk, seprűháton repülni annál inkább, mégpedig egy ellenőrző pontokkal tarkított röppályán. Persze ne GTA-féle vörös fejekre, izzadó tenyerekre, kontrollerdobálásra és esetleges válogatott káromkodásokra gondoljatok, a Félvér Hercegben prezentált repülős feladatokat egy öt éves is könnyedén teljesíti. A checkpointoktól függetlenül maga a repülés is egy kötött pályán történik, ahol csillag formájú pontokon kell átrepülnünk, valamint bábukat szétütnünk, csupán a bal analóg kar mozgatásával. A moderált nehézséget mindössze az időtényező jelenti, ugyanis ha kihagyunk egy csillagot, időt vesztünk (ezt a csillagok pirossá válása jelzi), ha többet is, akkor viszont újra kell kezdenünk a menetet. Eleinte jó móka, nem is néz ki rosszul, de aztán csak megunja az ember az egyhangúsága és komolyabb kihívásokat nélkülöző természete miatt. A Kviddics missziókat a Kviddics pálya (Training Ground) hirdetőtáblájánál vehetjük fel.

A harmadik minijáték a bájitalkeverés, ami nekem a legjobban tetszett a három közül. Első személyű nézetben ügyködünk egy asztal felett, amely tele van zsúfolva különböző, a bájitalokhoz szükséges folyékony és szilárd halmazállapotú összetevőkkel – utóbbiak alatt nem csak növényeket, de férgeket és állati belsőségeket, szerveket is kell érteni. Az összetevőket megadott sorrendben és módon adagoljuk a főzőüstbe, a bal analóg karral. Egyszerűbb esetben az italokat csupán borítani kell, anélkül, hogy túl sokat csurgatnánk a bödön mellé. Bonyolultabb szitukban viszont fel kell rázni a lötyiket, ami olykor az egész üveg eldurranását is eredményezheti, szóval figyeljük, mikor pezseg a folyadék az üveg szájánál. A szilárd halmazállapotú dolgokat csupán bele kell dobálni a főzőüstbe. Magával a bödönnel is dolgozunk, ugyanis kavarni, sőt forralni is kell benne a főzetet. Az egyes lépéseket különböző színek jelzik, és ezt is időre kell teljesítenünk. Ha valamit rosszul csinálunk, füst támad, amit az L2 / R2 gombok váltott nyomkodásával oszlathatunk el. A nehezebb receptek nem fognak elsőre sikerülni! Habár ez a játéktípus igazán a Wii kontollereivel lehet vicces, jól sikerült a megvalósítás PS3-on is, bár az irányítás az egész játékban megfelelő. Bájitalfőzésre a Bájital Szakkörben (Potions Club), a melegházban van lehetőség.
TRÓFEARIBANCOK IS ELKEZDHETIK

Ezen három tevékenységen, illetve a helyszínek közti mászkáláson túl a játékórák számát az extrák gyűjtögetése növelheti. (Megint olvastam olyanokat, hogy a game-et öt óra alatt végig lehet vinni – ész nélkül rohanva biztos! Az ilyeneket író kollégák bizonyára minél gyorsabban túl akartak lenni az egészen. Én három este alatt fejeztem be a fősztorit, ami 10+ órát jelent, és még lehetne benne gyűjtögetni, valamint bejárni azokat a részeket, amik a főjátékban nem voltak benne.) Ezek alatt címereket (Crests), kitűzőket (Badges) és az utóbbiakkal együtt kapott trófeákat kell érteni. Összesen 150 címer van elrejtve Hogwartsban, ami nem kevés. Különbözőképpen juthatunk hozzájuk. Egyszerű esetben csupán átsétálunk rajtuk, ám sokat trükkösebb utakon lehet beszerezni: a magasban levőket valamilyen tárgy lebegtetésével leütni – ez olykor eltart egy darabig –, a rácsok mögött levőket először széttörni, kilebegtetni, majd megjavítani, a gazzal benőttek vagy pókhálók mögött rejtőzők esetében pedig elégetni az akadályt jelentő anyagot. A világító pontokról mini-címereket is szerezhetünk, melyek nagy címerekké állnak össze – ez viszont pokoli unalmas lesz egy idő után, részben azért, mert ezek a fénylő pontok mindig újragenerálódnak. A matricákat különböző feladatok teljesítéséért kapjuk, bődületes mennyiségű trófea kíséretében, szóval aki egyetlen game-ből sok trofit akar kiszedni, az most játékára talált. (A platinum serleg az összes többi megszerzése után jár.)

Ami a további extrákat illeti, csodálkozva tapasztaltam, hogy a Főnix Rendjével – pedig nekem az PS2-re van meg – ellentétben nincs magyar szinkron! A többjátékos mód is kimerül egy ketten vívott, offline párbajban, szóval semmi különöset nem sikerült kiötölni – pedig sokszor van két szereplő a képernyőn, ezeknél esetleg elfért volna valamilyen online kooperáció. Nagyon rövid ideig Ron és Ginny Weasley-t is irányítjuk, ezek a szakaszok lehettek volna hosszabbak.
Grafika és zene. Nos, a vizuális orgazmus olyannyira távol áll az anyagtól, hogy a Hogwartson kívüli „természeti környezetekben” tömbszerűen elhelyezkedő növényzetekbe Harry fiú látványosan beleütközik, a láthatatlan falak ezek után szintén egyértelműek – 2004-es PS2-es játékokat tudnék sorolni, amelyek ezen gyermekbetegségekből már akkoriban kinőttek. A távoli tájak rajza ugyancsak az archaikus érát idézi. A kastély belseje elég jól néz ki, de jóval többet tud ennél a PS3. Ami a karaktereket illeti, a mozgásuk autentikus, de az arckifejezésük kifejezéstelen, főleg élettelen szemük emlékeztet zombira vagy alvajáróra. Az audió viszont szerintem egész jó: egyes szereplők hangját az eredeti színészek adják – Harry-ét mondjuk nem –, a zene pedig a filmből van licencelve, innen nézvést pedig nagyszerű hangulatfokozó, nehéz lett volna elrontani.

Átolvasván az eddigieket, jó néhány negatívumot írtam a fentiekben. Mindezek ellenére én nagyon élveztem a játékot, mert tényleg hangulatos. A látványvilág ugyan nem kiemelkedő, de összességében normális, és nincsenek benne ricegések, akadások. A kontroll szintén egyszerű, könnyen megtanulható, kényelmesen kezelhető. Önmagában a sztori nem hosszú, de az extrákkal együtt azért eltölt vele az ember néhány estét – ami manapság átlagosnak nevezhető. Szóval az értékelésben nehéz túl szigorúnak lennem, és nem is tudok az lenni. Egy biztos: a Félvér Herceget úgyis inkább azok fogják megvenni, akik járatosak a témában – szerintem nekik tetszeni fog ez a játék, miután nekem, laikusnak is bejön (persze nekem ingyen van, egyébként nem venném meg.) A gyerekek ugyanebbe a kategóriába sorolhatók. Mindenki más viszont felejtse el, a platformer-akció-kaland hívők készítsék a pénzt az Uncharted 2-re!

(A játékot támogatónktól, a ProGame-től kaptuk tesztelésre. Köszönjük! Megvásárolható üzletükben.)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
96. Slade  PlayStation.Community tag
2009.09.02. 18:21:49
LV6
Válasz 95. Robin98HUN üzenetére:
ugyan ez a grafika az biztos
2009.08.28. 16:56:58
LV1
fene tudja milyen lesz a 7
Idióta voltam, ezért Fox kitiltott.
94. Slade  PlayStation.Community tag
2009.08.24. 21:12:20
LV6
Még egy tesztet se láttam hogy valaki dicsérné ezt a játékot! XD
Bár már a fejlesztő neve is árulkodik: ea bright light
93. ppeti
2009.08.17. 13:05:09
LV2
Hát a repkedés viszont valami förtelem. Csak át kell repülni pár karikán és néha kicsit megpöckölni a melletted lévő embert de a karikákat alig lehet eltévesztani ez még a régiekben el lehetett nézni mikor még kicsik voltunk (már aki) de mostmár elalszik rajta az ember a végére márt direkt száltam neki fűnek fának csak hogy haverral röhögjünk egy nagyot.
Knights of Frelia
92. ppeti
2009.08.17. 12:52:53
LV2
Én kipörgettem a játékotnem volt rossz csak az a hibája hogy átkozottul rövid. Komolyan mondom hogy ha nem csinálsz meg mindent felesleges dolgot akkor kb 3 óra alatt bőven végig lehet tolni sőt még talán kevesebb idő alatt és és még egy analfabéka is végigjátsza hibátlanul az egészet. Azért hogy valami jót is mondjak nekem a párbajok és a bájital készítés nagyon tetszett mert azokat nagyon eltalálták bár a bájitalok kevergetésénél azért a karom látta kárát. XD
Knights of Frelia
91. noozi  PlayStation.Community tag
2009.08.13. 20:20:06
LV17
kilehet ezzel kapcsolni csak nem kell nagy dolgokat keresni benne:D
PSN ID; No_Ozi_
90. Frodesz  PlayStation.Community tag
2009.08.11. 21:13:09
LV1
ez mi már nekem megvan ps2re és alig látok a 2 között különbséget.
[#)'''_-_=F+RO+DE+SZ=_-_'''(#]
2009.08.07. 21:33:05
LV1
Én nem látam a játékot csak a film-et de a film nem valami jó.
MEg ahogy elnézem a játék se.
2009.08.06. 13:37:12
LV6
Na igen, ez szerintem még az ötödiknél is rosszabb... :(
ブレイブルー
87. ssy7
2009.08.04. 14:18:29
LV14
Jó tezst.
Disznóvágás Pro 2009
86. Rambo
2009.07.31. 15:24:15
LV19
Válasz 85. ugh268 üzenetére:
Már az Order of the Phoenix is botrányos volt PSP-n. Főleg az irányítás. :S
85. ugh268
2009.07.29. 22:07:49
LV1
A PSP verzió egyszerűen borzalmas.
Eljutottam a kviddics részig,aztán arcomba tolja a áték a apirfigura spriteokat amiknek szörnyű az irányítása.
Azt hittem valami tutorial demonstráció.
Mikor rájöttem hogy ezt komolyan gondolták,igen hamar kiléptem a játékból.
84. Shadow
2009.07.26. 23:40:16
LV1
Azért meglepődtem hogy a PS2 verzió szinte teljesen ugyan az mint a "next-gen" verziók. =) Egész jó játék szerintem, bár nagyon gyorsan monotonná válik, ami egy rövid játéknál cink. =)
83. Prince  PlayStation.Community tag
2009.07.26. 21:54:43
LV2
ez is olyan gyerekesre sikerült...
Everybody walk the dinosaur!
82. Petunia  Szerkesztő
2009.07.26. 11:42:32
LV12
Válasz 79. pappl111 üzenetére:
Igazad van, bocsánat a Hogwarts névvel, az magyarul valóban Roxfort.
Endure and Survive
81. Slade  PlayStation.Community tag
2009.07.26. 09:28:14
LV6
Amit tud ez a játék ahhoz képest elég drága!!!
80. Lucsy  PlayStation.Community tag
2009.07.25. 14:24:05
LV12
Válasz 79. pappl111 üzenetére:
Én speciel olvastam az összeset. Az utolsó kettőt angolul (a 6. kötetet a premier napján vettem).

A cikkíró is tudja szerintem, hogy hogy van magyarul.
nagy volt a pofam, elnezest kerek
2009.07.24. 22:08:06
LV1
Nem is olvastátok a könyvet (könyveket). De persze utáljátok az egészet. Nem tudom, mi a célkorosztály, de nekem bejött az összes regény. (30 évesen)
A cikkírónak köszönjük a tesztet, de az iskolát a magyar fordításban Roxfortnak hívják.
78. Duke  Szerkesztő
2009.07.22. 21:01:26
LV10
Válasz 45. Lucsy üzenetére:
well...
77. Northbam  PlayStation.Community tag
2009.07.22. 00:54:45
LV2
I hate u Helikopter.
76. Lara  beauty junkie
2009.07.21. 23:45:26
LV26
hp játékok közül a 3-at imádtam. vagy háromszor végigtoltam.
élmény volt benne a hippogriffel repülni. órákon át tudtam repdesni vele.
a 4 egy kalap kaksi. az 5 sokszor inkább kínszenvedés. ettől meg félek. :D

őszintén a lego HP-t várom inkább.
75. xiaoyu
2009.07.21. 12:32:05
LV1
szerintem bisztos jó lehet a játék da egy kalap szar az egész grafika!
74. XGamer  PlayStation.Community tag
2009.07.21. 01:18:19
LV5
Végigvittem a játékot... A grafika egy óriási csalódás, de érződik az egész játékon hogy a megcélzott korosztály a 3-10 évesekottmeg tökmind1. Az egész kicsit túl könnyű szerintem na főleg a kviddics. Mindenesetre végigvittem mert némi hangulata van neki és felidézte bennem a régi 1-2. részt amik nagyon tetszettek. Én 6,5 pontot adnék neki.
PSN ID: MrExonOne
2009.07.20. 23:04:21
LV5
Válasz 70. Petunia üzenetére:
Akkor talán maradjunk annyiban, hogy kotyvalék kotyvasztás. Na ez az idegeimre ment.

Sehogy sem tudtam a Wit-Sharpening italt 35 másodperc alatt kikeverni! 5 csillagosra sikerült, de rövidre nem.
Kis kacsa für Dich...
72. Lucsy  PlayStation.Community tag
2009.07.20. 22:58:24
LV12
Válasz 69. Petunia üzenetére:
Evvan! :D
Igazából sosem bírtam magammal! :D
nagy volt a pofam, elnezest kerek
2009.07.20. 22:57:50
LV5
Válasz 70. Petunia üzenetére:
Én az új sikeres végigjátszása után fogtam bele a már 2x abbahagyott elsőbe újra. Immár a Phoenixben 28%-nál tartok...
Kis kacsa für Dich...
70. Petunia  Szerkesztő
2009.07.20. 22:53:37
LV12
Válasz 67. hjetyekus üzenetére:
A bájital (nem méreg!! azért ez nem Agatha Christie meg morfium és / vagy sztrichnin :DDD) keverés a legjobb sztem!! :))) Én azt tökre élveztem. Bár az hülyére felidegelt, amikor rendszeresen eldurrantak az üvegek a nagy rázástól. Meg az se jó, hogy ha közvetlenül a bödön felett rázod őket, mert akkor meg belecsöpög a lötty, és attól lesz füst. Jól kitalálták, na!! A másik két feladatot is lehetett vna kicsit ötletesebben... a harc bizony nevetségesen könnyű, de uez mondható el a Kviddicsről is. Nincs bennük kihívás, pedig sztem nem csak gyerekeknek szánták a progit.

Amúgy én alig bírtam abbahagyni esténként, és nem csak azért, mert be akartam fejezni a teszt megírásáig. Hanem mert kellemes szórakozás, ahogy írod! :)

Nem tudom, hogy annak hány óra, aki tényleg ki akarja maxolni az összes címer és a kitűzők + trofik megszerzésével. Én a vége után mászkáltam még egy kicsit, és több olyan helyiségbe is eljutottam ezen rövid idő alatt, ami a főjátékban nem is volt benne. Viszont az előző részben ezek szinte ugyanígy néztek ki... :)
Endure and Survive
69. Petunia  Szerkesztő
2009.07.20. 22:50:17
LV12
Válasz 65. Lucsy üzenetére:
Lucsy, te ma nem bírsz magaddal... :P
Endure and Survive
68. Stofi
2009.07.20. 22:38:00
LV1
Végigolvastam a kommenteket, és egy kicsit csípi a szemem, hogy egyesek milyen előítéletesek. De egye fene... Nem mindenkinek van ízlése, aláírom. :P A játék értékelésével egyetértek, persze attól függetlenül amint lehetőségem van rá, megveszem. Harry Potter univerzum = nagyonkirály!
Invaders Must Die
2009.07.20. 21:28:34
LV5
A teszt elkövetője ismét fején találta a szöget (nem azt, amit a deszkába lehet verni... :-) :

a játék nem túl nagy kihívás, de kellemes 2 napos szórakozás! (Igen, kb. 10 óra a méregkeverés és repkedés maxolásával egyetemben.)
Kis kacsa für Dich...
2009.07.20. 21:21:25
LV5
Válasz 65. Lucsy üzenetére:
Akkor tanulj, Ifjonc az öregebbtől! :-)
Kis kacsa für Dich...
65. Lucsy  PlayStation.Community tag
2009.07.20. 21:16:35
LV12
Válasz 64. hjetyekus üzenetére:
Ezt még nem is hallottam! :D xD
Nagyon jó! xD
nagy volt a pofam, elnezest kerek
2009.07.20. 21:03:39
LV5
Válasz 62. martin üzenetére:
A régi alapigazság szerint:

deszkába is lehet szöget verni!
Kis kacsa für Dich...
63. Lucsy  PlayStation.Community tag
2009.07.20. 19:53:56
LV12
Válasz 62. martin üzenetére:
"Deszkáknak nem film főszerep kell, hanem zsír plasztikai sebész!"
nagy volt a pofam, elnezest kerek
62. martin  Főszerkesztő
2009.07.20. 15:56:03
LV27
Válasz 61. Lucsy üzenetére:
"Nem érdekel a deszka, mert az nem tetszetős." :)
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
61. Lucsy  PlayStation.Community tag
2009.07.20. 15:00:02
LV12
Válasz 60. martin üzenetére:
Képzelem mit mondanál neki, ha érdeklődne a lompos után. xD

"Mit csinálnék én egy hozzád hasonló szőrösdeszka tinicsajjal mi? Te hány éves vagy mi négy? Tapasztaltság érted, nem fogok egy olyan kis pinát magamhoz engedni aki eddig csak varázspálcát fogott meg kilincset, érted? Az én világom az a..."
nagy volt a pofam, elnezest kerek
60. martin  Főszerkesztő
2009.07.20. 14:40:08
LV27
Válasz 47. Lucsy üzenetére:
Persze, négyéves deszka tinilány, biztos nagy puma lehet...
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
59. Lucsy  PlayStation.Community tag
2009.07.20. 13:16:01
LV12
Válasz 58. Petunia üzenetére:
Nem baj! Októberben leszek 17, bőven jó. :P
nagy volt a pofam, elnezest kerek
58. Petunia  Szerkesztő
2009.07.20. 13:14:15
LV12
Válasz 54. Lucsy üzenetére:
Amúgy Te még nem is vagy 18... :P :DD

Masa, a brit csajok amúgy is szípek. Émmá' tudom, van néhány kolleginám odaát. :P :DDD A srácok között inkább vannak jobbak. :)
Endure and Survive
57. Lucsy  PlayStation.Community tag
2009.07.20. 12:08:28
LV12
Válasz 56. Masamune üzenetére:
Honnan tudod, hogy teaszagú? :) *gyanakszik*
nagy volt a pofam, elnezest kerek
56. Masamune  PlayStation.Community tag
2009.07.20. 12:04:32
LV14
Válasz 51. Petunia üzenetére:
Tipikus brit pina...szőrös és teaszagú:)
"Na de Gyurma Gyuszi!"
55. Zandrs
2009.07.20. 11:54:57
LV8
húúú ebből a HP ból mág meddig akarnak megélni?.... asszem unom Hermiónén kívül az egészet..... :)
54. Lucsy  PlayStation.Community tag
2009.07.20. 11:50:22
LV12
Válasz 51. Petunia üzenetére:
Még csak "jó" úton halad az őserdő felé. :D
nagy volt a pofam, elnezest kerek
53. Petunia  Szerkesztő
2009.07.20. 11:24:56
LV12
Válasz 48. Sakamoto_14 üzenetére:
Már én is félretettem a pénzt a cudálatosz fémdobozosomra. :)))
Endure and Survive
52. Petunia  Szerkesztő
2009.07.20. 11:24:09
LV12
Válasz 43. Szmorepapa üzenetére:
Én a kedvenc sorozataimat akkor is magyar szinkronnal nézem, ha a DVD-n van eredeti angol. Nagyon jók a magyar szinkronok! Játékoknál viszont már megszoktam az angolt, furcsa lenne a magyar.

Mindenesetre köszi az infókat! Nem értem, a Blu-ray diszkre miért nem fért vna fel a több nyelv. Na mindegy, mi nem vagyunk elég okosok ehhez. :)
Endure and Survive
51. Petunia  Szerkesztő
2009.07.20. 11:20:35
LV12
Válasz 45. Lucsy üzenetére:
Az ott a lába között egy őserdő??? :O :D Tényleg szexi hozzá az átlátszó selyembugyi. :)

Amúgy nekem ő a legszimpibb csaj a gárdában. A Ginny tök csúnya, miért ő kell Harry-nek? :)
Endure and Survive
50. Yokozuna  PlayStation.Community tag
2009.07.20. 09:39:45
LV6
a repkedős rész fajinul néz ki, kipróbálnám...
"Csináltunk fényt. A végén már Unikumból."
49. Yokozuna  PlayStation.Community tag
2009.07.20. 09:38:27
LV6
Válasz 45. Lucsy üzenetére:
blokkolnám! e!
"Csináltunk fényt. A végén már Unikumból."
48. Sakamoto_14  A bölcs
2009.07.20. 09:08:34
LV20
Én is az Uncharted 2-re tartalékolok, kölcsönbe elfogadném ezt a játékot is.
47. Lucsy  PlayStation.Community tag
2009.07.20. 08:31:27
LV12
Válasz 46. martin üzenetére:
Azt csiripelik a madarak, hogy jól bánik a pálcával... Hm.
nagy volt a pofam, elnezest kerek
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
HARRY POTTER AND THE HALF-BLOOD PRINCE
Electronic Arts
Látványosság:
Átlagos
Játszhatóság:
Szavatosság:
Átlagos
Zene / Hang:
Hangulat:
7/10
Pozitívum
Jó hangulat, kényelmes és egyszerű irányítás, gyűjthető tárgyak, bájitalfőzős minijáték
Negatívum
Túl könnyű, egy idő után monoton, szegényes multi

MARTIN BELESZÓL
Láttam a héten egy friss képet a három angol HP "gyereksztárról" - hát idő közben felnőttek ők is szépen. A játék számomra szinte teljesen ugyanaz volt, mint az előző epizód, amit barátnőm kóstolgatott, így volt alkalmam belenézni. Az új rész zenéje tetszett.