PlayStation.Community

2013.11.26. 11:21 Különvélemény
61 hozzászólás
Szerző: Onimushaman
Értékeld a cikket!
A mamám szerint nincsenek szörnyek. Pedig vannak.

Országos cimborám, Viktor szokta volt mondani: „néha sz@r kell a népnek, mert arra vevők”.
A gagyi filmek iránt például (főként a trash horror műfaja) simán kialakulhat egyfajta szeretet. Ugyanakkor véleményem szerint ugyanez egy rossz könyv vagy videojáték esetében komoly betegségre utalhat.
Tételezzük fel, hogy direktbe sz@rt senki sem csinál. De ha ez így van, akkor honnét kerül elő ennyi szellemi melléktermék?

*elmereng*

Még a legnagyobb brandeknél is előfordul, hogy finoman szólva trehányak (Ubisoft a legjobb példa erre: jó játék rengeteg apróbb hibával), vagy kiadnak szinte bármit (Activision). Azt mondom, hogy amíg az emberek megveszik a szemetet, addig mindig lesznek rossz játékok (igen, PS4-en is).
A kötelező bevezető után térjünk is rá az újabb páciensekre.

Deep Black (sötét, mint az écc'aka)

Szeretem a TPS játékokat és a Dead Space sem áll távol a szívemtől. Hogy miért mondom ezt? Mert az egész hóbelevanc egy fogyatékos DS klón, csak ez nem az űrben, hanem a víz alatt játszódik (többnyire), valamint nekrók helyet katonák és robotok törnek ránk. Annyira csodás alkotás, hogy valószínűleg sohasem hallottál még róla. Lemezes formában sosem jelent meg, kizárólag a PSN-ről szólíthatjuk magunkhoz (de inkább ne tegyük). Különleges tulajdonsága, hogy egyike azoknak a ritka digitális játékoknak, amik rendelkeznek platinum trófeával. Peti barátom ezért is dőlt be neki, na meg a hiperakciós (500-600 forintos) ára miatt. Nagylelkűen megosztotta velem ezt a csodát, na meg az élményt, amit azóta nem feledek (és szüksége volt egy emberre, aki beáldozza magát a pár perces online játék végett ;).

Belegondolva ettől hibásabb netkódot még élő ember nem látott, mint amit megtapasztaltunk a laza 2 órás próba után. Nem hiába írtam próbát, ugyan is egymáshoz csatlakozni szinte képtelenség, ha sikerül is, akkor nagy valószínűséggel nem fogod tudni végigjátszani a 10 perces meccset (elméletileg 2-8 játékost képes foglalkoztatni a program, de ilyen sok embernek a világon nincs meg ez a retek, vagy 20 perc után törölték a merevlemezről). Amikor sikerült összehozni 1-2 meccset (több napon át tartó véres próbálkozás különböző időpontokban), akkor sem volt hálásabb a helyzet. A legnagyobb gond a célzás hitványságában keresendő (ilyen béna hitboxokat utoljára az új Batman multiplayer része alatt fedeztem fel). Egyszerűen játszhatatlan. Térjünk rá az egyszemélyes kampányra, de előtte lássuk, mivel hitegetnek minket, milyen szöveggel próbálnak vásárlásra ösztönözni.
„A Deep Black egy magával ragadó történetet tár elénk, összetett sci-fi rejtéllyel, kémkedéssel és bio-terrorral. A történet a nem túl távoli jövőben, a bizonytalanság, kémkedés és terrorizmus világában játszódik, ahol kétségbeesett harc folyik a világuralomért, és a kifinomult biológiai fegyverek birtoklásáért.”

Az egészből, ami teljesen átjön, az a kétségbeesett harc. Unalmas, vontatott, ismétlődő. Így tudnám leírni mind a játékmechanikát, mint pedig a történetet. 5 „hatalmas” fejezetet különít el a cucc, ami chapterenként közel 1 órácskát vesz el az életünkből. Párhuzamosan toltam Petivel (még hecceltük is egymást PS Vita party chatelés közben, hogy ki hol tart), de sajnos az én szervezetem az második fejezet közepéig bírta, feladtam (sidekickem Jesus fejezte be, egyem a szívét). Az ellenfelek a haláluk után is ordítanak még, mint a sakál, na, erre örökké emlékezni fogok, de többre nem. Ez egy igénytelen, nevetséges fércmunka. Most komolyan, ki a jó franc pénzeli az ilyen produkciókat?

Nem hiszem, hogy bárkinek is bármiféle kellemetlenséget szándékoztak okozni a Deep Black megalkotásával a készítők. Viszont azt kell, hogy mondjam nagyon is sikerült nekik. Az egész olyan, mintha amatőr programozok a téli szünetben dobták volna össze az egészet (van egy sanda gyanúm, hogy így is történt) a „nagy vizsgára”. Vásárlásától még a legextrémebb trófeavadászt is óvva inteném. Láttátok, hogy direkt nem trófearibancot írtam? Hoppácska…

The Walking Dead: Survival Instinct (a 0 pontos játék)

„A zombik körbe adják egymás között Darylt, mint csövesek a tablettás bort.” - Dragonken

Értetlenül állok a nagy sikerű képregény és TV-sorozat megerőszakolása előtt. Talán a rajongók feneke sajoghatott a legjobban a tavalyi Survival Instinct kézbevétele után. A főcímzenéig még rendben van az egész (egy az egyben a sorozat jól ismert muzsikája csendül fel), na de ami utána jön! Ilyen retkes játékot rég dobtak össze, a környezetet a szemünk láttára építik fel, ami ráadásul még förtelmes is. Nem viccelek, még az XMB és az üzenet dobozok is pixelessé vállnak, ha a player él a PS-gomb adta lehetőségekkel. Elolvastam rengeteg külföldi és hazai cikket is róla, de a legközelebb az igazsághoz szerkesztő kollégám írása áll. Hitelesen lefestette ezt a böszmeséget, érdemes elolvasni. KLIKK
Az egyik legrosszabb PS3 játék, nem is érdemel több szót. Viszont valamivel ki kéne tölteni az így fennmaradó helyet, hmm…

Palacsintatorta túróval és vaníliás krémmel

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítési nehézség: egyszerű

Hozzávalók:

A palacsintatésztához:
• 3 db tojás
• 3 dl tej
• 2 dl szénsavas ásványvíz
• pici só
• 1 teáskanál vaníliás cukor
• 1 evőkanál zsírszegény kakaó
• 30 dkg liszt
• 1 evőkanál olaj

A túrókrémhez:
• 25 dkg túró
• 1 evőkanál vaníliás cukor
• 10 dkg gyümölcscukor
• 1 csomag tejszín ízű pudingpor
• 3 dl tej
• 5 dkg vaj
• 2 db banán

A pudingkrémhez:
• 2 csomag vaníliás puding
• 6 dl tej
• 10 dkg gyümölcscukor
• 10 dkg vaj
• A tetejére:
• 5 dkg diétás csokoládé
• 1 evőkanál olaj
• pici tej
• kb. 2 dl tejszín

Elkészítés:
A tészta hozzávalóiból 7 db vastagabb palacsintát készítünk a szokásos módon. A tésztába tett olajtól finomabb, és nem ragad le a palacsintánk.

A túrókrémhez felfőzzük a pudingot a fele cukorral és a tejjel, ha kihűlt, hozzáadjuk a vajat. Majd a túróhoz adjuk a maradék cukrot, a vaníliás cukrot, és a kikevert pudingos krémhez adjuk.

A pudingos krémhez a pudingport a cukorral és a tejjel felfőzzük, ha kihűlt, hozzáadjuk a vajat, és habosra keverjük.

A kihűlt palacsintákat rétegezzük a krémekkel: palacsinta - pudingkrém - palacsinta - túrókrém, ennek a szélére tesszük a felszeletelt banánt - majd palacsinta és pudingkrém - palacsinta - túrókrém - palacsinta - pudingkrém és palacsinta. Ez így 6 palacsinta, a maradék 1 palacsintát megkenjük, pudingkrémmel feltekerjük, felszeleteljük, és a kész torta tetejére tesszük. A csokit az olajjal gőz fölött felolvasztjuk, közben annyi tejet teszünk bele, hogy közepesen legyen sűrű. A palacsintatorta tetejére csorgatjuk, és az előzőleg felvert habbal díszítjük.

Jó étvágyat!

(forrás: mindmegette.hu)

Aliens: Colonial Marines (…)

A Halál sem maradhatott ki a listából, mint ahogy azt már a cikkem első részének záró videójában sejteni lehetett. Erre a címre is úgy vártam kb., mint a Duke Nukemre (nagyon). A különbség a két alkotás közt annyi, hogy a DNF egy még játszható kategóriát súrol (sz@rral dobálózás epic). A legnagyobb probléma az Aliens-szel (a hitegető kamu videókon túl), hogy félkész állapotban dobták piacra, és most kéretik szó szerint venni a leírtakat. Tudni kell, hogy a játék PC verziója mostanra több giga update-en esett át, ami sokat javít az atmoszférán és gumitestű idegenek fizimiskáján.

Különbség az erők között:

„Itt a nagyobb mozgástér miatt felhozták a látványt kb. mai szintre. Az eredetileg műanyag és száraz U3 motor kapott egy nagy felbontású textúra packot, megtámogatták SSAO (Screen Space Ambient Occlusion) eljárással, ami a tárgyak széleinél meghúzódó finom árnyékokért felel, feljavították a bevilágítást és a fényeffekteket, átszínezték a játékot, a pályákat megszórták rengeteg füsttel és párával, na meg némi grain effektel, ami James Cameron híresen szemcsés Blu-ray transzferjét hivatott másolni.
A kapott végeredmény bár nem változtatta meg alapjaiban a játékot, még is több lett tőle, hiszen pl. a vizuális tuningnak köszönhetően megérkezett a sokak által hiányolt atmoszféra is. A pályák jóval hangulatosabbak, sok esetben félelmetesebbek lettek, bizonyos helyszíneken pedig meglepően jól sikerül hozni Cameron filmbeli látványvilágát.
Az időközben felpiszkált AI-nak köszönhetően pedig talán valamelyest a játékmenet is javult, főleg a kiszámíthatatlanabbul mozgó ellenfelek miatt.” - részlet Alien blogbejegyzéséből

Ebből mi nem kaptunk semmit…

Nem sok dologgal lehet két délelőttöt úgy elrontani, mint mondjuk a Colonial Marines-t játszva. Egy jó barátomat kértem fel co-op partnernek (a minden hulladékot elfogyasztó Jesus finoman visszautasította a részvételt). Emlékszem a napsütötte hétvégére, tudjátok az az igazi kirándulós fajta, mi meg ezt a férges játékot toltuk. Nem lehet szavakba önteni azt a sok borzalmat, amit átéltünk az alatt a 2 x 3-4 óra alatt. Az időt nem lehet visszafordítani, de még így is jobban jártunk, mint a szerencsétlen előrendelők (nyugodjanak békében). Rengeteg hibát generált a program, még az átvezető videókon is nagyokat szörnyülködtünk (akadozott a hang több helyen is). Az I-re a pontot végül a csodásan tálalt boss fight tette fel, a királynő konkrétan a farkára ülve járt kán-kánt (erről készült a videó előzetes is: KLIKK).
Sírtunk a röhögéstől az Űrgolyhókban is látott jeleneten, a mai napig hiszem, hogy ez egy perverz tisztelgés a mű előtt…
Amikor jött az üzenet Onitól, hogy menjek át és vigyük végig ezt a játékot, akkor még úgy voltam, hogy „oké, miért is ne?”. Azóta bánom azt a két napot, amit rászántunk. A sztorija még talán jó is volt (?), azon kívül már minden lefele ívelt. A videobejátszások többségénél vagy a hang és/vagy a kép késett. A szörnyek igazi IQ-betyárok voltak, nem is beszélve a királynőről... Több alkalommal fogtuk is a fejünk az értelmetlen halálok és egyéb retardáltságok miatt.
A multiplayerre nem volt alkalmunk, de van egy olyan érzésem, hogy attól már a falba vertük volna a fejünket. Részemről ez volt életem legrosszabb játéka.
- Játékpartnerem tollából olvashattátok ezt a rövid élménybeszámolót

Folytatása következik…
Olvasói vélemények
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
61. Onimushaman  Szerkesztő
2013.12.01. 21:51:40
LV24
Válasz 60. megasuti üzenetére:
El ne csábuljon valaki!
señor
60. megasuti  PlayStation.Community tag
2013.12.01. 16:43:32
LV4
Deep Black és Alien Colonial Marines 1700Ft alatt a magyar Store-on december 2-ig !!! :D
59. Britpopper  PlayStation.Community tag
2013.12.01. 10:58:53
LV1
A The Walking Dead: Survival Instinct nálam várólistás volt még úgy is hogy a sorozatnál leragadtam az 1. évad 4. részénél és azóta sem jutottam benne tovább. Ennek ellenére vártam a játékot mert a Telltale Games -féle point n' click The Walking Dead átkozottul bejött (tehát a téma érdekelt), a Terminal Reality fejlesztőgárda neve pedig azért is adott bizakodásra okot mert anno ők tették le az asztalra a The Blair Witch Project vol.1-et ami a 2000-es évek első felének egyik legfélelmetesebb játéka volt. Ezeket összeadván még fájóbb hogy a Survival Instinct ekkora hulladék lett. Akkor sem játszanék vele ha ingyen adnák...
58. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.29. 23:03:22
LV24
Válasz 57. megasuti üzenetére:
A kettő együtt egy ezresért elgondolkodtató. :D
señor
57. megasuti  PlayStation.Community tag
2013.11.29. 20:42:34
LV4
Remélem jövő januárban a "madaras tesó" bolt turkálójában ott fog figyelni az ACM 1000Ft-ért a tucatnyi FIFA2013 között.

Bár a WDSI sem lenne rossz, ha 1000 alá menne az ára :)
56. Albert  salabakter
2013.11.28. 18:52:27
LV6
Válasz 55. Alien üzenetére:
Ebbe nem tudok és nem is akarok belekötni. Mert fogalmam sincs mien motiváciok és körülménye vannak a játékok készítésénél, és nem értek az ien fajta rajongáshoz.
Éhes vagy egyél, fáradt vagy pihenj.
55. Alien  PlayStation.Community tag
2013.11.28. 09:36:27
LV10
Válasz 48. Albert üzenetére:
Az Aiiens:CM talán azért fájó mindenkinek, mert a körülötte lévő hype 3x komolyabb játékot sugallt mint ami lett valójában. Évről-évre ment a vakítás, meg a nagyratörő mondatokkal dobálózás, megjelenés előtt 6 hónappal is mutogatták azt a gameplay-t, ami sosem létezett játszható formában. A neogaf-on idézgetnek az interjúkból amikben nevetségesen kamu dolgok hangzottak el.
Mindezt amellett, hogy a világ egyik legismertebb és leghálásabb sci-fi témáját kellett volna csak tisztességesen megcsinálni.
Mókás hallgatni Pitchford-öt az interjúkban az alap film jelentőségéről meg a fanszervíz fontosságáról, amikor a háttérben pont minden fontosabb volt, mint ez a cím és pont sz*rtak is rá. Hát mi ez ha nem átb*szás? Még az sem menti meg, hogy a multival el lehet szórakozni, mert az egész marketinget a történetre alapozták.
54. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.27. 23:40:44
LV24
Az utolsó 4 (+1) játékba nem fogtok tudni belekötni. Az első cikknél egy habzó szájú DBZ fanra számítottam, de elmaradt a "buli".

Még egy utolsó reakcióm lenne Albert hozzászólásaira: ha a Colonial Marines-t nem az Alien univerzum rajongóinak/ismerőinek/híveinek készítették, akkor kiknek?
señor
53. martin  Főszerkesztő
2013.11.27. 23:21:34
LV27
Válasz 48. Albert üzenetére:
"Ha a cikk címe az lenne "A játékok amik csalódást okoztak és nem tetszettek"

A cikk a "Különvélemény" rovatban jelent meg. Ez annyit jelent, hogy a szerző saját külön véleménye.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
52. zola0306  SonsOfSaRock
2013.11.27. 21:32:12
LV16
Válasz 51. Onimushaman üzenetére:
Hála istennek.... :D
"Nem isten az ami ilyennek teremtett!"
51. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.27. 21:24:51
LV24
Válasz 49. zola0306 üzenetére:
Azok a gonosz emberek. :)
señor
50. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.27. 21:22:20
LV24
Válasz 47. Albert üzenetére:
Aki akarta már megvette. És biztos lesznek olyanok is, akik perverz kíváncsiságból beruháznak az itt taglalt játékokra.

Nincs azzal baj, ha neked tetszett.
señor
49. zola0306  SonsOfSaRock
2013.11.27. 21:10:44
LV16
Ezekből egyikkel sem találkoztam :D
Az Alientől óvtak,így azzal sem próbálkoztam.
"Nem isten az ami ilyennek teremtett!"
48. Albert  salabakter
2013.11.27. 18:52:24
LV6
Válasz 34. jime üzenetére:
Nekem meg pont a csalódott fanboyokkal van a bajom. Valaki kicsit is érdeklődik a játék iránt azonnal otteremnek és lehúzák 1 másodperc eséjt sem adva a játéknak.
A grafika nem Last of us az biztos de a célnak megfelel és nem épp virágoskertben játszódik a történet.
Ez az inteligencia meg jó sablonduma, akárhova beilleszthető, a játékokban nincs is ien csak a beprogramozott feladatokat végzik. Nyugodtan felsororolhatsz játékokat ahol a mesterséges inteligencia oj mértékű volt hogy az első pályát sem tudtad mitta kivinni. Aki inteligens elenfelet keres játékban vegyen sakk programot vagy játszon emberekel.
Ha a cikk címe az lenne "A játékok amik csalódást okoztak és nem tetszettek" akkor egy fél mondatot írtam volna ide és kész, mert mindenkinek szíve dolga hogy tetszik egy játék vagy nem. Csakhogy itt nem eröl van szó.
Éhes vagy egyél, fáradt vagy pihenj.
47. Albert  salabakter
2013.11.27. 18:39:10
LV6
Válasz 29. Onimushaman üzenetére:
Soha sem számoltam meg menyi játékkal játszottam, talán ha a 100 eléri. Sárga kazisal kezdtem ,Nintendo 64, PS2, PSP, X360, PS3, WII. Úgyhogyszerintem megtudom külömböztetni a jáchatatlan játékot a jáchatótol.
A legroszabb élményem nekem a GTA és a Maffiához köthető. Haverok hívtak nézzem meg, addig nem is volt gond amíg ki nem mentek az utcára és a járokelőket kezték el vigyorogva lemészárolni. Nekem ebben a látványban nem volt semmi örömöm, mesziröl elkerülöm ezeket a címeket.
Az hogy valaki másnap viszaviszi a játékokat. Sok ember aszt sem tudja mit akar, egyesek csodát várnak a játékoktol, azokat meg végképp nem értem akik már akkor előrendelim mikor mégcsak hír van róla hogy készül.
Újra végigjátszani a javítgatások utánn. Ezt én sem ajánlom, enyi ellenszenv és ien negatív hozállásal valószínű minden apróságba belekötne és nagybetüvel kiemelné.
A hibák amiket felsoroltam nem állandó jellegűek (a fedezékest leszámítva), elvétve fordultak elő egyszer-egszer. A multiban pedig a közel 1 év alatt 4-szer ragadtam be a falba.
Nem ámítom magam semmi ojasmivel, hogy elolvasák amit írok és mindenki rohan a boltokba Alient venni. Akit nem érdekel úgysem veszi meg, akinek meg mefordult a fejében arrol már gondoskodtak hogy mégegyszer ez ne történjen meg, és mivelhogy a szerkesztő úr itt nagy tiszteletnek örvend és én egy senki vagyok, csak az marad meg az emberekben, hoy a játék szar meg volt egy hülye aki probálta ennek az ellenkezőjét bizonyítani és mosojognak egyet.
Éhes vagy egyél, fáradt vagy pihenj.
46. Jesus  PlayStation.Community tag
2013.11.27. 16:58:40
LV20
Válasz 44. Onimushaman üzenetére:
Az a bővített volt.
Spupul!
45. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.27. 16:54:31
LV24
Válasz 42. xetron üzenetére:
Kedves vagy, de sok felajánlás érkezett eddig is.
Lesz is köszönet nyilvánítás a végén.
señor
44. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.27. 16:53:35
LV24
Válasz 43. xetron üzenetére:
Gimmi more shi...!

Öcsémnek mutattad múltkor, nem mondott róla sok rosszat.
señor
43. xetron  PlayStation.Community tag
2013.11.27. 16:32:15
LV20
folytatásra oda adom,mert tudom hogy szeretsz ,,szarokkal" játszani :D
Ultra Super Mega Combo Breaker .....
42. xetron  PlayStation.Community tag
2013.11.27. 16:29:30
LV20
Válasz 41. Onimushaman üzenetére:
ne már :D pont kikerestem neked a gamet !
Ultra Super Mega Combo Breaker .....
41. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.27. 16:14:11
LV24
Válasz 40. xetron üzenetére:
Nem fog már beleférni az időmbe. A héten végre elkezdem a megérdemelt Beyondozást, kell is a sok retek után egy kis pihi.
señor
40. xetron  PlayStation.Community tag
2013.11.27. 13:14:35
LV20
Válasz 38. Onimushaman üzenetére:
mikor adjam oda, hogy elhidd :)
Ultra Super Mega Combo Breaker .....
39. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.27. 12:38:02
LV24
Válasz 34. jime üzenetére:
Szívemből szóltál.
señor
38. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.27. 12:37:26
LV24
Válasz 37. xetron üzenetére:
Tényleg akkora szar? Jobb értékeléseket kapott, mint 2 pont.
señor
37. xetron  PlayStation.Community tag
2013.11.27. 11:49:41
LV20
nindzsa nem lesz ?
Ultra Super Mega Combo Breaker .....
36. Jesus  PlayStation.Community tag
2013.11.27. 10:36:50
LV20
Válasz 35. xerox üzenetére:
A Resident Evil 6 nem volt egy rossz játék, de nem volt Resident Evil.... :D
Spupul!
35. xerox  PlayStation.Community tag
2013.11.27. 07:47:30
LV18
Két játék volt jelen generációban, amiket nem tudtam, nem bírtam végigjátszani. A RAGE és a RE6. Nálam ezek nyerték a legrosszabb játék címet.
psn id: zomimi78
34. jime  non-alcoholic
2013.11.27. 02:03:14
LV29
Válasz 25. Albert üzenetére:
épp ez a baj, nem vagy alien fanboy. neked lehet, hogy csak egy újabb játék volt ami nem annyira rossz, a rajongók viszont vártak valamit. a megjelenés előtt mutogatott demó alapján végre felcsillant a remény, talán újraélhetjük azt a borzongást amit kölyökfejjel a film alatt éreztünk. haverokkal már dörzsöltük a tenyerünket, milyen jó lesz majd ezt coop-ban tolni. előrendelés megtörtént, már csak várakozni kellett.
megjelenés napján nyitásra érkezem a boltba, gyorsan fizetek majd szapora léptekkel elindultam haza és izgatottan helyeztem a lemezt a gépbe.
a következő 3 nap (ennyi kellett mire végigrágtam magam azon az 5-6 órás kampányon) kínszenvedés volt, egy minden téren ipari hulladék, fos játék körvonala kezdett kirajzolódni előttem. komolyan nincs olyan szegmense a játéknak amibe ne lehetett volna belekötni. a legelső pályán még reménykedtem, a másodikon már végleg elvágta magát. agyatlan nyomorék androidok 90%ban, akikből 2 centis pixelkockákban fröcsög a "vér"...és még hadd ne soroljak a grafikától kezdve a nyomorék AI-ig mindent.
haver az első pálya után becserélte a játékot, én egy végigjátszás után eladtam, mai napig ez az egyetlen amitől megszabadultam. (köszi mentol :D)
a pc-s javításokra már nem is mondok semmit, így kell, azoknak kell kedvezni akiknek jó esetben a 2%-a fizetett a játékért, mi meg hülye konzolosok fogjuk a fejünket, hogy mit vettünk 13ezerért, ismét pacsi a gearbox-nak.
részemről, remélem a pokolban égnek el ezért a játékért!!!
"wake up, you're dead!"
33. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.26. 20:59:29
LV24
Válasz 24. speet4 üzenetére:
Van attól rosszabb multi?
señor
32. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.26. 20:58:59
LV24
Válasz 22. DDkovi üzenetére:
Nem akarok spoilerezni. Vannak.
señor
31. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.26. 20:57:15
LV24
Válasz 20. mentoloshypo üzenetére:
Nagyon aljas, láma játék ez tény. Max egy top 20 listába férne be. Próbáld ki ezeket és vissza sírod. :D
señor
30. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.26. 20:55:21
LV24
A vendégem voltál rá!
señor
29. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.26. 20:54:50
LV24
Válasz 25. Albert üzenetére:
Közel 600 PS3/PSN/Vita játékkal játszottam (és nagy araányban végig is játszottam őket).

Sajnos az egyik legroszabb élményem ehhez a szoftverhez kapcsolódik. Szeretem az univerzumot (filmek, könyvek), de ez az alkotás ebben a formában vállalhatatlan. Nem egy ismerősöm volt, aki sírva vitte vissza pár óra után. Mi ezt tisztességesen végig vittük, a 2. kör szóba se jöhetett. Amiket leírtál hibákat 3-4 játékra is sok, de itt most csupán egyről beszélünk.
señor
28. TnT  PlayStation.Community tag
2013.11.26. 20:41:14
LV6
Köszi a receptet :D
27. Jesus  PlayStation.Community tag
2013.11.26. 20:31:30
LV20
Válasz 25. Albert üzenetére:
Én csak keveset láttam belőle itt amikor tolták, de az mind borzalmas volt volt szerencsém a rakodógépes harchoz, ahol az alien királynő belenyomódott a falba, majd döbbent csend és pár másodperc után kiteleportált a falból.... :D Majd következő nyak elkapásnál ismét ugyanez.
Spupul!
26. martin  Főszerkesztő
2013.11.26. 20:00:44
LV27
Válasz 25. Albert üzenetére:
Ugyan, megvettük itt vagy százan így is.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
25. Albert  salabakter
2013.11.26. 19:20:17
LV6
Valószínű ezen az oldalon én játszottam az Alienel a legtöbbet. Szeretek vele játszani. Nem igazán értem azokat a hozászólásokat a játékhoz amik ugy festik le mint egy jáchatatlan, élvezhetetlen alkotást. A nagyobb hibák ki vannak bene javítva. Az hogy utolag lett javitgatva sajnos manapság más játékokra is igaz. Az hogy egy megszépített videót mutattak róla (amit ha jól tudok egyetlen egyröl vanszó) mintha még ien sem történt volna soha, csak az gonosz Alienél volt.
A szerkesztő úr írásában semi konkrétum nincs arol miért is rosz csak a szeméjes benyomásait írta le. Akkor mondanék pár "iszonyatosan borzalmasat".
O'nel eltünik, pedig neki kellene kinyitni az ajtót, Restart
Egy arcmászó elkap egy társat, lelőjük róla és a vállára ragad úgy megy végig a pályán, Borzalmas. Bellának a fegvere ösze olvad a mozgásérzékelőjével. Ha fedezék mögül lövök a másodlagos lőszerel (gránáttal) magamat robbantom fel. Mikor a rakodó gépel kell harcolni a nagy dög ellen, egy ajtón kell bemenekülni csakhogy az ajtó elöbb zárodott be mint beért volna az alien. Multiban ha fal melett elterülsz és ujra akarnak éleszteni beépülsz a falba.
Továbbá, nekem sem tetszik az utolsó fejezet. Nagyon béna A rakodógépes harc. Utálom ha coopban ellenörzöpontvan és oda teleportálok mégha 2 métere is vagyok tőle.
Viszont. Ahoz képest hogy az ai nem tul okos a dolgát elvégzi mert sokszor lehet vizszintesbe kerülni. A neten mai napig vannak játékosok . Régiek és ujak is. Soha senkitöl sem halottam hogy aszt monta volna mien szar ez vagy legyünk már túl rajta, pedig már jópár kupagyüjtögetönek segitettem.Minek játszanak most is a féregirtos dlcvel ami 1.5-2 óra a 30 hullámot kivinni. Eddig 1 Magyaral találkoztam ő sem monta mikor játszotunk hogy menyire utálja. Az egyik haverom csak autos játékokal szokott játszani mikor átjön, egyszer nem volt kedvem hozá pont ezel játszottam. Mondtam vagy nézi vagy van osztott képernyő, le okézta. Legközelebb jött hoztam az F1et ere kérdezte nem e fojtatnánk inkább.
Ezek valahogy nem egy végtelenül szar jázék jellemzői szerintem. Minden téren középszerű játék Alienekel, ami vagy bejön vagy nem de hogy szar aszt nem fogadom el.
Sajnos enek a ciknek és a nagyszámú negatív fórumhozászólások miatt már 100% hogy eröl az oldalrol soha senki nem fog játszani vele :/
Ha valaki pedig azzal próbálna megvádolni hogy elvakult fanboy vagyok és nem látok realisztikusan. A 2 kezemen megtudom számolni hányszor láttam a filmeket és egyen menyi könyvet olvastam a témában.
De biztos megint bennem van a hiba.
Éhes vagy egyél, fáradt vagy pihenj.
24. speet4
2013.11.26. 18:44:27
LV1
Azok a csodàlatos pillanatok a DeepBlack multiban :D
23. martin  Főszerkesztő
2013.11.26. 18:35:43
LV27
Válasz 20. mentoloshypo üzenetére:
Miért lenne?
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
22. DDkovi  PlayStation.Community tag
2013.11.26. 18:10:53
LV9
És ezeknél még van rosszabb? XD

Mondjuk kirándulni úgysem mentél volna, ahogy én ismerlek. xD
20GB ingyen tárhely: http://copy.com?r=xO0fYP
21. Bali
2013.11.26. 17:59:35
LV1
A tortareceptet előre is köszönjük :"D
"I've got a pencil and a brain"
20. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2013.11.26. 17:26:43
LV28
Oni, ha nem lesz a listában a Resident Evil ORC akkor én bizisten kitagadlak!
19. kulacs  PlayStation.Community tag
2013.11.26. 17:12:13
LV1
A palacsintás résznél jót nevettem... :D
18. JINBOBEK  PlayStation.Community tag
2013.11.26. 17:03:32
LV11
Az Alien szerintem annyira nem rossz. Bár tény hogy sokkal jobb is lehetett volna. Efféle bugokkal nem találkoztam, pedig az összes nehézségen kipörgettem. A videón jót nevettem. A grafikája olyan 2007-es színvonal... nem annyira vészes. Viszont az átvezető videói tényleg gusztustalanok.

A másik két produktummal nem játszottam, de inkább nem is fogok. Pedig a Deep Black-re kíváncsi voltam anno, de szerencsére kimaradt.

Várom a következő összeállítást!
Mindig legyen egy "B" terv!
17. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.26. 16:37:01
LV24
Válasz 9. broafka üzenetére:
Megoldható, már gondoltam rá!
señor
16. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.26. 16:35:56
LV24
Válasz 7. PSti üzenetére:
Ha rossz kedvem van megnézem, de elég csak a zene is. Dalszöveg lentebb (thx SOILDER).
señor
15. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.26. 16:34:47
LV24
Válasz 10. Jesus üzenetére:
A kedvenceid zárják a sort. :)
señor
14. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.26. 16:34:19
LV24
Válasz 2. soliduss üzenetére:
Megkegyelmeztem a Duke-nak és a Resinek is. :)
Lesz a fináléban egy pár sor arról, hogy mi miért nem került be. Például volt egy retek RPG, sokáig bent tartottam a galád tízes listámba. Aztán egy barátom szólt, hogy az egy PSP port, így más lett a leányzó fekvése.
señor
13. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.26. 16:31:28
LV24
Válasz 8. _Nefud_ üzenetére:
Lehet a tied az egyetlen "jó" kópia, toljad ki ebayre. :D
señor
12. Onimushaman  Szerkesztő
2013.11.26. 16:30:50
LV24
Válasz 1. ps2true üzenetére:
Addig örülj! Pénzt nem ér. Nincs mit! ;)
señor
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
Door Kickers: Action Squad (PS4, PSN)
2019.12.06. 12:18 PlayStation Network
1 hozzászólás
Szerző: Onimushaman
Szolgálunk és rád rúgjuk az ajtót!
Paper Dolls Original (PS4, PSN)
2019.12.04. 18:36 PlayStation Network
2 hozzászólás
Szerző: Petunia
Rettegés a Csing-dinasztia korából.
Woodle Tree Adventures Deluxe (PS4, PSN)
2019.12.04. 18:26 PlayStation Network
0 hozzászólás
Szerző: B_Renato97
Melyik a legkisebb favicc? A fűrészpor...
TERMINATOR: RESISTANCE (PLAYSTATION 4)
2019.12.02. 14:09 Játékteszt
12 hozzászólás
Szerző: VictorVance
Trashminátor.
Indivisible (PS4, PSN)
2019.12.01. 14:11 PlayStation Network
4 hozzászólás
Szerző: Onimushaman
Kezdünk egy kicsit túl sokan lenni.
Ling: A Road Alone (PS4, PSN)
2019.12.01. 11:29 PlayStation Network
4 hozzászólás
Szerző: MrZ
Magányos délutáni séta.
Rebel Cops (PS4, PSN)
2019.11.30. 12:37 PlayStation Network
3 hozzászólás
Szerző: VictorVance
A szükség törvényt bont.
Aggelos (PS4, PSN)
2019.11.28. 19:56 PlayStation Network
3 hozzászólás
Szerző: ColdHand
Pixelhős a poligonkorban.
PLANTS VS. ZOMBIES: BATTLE FOR NEIGHBORVILLE (PS4)
2019.11.28. 10:37 Játékteszt
5 hozzászólás
Szerző: DaveUnchained
Kissé túlérett, de még mindig finom termés.
The Game Awards 2019 - íme az idei jelölések
2019.11.27. 10:52 Komment
12 hozzászólás
Szerző: MolonLave
Te mely játékokra szavazol?