PlayStation.Community

2014.06.08. 10:32 [E3] 2014
47 hozzászólás
Szerző: martin
Értékeld a cikket!
Nézd itt velünk a PSC-n.

E pillanathoz mérve egy nap és pár óra múlva, magyar idő szerint kedd hajnalban startol el a Sony Computer Entertainment nagy idei sajtótájékoztatója az E3 2014 szakmai rendezvényen, Los Angeles városában, a Convention Center nevű rendezvényközpontban.
A show középpontjában a rendkívül sikeres új, nextgen konzol, a PlayStation 4 áll majd, és a rendszer következő játékai, de remélhetőleg még a PS3-érának sincs vége, és hát PlayStation Vitára is illene valamit mutatni.

E3 2014 hivatalos oldal

Az elmúlt hetekben már rengeteg pletyka napvilágot látott a várható / remélt / fantáziált szoftverekről, ám a korábbi évek tapasztalatiból kiindulva legyen csak ezek fele igaz.

PSC E3 2014 anyagok

Ez évben még két videojátékos hepening lesz, a kölni Gamescom és a Tokyo Game Show, a kiadók ezekre is tartogatnak biztosan anyagokat és bejelentéseket. Ettől függetlenül a szakma és a playerek is sokat várnak ettől a showtól, főleg a nextgen konzolok második generációs felhozatalát tekintve.

E3 2014 visszaszámláló

Az SCE E3 2014 sajtókonferenciáját itt a PlayStatioin.Community-n is nézheted élőben, az e cikkben megjelenő lejátszóval, de rengeteg más forrást is kipróbálhatsz, például a leghivatalosabbat:

EU PlayStation Blog Live Stream

E3 2014-re fel!

Sony E3 2014 sajtókonferencia
E3 2014 PS3 játékok trailere
E3 2014 PS4 játékok trailere
E3 2014 PS Vita játékok trailere
A show legfontosabb bejelentései:

Bloodborne – Sötét, mély, akció-RPG stílusú játék a japán Hidetaka Miyazakitól (Demon’s Souls, Dark Souls).
LittleBigPlanet 3 – Sackboy 2014-ben tér vissza, új barátokkal!
Uncharted 4: A Thief’s End – Nathan Drake új kalandja a Naughty Dog fejlesztésében.
Entwined – A Sony Worldwide Studios új, digitális terjesztésű szoftvere a PlayStation Store-ba.
Ratchet & Clank – Az SCE újraálmodja az első Ratchet-kalandot PS4-re, filmen is.
inFAMOUS: First Light – A Sucker Punch Productions friss felvonása a sandbox akcióból.

A SONY COMPUTER ENTERTAINMENT BEMUTATTA ÚJDONSÁGAIT A HARDVEREK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK TERÉN

A PLAYSTATION A LEGJOBB SZÓRAKOZÁSI ÉLMÉNYT KÍNÁLJA

AZ SCE felfedte műfajteremtő játékait és a szolgáltatásait PlayStation® platformokra és még rengeteg újdonságot is a 2014-es E3 konferencián.

LOS ANGELES, június 11., 2014 – Az idei E3 Konferencián a Sony Computer Entertainment bemutatta soron következő legújabb tartalmait PlayStation®4 (PS4™) konzolokra. Többek között a Destiny című játékot – melyet a Bungie tervezői készítettek, a kiadásáért pedig az Activison felel. Bejelentettek még olyan címeket, mint az Uncharted 4: A Thief’s End a Naughty dog gondozásában, a Far Cry™ 4 a Ubisofttól, Batman: Arkham Night a Rocksteady és Warner Bros együttműködéséből, a The Order: 1886™ a Ready at Dawn révén, valamint a várva várt No Man’s Sky a Hello Games-től, és ezen kívül még rengeteg újdonságot is.
A Sony a játékok mellett leleplezetett egy exkluzív PS4 Destiny csomagot is; , mely magában foglalja a legújabb hófehér (Glacier White) PS4 konzolt és kontrollert is. Ezen kívül bejelentette a PlayStation®TV-t, az Észak-Amerikai és európai piacok számára , és elindítja a PlayStation™Now (PS Now) szolgáltatást, az Egyesült Államokban és Kanadában.

„A Playstation 4 a legkelendőbb termék a legújabb generációs konzolok között, és az E3 konferencián tett bejelentéseink is azt mutatják, hogy igyekszünk megmutatni az elkötelezettségünket azért, hogy még tovább növeljük a már meglévő lendületet” – mondta Jim Ryan, a Sony Computer Entertainment elnöke és vezérigazgatója. „A tartalom a PlayStation egész rendszerének a lelke, ezért is mutattunk be már néhányat ezekből a jellegzetes, szórakoztató és magával ragadó élményekből, melyeket vásárlóinknak kínálunk. Legyen szó egy olyan blockbuster játékról, mint a Destiny, vagy egy meghittebb és egyedibb élményről, mint az Entwined, mindenki számára rendelkezünk tartalommal. Elkötelezettek vagyunk a játékosok és a legjobb szórakozás mellett.”

PlayStation®4

Exkluzív PlayStation címek

A tavaly novemberi legsikeresebb konzol bevezetés óta már több mint 7 millió PS4 tulajdonos van a világban. A Sony a jövőben még tovább erősíti szoftvereinek portfólióját, a legújabb játékok bejelentésével a los angeles-i konferencián. Olyan címeket hoznak nyilvánosságra mint a The Order: 1886™; illetve Bloodborne™, amelyegy új IP az elismert játékfejlesztő vezértől, Hidetaka Miyazakitól. LittleBigPlanet™ 3; inFAMOUS™ First Light; és Entwined egy új játék a Pixelopus stúdiótól – melynek tagjai egy csapat friss diplomás a San Mateo Studióból. Az Entwined elérhető PS4 konzolra PlayStation®Store – on keresztül, €7.99 összegért. A Naughty Dog csapat által bejelentett Uncharted™ 4: A Thief’s End valamint a The Last of Us™ Remastered egészítik ki a Sony sajtótájékoztatóján beharangozott újdonságokat.
Játssz először, játssz jobban

A Sony bejelentette a legjobb közösségi játékot is, a Far Cry® 4 –et, amelyet először mutattak meg élőben co-op módban. Azok a játékosok, akik a novemberben megjelenő Far Cry® 4 –et megvásárolják, bármely más - PlayStation®3 (PS3) vagy PS4 konzollal rendelkező - társukat meghívhatják a játékba a PSNSM rendszerén keresztül, még akkor is, ha a másik nem rendelkezik a játékkal. Ezen kívül arról is hírt adtak, hogy ezen a héten csütörtöktől kezdve, a PS4 tulajdonosok egész hétvégen kipróbálhatják a Destiny játék első, alfa verzióját, ha ellátogatnak a www.greatnessawaits.com/Destiny oldalra. A béta verzió szintén elérhető lesz július 17-től. A PlayStation konzolokon a Destiny játék hihetetlenül sok PS exkluzív tartalommal kecsegtet; mint a fegyverek, páncélok, készletek, hajók, egy kiterjedt játékment és egy többjátékos módban használható térkép.

A Destiny három extra Limited Edition kiadással is megjelenik:
• A Destiny Limited Edition Glacier White PS4 kiadás szeptember 9-től €439.99 ajánlott kiskereskedelmi áron lesz elérhető. A csomag tartalma egy 500 GB-os hófehér PS4, a Destiny című játék és 1 hónapos PlayStation®Plus tagság.
• A Destiny Limited Edition Jet Black PS4 kiadás szeptember 9-től €439.99 ajánlott kiskereskedelmi áron lesz elérhető. A csomag tartalma egy 500 GB-os Jet Black PS4, a Destiny című játék és 1 hónapos PlayStation®Plus tagság.
• A Destiny Limited Edition Piano Black PS3 kiadás szeptember 9-től €299.99 ajánlott kiskereskedelmi áron lesz elérhető. A csomag tartalma egy 500 GB-os piano black PS3 és a Destiny című játék.

A sajtókonferencián a kiemelt franchise-ok mellett - mint a Dead Island 2 és a Mortal Kombat X – bejelentették az új együttműködést a Disney Infinity-vel, amely magában foglal egy exkluzív Disney Infinity 2 gyűjtői kiadást PS3 és PS4 konzolokra, ebben lesz elérhető a Hihetetlen Hulk is, melyet kizárólag PlayStationra fejlesztenek. Egy másik együttműködési megállapodás keretében a Grim Fandango-t felújítják kizárólag PS3-ra és PlayStation®Vita-ra, kijön a Let it Die PS4-re – a Suda 51 fejlesztői révén – valamint kiderült, hogy Giant Squid Studio Abzu játéka is készül PS4-re és a Hello Games által készített No Man’s Sky pedig legelőször ezen a platformon jelenik meg.

A konferencián nyilvánosságra hozták, hogy a Battlefield: Hardline bétája már elérhető, kizárólag PS4 konzolon. Egy másik jelentős hír, hogy a Grand Theft Auto V. hamarosan megérkezik PS4-re, ráadásul a más eszközeinken lévő játékmeneteinket – Xbox 360 vagy PS3 – könnyedén áttölthetjük majd PS4 gépünkre. A sajtótájékoztatót az elismert Rocksteady Stúdió zárta a Batman: Arkhaim Knight lélegzetelállító demo videójával, amely csak PlayStation-on lesz elérhető. Mindent egybevetve biztosan állíthatjuk, hogy az elkövetkezendő hónapokban valóban a PlayStation lesz a lehető legjobb szórakozás.
Az új játékok mellett a PlayStation az innováció és az eredeti, szórakoztató tartalom révén is bővítette a PS4-et. A Sony újabb híreket közölt a virtuális valóság rendszer, a Project Morpheus kapcsán. Az E3 konferencián két demo játékon keresztül is bemutatták, hogy milyen erővel bír a PlayStation®Camera, mely egy teljesen új médiumot jelent a játékok esetében.

PlayStation®TV

A Sony ismertette az európai és észak-amerikai piacokon megjelenő eszközének a PS TV-nek a legfontosabb fejlesztéseit is. A PlayStation TV egy szórakoztató rendszer, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén és egyszerűen élvezhessék a különböző PlayStation eszközeik tartalmát, akkor is, ha az nincs éppen velük, egy TV segítségével. Az ajánlott kiskereskedelmi áron €99 értékű készülékkel a PS4 tulajdonosok a remote play segítségével, WI-FI-n keresztül egy másik TV készüléken is játszhatnak konzoljukkal. Bizonyos PS Vita játékok is elérhetőek lesznek a PS TV-hez, PS Vita kártyán. Ezenkívül a PS TV más szórakoztató tartalmakkal is bír, mint a mozifilmek, TV műsorok és zenék, amelyek megvásárolhatóak, kölcsönözhetőek vagy a PlayStation Store révén streamelhetőek. Ez a hihetetlenül kicsi eszköz (körülbelül 6,5 cm x 10 cm), tökéletesen illik a nappaliba, ugyanakkor könnyedén hordozható is, annak érdekében, hogy a felhasználó otthonának bármely pontján játszhasson vele.

PlayStation™Now

A Sony Computer Entertainment újabb részleteket árult el a PS Now-ról. Július 31-től Észak-Amerikában és Kanada egyes részein élő gamerek nyílt béta tesztelésen vehetnek részt, és több száz PS3 játékot próbálhatnak ki a PS Now felhő alapú streaming szolgáltatásán keresztül.

PlayStation®Vita és PlayStation extrák

Az új, vékonyabb és könnyebb PlayStation Vita Európai és észak-amerikai régiókban történt bevezetése óta nem volt még ilyen nagy érdeklődés a könnyen hordozható kézikonzolok iránt. Jelenleg több mint 1000 játék elérhető PS Vitára és idén még száznál is több bejelentés várat magára. Olyan címek, mint Minecraft, Invizimals The Resistance, Hotline Miami 2: Wrong Number, Helldrivers, Hohokum és a Guns Up! mind-mind elérhetőek lesznek. Ráadásul azok a játékosok, akik PS Vitával és PS4 konzollal is rendelkeznek, a PlayStation 4 játékokkal streamen keresztül távirányítással játszhatnak a PS Vitán.

Olvasói vélemények
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
47. joeBLIND  PlayStation.Community tag
2014.06.12. 10:08:02
LV1
Lehet, hogy még egy God of War folytatást is előre lát???
Micsoda kivételes médium.
JÂTÉK AZ ÉLET_a vége-GAME OVER.
46. joeBLIND  PlayStation.Community tag
2014.06.12. 09:59:19
LV1
A török Sony-s nagyokos megint igazat jósolt.
Tényleg brutális játékokat látott,meg óriási meglepetésekről tudott.
Én eddíg az E3-ig még soha nem is hallottam az Uc4-ről vagy a Demon Souls folytatásról.
LBP3!!!- Úristen!!!!
Rohanok, és veszek még egy Ps4-et.
Jó az ha van egy tartalék.
JÂTÉK AZ ÉLET_a vége-GAME OVER.
45. neoptolemos  Apu ökölbe szorult keze
2014.06.10. 14:39:11
LV8
Tényleg az Entwined-et nem is számoltam, bár ez valami indie cumó " csak". A korábban szarrá demózott játékokat (driveclub,stb) meg direkt nem szmoltam bele.
Soha rosszabb E3-at!
44. CountofHell  PlayStation.Community tag
2014.06.10. 13:57:09
LV15
Én az összes konferenciát végignéztem.

A legjobb RPG-k trailerek, gameplay : Dragon Age Inquisition, Bloodborne, The Witcher 3 Wild Hunt

Legjobb multiplayer : Rainbow Six Siege, The Division, Destiny

Legjobb FPS : Far Cry 4

Legjobb exkluzív : Bloodborne, The Order 1886

Legjobb horror : The Evil Within
Legnagyobb meglepetések : Let it Die, Uncharted 4 a Thief's End
The Last of Us clikkerek a Diablo III UE-ben !!!, PS Now.
PSN - CountofHell_HUN
43. martin  Főszerkesztő
2014.06.10. 13:46:51
LV27
Válasz 33. Quentaro üzenetére:
Köszönjük.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
42. talos86  PlayStation.Community tag
2014.06.10. 13:24:39
LV3
Válasz 41. hajdugabor üzenetére:
Majd ha kijött a Final XV. Egy játék mozgat meg még az a LBP 3, a többi nem izgat.
41. hajdugabor  PlayStation.Community tag
2014.06.10. 13:22:17
LV5
Összegezve: idén venni kell egy ps4-t.
.................................................
40. marcogi  utazó
2014.06.10. 13:01:33
LV9
Válasz 39. Citroghost üzenetére:
lbp3 ra senki nem számított, de "régi" játék, egy crash jobban ütött volna
couchsoldier
39. Citroghost  The Engineer
2014.06.10. 12:46:38
LV15
Háááááááát... hozták a kötelezőt, de semmi extra. Lehetett volna valami jó meglepi. Mondjuk a LBP3 kicsit az volt.
38. marcogi  utazó
2014.06.10. 12:45:07
LV9
Válasz 37. neoptolemos üzenetére:
ja igen a FC4 is jó lesz, imádom ezt a hegyes környezetet, imazászlóim nekem is vannak :P
couchsoldier
37. neoptolemos  Apu ökölbe szorult keze
2014.06.10. 12:34:40
LV8
Én sem dobtam le az állam, de szerintem egy jó formát hozott a Sony ha szabad így fogalmaznom.
Multik közül nekem Destiny, Batman, MKX ami bejön, bejött.
36. marcogi  utazó
2014.06.10. 12:24:15
LV9
Válasz 34. neoptolemos üzenetére:
személy szerint nem dobtam magam hanyatt..

LET IT DIE:
elég brutális lesz, az amúgy is beteg világban és mintha azt mondta volna erre a bemutató csóka, hogy "this is videogame.."

NO MAN'S SKY:
édekesnak találtam, ötletes, de a grafikán csiszolhatnának...

ABZÜ:
újabb agynyugtató

LBP3:
elsőt imádtam, második elment szódával, ott a LBPK, kipróbáltam, nem tetszett, erre behoznak 3 új karaktert nagy újítás címen, de engem nem vettek meg vele, coop-ban eddig is lehetett együtt működni, jót szórakozni a játékkal, az az érzésem, hogy húzzunk le még egy bőrt a játékról PS4-en is

U4:
igen szép kis videó volt, azon kívül semmi extra, hivatalos, hogy megjelenik aztán ennyi. új címen kéne dolgozniuk


MULTI CÍMEK:

BF:
nem érdekel, bétát kipróbálnám, de még mindig nem küldtek mailt

ACU:
na ez az egyetlen játék amivel most megvettek, tuti első napos, nagyon jó ez a coop újítás és a témaválasztás is, mellesleg nem csúnya

MKX:
azzal az előzetes videóval elhúzták a mézes madzagot, gameplay rendesen ronda volt

DESTINY:
nem mozgat

CREW:
meglátjuk hány ismerősöm veszi meg és meglátom inkább DriveClub

ORDER, DIVISION: biztos megveszem de még sokára lesz

és még volt pár jó kis játék boxoséknál amivel szívesen eljátszanék
couchsoldier
35. neoptolemos  Apu ökölbe szorult keze
2014.06.10. 12:09:19
LV8
Az árcsökkentéssel, és a plusz szolgáltatással kapcsolatos újdonságokat szerintem rögtön az E3 után fogják kinyögni.
Tavaly is úgy volt.
34. neoptolemos  Apu ökölbe szorult keze
2014.06.10. 12:06:01
LV8
Na srácok ez kurva jó volt!
Végülis ha nincs az a sok pofázás akkor lett volna egy brutális másfél órás show csak játékokkal!
Szedjük össze :
Grim Fandango
Ratchet and Clanck
Let it Die (suda51)
No Man's Sky
ABZÜ
Magicka 2
LBP 3
Ezek azok az exkluzív címek amiről eddig szó sem volt! És ebből helyből 3 tripla A cím! LBP 3-nak nagyon örülök, pedig biztos nem fogok sokat játszani vele, de ez a játék megérdemli a folytatást, mert igazán különleges közösségformáló ereje van.
A Grim F.-meg végre újra egy igazi kalandjáték ami az egyik kedvenc zsánerem. De jó hogy nem hagyják kihalni!

És akkor még itt van a két már hírezett exkluzív :
BloodBorne
Uncharted 4
Akárhogy számolom ez 5 exkluziv AAA program.
És akkor még a multikat még nem is említettem.. Atyaég sovány lesz a pénztárcánk!:)
33. Quentaro  PlayStation.Community tag
2014.06.10. 11:49:52
LV5
Ja igen, és eszembe jutott, hogy a TGS kapcsán beszóltam, és bár tudom, hogy nem ezen áll/dől az egótok... De ez most korrekt E3-as hírezés lett!
PSN: Quentaro81 http://bit.ly/GTSklubFB
32. Quentaro  PlayStation.Community tag
2014.06.10. 11:45:57
LV5
Jó, hogy nem csak PSnow képes tévékkel lehet használni a szolgáltatást, és a kütyü nem is drága.
Az lenne szuper, ha megnéznék a GDP-t, az átlagjövedelmet, a helyi fogyasztói kosarat, és az árakat úgy lőnék be...

Vagy legalább a $ árat forintasítanák. :)
PSN: Quentaro81 http://bit.ly/GTSklubFB
31. barnoca  PlayStation.Community tag
2014.06.09. 23:49:29
LV18
PS3ról melyik streamet ajánljátok?
30. Quentaro  PlayStation.Community tag
2014.06.09. 23:45:36
LV5
Válasz 27. soldi71eeer üzenetére:
Ugyan... 2:1 arányban alázza a Sony a Microsoftot. Ebből nem egyszerű fordítani - szépen lassan kijönnek az erőkülönbségek (a következő szakasznak szerintem ez lesz a kulcsa) - és még az is lehet, hogy mutatnak valami érdekeset PS4-re. :) Én mondjuk egy árcsökkentés és player edition hírverésre számítok.
PSN: Quentaro81 http://bit.ly/GTSklubFB
29. Ricsi
2014.06.09. 22:51:20
LV7
Remélem a sony villant vmit mert eddig dögunalom az e3.
28. Asmodyus  PlayStation.Community tag
2014.06.09. 22:51:14
LV2
Válasz 27. soldi71eeer üzenetére:
Csak 180 fokos fordulatot csináltak sajnos. Ha 360 fokkal fordultak volna akkor ugyanarra néznének mint eddig. :D
PSN ID: Asmodyus
2014.06.09. 22:27:51
LV3
A sony remèlem felköti azt a bizonyos gatyàt!!Nèztem èlöben a twitchen a müsort.Hàt mit mondjak,nem semmi amit letettek az asztalra.Tavalyhoz viszonyìtva 360 fokos fordulatot vett a micrò.Brutàlis tempòra kapcsoltak,semmi nem vette el a figyelmet a jàtèkokròl.Szerintem kàr volt otthon hagyni a guerillàs sràcokat,ès a quantic dreamet is.Nem hiszem hogy egy GOW-tòl mindenki hanyatt fogja baszni magàt,itt most mutatni kell valamit.Persze nem indie baromsàgokat tucatjàval mind egy ève.Nem vagyok box fan mert ps3-ps4 el rendelkezem csak aggòdok egy kicsit.Ès minden elismerèsem a konkurenciàè hogy ìgy felàlltak a tavalyi bukta utàn.
26. L3wY  PlayStation.Community tag
2014.06.09. 21:14:11
LV2
Az EA a Star Wars: Battlefrontról is igazán mutathatott volna valami gameplay-t. Hogy bírjam ki 2015 tavaszáig?? hmm
"They see me rollin' they hatin'..."
25. HunNicoBellic  Mérnök Úr
2014.06.09. 21:00:32
LV17
Válasz 13. zola0306 üzenetére:
Én a helyedben most aludnék, majd az E3-ra felkelnék és azt nézném. Néha-néha meg arra az anyagra rápislantanék amiből vizsgázok.
Figyelj, nekem volt egy vizsgám ami miatt kihagytam a Cosmic Gate koncertet. Elmentem a vizsgára és megb*sztak.
Szerintem hallgass rám! Ha holnap megbuksz akkor még idegesebb leszel!
trance 'n' progressive
24. Azai  PlayStation.Community tag
2014.06.09. 18:41:58
LV1
Válasz 19. barnoca üzenetére:
Egy barátom posztolt fb-n wolfeinstein képeket, sírógörcsöt kaptam... Ugyanennek az embernek porosodik a ps4-e annak ellenére, hogy majdnem minden játékkal van lehetősége játszani ingyen, miről beszélünk? Nálam az első olyan játék, amiért befogok ruházni ps4-re, az a destiny lesz, talán az beváltja a hozzá fűzött reményeket...
23. SiC  PlayStation.Community tag
2014.06.09. 18:32:19
LV14
Kezd az MS.
"paraszt a dumam, a te bajod ha nem erted"
22. Azai  PlayStation.Community tag
2014.06.09. 18:31:51
LV1
Válasz 9. PoRoLY üzenetére:
Kissé xbotosnak tűnhet, így megértem az értetlenkedést. Ezalatt azt értettem, hogy olyan embereknek nem feltétlen érte meg egyenlőre venni, akik nem az erősen vérpisálós szagú premier játékokkal és a random gyp indie stufok miatt akarnak 130 ezret költeni a következő generációra..
21. PoRoLY  Secretum ad vitam aeternam art
2014.06.09. 16:58:53
LV12
Válasz 20. zola0306 üzenetére:
Szard le a vizsgát! A Sony conf az fontosabb! :P
PSN ID: PoRoly_Hu -->http://porojj.deviantart.com/
20. zola0306  SonsOfSaRock
2014.06.09. 16:35:57
LV16
Válasz 15. PoRoLY üzenetére:
szopóág... :/
"Nem isten az ami ilyennek teremtett!"
19. barnoca  PlayStation.Community tag
2014.06.09. 16:17:27
LV18
Válasz 8. Azai üzenetére:
Igényesnek igényes csak még kevés(nekem) és "drága".
Amúgy +1.
Remélem PS3-ról is lehet streambe nézni mert a PC-m egy rakás fos.
18. PoRoLY  Secretum ad vitam aeternam art
2014.06.09. 15:33:38
LV12
Válasz 17. karez üzenetére:
Én azokat is nézni fogom.
PSN ID: PoRoly_Hu -->http://porojj.deviantart.com/
17. karez  PlayStation.Community tag
2014.06.09. 14:29:08
LV4
Hát a májkrószoft meg a nyintendó konferencia cikk má' nem is lesz? :D

Há' milyen gémör oldal vagytok ti he????
16. KROTCHY  a here
2014.06.09. 13:21:20
LV29
Alig várom ...
Playing: Uncharted 3 multi
15. PoRoLY  Secretum ad vitam aeternam art
2014.06.09. 12:28:36
LV12
Válasz 13. zola0306 üzenetére:
Megnézed a konfot és mész egyből vizsgázni. Hol itt a probléma? :D
PSN ID: PoRoly_Hu -->http://porojj.deviantart.com/
14. marcogi  utazó
2014.06.09. 12:11:38
LV9
Válasz 13. zola0306 üzenetére:
pótvizsga? :D
couchsoldier
13. zola0306  SonsOfSaRock
2014.06.09. 11:43:36
LV16
Reggel 8-kor vizsgázom hogy rohadna meg.... :/
"Nem isten az ami ilyennek teremtett!"
12. talos86  PlayStation.Community tag
2014.06.09. 11:15:47
LV3
Válasz 8. Azai üzenetére:
Igényes emberek csak Sony konzolt vesznek. :D
11. alucccard  A retkes
2014.06.09. 10:42:10
LV22
Sajnos nem fogom tudni nézni, meló lesz. :(
10. martin  Főszerkesztő
2014.06.09. 09:13:56
LV27
Válasz 8. Azai üzenetére:
Igényesek? "Egyenlőre?"
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
9. PoRoLY  Secretum ad vitam aeternam art
2014.06.09. 08:08:31
LV12
Válasz 8. Azai üzenetére:
Igényesebbeknek? Ezt hogy kell érteni?
PSN ID: PoRoly_Hu -->http://porojj.deviantart.com/
8. Azai  PlayStation.Community tag
2014.06.09. 02:39:42
LV1
Válasz 2. martin üzenetére:
Az igényesebbeknek nem feltétlen (egyenlőre)
7. simon7109  PlayStation.Community tag
2014.06.09. 00:24:49
LV18
Aki akarja nézni az egész E3-at, konferenciák közti dolgokkal együtt, az itt megteheti:
http://www.gametrailers.com/news-post/75245/e[...]
PSN: misi2mezei
6. neoptolemos  Apu ökölbe szorult keze
2014.06.08. 23:50:03
LV8
Nagyon várom már!
Élőben nézős mint tavaly.
5. simon7109  PlayStation.Community tag
2014.06.08. 23:35:48
LV18
Válasz 4. eandre üzenetére:
Crasht ne várj, tudtommal még mindig az Activision kezében vannak a jogai. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen stílusú játékot ma már nem nagyon lehetne eladni sajnos, szóval ha visszakerülnének is a jogok a Sonyhoz, nem hinném, hogy az ND csinálná.
De egyébként ott a Knack, persze nem olyan kiemelkedő játék, de nálam visszahozta a Crash-el eltöltött idők emlékeit:)
PSN: misi2mezei
4. eandre  PlayStation.Community tag
2014.06.08. 22:22:14
LV11
TLG, GoW4, Agent, Crash 4 Ezek kibaszott nagyot ütnének így együtt! Vita-ra meg jó lenne a beígért Bioshock, Gravity Rush 2, LocoRoco 3, Patapon 4. Egy exclusive GTA már meg is mentené a gépet.
3. Citroghost  The Engineer
2014.06.08. 22:10:34
LV15
Ha a PS4 exkluzívok halmazát rendesen megerősítik, akkor minden jó lesz, más nem is nagyon kell. Várok legalább 2 ütős új bejelentést, pl új GoW és valami új IP, meg mutatnak pár jó videót a már hivatalosan készülőkből, és akkor elégedett leszek.
Az Uncharted PS4-ből bármit is mutatnak, összeszarjuk magunkat tőle, szinte biztos vagyok benne. :D
Szerintem lesz pár DLC, esetleg PS3 játékok feljavított PS4 verziója.
Ha még megfejelik valami árcsökkenéssel, vagy jóféle technikai újdonsággal, akkor megvettek kilóra.
2. martin  Főszerkesztő
2014.06.08. 22:08:17
LV27
Válasz 1. Old_Raiden üzenetére:
PS4-et már eddig is érdemes volt venni.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
1. Old_Raiden  Kitiltott felhasználó
2014.06.08. 22:04:49
LV21
Én már az Uncharted 4-nek is örülni fogok ! Kár, hogy az idei megjelenésre semmi esélye.

Na mindegy, már bő egy nap és kiderül, miért érdemes idén PS4-et venni...vagy One-t !? :D
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
Képregény - Az Új Bosszú Angyalai: Ostrom
2020.01.20. 16:55 Cool-Túra
1 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Az Angyalok epikus és csodálatos hattyúdala.
SNIPER GHOST WARRIOR: CONTRACTS (PS4)
2020.01.18. 17:20 Játékteszt
2 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Ötödjére csak sikerült
Sorozat - Love, Death & Robots Volume 1. (2019)
2020.01.16. 16:14 Cool-Túra
8 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Az erőszak és nemi szervek dala, időnként gondolatokkal.
Lapis x Labyrinth (PS4, PSN)
2020.01.16. 15:57 PSC egyperces
1 hozzászólás
Szerző: DrZaius
Drágakő iksz labirintus.
Tools Up! (PS4, PSN)
2020.01.16. 13:51 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Ne habozzál, tatarozzál!
Retrospektív - Watchmen - Az őrzők
2020.01.14. 12:03 Cool-Túra
13 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Zack Snyder megosztó képregényfilmje, több mint tíz év távlatából.
Romancing SaGa 3 (PS4, PSV, PSN)
2020.01.13. 13:47 Kedvcsináló
3 hozzászólás
Szerző: martin
Miss. Miss. Miss. Na, találd már el te fakezű...
Simulacra (PS4, PSN)
2020.01.12. 16:23 PlayStation Network
3 hozzászólás
Szerző: Onimushaman
Hát szívem, ezt most kár volt jobbra húznod.
Borderlands 3 - a Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot DLC (PS4, PSN)
2020.01.11. 14:32 Kedvcsináló
1 hozzászólás
Szerző: HTB
Moxxi's Eleven.
FARMER'S DYNASTY (PS4)
2020.01.10. 14:35 Játékteszt
5 hozzászólás
Szerző: Petunia
Indul a bakterház.