PlayStation.Community ›› Fontos tudnivalók

A PlayStation.Community szerkesztősége a prémium szolgáltatással kedveskedik regisztrált tagjai számára. Ennek keretein belül lehetőség adódik rá, hogy egy egyéni, általad választott rangot / titulust vásárolj magadnak PSC kreditpontjaidból, ami választott nicked mellett jelenik meg fórum / cikk / hír / blog hozzászólásaidnál. Ezzel a funkcióval még egyedibbé teheted PSC ID-d, jobban kifejezheted önmagad.

Az egyéni titulus ára 5000 PSC kredit. Ezért egy rangot kapsz, amit utána további 2 alkalommal változtathatsz meg, neked tetsző időpontban - ergo összesen 3 lehetőséged van egy körben. Amennyiben az idők során háromnál többször is meggondolnád magad, újabb 5K kreditért ismét vásárolhatsz friss titulust.

Tudnivalók:

- Titulust két szerkesztőtől, martintól vagy Foxhoundtól tudsz vásárolni, privát üzenetben. Írd meg a választott rangot, légy türelemmel, az egyeztetés után rövidesen megkapod.

- Az 5000 kredites ár csak az egyeztetés után, a rang kiadását követően kerül levonásra.

- Mielőtt elküldöd a privátot, háromszor is ellenőrizd le választott titulusod helyesírását és írásképét.

- A titulus elvileg bármi lehet, gyakorlatilag természetesen a jó ízlés és a kulturált elképzelések határain belül mozogva. A PSC szerkesztősége bízik a felhasználók józan ítélőképességében, de fenntartja magának a jogot, hogy indokolt esetben megtagadja a trágár / obszcén / sértő / degenerált elképzelések kiadását.

- A félreértések elkerülése miatt bizonyos technikai jellegű rangok - pl. "Főszerkesztő", "Szerkesztő", stb. - nem vásárolhatók. Ismételten csak bízunk felhasználóink intelligenciájában, mely, ha esetleg csődöt mond, a rangvásárlást semmisnek tekintjük.

- A titulus lehet szó, mondat, főnév, melléknév, gyakorlatilag bármi, az általad választott nyelven és formában. (Speciális karakterek esetében a fórummotor szabja a limitet, kerüljétek a túlzásokat.)

- A rang hossza maximum 30 karakter lehet, kis- és nagybetű megkötés nincs.

- PSC kredit az oldalon többféle módon gyűjthető: hozzászólásokkal, saját blogokban mások által tett kommentekkel, valamint nyereményjátékokkal is. (Floodolással senki se próbálkozzon, nem érdemes, ennek azonnali virtuális hamvasztás a vége.)
Hozzászólások