PlayStation.Community

2017.01.05. 14:22 Techno
168 hozzászólás
Szerző: martin
Értékeld a cikket!
A kitágult kommunikációs csatornák öt versenyzője.

Valószínűleg Clint Eastwood és ha még élne, Charles Bronson is szomorúan venné tudomásul, hogy korunkban a magányos hősök ideje egyre inkább lejár.
Nincs ez másképp a videojátékok világában sem. A többszemélyes játék, a multiplayer módozat mostanság már szinte minden szoftver kötelező tartozéka, sőt, egyre több olyan alkotás is piacra kerül, mely kizárólag csak ebben a formában működik.
Persze azt egyelőre senki sem állítja, hogy a multiplayer játékokban már nem lehet magányos farkasként érvényesülni. Egy Call of Duty, vagy egy Battlefield csatamezején még mindig el lehet anélkül kolbászolni, hogy az ember (katona) fia bármelyik csapattársához is akár egy szót szólna, sőt, a nagy autóversenyek online futamaiban is elég lehet, ha a pilóta csak a motorhangot hallja, azonban abban a pillanatban, ahogy a multiplayer játék valakinek elkezd többet jelenteni annál, hogy mindenre lövök, ami mozog, aszt' majd lesz valami, vagy elhagyja a megyek egy kört, maszkimum' kilökdösöm a köcsögöket korszakot, a meccsek előtti-közbeni-utáni kommunikáció kikerülhetetlen szükséggé növi ki magát - főleg konzolokon, ahol általánosságban nem olyan egyszerű és gyors üzeneteket gépelni, mint PC-n. Azokat a játékokat meg már ne is említsük, melyekben gyakorlatilag képtelenség a folyamatos eszmecsere hiányában sikert elérni...
Abban a pillanatban, ahogy a gémer leküzdi félénkségét és az esetleges nyelvi korlátokat, egy új világ nyílhat meg számára a kommunikáció alapjának számító headsetek használatával. Ebből a készségből mondjuk a PlayStation 4 konzol dobozában is lapul egy full-alapverzió, de a a világ a cérnán azért már rég túlhaladt.

2016 során az irányadónak számító Gadgetreview.com és a Digitaltrends.com is elkészítette saját véleményét arról, melyek jelenleg a legjobb, leginkább ajánlott PlayStation 4-es fülesek. Bemutatónk teljes egészében az ő anyagaik felhasználásával készült.
A "legjobb" jelző kiosztásakor persze több szempontot is figyelembe vettek, melyek között a "gaming" kategória legmagasabb minőségi mutatói döntötték el a sorrendet. Mivel a felületek toplistája nem teljesen egyezik minden pontban, mi itt a PSC-n valahol a kettő között lavírozva, szigorú listázás nélkül ajánlunk nektek öt darab fülest, hogy a cikk elolvasása után ki tudjátok választani a nektek tetsző modellt.

Astro Gaming A50 (2016) - az abszolút csúcsragadozó

Mindkét magazin szerkesztősége egyetértett abban, hogy 2016-ban az egyik legjobb PS4-es füles az Astro Gaming legfrissebb A50-es modellje volt. A hardver szerintük egészen kimagasló hangminőséget és kiváló készenléti időt - 15 óra - kínál. A 5.8GHz-es wireless technológiához ráadásul elképesztően jó virtual 7.1 surround hangkeverés dukál, a beszédmikrofon elhelyezése / formája pedig lehetővé teszi a háttérzajok szinte teljes kiszűrését a beszédből. Emellett a mikrofon egy egyszerű és gyors mozdulattal ki/be kapcsolható (mute). A headset nem mellesleg szuperkényelmes kialakítással is bír, ami több órás játék mellett egyáltalán nem elhanyagolható tényező, valamint, akinek ez fontos, nagyon állatul néz ki, külleme modern, túlzásoktól mentes.

Az A50 ára kategóriájában az egyik legmagasabb: 300 dollárt / eurót kell érte leszurkolni, azonban ezért az összegért egy "világbajnok" füles boldog és elégedett gazdája lehetsz. Magyarországi ára kb. 95 ezer forint.
Turtle Beach Ear Force Elite 800 / Turtle Beach Elite 800X - a játékosok legjobb barátja

A videojátékos audio-perifériákkal már igen régóta piacon levő Turtle Beach izmos versenyzője, melyet mindkét magazin melegen ajánlott, a 800-as szériából került ki. Az feltűnően áramvonalas, emellett nagyméretű fülpárnákkal szerelt headset egyik kiemelt funkciója a "rejtett" mikrofon, mely nagyban megkülönbözteti pályatársaitól. Ez a megoldás ugyanakkor kiváló zajszűrést is takar, sőt, a hardver még beszédkiemelő opciót is kapott. A headset 7.1-es surround keverést használ és több kisebb, célzott "gaming" lehetőséget is tud, ami kifejezetten értékessé teszi a terméket játékos körökben. A készenléti idő valahol 10 óra környékén mozog, ami kiváló teljesítmény, és emellett még wireless technológiát is felmutat, szóval úgy kucorodhatsz viselése közben kedvenc foteledben, ahogy csak kedved tartja.

Az Elite 800 ára nagyjából 280 dollár, euróban egy picivel kevesebbet kell érte kipengetni. Kiváló opció azoknak, akik a legjobbra vágynak. Magyarországi ára kb. 85 ezer forint.
Sennheiser Game Zero - klasszikus prémium minőség

A cikkeket jegyző felületek nagy kedvence volt az évtizedek óta élbolyban tanyázó Sennheiser aktuális fülese, a Game Zero. Ezzel a modellel kapcsolatban az extra nagyméretű párnákat emelik ki, melyek nem csak prémium kényelmet biztosítanak, de tökéletesen eltüntetik a külvilág hangját is, azaz a player abszolút mértékben elmerülhet a játékban. (Emellett természetesen a kiszűrődő hangok is nullára redukálódnak, tehát a player sem zavarja környezetét a játék zajaival.) A mikrofon mute funkciója a kar emelésével aktiválható, a hardver pedig használaton kívül nagyon szépen összecsukható és tárolható. A készség üzemideje kb. 7 óra, hangminősége pedig - 7.1 keverés hiányában is - brutálisan jó, ami például zenei tartalom esetén a tesztek alapján páratlan élményt biztosít.

A külsejében klasszikus kialakítású füles fehér és fekete színben kapható. Ára valahol 200 dollár / euró magasságában mozog, ami egy ilyen magas minőségű terméknél kifejezetten csábító lehet. Magyarországi ára kb. 50 ezer forint.
Mad Catz Tritton Katana HD 7.1 - túlmutat a megszokott formulákon

A Mad Catz videojátékos kiegészítő termékei mindig is ott futottak a PlayStation konzolok mellett, így az sem meglepő, hogy Tritton Katana fülesüket a legjobbak közé sorolják. A formabontó, játékos megjelenésű hardver remek technikai paraméterekkel bír, ráadásul egy halom extra / innovatív funkciója van, melyek teljes mértékben a konzolos játékosok igényeihez lettek igazítva - példának okáért mikrofonja könnyedén lecsatlakoztatható. Készenléti ideje egészen kiemelkedő, nagyjából 20 óra, wireless hatótávolsága pedig szinte páratlan. Speciális, HDMI-alapú csatlakozása nagyon jó barátja a PS4-nek, mely által pontosan az a magas minőségű hangkép jelenik meg a player fülében, amit a játék fejlesztői megálmodtak.

A Tritton Katana HD 7.1 ára 200 dollár, de euróban is majdnem ugyanennyit kérnek érte. Magyarországi ára nem ismert.
Razer ManO’War - a kemény meccsekhez csúcsfelszerelés dukál

A PlayStation fronton - a konkurenciáihoz képest - szerényebb mennyiségű, de magas minőségű kiegészítővel nyomuló Razer beszédes nevű fülese le sem tagadhatná, hogy tervezői szeme előtt ott lebegett a PlayStation! A robusztus kialakítású, masszív, éjfekete headset szinte ordít azután, hogy háborúba / versenybe vigyék. Fontos tudni róla, hogy a kemény megjelenés egy meglepően könnyű szerkezettel jár együtt, tehát a termék hosszú ideig tartó viselés esetén is rettentő kényelmes, komfortfaktora kiemelkedő.
A fülesben megjelenő hangkép a tesztek szerint kifejezetten gazdag, igazi gaming-élmény, ami 7.1 surround hangzással vetül ki. Mikrofonja könnyedén leszerelhető.

A versenytársai között legolcsóbban kínált ManO’War ára 170 dollár körül van, és ennyit euróban is legalább fizetni kell érte... egyes kereskedőknél még picivel többet is. Ezért a pénzért azonban az elvárható legjobb minőséget kapod. Magyarországi ára kb. 45 ezer forint.
A felsorolt modellek mellett persze számos más lehetőség is rendelkezésetekre áll a játékhoz, még a megadott gyártók palettájáról is sok minden más választható, szerényebb árakon is. (Emellett természetesen ott vannak a Sony saját, hivatalos PlayStation headsetjei is.) Azonban ezen öt termék mindegyike kiváló vétel, egyikkel sem nyúlhatsz mellé!

(forrás: Gadgetreview, Digitaltrends)
Olvasói vélemények
1 / 4 oldal
‹‹  ‹  1  2  3  4    ››
168. Tevez11  PlayStation.Community tag
2017.03.11. 14:46:33
LV23
Ajánlom,megosztottam, tetszik.
"A fakezemmel,lekaszabolok pár Baszadékot"ArgFan75
167. Tuco78  PlayStation.Community tag
2017.01.12. 11:56:44
LV1
Én is kiváncsi lennek erre a tesztre mert gondolkodok a pron. Viszont a sony bravia fhd tv-met még nem akarom cserélni szóval nyugodtan írd csak meg! Sztem.sokan vagyunk akik kiváncsiak lennének rá mit mutat a pro fhd-ben. Ehhez érdemben úgysem fogok tudni hozzászálni mert a fülesekkel ellentétben ebben semmi tapasztalatom sincs!
166. Infernohun  PlayStation.Community tag
2017.01.12. 09:09:10
LV1
Nekem tegnap jött meg a Steel Series H.Teljessen meg vagyok vele elégedve.Prémium érzés,nagyon kényelmes és a cserélhető aksi az nagyon pozitív.A hangzás az brutális. :)
PSN ID : Infernohun
165. Greg  PlayStation.Community tag
2017.01.10. 09:10:20
LV25
Válasz 164. Penge70 üzenetére:
Mindegyikük komolyan vette a MM szlogent: Mert hülye azért nem vagyok !!! :D
LV426
164. Penge70  PlayStation.Community tag
2017.01.10. 08:47:27
LV22
félelmetes, hogy mennyi "szakértő" van
163. Greg  PlayStation.Community tag
2017.01.09. 18:37:24
LV25
Válasz 157. mentoloshypo üzenetére:
Írd meg Mentol, én kíváncsi lennék rá. Mindig csak így részletekbe dumáltuk ki nem az egészet átfogóan.
LV426
162. martin  Főszerkesztő
2017.01.09. 18:17:38
LV27
Válasz 159. Macskajancsy üzenetére:
Sima PS4 - Samu átlag 4K komborol tudok nyilatkozni: sokkal élesebb kép, erősebb színek.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
161. sting  PlayStation.Community tag
2017.01.09. 16:06:13
LV1
Válasz 160. ogre78 üzenetére:
Nem kell hozzá feltétlen 4K TV, hogy látható legyen "imitt - amott" a Pro "előnye".
Tudom csak placebo (lófaszt!) - lesz sokak válasza...
160. ogre78  PlayStation.Community tag
2017.01.09. 15:55:36
LV1
Válasz 157. mentoloshypo üzenetére:
Egy bőven 200K alatti, középkategóriás 4K Philipsen (Istenem bocsásd meg, az én unszolásomra!) nyomja az egyik itteni tagunk a PRO-t és már többször szexuális élménye volt a látvány tekintetében, a régi 1080p+PS4 kombójához képest. :D
159. Macskajancsy  PlayStation.Community tag
2017.01.09. 14:43:49
LV1
Válasz 158. martin üzenetére:
4k-ról tudok nyilatkozni. 1080p / pro pedig más fórumokon dicsérik főleg kevesebb rece jobb framerate témakörben. A Horizon érdekes lehet és az Andromeda.
De a WD2 esetében is látványos a pro előnye fhd kijelzőn is.
158. martin  Főszerkesztő
2017.01.09. 13:43:16
LV27
Válasz 157. mentoloshypo üzenetére:
Jabuljanika', aki többet jár a PSC-re, mint én, a mai napig nem érti, miért nem jó a piacon kapható legolcsóbb 4K tévé. Ugyanő mondja, hogy azt hallotta, a "monitor jobb játékra, mint a tévé", ami egy konzoljátékos szájából elég meredek kijelentés. Kb. mintha azt állítaná, hogy a húst kanállal kell vágni.
De te csak írd meg azt az élménybeszámolót.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
157. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2017.01.09. 12:58:06
LV28
Válasz 156. martin üzenetére:
Megírnám a tapasztalatomat, de jelenleg csak FHD-s tévén játszok, és gondolom a többséget a 4K érdekelné.
Igaz, az felől is sokan érdeklődnek, hogy 4K nélkül is érdemes-e váltani, talán egy Teteszted-ben megfogalmazom mit gondolok erről. Bár a Sony a hivatalos közleményekben erre is választ adott, de sokaknak ez nem elég, legalábbis én ezt látom.
Így vagy úgy, de ott is ugyanaz lenne mint itt, jönnek azok a megszakértők akiknek régi PS4 van és ők nem látnak annyi különbséget (még 4K-n se) ami miatt érdemes lenne váltani és mekkora szemét a Sony. Aztán jönnek azok akiknek már van de 4-500 ezer alatti tévével nem ajánlják mert ez alatt nem teljes az élmény. Szóval lényegében akármit is írnék menne az adok-kapok, tudod hogy megy ez.
156. martin  Főszerkesztő
2017.01.09. 11:08:29
LV27
Válasz 155. mentoloshypo üzenetére:
Megcsinálod? Kiteszem!
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
155. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2017.01.09. 07:23:33
LV28
Válasz 153. ogre78 üzenetére:
Az se rossz, de a "Miért éri meg Pro-ra váltani" téma talán még nagyobbat ütne, hiába lett ezerszer kivesézve. (ahogy a jelen téma is)
154. Macskajancsy  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 20:48:07
LV1
Válasz 149. Greg üzenetére:
Tény. De még úgy is ott vagyunk hogy 60-70k ha ez a hangminőség kell. És zsinórozunk. + mikrofon sem árt.
153. ogre78  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 18:54:18
LV1
Válasz 151. Greg üzenetére:
Szerintem a milyen 4K TV-t vegyek cikk lesz. Csak a Technika. :D
152. ogre78  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 18:53:31
LV1
Válasz 148. rottenbull üzenetére:
Konkrétan majdnem olyan kényelmes, mint az Astro 40-em, mondjuk ha a mikrofon árnyékoltabb lenne, annak jobban örülnék, mert mindent behallani, mindegy mennyire állítod az érzékenységet.
151. Greg  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 18:53:25
LV25
Válasz 150. martin üzenetére:
Kéne ugyanez csak hangfalakkal, 500 hsz garantált. ;)
LV426
150. martin  Főszerkesztő
2017.01.08. 18:50:27
LV27
És holnap jön az új "legjobb" cikk! :)
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
149. Greg  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 18:49:09
LV25
Válasz 144. Macskajancsy üzenetére:
Mondjuk azért lehet olyan hogy valakinek már alapból van egy erősítője és akkor ezt nem kell külön hozzászámolni...
LV426
148. rottenbull  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 18:41:19
LV9
Válasz 145. ogre78 üzenetére:
Az XONE fuleset en is adom. Probaltam es teljesen jonak tunt. Kenyelemre pedig pazar ( szerintem kulso dizajnra is ).
En meg hozza tennem a Plantronics GameCom fuleseit, foleg a 780 jott be. Nagyon kenyelmes, es birja a strapat. A mikrofonja is jo.
147. martin  Főszerkesztő
2017.01.08. 18:02:44
LV27
Válasz 141. Tuco78 üzenetére:
Szerintem nem ugyanarról beszélünk, de mindegy is, nekem a 200 lenne a lényeg. :D
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
146. ogre78  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 17:55:56
LV1
Válasz 145. ogre78 üzenetére:
Turtle Beach P12 (nem P11).
145. ogre78  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 17:54:16
LV1
Az egyszerűség kedvéért, relatíve olcsó, kényelmes, chatre, játékra (nem sokpontegy) használható, itthon is használt, meglévő fülesek:
- Asus Cerberus (hatalmas fejre nem ajánlom)
- Turtle Beach P11
- Xbox One szeteró (az egyik legkényelmesebb, rövid, elrejthető mikrofon)
- Hyperx Cloud Stinger.

Mindegyik 20K alatt, teljesen használhatóak, kényelmesek, a jacken kimenő hangerő, bőven elég egy halláskárosodáshoz (ha nem vagy nagyothalló).
144. Macskajancsy  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 17:44:42
LV1
Válasz 143. false9 üzenetére:
- Ennyi pénzért ilyen hangminőséget megközelítőleg ha össze tudsz rakni ps4-hez hifi fejes (+erősítő mert bizony kell hozzá) kombóval. És akkor az még csak kb így szól,és zsinóros.

De túl van árazva mert marketing vanik és reklám meg nemérteneksokanhozzááá!!!444...:D
143. false9  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 17:38:34
LV1
Válasz 140. Tuco78 üzenetére:
De reklámfogás miatt vannak túlárazva. Amikor nem értettem a fülesekhez, és nézelődtem, én is úgy voltam vele, hogy fú 5.1, gamer füles, vezeték nélküli, és mikrofon is van rajta, mennyire vagány, ilyen kell. Szerintem aki nem ért hozzá, annak kapásból az ilyen tetszik meg első körben, ránézésre. Megveszi, és elvan a hangjával, mert fogalma sincs, hogy hogyan hangzott volna egy jó vezetékes sztereó.
142. Macskajancsy  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 17:37:57
LV1
Válasz 140. Tuco78 üzenetére:
Ahogy mindig olyanok is lesznek akik próbálják megmagyarázni hogy ennyiért jobban szólót is kapsz.
Továbbra is várom azt a fejest (nem a senna 5-ös szériája főleg erősítő nélkül NEM szól megközelítőleg sem úgy) ami ps4-en ennyiért legalább úgy szól mint egy A50 vagy egy TB800.
És akkor még nem vezetéknélkülit kértem ami bármennyire is ágálunk ellene irigyfalváról, biza jó dolog.
141. Tuco78  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 17:35:53
LV1
Válasz 139. martin üzenetére:
Látom most se esett le a dolog :)
A digitálisat sosem hallod mert az egy kód!
Amit hallasz az már az átalakitott analóg hang.
Arról nem is beszélve,hogy ugye,a digitális jel ugye veszteséggel jár. De ebbe már ne menjünk bele sztem.
140. Tuco78  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 17:31:58
LV1
A lényeg és én ezzel le is zárnám az értelmetlen vitát,hogy nekem semmi bajom ezekkel a gamer fülesekkel!!!
Csak egyszerűen ezek annyira túlvannak árazva,hogy ennyi pénzért sokkal jobban szóló cuccot is kapni. Persze mindig lesznek olyanok akik próbálják megmagyarázni,hogy egy razer vagy akármilyen gamer füles milyen kurva jól szól de aki igazán ért hozzá az csak röhög ezeken. Egyszerűen ezekért vétek ennyi pénzt kiadni! Nevetséges,hogy egy 20hz-21khz és 1-2% torzitású gamer fülest hasonlitunk egy olyanhoz ami 12hz-38khz tartományban 0,1% torzitással rendelkezik. És akárki akármit mond a hang az hang :)
Én ezzel befejeztem.
139. martin  Főszerkesztő
2017.01.08. 17:29:19
LV27
Válasz 133. Tuco78 üzenetére:
xD

Amikor játszol, mit hallasz, nem digitálisan - így vagy úgy - tömörített hangot?
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
138. Tuco78  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 17:23:41
LV1
Válasz 133. Tuco78 üzenetére:
Folytatom mert véletlenül a gondolatmenet közepén rányomtam a hozzászólok gombra!
Szóval a lényeg,hogy a hang egy hullám tulajdonképpen egy rezgés. Tehét az ugyanolyan frekvenciájú rezgések egy hangszóró membránjának tök mindegy,hogy eredetileg mik voltak.
137. Macskajancsy  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 17:19:43
LV1
Válasz 134. false9 üzenetére:
Köszi hogy igazoltad amit sokkal lentebb írtam. :D
Erősítő nélkül szart sem érnek a hifi füleseitek a ps4-en, erősítővel meg már ott tartunk ahol az A50 van beárazva...A gond az hogy ennyiért lesz egy kb így -tehát nem jobban-szóló (mondjuk 598+gagyibb erősítő) fejesed. zsinórral. Szuper! :D
Fogalmatlan..Az...te vagy a szakember a szaktudással aki még azzal sem volt képben mi is van az A50-ben...Megy a fing nélküli fröcsögés ezerrel irigyfalváról...:)
136. Macskajancsy  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 17:16:35
LV1
De köthetem akár a szgépre is,úgyis fejeserősítős a hangkártya (szintén nem alaplapi). Nem szól úgy. Széllel szembe pisálsz miközben még hifi oldalakon is elismert az A50 az 598 ellenében (is)....:)

Te csak azt látod hogy "gamerfüles" és akkor az már parasztvakítás. Kár hogy szépen lelőtted a ps4-et azzal hogy leírtad hogy ezeket a komolyabb fejeseket bűn ps4-re,tv-re és egyebekre kötni..Kösz hogy igazoltad amit jóval lentebb leírtam. :D
135. Greg  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 17:16:30
LV25
Válasz 131. false9 üzenetére:
Grado PS1000-es fejhallgató és nincs semmi problem.... csak 700 000 Ft. :D
LV426
134. false9  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 17:16:29
LV1
Válasz 132. Macskajancsy üzenetére:
Annyira fogalmatlan és értetlen vagy, hogy nem folytatom tovább a témát ez után.

Ha nem telefonra, hanem TV-re kötöd, az kb csöbörből vödörbe. xD

Komoly hangkártyára, vagy erősítőre kell rákötni, ennyi. Az erősítő helyet foglalhat a fejhallgatód és bármilyen hangképző között, legyen az PS4 vagy akármi, és meg van oldva.
133. Tuco78  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 17:13:54
LV1
Válasz 119. martin üzenetére:
Martin Martin!!! Most magadnak se esett le ugye,hogy mekkora baromságot írtál! :) A formátumok / mintavételezés / bitmélység / tömörítés / digitális keverés / és a többi amit írtál az a digitálisan tömöritett hangra vonatkozik. Ez egy jelhalmaz amit nem tud megszólaltatni semmi mivel gyakorlatilag egy kódhalmaz. Ehhez kell egy DAC(a gyengébbek kedvéért akik közé most már látom te is tartozol) Digital audio converter ami átalakítja ezt a kódhalmazt egy audio jellé amit ugye meg tud szólaltatni egy hangszóró. Sztem.talán alapvető ismeretek hiányában neked nem kéne okoskodnod...
132. Macskajancsy  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 17:12:09
LV1
Ki mondta hogy a telefonra dugom az 595-öst? Az 595 a tv-n van jóval lentebb kifejtettem. Telefonon agybadugós Sennával mászkálok....
Nem mellesleg megint itt buktad el a komment szekciót. Pc-n..Hangkártyán....

"Ilyenekre, mint laptop, TV, mobil, vagy dualshock 4, bűn rákötni egy jó hi-fi fülest... "
Akkor mégis mi a büdös francot keresel egy Playstation 4 oldal fejhallgató ajánló topikjában ha kitörölheted a segged a "jó" hifi füleseddel?:)

Nem érdekel mennyi variáció van a lényeg az hogy a hd595 (avagy a ráncfelvarrott 598) játékban és filmekben nem szól olyan jól,nem adja vissza azt amit egy A50 avagy TB800. De te továbbra is a vakvilágba fröcsögsz negyedannyiért fejesekről ami a valóságtól fényévekre van. Még feleannyiért sem tudsz olyan fejest mondani ami így szólna főleg nem erősítő nélkül - mert biza barátom a ps4-en vagy erősítőbe vagy a tévébe vagy a DS-ba dugod a fejesed....És ugye a DS-ba és a tv-be kötni "bűn"....:D
131. false9  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 17:02:29
LV1
Válasz 129. Macskajancsy üzenetére:
1. Telefonról én nem használom a HD558-amat, mivel arról szar. Ugyan 50 ohmos létére nem kell nagy teljesítmény a meghajtásához, de minőség az fontos. Én PC-ról egy komoly hangkártyáról tolom (nem alaplapi mert az gagyi) és lélegzetelállítóan szép hangja van. Ilyenekre, mint laptop, TV, mobil, vagy dualshock 4, bűn rákötni egy jó hi-fi fülest... nem tudják azt a tiszta minőséget adni, nincs bennük annyira jó minőségű hangvezérlő. Kötötted

Mivel az A50-nek megvan a maga egysége, ezért az rendesen kiadja a hangot.

Tehát te egy nagyon jó fülest szar forrásról használsz, és csodálkozol, hogy az A50 - aminek a képességei jóval gyengébbek - szebben szól. Persze, hogy szebben szól, mint a HD595 telefonról. xD

2. Hi-Fi fülesek között rengeteg variáció van. Például a Sennheiser HD széria arról híres, hogy a közép és magas tartománya gyönyörű, de mély terén kicsit elmarad - de ezzel együtt is nyilván magasan ver bármilyen itt a cikkben megemlített gamer fejhallgatót.
De elképzelhető, hogy valaki túlságosan hiányolja belőle pl a mélyt, ezért valakinek nem tetszik. Ez egyéni preferencia. De a Hi-Fi füleseknek annyira széles választéka van, hogy mindenki meg tudja találni a magának megfelelő karakterisztikájú modellt, ami mindenhogy jobb lesz, mint az A50, olcsóbbért. Csak vezetékkel.
130. Macskajancsy  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 16:56:59
LV1
Válasz 127. Greg üzenetére:
De 90-100 pénzért nem is kapsz komoly hifi füles/erősítő párost.
A mixamp tr került bele, bőven jó arra amire kell. Kihajtani a fejeseket.
Az alapfeltételezésbe miszerint wireless nem szólhatnak úgy, kötöttem bele mert újfent egy ordas baromság.:)
129. Macskajancsy  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 16:55:01
LV1
Válasz 128. false9 üzenetére:
Én nyitott vagyok, itthon is sennheiser-t használok, és a telefont is azzal csapatom, viszont végigpróbáltam rengeteg fejest és bizony a hd595 nem szól úgy sehogy sem mint az A50. Te beszélsz nyitottságról meg végigpróbálásról miközben teljesen nyilvánvaló hogy a közelében nem voltál a fentebbi füleseknek,és negyedannyiért mondogatod a fejeseket amik hasonlóan szólnak - ami egy hatalmas bullshit.
Nincs mit meghallani, én tapasztalatból beszélek,te meg nyomod a mellé rizsát zéró tapasztalattal. Minden ilyen témakörben előkerülnek a hozzád hasonló megmondóemberek akik nyomják a vakvilágba a baromságot. Kiváncsi lennék mi az negyedannyiért ami úgy szól mint egy A50, kacagtasd meg a népet akik már voltak eme fülesek közelében.:)
128. false9  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 16:51:08
LV1
Válasz 125. Macskajancsy üzenetére:
Majd talán egyszer, ha mégis nyitott leszel arra, hogy meghallgass más alternatívákat is, hogy milyen hangminőségre képes egy komoly Hi-Fi füles egy jó erősítőre dugva, akkor élj az alkalommal és majd meglátod
(meghallod), miről beszélnek itt az emberek.
127. Greg  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 16:48:06
LV25
Mondjuk az tény hogy egy beépített erősítő nem fogja azt hozni amit egy igazi komoly készülék...
LV426
126. false9  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 16:46:51
LV1
Válasz 125. Macskajancsy üzenetére:
Na látod ez a baj, hogy te ezt te mérvadó tapasztalatnak hívod. :D
125. Macskajancsy  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 16:40:15
LV1
Én tapasztalat alapján. Te meg fröcsögsz és sorra bekudarcolsz. De folytasd kérlek,hosszú életű reg lesz ez is...:D
124. false9  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 16:39:22
LV1
Válasz 123. Macskajancsy üzenetére:
Igen és az ilyen beépített erősítők híresen jó minőséget és teljesítményt tudnak leadni ugye? xD Figyu ha valamihez nem értesz, sőt, fogalmad sincs róla, ne kontárkodj bele. Kipróbáltál kb 2 fejhallgatót, nem túl rendeltetésszerű körülmények között, és az alapján vonod le a következtetéseket. LOL
123. Macskajancsy  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 16:20:35
LV1
Még jó hogy az A50-be be van építve az erősítő amit az A40-hez is adnak...De hozzáértés van.. Ja..:D
Tapasztalat nélküli fröcsögés.:)
122. false9  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 15:33:13
LV1
-1
Válasz 121. false9 üzenetére:
Valami jó kis 600 ohmos beyer meg egy komoly teljesítményű erősítő párost nézegettem kicsivel 100k felett, jó lesz. Általában minél több Ohm ellenállású valami, annál tisztább hangot fog adni, ha van ami meghajtja. Eleve egy vezetéknélküli cuccban nem is lehet szinte semmilyen teljesítmény, csak annyi, amennyi belefér magába a fülesbe. Na ennyire vehető komolyan ez a zsáner.
Inkább kényelmi cuccok ezek, meg divatcucc. Az igazi hangminőség az máshol kezdődik. Ha meg az nincs, akkor mirefel költ rá az ember ilyen sokat? Ugyebár..
121. false9  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 15:29:46
LV1
-1
Válasz 120. Macskajancsy üzenetére:
Mire lennék irigy? Éppen most tervezek feljebb lépni egy erősítő + komolyabb füles kombóra kb annyiért (kicsivel drágábbért) mint az A50. Ez a legjobb indokod arra amit mondunk, az irigység? LOL
Talán inkább hozzáértés.
120. Macskajancsy  PlayStation.Community tag
2017.01.08. 15:09:28
LV1
Válasz 119. martin üzenetére:
Csak magukat győzködik 20-30ezres hifi fejesek mellett zéró tapasztalattal,kár a komment és időpazarlás úgy sem lehet meggyőzni őket. Az irigység nagy úr.
119. martin  Főszerkesztő
2017.01.08. 14:50:20
LV27
Válasz 109. Tuco78 üzenetére:
"hang az hang teljesen mindegy,hogy az egy robbanás vagy mondjuk komolyzenében egy üstdob"

Szerintem neked valahol itt kéne ezt a magas röptű audio-szakértést befejezni és elmerülni a formátumok / mintavételezés / bitmélység / tömörítés / digitális keverés / hanghordozók témakörében picit elmerülni. ;)
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
1 / 4 oldal
‹‹  ‹  1  2  3  4    ››
Patapon 2 Remastered (PS4, PSN)
2020.02.20. 16:00 Kedvcsináló
0 hozzászólás
Szerző: Angyalkus
Ritmikus harci dobok háborúja.
Mozi - Ragadozó madarak
2020.02.18. 21:00 Cool-Túra
2 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Erős Nők, Akiknek Nincs Szükségük Férfiakra.
EarthNight (PS4, PSN)
2020.02.18. 20:48 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: Bandage_520
Sárkány ellen sárkányfű… akarom mondani Skydive?
Dark Devotion (PS4, PSN)
2020.02.16. 13:31 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Pixeles kereszteslovagok Dark Souls-a.
Képregény - Dredd bíró: Minden birodalom elbukik
2020.02.16. 13:12 Cool-Túra
5 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Az előétel után itt a főfogás!
The Princess Guide (PS4, PSN)
2020.02.14. 09:18 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Négy hercegnő, egy tanár.
Mozi - 1917
2020.02.12. 19:23 Cool-Túra
7 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Egy csepp a háború vérmocskos tengerében.
Gris (PS4, PSN)
2020.02.12. 13:16 PlayStation Network
3 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Interaktív animációs film.
Coffee Talk (PS4, PSN)
2020.02.08. 14:07 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Visual novel latté.
ZOMBIE ARMY 4: DEAD WAR (PS4)
2020.02.07. 20:20 Játékteszt
7 hozzászólás
Szerző: HTB
Óda egy amfetaminfüggő élőhalott osztrák szobafestőhöz és rothadó társulatához.