.
 

PlayStation.Community

2017.04.13. 21:23 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: eszg_
Értékeld a cikket!
#faékegyszerűségűzombihentelde

(A teszt a PS Vita verzió alapján készült. A játék nem Cross-Buy verziós.)

Meg kell hagyni, meglehetősen nagy badass faktorral rendelkezik a Beatshapers csapata, hogy be mertek vállalni egy olyan trash címet, mint az #öljmegmindenzombit. Sajnos azonban ez a bevállalósság a cucc egyéb részeire nem terjed ki, így a #killallzombies nem marad más, mint egy saccperkábé fél óráig szórakoztató twin stick shooter.

Mindig baljós előjel, ha egy játék sztorija a PlayStation Store-on részletesebben van taglalva, mint magában a játékban, és most pontosan ez a helyzet áll fenn... A távoli jövőben az Éjjel Nappal Budapest és autó / motor / gyerek / lúzer pimpelő műsorok helyett zombigyilkolást nyomnak fő-műsoridőben, ahol a közönség dönti el, hogy a szerencsétlen delikvensnek milyen körülmények között kell szembenéznie az élőhalott hordával.
Ebből a csodás és felettébb fantáziadús cselekményből a játék során zérónukuszurit fogsz érzékelni... pontosabban annyit, hogy igen, jönnek zombik és igen, a környezeted folyamatosan változni fog. A tömeggyilkosság egy speciális arénában kap helyet, melyben névtelen hősödre tucatjával tapadnak majd az opponensek, valamint a pálya különböző részei is életre kelnek, ezzel csempészve némi extra izgalmat a darálásba.
Első körben egy kis pisztollyal indulsz neki a vadászatnak, de a teljesítményeddel párhuzamosan egyre újabb és erősebb mordályokat tudsz megnyitni, amivel már sokkal jobb esélyekkel csaphatsz a lecsóba. Játék közben lehetőséged lesz különféle perkek használatára is: ezeket mindig négyesével kapod meg, ám természetesen csak egyet tudsz leeinstadolni közülük, így érdemes jól átgondolni mit választasz.
Bizonyos számú zombi túlvilágra küldése után beköszönnek extra erős szörnyek is, akiknél a sima peonokkal ellentétben már rendesen oda kell tenned magad, ha nem akarsz rövid úton fűbe harapni. A sima túlélés mellett helyet kapott egy külön játékmód is, ahol az ellenfelek leöléséből kapott pénzen fejlesztheted a bázisodat különféle fegyverekkel, de a lényegen ez túlságosan sokat nem változtat. További keserű pirula, hogy míg PC-n és PS4-en rendelkezésre áll a középsz*r játékok messiásaként közismert co-op mód, addig ezt a Vita-kiadásból teljesen kipurgálták.

Marad tehát az egyetlen helyszín és a mélységesen repetitív játékmenet, így maximum kisebb adagokban tálalva köti majd le a figyelmed, de aki kifejezetten egy szinte már bántóan egyszerű shootert keres, amivel az üres 5-10 perceket el lehet ütni, akár még jól is szórakozhat a #killallzombies-szal.

(A játékot a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük!)

Kiadó: SPL
Fejlesztő: Beatshapers
Megjelenés: 2016.12.07. (PSV), 2014.11.12. (PS4)
Ár: PS4: 3090Ft, PSV: 1529Ft
Játékosok száma: 1
Kép: 1080p
Demo: Nincs
Méret: 188MB (PS4), 75.2MB (PSV)
Web: https://twitter.com/beatshapers
PSN feltöltőkártya: https://www.konzolokszervize.hu/
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
1. REDALERT99  Uncharted 2 Veterán
2017.04.17. 17:00:03
LV7
Annyi forintot ér, mint a mérete(MB).
PSN ID(UK): Redalert99 -==#1HUN in U2==-
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››