.
 

PlayStation.Community

2017.05.19. 11:25 Komment
2 hozzászólás
Értékeld a hírt!
Minden küzdelem meghatároz.

MEGJELENT AZ INJUSTICE™ 2

Minden küzdelem meghatároz a NetherRealms Studios Batman™, Superman, Wonder Woman és más DC szuperhősöket felvonultató legújabb játékában.

Kezdődjön a harc! A Warner Bros. Interactive Entertainment és a DC Entertainment örömmel jelenti be, hogy mától kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra a nagysikerű Injustice™: Gods Among Us folytatása, a szupererőkkel teli Injustice™ 2. A díjnyertes NetherRealm Studios által fejlesztett Injustice™ 2 a DC szuperhősök és szupergonoszok széles kínálatával lehetőséget ad a játékosoknak, hogy megalkossák és felerősítsék kedvenc DC karaktereik végső változatát.

Az Injustice™ 2-ben folytatódik az Injustice™: Gods Among Us cselekménye egy megtört univerzumban, ahol minden kötelék megszakad és minden szövetség háborúba sodródik. Batman™ és szövetségesei a társadalom helyreállításán munkálkodnak, miközben a Superman rezsim visszaállítását követelők ellen harcolnak. A káosz közepén egy új fenyegetés jelenik meg, ami a Föld minden lakóját veszélybe sodorja. A játékosoknak el kell dönteniük, hogy kihez lesznek hűek, valamint lehetőségük lesz egyedi és pusztító felszerelésekkel testreszabni az ikonikus DC karaktereket.

„A NetherRealms Studios alkotásai mindig fantasztikus játékélményt nyújtanak egy lenyűgöző történettel párosulva a hardcore és casual játékosoknak egyaránt, az Injustice™ 2 pedig az eddigi legmegnyerőbb, legmélyebb játékuk.” mondta David Haddadd, a Warner Bros. Interactive Entertainment elnöke. „A magával ragadó narratívával, a közkedvelt DC szuperhősökkel, valamint az új felszerelés és testreszabás lehetőségekkel, az Injustice™ 2 remekül példázza a stúdió folytonos megújulását.”

„Rendkívül keményen dolgoztunk az Injustice™ 2-n, hogy egy bámulatos történetet, valamint új lehetőségeket és játékmódokat hozzunk el a rajongóknak, hogy még jobban elmerülhessenek a játékban.” mondta Ed Boon, a NetherRealms Studios kreatív igazgatója. „Nagy kihívás volt beépíteni az összes különböző elemet, de látva ahogy összeállnak a végtermékben, az egy igazi teljesítmény a NetherRealm számára.”

Az Injustice™ 2 számos játszható DC hősének mindegyike sajátos játékstílussal és különleges mozdulatokkal rendelkezik. A végkimeneteltől függetlenül minden harc során lehetőség van új felszerelést és képességeket szerezni. Ahogy a játékosok egyre előrébb haladnak, új felszerelésekre tehetnek szert a hasznos státuszmódosításokat adó átlagos daraboktól, egészen a ritka, különleges mozdulatokat és képességeket biztosító példányokig. A játékosok minden megszerzett felszereléssel tovább alakíthatják karakterüket külsőségek, játékstílus és képesség terén egyaránt.

Az Injustice™ 2 tartalmaz továbbá egy új Multiverse módot is, ami egy teljesen új világot kínál a játékosoknak a sztori kampányon túl, mely során egyedi kihívásokban vehetnek részt értékes jutalmakért. Az Injustice™ 2 minden Multiverse világának megvan a saját története és sajátossága, ami megváltoztatja a játékmenet aspektusát. Ahogy a játékosok egyre előrébb haladnak, úgy nő a kihívások nehézsége is, valamint a teljesítésükért kapott jutalom is. A folyamatosan fejlődő és változó Multiverse új lehetőségeket biztosít a játékosoknak karakterük fejlesztésére, új felszerelések megszerzésére és kihívások teljesítésére.

Az Injustice™ 2 Ultimate Edition változatban is kapható, ami hozzáférést ad az alapjáték karakterei mellett az összesen kilenc játszható karaktert magában foglaló három Fighter Pack tartalmaihoz is. A játékosok emellett három Premiere Skin segítségével egyes harcosokat alternatív karakterekké alakíthatnak új kinézettel, hanggal és dialógusokkal, a két exkluzív Gear Shader pedig lehetővé teszi, hogy alternatív színsémákkal alakítsák kedvükre karaktereiket.

A megjelenés alkalmából kiadott új előzetes az alábbi linken tekinthető meg:
A játékosok mobilon is megtapasztalhatják az Injustice™ 2 izgalmait, az App Store kínálatából iPhone, iPad és iPod Touch, míg a Google Play kínálatából Android készülékekre letölthető alkalmazással. A mobilos Injustice™ 2 elődjéhez képest új és továbbfejlesztett harcrendszert, megnövelt mozgásteret, távolsági támadásokat, feljavított különleges mozdulatokat és sok mást tartalmaz, valamint páratlan on-the-go élményt nyújt, közte egy különálló Story móddal, ami a konzolos Injustice™ 2 cselekményét mutatja be, egy küldetés alapú Operations módot, egy kompetitív Arena módot és sok mást. A játékosok a mobilos változat egyes kihívásait teljesítve felszereléseket szerezhetnek az Injustice™ 2 konzolos változatába is.

További információkért az Injustice™ 2-ről, látogass el a www.injustice.com oldalra, és csatlakozz az Injustice™ 2 társalgásokhoz Facebookon (www.facebook.com/injusticegame) vagy Twitteren (https://twitter.com/injusticegame).
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2. Albert  salabakter
2017.05.19. 19:03:10
LV5
Hozzám meg nem jutott el. Pedig a mailben mai kiszállítást írtak :(
Éhes vagy egyél, fáradt vagy pihenj.
1. Re-tech  PlayStation.Community tag
2017.05.19. 15:51:21
LV7
Ma meghozta a futàr,annyi időm volt,hogy a tutorialt végigtoljam,de az alapjàn jó kis csihi-puhinak nèzünk elèbe. :)
Forza Bianconero!
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
God of War - rengeteg spoiler-mentes kapcsolódó videó a megjelenés alkalmából
2018.04.20. 20:38 Komment
2 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Prototípus 2015-ből, fotó mód, üzenet a rendezőtől, "Dog of War", és így tovább.
E3 2018 - a Ubisoft is elráulta, mikor prezentál
2018.04.20. 15:23 Komment
4 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Van még hátra.
Hokuto ga Gotoku - egy felmérés a lokalizációra utalhat
2018.04.20. 15:22 Komment
3 hozzászólás
Szerző: MolonLave
"Téged mennyire érdekel?"
Shenmue I & II - újabb képek az újrakiadásról
2018.04.20. 15:20 Komment
9 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Szép emlékek sora.
Platinum Shop - kapható az új God of War
2018.04.20. 11:21 PlayStation.Community
1 hozzászólás
Szerző: martin
Kratos eddigi legszebb és legnagyobb kalandja.