.
 

PlayStation.Community

2017.04.15. 07:51 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: eszg_
Értékeld a cikket!
Az űrben senki sem hallja a kontroller darabokra törését...

A Flywrench egyike azon egyszerű, de nagyszerű játékoknak, melyek lényegét egyetlen mondatban össze lehet sűríteni, gyakorlatban is végigcsinálni a pályákat azonban már egy teljesen más történet...
A hatalmas kritikai sikert aratott Nidhogg készítőinek új dobása elődjéhez hasonlóan megkapóan darabos pixelgrafikát használ, azonban vívás helyett itt egy aprócska űrhajót irányítva kell eljutni a pályák végére, ezzel haladva célod felé az univerzumban bolygóról bolygóra. Mindehhez az analóg karon kívül mindössze két gombra lesz szükséged: az X segítségével tudsz repülni, pontosabban akár a madarak csapkodsz az űrizéd szárnyrészével, a Négyzettel pedig meg tudod pörgetni a masinádat. A feladatod bonyolítja, hogy a mozdulatlan suhanáshoz, a szárnycsapkodáshoz és a piruettezéshez is tartozik egy külön szín, mellyel meg tudod semmisíteni a hasonló árnyalatokkal ellátott falakat. Természetesen, ha bármilyen másik színnel mész nekik, az instant halállal egyenértékű, így jól be kell gyakorolni a villámgyors váltást a fázisok között.
Légy azonban akármilyen felkészült, a Flywrench garantáltan az őrületbe fog kergetni elképesztően hardcore felépítésével, mely a legapróbb hibákat is kegyetlenül megtorolja. A harmadik nagyobb helyszíntől (bolygótól) felfelé ugyanis nem elég pusztán rátermettnek lenni, hanem be kell magolni a pálya nyomvonalát a túléléshez. Persze néhol ez sem lesz elég, hiszen a játék olykor annyira durva kihívás elé állít, amit emberi halandó csak valamilyen isteni szerencsével tud megoldani.

Szerencsére meghalást követően mindenféle időveszteség nélkül futhatsz neki újra a pályának, ami egy kifejezetten szimpatikus húzás. Az összesen több, mint 170 szintet tartalmazó Flywrench beszerzését követően felkészülhetsz pár órányi intenzív anyázásra, de akárhányszor is bukj el, végig ott lesz benned a „csak még egyszer megpróbálom” érzés, így annyira nem válik idegesítővé a tény, miszerint az időd nagyobbik részét egymást kövező elhalálozásokkal fogod tölteni. A hatalmas pixelekből összerakódó grafika és a legjobb synthwave hagyományok alapján készült soundtrack baromi stílusos összképet eredményez, így ha megnéznéd a milyen lehetett a Dark Souls pár évtizeddel ezelőtt vagy csak simán csíped a nagy kihívást jelentő játékokat, ennél tovább menni kár.

(A játékot a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük!)

Kiadó: Messhof
Fejlesztő: Messhof
Megjelenés: 2017.02.14.
Ár: 2149 Ft
Játékosok száma: 1
Kép: 720p
Demo: Nincs
Méret: 62.1MB
Web: http://www.flywrench.com/
PSN feltöltőkártya: https://www.konzolokszervize.hu/
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
1. REDALERT99  Uncharted 2 Veterán
2017.04.17. 17:31:18
LV7
És még van lefelé. :)
PSN ID(UK): Redalert99 -==#1HUN in U2==-
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››

MARTIN BELESZÓL
A zene nagyon ott van a kumpjúSZEREN!