PlayStation.Community

2017.02.24. 00:00 Játékteszt
43 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Értékeld a cikket!
Jöttem, láttam, lőttem.

Tudjuk le gyorsan a kötelező köröket: a Sniper Elite sorozat több mint tíz évvel ezelőtt kezdte meg térhódítását, még PlayStation 2-n, és ha klasszikus nem is lett belőle, témája miatt a legtöbben mégis jó játékként könyvelték el a széria nyitódarabját. Ennek bizonyítékaként további két folytatás látott napvilágot, és most megérkezett a legújabb, a Sniper Elite 4, ami újra visszarepít minket a manapság már egyre inkább elhanyagolt Második Világháborúba, hogy ismét célkeresztbe tegyünk néhány gaz német katonát, jó pár náci tiszttel egyetemben. Ez már a harmadik konzolgeneráció, amelyben a sorozat képviselteti magát, és egy jó poént ritkán lehet többször elsütni, viszont úgy gondolom, a Rebellion fejlesztőcsapatának nagyrészt sikerült szinten tartania a különböző epizódok minőségét, még ha nem is tudtak teljes mértékben megfelelni az elvárásoknak.

A legnagyobb baj ugyanis mindig is az volt a Sniper Elite játékokkal, hogy egymáshoz képest csak minimális változtatásokat és újításokat tartalmaztak. Persze ott voltak még a kisebb hibák, mint a gyenge mesterséges intelligencia, az érdemi történet hiánya, és a gyengécske grafika, ami – sajnos ki kell ábrándítanom azokat, akik ezúttal többet vártak – a negyedik részre is alig javult. De (és ez egy hatalmas DE) a fejlesztők nagyon is jól tudták, és még mindig tudják, hogy mi az, amiért a játékosok szeretik ezt a szériát. Így hát különösebben nem is foglalkoztak az eddigi problémák befoltozásával, inkább arra erősítettek rá, ami az előzmények nívója is volt.
Bővebben: besurranni mélyen az ellenséges vonalak mögé, sarokról sarokra kúszni-mászni, megtalálni a megfelelő helyet, ott megfontoltan és pontosan becélozni távcsöves puskánkkal az ellenséget, legvégül pedig egy visszatartott lélegzettel egyetemben golyót küldeni szerencsétlen delikvens koponyájába.
És pontosan ez lesz a feladatunk a Sniper Elite 4-ben is.
Máshogy nem is érdemes játszani vele. Tény, hogy most is lehetőség van gépfegyverrel a kezünkben berohanni mindenhova és eszetlen gyilkológép módjára leölni mindenkit, de ezt a játékot egyáltalán nem erre találták ki, sőt, ha őszinték akarunk lenni, akkor ez itt nem is annyira élvezetes megoldás. Címéhez hűen az alkotás pont akkor nyújtja a legtöbbet, amikor a csendesebb, lassabb, és kimértebb módszert választjuk. Vagyis felesleges lövöldözés és káosz-keltés helyett nesztelenül lopakodunk: hátulról kapjuk el és öljük meg az ellenfeleket. Nem is igazán lehet sokáig kihúzni frontális támadásokkal, azonban aprólékos tervezéssel, csapdák felállításával, földön kúszással és bujkálással már teljesen más a leányzó fekvése. Így volt ez eddig is, és ilyen most is. A Sniper Elite 4 igazi türelemjáték, ahol az igazi szerep a mesterlövészpuskának és a csendes gyilkolásnak jut.
A széria legjobb elemei természetesen megmaradtak, nevezetesen a profin összerakott távcsöves nézet, a precíz célzás, és persze a kill cam, amely egy jó célzás után sebészi pontossággal megmutatja hova csapódik be a kilőtt golyó és melyik belső szervet roncsolja szét. Egy tökéletesen bevitt fejlövésnél nincs is jobb, de azért ismét lehet kísérletezni, a herelövés még mindig egy szórakoztató lehetőség, de ha ügyesek vagyunk, akár egy golyóval is el tudunk intézni egyszerre két embert. A megfelelő alkalomkor, alaposan kiszámítva, és egy csipetnyi szerencsével a kilőtt golyó két ellenfél koponyáján is átmehet, ami mondanom sem kell, piszkosul látványos az X-Ray animációval és a lassítással.

A küldetések ezúttal sem lettek valami változatosak, persze azt hozzá kell tenni, a Második Világháború nem is erről volt híres. Időnk nagy részében őröket fogunk likvidálni, titkos dokumentumokat megszerezni, gyárakat szabotálni, magas rangú náci tisztekkel végezni. Minden egyes ölésért XP-pontokat kapunk, emelkedik a rangunk, az eredmények jól mutatnak a statisztikában, na meg fegyverválasztékunk is bővülhet vele. Mindegyik pályán találhatóak mellékküldetések is, amik szintén elég egyhangúak: légvédelmi ütegek megsemmisítése és egyéb dolgok, amiket azért a lopakodás eléggé feldob, na meg a nyitottabb világ.
Igen, a Sniper Elite 4 is beállt a sorba, láthatóan a Rebellion, mint sok más fejlesztőcsapat, arra a következtetésre jutott, hogy így talán a tágabb közönségnek is el tudják majd adni a játékot. Szerencsére nem lendültek át a ló túloldalára, az összesen 8 pálya mind egy nagyobb területet fed le, de nem olyan mértékben, hogy az túlságosan zavaró, szokatlan, vagy idegen legyen a széria előző részeihez képest. Mi dönthetjük el, hogy milyen sorrendben, és legfőképp hogy hogyan akarjuk megoldani a feladatokat, és ha a missziók nem is tündökölnek túlzottan a változatosságtól, a helyszínek nagyban enyhítik ezt az érzést.

Ismét Karl Fairburne OSS ügynök bőrébe bújhatunk, aki ezúttal Olaszországba látogat el 1943-ban, hogy kicsit megritkítsa Adolf Hitler és Benito Mussolini seregét, miközben egy titkos náci szuperfegyver létezésére is fény derül, és ha már ott van főhősünk, akkor kapva az alkalmon az olasz ellenállás katonáinak is segítséget nyújt.
Itália legszebb, leggyönyörűbb vidékeit járhatjuk be, ráadásul minden egyes pályát el lehet különíteni a másiktól, nem igazán fogunk két ugyanolyan helyszínen barangolni. Egyszer egy tengerparti faluban akciózhatunk, majd egy régi város háztetőin lopakodva törhetjük le a Harmadik Birodalom szarvát, de lesznek erdők, jól őrzött kísérleti bázisok, kastélyok, gyárkomplexumok, minden, ami szem-szájnak ingere. Ezeket a körutakat pedig olyan apróságok dobják fel, mint egy-egy elhaladó tank, teherautó konvoj, vagy esetleg körbe-körbe száguldozó őrhajó, de egy ízben még az olasz partizánok csatájába is becsatlakozhatunk, ahol bevihetünk néhány pontos találatot az ellenfeleknek.

Az ember ezen hangulatos elemek mellett komolyan hajalmos megfeledkezni a játék hibáiról, amiből ismét van néhány, és itt egyébként nyugodtan beilleszthetném valamelyik korábbi epizód tesztjének ide vonatkozó részét, hiszen a Sniper Elite 4 jókora mennyiséget örökölt elődei negatívumaiból.
A történet hiánya és a gyengécske grafika már tendenciává vált ebben a sorozatban. Előbbi talán nem is annyira zavaró, hiszen hozzászokhattuk már, hogy ez a játék soha nem az erős cselekmény és sztorivezetés miatt volt erős. Utóbbiról pedig azt kell, hogy mondjam, bár valóban vannak szépen kinéző, hangulatos helyszínek, de a karakterek valami olyan faarccal, felismerhető mimikát alig mutatva néznek ránk vissza a képernyőről, hogy ami talán még az előző generációban is ciki volt.
Hasonlóan ellentmondásosak a hang-effektek és a szinkronok. A robbanások, lövések, és ahogy a katonák az anyanyelvükön üvöltöznek, parancsolgatnak, kifejezetten jól sikerült, jobban beleéljük magunkat miattuk a játékba. A többi szinkronhanggal sajnos már kevésbé rózsás a helyzet.
Az AI is hagy némi kívánnivalót maga után. Látszólag teljesen összevissza működik: van, amikor egy bizonyos ellenfél alig öt méterről sem vesz észre minket, máskor meg a leglehetetlenebb helyekről szúrnak ki. Annyiban fejlődött a mesterséges intelligencia, hogy a katonák jobban taktikáznak, bekerítenek minket, és legtöbbször már a kis neszekre is felfigyelnek. Ha egy ellenfelet megölünk, a többiek bizonyos idő után keresni kezdik, és ahogy haladunk előre a pályákon, úgy lesz egyre nehezebb (még normál fokozatosan is) a játék. Több az őr, több a mesterlövész a tetőkön, akik könnyen kiszúrhatnak minket, ezért nekünk kell előbb észrevennünk, és az örök vadászmezőkre küldenünk őket. Bár nem mindig működik tökéletesen, de a játékba bekerült egy olyan rendszer, ami nagymértékben az NPC-k viselkedésére épül. Ha megölünk egy tisztet, a beosztottjai visszavonulnak, nyugtalanabbak és szétszórtabbak lesznek, így könnyebben végezhetünk velük külön-külön, azonban ha a közlegényeket kezdjük el megtizedelni, a tisztek egyből utasítgatni kezdik az alattuk szolgálókat, ami viszont már jelentősen megnehezíti a dolgunkat.
Mindent összevetve az AI-nek vannak jó pillanatai, de bőven lett volna még mit csiszolni rajta.

A kampány ezúttal is végigvihető kooperatív módban, egy társunkkal. Gondolom azoknak, akik az előző részeket rongyosra játszották, sokáig nem kell magyaráznom, hogy mennyire veszettül jó móka egy haverral benyomulni a németek közé, és ott egyesével letörölni őket a térképről. Egyedül is szórakoztató játék, de ha ketten esünk neki, akkor talán még jobban kinyílik előttünk a különböző lehetőségek széles tárháza, ahol tényleg csak a képzelet szabhat határt annak, hogy milyen tervvel, és taktikával akarunk nekiruccanni a küldetéseknek.
És ha ez nem lenne elég, ott van még az online multiplayer, ami viszont tökéletesen elhanyagolható, mivel az egész nincs összhangban azzal a céllal, amit maga a játék képviselni akar. Hiszen az alkotás közel sem az agyatlan lövöldözésről, inkább az ellenfél lassú, és kimért becserkészéséről szól.
A multiban más a helyzet, az egész játékmenet átadja magát a vég nélküli hentnek; na, nem mintha akkora baj lenne vele, egyszerűen csak nem illik bele az összképbe, és az sem lett volna nagy baj, ha teljesen kihagyják.
Fentebb sok minden elhangzott a Sniper Elite 4-el kapcsolatban, kapott hideget, meleget, de minden eddigit mérlegelve azt kell mondanom, kifejezetten jól szórakoztam a cuccal. Gyakori szokás azzal támadni a sorozatot, hogy a második rész után már-már olyan, mintha a folytatások csak annak a játéknak az izmosabb DLC tartalmai lennének. Jelentem, ez több szempontból sem igaz: még ha gyakorlatilag ugyanazt kaptuk meg már sokadjára, minimális változtatásokkal, mesterlövésznek lenni még mindig iszonyatosan menő dolog, főleg ha az ember ezt olyan szép helyen teheti, mint a képeslapra való Itália. A nyitottabb világ csak előnyére vált az alkotásnak, és a játékmenet, na meg a hangulat még mindig egy olyan komoly tényező, ami miatt a negatívumok mellett is sokkal könnyebb elsiklani.
A Sniper Elite 4-et nyugodtan merem ajánlani azoknak, akiknek már volt dolguk a korábbi epizódokkal és azoknak is, akik ebben a szériában még újoncnak számítanak. Előbbiek üdvözölni fogják a nyitottabb világot, a változatos helyszíneket, a még mindig remekül működő játékmechanikát, utóbbiak pedig, ha éreznek magukban egy kis ingert, hogy belenézzenek a puska távcsövébe, azok véleményem szerint legjobb, ha ezzel a résszel kezdik. Mondom ezt az előző, afrikai kiruccanás ellenére, ami egész jó játéknak bizonyult, viszont a negyedik rész némely elemeiben még elődeire is rálicitál – sokkal kiforrottabb, komolyabb.
Nem megfeledkezve a hardcore gamerekről, az Authentic módban vért fog izzadni minden próbálkozó: itt már a távcső pontatlanságával és a széljárással is számolni kell. Kihívásban eddig sem volt piskóta ez a széria, de ebben az esetben még a legkeményebbek is felköthetik a gatyát, lesz mit leküzdeniük a pályák végéig, és az átitatott platina trófeáig.

Mindenesetre kezd már kissé túlhajszoltnak tűnni ez a Második Világháborús körítés, így ha a Rebellion tovább szeretné folytatni ezt a franchise-t, legközelebb már jobban össze kell kapnia magát, mert ezt a viccet többször talán már nem fogják tudni úgy elsütni, hogy nevetve tapsoljon a közönség, és ne verje az asztalt elégedetlenségében. Itt ezt most, igaz nem teljesen, de nagyrészt sikerült megúszni.
Ettől függetlenül soha rosszabb mesterlövészes stuffot!

(A játékot a magyar forgalmazótól kaptuk meg tesztelésre. Köszönjük! Megvásárolható támogatónk, a Konzolok Szervize budapesti boltjában, vagy webshopjából kényelmesen meg is rendelhető.)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
43. Lotar  PlayStation.Community tag
2019.07.31. 18:50:23
LV18
Jó lesz ez. Főleg Authentic módban. :)
psn/sen id: pcpmate
42. macilaci  PlayStation.Community tag
2017.04.21. 13:48:13
LV1
Game beszerezve és elkezdve!☺Nagyon bejött!
41. macilaci  PlayStation.Community tag
2017.03.26. 14:58:14
LV1
Mindenféleképpen beszerzős game!☺Még nem jàtszottam ezzel a sorozattal de nagyon megtetszett.
2017.03.02. 16:21:41
LV1
+1
Egy fontos dolgot meg kellene említeni, a 3D.
Gyönyőrű!! Az előző is támogatta, de közel sem volt jó. Ez hibátlan. Akinek van 3D-s tv-je, mindenképpen próbálja ki!
39. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2017.02.27. 18:53:21
LV28
Válasz 37. Greg üzenetére:
Nekem kimaradt mindegyik, hogy őszinte legyek.
38. Tevez11  PlayStation.Community tag
2017.02.27. 17:35:13
LV23
+1
Válasz 32. Greg üzenetére:
Azt nagyon adnám.
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
37. Greg  PlayStation.Community tag
2017.02.27. 16:26:37
LV25
Válasz 36. mentoloshypo üzenetére:
Szegény Solider of Fortune-t is hogy elcseszték... az első két rész még jó volt (a másodikat nagyon bírtam) viszont a Payback már nem tetszett.
LV426
36. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2017.02.27. 13:24:03
LV28
Válasz 33. VictorVance üzenetére:
A sniper is majdnem ugyanolyan volt mint az 1. VH-ban, utána kezdtek el érdemben fejlődni.
Volt egy History Channel által támogatott Civial War A Nation Divided nevű játék az előző generáció elején, egy szlovák csapat készítette (Soldier of Fortune Payback fűződik hozzájuk még, nem tudom ismerős-e) és elég korrektnek tűnik videók alapján, egy ilyennel a legújabb Frostbite-al szívesen játszanék.
35. Greg  PlayStation.Community tag
2017.02.27. 10:59:01
LV25
Válasz 33. VictorVance üzenetére:
Jah tényleg... meg a forgótáras stukkerek... jogos.
LV426
34. Onimushaman  Szerkesztő
2017.02.26. 20:14:46
LV24
Válasz 33. VictorVance üzenetére:
Az DLC lenne.
señor
33. VictorVance  Szerkesztő
2017.02.26. 19:35:00
LV18
Válasz 31. Greg üzenetére:
Nem feltétlenül. Ott volt pl. a Winchester.
Örülünk?
32. Greg  PlayStation.Community tag
2017.02.26. 19:22:01
LV25
+1
Válasz 30. Tevez11 üzenetére:
A Sólyom Végveszélyben pl jöhetne PS4-re. Anno készült egy PS2-re és Xboxra de látványban elég gyenge volt...
LV426
31. Greg  PlayStation.Community tag
2017.02.26. 19:20:28
LV25
Válasz 28. mentoloshypo üzenetére:
Ugye tudod hogy akkoriban mindenegyes lövés után 4 perces újratöltés következett ?! ;) Ettől függetlenül én is érdeklődéssel várnék egy ilyen játékot...
LV426
30. Tevez11  PlayStation.Community tag
2017.02.26. 17:05:11
LV23
Vietnám, Öböl-Háború, Közel-Kelet, Balkán, Afrikai Diktátor hatalmak..sztem lehetne még bőven téma.
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
29. Tevez11  PlayStation.Community tag
2017.02.26. 17:01:25
LV23
Köszi a tesztet, jó kedvcsináló, idővel beszerzem.
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
28. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2017.02.26. 16:29:01
LV28
Válasz 27. Greg üzenetére:
Nem hiszem, nem a CoD-ból kell kiindulni, a hangulathoz hozátenne. De persze nem azt mondom, hogy mindenki erre az időszakra álljon rá mert egy vietnám sokkal érdekesebb, de egy jó játékot megnéznék a polgálháborúról.
27. Greg  PlayStation.Community tag
2017.02.26. 15:57:24
LV25
Válasz 26. mentoloshypo üzenetére:
Egy amerikai polgárháborús hangulatra tényleg jó lenne de a fegyverek miatt picit nehézkes volna.
LV426
26. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2017.02.26. 13:35:34
LV28
Válasz 25. martin üzenetére:
Mindkét időszak remek alapanyag, épp úgy mint a 2. VH. Urambocsá én egyszer egy komolyabb amerikai polgárháborús stuff-ot is megnéznék.
25. martin  Főszerkesztő
2017.02.26. 10:16:59
LV27
Válasz 23. mentoloshypo üzenetére:
De az legyen Vietnam, vagy az első világháború.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
24. Alyssa  Kitiltott felhasználó
2017.02.26. 05:27:53
LV3
Az elsőt elkezdtem, de nem fejeztem be, a másodikat viszont igen, az nagyon tetszett. A multi is jó volt benne, bár a bullet dropot borzalmasan eltúlozták benne, azt a módot nem is erőltettem, ahol volt ez a funkció. A 3 kimaradt, de a 4 jónak tűnik.
23. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2017.02.25. 13:55:54
LV28
Válasz 21. Greg üzenetére:
Tudod mit? Csinálják meg, csak legyen jó. Én nem vagyok semmi jónak az elrontója.
22. martin  Főszerkesztő
2017.02.25. 11:39:00
LV27
Válasz 18. Masamune üzenetére:
A telefon jobban tudja, javítja is.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
21. Greg  PlayStation.Community tag
2017.02.25. 09:09:43
LV25
Válasz 20. mentoloshypo üzenetére:
"Hitler lekaszabolása" az nem valós esemény mert ő ugye öngyilkos lett a bunkerben, Mussolini-t viszont tényleg elkapták. Ezt egy izgalmas küldetésben simán meg lehet csinálni.
Normandia és Sztálingrád már el lett sütve, jöjjenek csak az új helyszínek (csak Magyarország ne.... nem lenne jó bombázni Budapestet).
LV426
20. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2017.02.24. 20:52:07
LV28
Válasz 16. Greg üzenetére:
Szerintem azért mert közel sem olyan érdekes mint szerncsétlen Hitlert lekaszabolni X+1edig alkalommal. :)
Ha sokáig hanyagolnak valamit annak oka van. Kövezz meg, de szerintem Itália kb annyi figyelmet érdemel mint amit eddig kapott a játékokban vagy filmekben a 2. VH vonatkozásában. Szép szép, de nem igazán érdekes, eleve nem is történtek itt igazán komoly események. Össze sem lehet hasonlítani mondjuk egy Normandiával, vagy a nagy Moszkvai és Berlini ostrommal, vagy a Kurszk-i csatával és még sorolhatnám.
19. VictorVance  Szerkesztő
2017.02.24. 20:26:52
LV18
Válasz 4. Resiskull üzenetére:
Bizony.
Örülünk?
18. Masamune  PlayStation.Community tag
2017.02.24. 17:56:20
LV14
Válasz 17. martin üzenetére:
Max Max? :D
"Na de Gyurma Gyuszi!"
17. martin  Főszerkesztő
2017.02.24. 17:40:16
LV27
Hogy volt a Mad Maxben? Annyira középszerű.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
16. Greg  PlayStation.Community tag
2017.02.24. 16:40:20
LV25
Válasz 15. mentoloshypo üzenetére:
Ez nyilván így van de inkább olyanokat kéne ami még alig-alig volt. Olaszország, Lengyelország, stb... pl Mussolini elfogását (majd kivégzését) eddig még egy játékba sem tették bele.
LV426
15. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2017.02.24. 14:36:55
LV28
Válasz 13. Greg üzenetére:
És? Talán azért mert baromi hangulatos.
14. HUN_hatrix  The Saboteur
2017.02.24. 13:57:50
LV29
Sniper Elite 2höz képest hatalmas ugrás volt a 3 nyitottabb világa.
Végre volt terep mozogni, nem voltunk beszorítva egy szűk utcába.
A 3 Ultimate editiont most toltam végig és nekem nagyon bejött.
Videók alapján a 4 is ezt követi, pár pozitív fejlődéssel.
Kelleni fog a játék, de ebből is csak a később megjelenő "mindent tartalmazó" csomag kell.
(Tetszik, hogy a 3 rész Ultimate edition kiadása semmilyen patch-et nem szedett le. Minden a lemezen volt ahogy kell. )
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
13. Greg  PlayStation.Community tag
2017.02.24. 11:35:27
LV25
Válasz 12. mentoloshypo üzenetére:
Igen a havas részek is nagyon jók. A keleti front már párszor el lett lőve más játékokban.
LV426
12. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2017.02.24. 10:35:27
LV28
Meg kell hagyni a havas pálya marha hangulatos, sajnálom hogy az egész játék nem ilyen környezetben játszódik. Szép Itália, de egy keleti front szerintem még jobb lett volna, sokkal nagyobb változatoságot hozott volna afrika után. Talán majd az 5-ben...
11. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2017.02.24. 10:33:19
LV28
Válasz 8. VictorVance üzenetére:
A megfelelő oldalakon már most 11-12 az ára.
10. Greg  PlayStation.Community tag
2017.02.24. 10:09:48
LV25
Egyébként a képek alapján nagyon tetszik. A fák közé beszűrődő fény, vagy az a kép ahol távolról nézi a viaduktot, nagyon hangulatos... nekem picit az átlagos fölött van összhatásilag a látvány. Majd beszerzős.... a Sniper Ghost Warrior-ra is kíváncsi leszek még a második rész tetszett.
LV426
9. Greg  PlayStation.Community tag
2017.02.24. 10:01:31
LV25
Válasz 1. jabulani üzenetére:
Nekem az első rész nagyon bejött anno.
LV426
8. VictorVance  Szerkesztő
2017.02.24. 09:57:10
LV18
Válasz 7. mentoloshypo üzenetére:
Igen, szerintem is inkább majd jóárasítva. Pár hónap múlva úgyis belehet majd szerezni olcsón.
Örülünk?
7. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2017.02.24. 09:52:18
LV28
Nem sokat vártam tőle de azt úgy látszik hozza, ez is felkerül a "nagyágyúk után pótolandó" listámra. Legalább addig kicsit lemegy az ára mert szerintem 18 ezret nem ér. Victor?
6. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2017.02.24. 09:50:26
LV28
Válasz 5. soliduss üzenetére:
Én csak a 2-vel játszottam, az nagyon tetszett, a 3-al ismerősömnél toltam egy kicsit, az is elég hangulatos volt, szóval ezt nekem is pótolni kellene.
5. soliduss  A Krónikás
2017.02.24. 08:40:20
LV25
Válasz 1. jabulani üzenetére:
mee too. Talán a ps2 részt próbáltam ki... de erre nem mernék már megesküdni.
4. Resiskull  PlayStation.Community tag
2017.02.24. 07:31:56
LV22
Jól látom, hogy végre a sniperre is sikerült hangtompítót rakni???
3. Penge70  PlayStation.Community tag
2017.02.24. 07:24:52
LV22
Válasz 2. Penge70 üzenetére:
*érte*
2. Penge70  PlayStation.Community tag
2017.02.24. 07:24:14
LV22
A 3. részt nem tudtam végigjátszani, annyira érdektelen és átlagos volt benne minden.
Ez a 4 teljesen kimarad. Kár értem, mert pl az 1. nagyon bejött.
1. jabulani  MINDENHATÓ
2017.02.24. 06:33:51
LV21
+1
Egyik részével sem játszottam, lehet itt az ideje hogy valahol elkezdjem.
One Shot-One kill. No luck,Just skill
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
SNIPER ELITE 4
Rebellion
Látványosság:
Átlagos
Játszhatóság:
Szavatosság:
Zene / Hang:
Hangulat:
7/10
Pozitívum
Szabadabb játéktér, remek hangulat, ami jó volt az előző részekben, az jól működik itt is...
Negatívum
...de egyúttal elődei hibáit is megörökölte

MARTIN BELESZÓL
Érdekel az alaptéma, de nálam valahogy szépen lassan kifulladt ez a sorozat. A második még izgatott, a harmadikat már csak tologattam, most negyedszerre már nem szállok fel a páncélvonatra. (Az olasz tájkép egyébként tényleg vonzó így a képek alapján.)