PlayStation.Community

2015.12.01. 19:22 PSC egyperces
6 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Értékeld a cikket!
A kattant szószátyár visszatér.

A Deadpool „feljavított” PlayStation 4-es változatában (PS3 tesztünk ITT TALÁLOD) ismét a dumagép Wade Wilson heges bőrébe bújhatunk, szaggatva, szabdalva, trancsírozva a rosszfiúkat a különféle eszközökkel. Idézőjelben a feljavított, mert túl sokat azért nem változott a játék: a grafika maradt középszerű, a játékmenet repetitív és monoton, a környezet nagy része unalmas. De a duma még mindig oltári jó! Nolan North kiváló alakítása és a frappáns írás tartja életben a játékot szokatlan humorával együtt.
A Deadpool középszerű, mint játék, de kimagasló, mint paródia. A pisztolyos tökvakarós kezdeten át Wolverine (pardon, Rozsomák) pofozós alázásán keresztül a dubstep meglepően pontos definíciójáig van itt minden. S ez a humor megfelelő használatának gyönyöre: nem is baj, hogy csak pár gombot püföltem folyamatosan, volt időm szétröhögni az agyam. A robbanások, vérfröccsenések, ugrabugrálások és gyakorlatilag minden játékmeneti és grafikai elem lagymatag módon viselkedik, de a három személyiségű Deadpool állandó szófosása és története játszatja a játékot. Időutazás is van benne, az meg milyen jó. Mondjuk nem mi utazunk, de azért jó. Amíg mások utaznak, közben darálunk pár katonát. Kiüthetünk Zs-kategóriás rosszfiúkat. Meg sütünk palacsintát, abból is százat. (Mondjuk több végtagot kaszálunk le, mint palacsintát sütünk, és ezt kevés ember mondhatja el magáról. Pedig 100 palacsinta készült, trófea is bizonyítja.) De továbbra is főként katonákat darálunk.
Annak semmi újat nem nyújt, aki tolta az eredetit, semmi plusz nincs benne a két DLC-s pályán és rucin kívül, a javítások pedig gyakorlatilag észrevehetetlenek. No, de akinek kimaradt, és bírja az elborult marhaságokat, annak tökéletes lesz. Deadpool király karakter, és mint karaktert, remekül átültették, de ez nem az Iron Galaxy-féle remaster érdeme. Igazából ez nem is annyira fontos, mint az, hogy a Halál a csajom.

(A játékot a forgalmazó Magnew Kft. biztosította tesztelésre. Köszönjük! Megvásárolható támogatónk, a Konzolok Szervize budapesti boltjában, vagy webshopjából meg is rendelhető.)
Képgaléria
Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
6. GONDOCS  PlayStation.Community tag
2015.12.12. 10:21:53
LV1
Jó lenne ezt beszerezni ps3ra.
5. Onimushaman  Szerkesztő
2015.12.02. 15:16:48
LV24
Válasz 4. Resiskull üzenetére:
Ugy jartam el vele, ahogy a platinum trofea leirasa megkovetelte.
señor
4. Resiskull  PlayStation.Community tag
2015.12.02. 14:59:56
LV21
Ez hiányzik a gyűjteményből pedig végigtoltam, lehet beszerzem majd PS4-re mikor lemegy az ára, jó game volt agyatlan trancsír.:D
3. PSti  PlayStation.Community tag
2015.12.01. 21:04:04
LV5
Az eddigi legjobb pozitívum/negatívum :)
2. JeTi  passive aggressive
2015.12.01. 19:44:13
LV20
Egyszer majd egy próbát megér.
mert a mustár az sárga ketchup
1. Onimushaman  Szerkesztő
2015.12.01. 19:27:30
LV24
Imádtam PS3-on, a palacsintákra sajnos nem emlékszem már. :D
señor
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
DEADPOOL
Activision
Látványosság:
Átlagos
Játszhatóság:
Átlagos
Szavatosság:
Átlagos
Zene / Hang:
Hangulat:
6/10
Pozitívum
Deadpool továbbra is a régi!
Negatívum
Deadpool továbbra is a régi!

MARTIN BELESZÓL
Most megint a PS3-as Wolverine jutott eszembe, de szépek az emlékek.