PlayStation.Community ›› Fontos tudnivalók

Fontos tudnivalók a regisztráció során:
A PlayStation.Community oldalon való részvételhez regisztráció szükséges. Ehhez meg kell adni egy általad választott felhasználónevet, mellyel a későbbiek során be tudsz jelentkezni az oldalra. Kérjük ügyelj arra, hogy a felhasználónevet a későbbiek folyamán nem tudod majd megváltoztatni.

A regisztráció után megnyílnak a lehetőségek:
- részt vehetsz a közösségi fórumokban
- blogolhatsz az oldalon
- árulhatod termékeidet, melyektől meg akarsz szabadulni
- hozzászólhatsz írásainkhoz, cikkeinkhez, játéktesztjeinkhez
- barátokra tehetsz szert
- privát üzenetben kommunikálhatsz a regisztrált tagokkal

Regisztráció törlése
Ha regisztrálsz az PlayStation.Community közösségi oldalon, később nincs lehetőség azt törölni – a felhasználónév megmarad örökre a rendszerben. A tárolt adatokkal a PlayStation.Community visszaélni nem tud és nem is fog soha – az általad megadott „Valódi név” és „E-mail cím” bármikor módosítható hamis, visszaélést elkerülő adatokra, így az általunk birtokolt adatokkal akarva sem élhetnénk vissza. Ha el szeretnéd hagyni az oldalt, akkor kérjük tedd ezt – de semmiképpen sem tudunk törölni az adatbázisból.

A PlayStation.Community oldalra írt blogbejegyzéseket bármikor eltávolíthatod, viszont a hírekhez a hozzászólások, továbbá a fórumban való tartalmi részvétel teljes mértékben a PlayStation.Community tulajdonát képezik, így azt nem áll módunkban eltávolítani kérésre sem.

Regisztráció során ezek a feltételek elfogadásra kerülnek.
Utólagos reklamációt nem fogadunk el.
Hozzászólások