.
 

Fórum ›› PlayStation®4 játékok

Dashboard

58 hozzászólás

Utolsó hozzászólás: jime

2018.02.19. 15:41:09

1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››
58. jime  non-alcoholic
2018.02.19. 15:41:09
LV29
Válasz 57. Allitta üzenetére:
amúgy is van 100 másik hasznosabb gyűrű ;)
"wake up, you're dead!"
57. Allitta  YokaiMonkey
2018.02.19. 14:35:14
LV9
Válasz 56. jime üzenetére:
Semmi gond. :)

Közben utánajártam és amit találtam használható oldalt, ott sem írtak semmi más salt-növelő kiegészítőről. Mondjuk azt meg nemrég vettem észre, hogy a grasping ring hiába be van rakva, egyáltalán nem ad több salt-ot amikor farmolom. Nem tudom mi oka lehet, mert emlékszem a játék elején működött és nem is feltételeztem, hogy menet közben gond lehet vele. Még van pár boss hátra az ng+ból és már azokat becsületből letolom, de lehet a repülő szigeten lévő shop-al már nem fogok foglalkozni, kicsit beteltem a játékkal. :)
"A modor mutatja, mit érsz."
56. jime  non-alcoholic
2018.02.19. 06:55:57
LV29
Válasz 53. Allitta üzenetére:
bakker, elfelejtettem válaszolni, sorry :D

mindegy is mondjuk, nem igazán farmoltam én ebben, csak mentem. de ahogy látom megoldottad, elég baszó szinten vagy :D
"wake up, you're dead!"
55. Allitta  YokaiMonkey
2018.02.17. 08:51:05
LV9
Mivel NG+ban már bődületeseket sebeznek már a mezei jancsikák is, így eldöntöttem, hogy felöltözök és szakítok a kisgatyás mókával. Olyan ruhadarabokat szerettem volna használni, ami legfőképpen a Strike és a Slash támadások ellen véd, így a Russet szettre esett a választásom, mert a már meglévők közül, kiemelkedően ez adja a legtöbb védelmet a fizikai csapások ellen. Illetve azért is tetszik, mert kifejezetten emlékeztet a DS-ből a hagymalovag szettjére, bár itt azt írják a burgonyára hasonlít a megjelenése. Felhúztam mindegyiket VI-ra, de ha összegyűlik a kellő matéria, akkor a végső fejlesztést is elvégzem rajtuk.

Gondoltam letesztelem a soron-következő boss-okon úgy, hogy csak a támadásra koncentrálok, nem nagyon foglalkozok azzal, hogy kitérjek a csapások elől. Íme az eredmény:

https://www.youtube.com/watch?v=b5B8Kp-aAfc
"A modor mutatja, mit érsz."
54. Allitta  YokaiMonkey
2018.02.15. 07:22:25
LV9
Egy kicsit lefaragtam a 15-20 mp-ből, így már csak cirka 5 mp alatt esik az 5.224 salt. Nem olyan rossz! :)

https://www.youtube.com/watch?v=OnOmxxX86V0
"A modor mutatja, mit érsz."
53. Allitta  YokaiMonkey
2018.02.14. 18:59:38
LV9
Válasz 51. jime üzenetére:
Én is ezt használom és mellette a Jaws of Death van belőve. Mindkettő nagyon kemény, szépen haladok is az ng+-ban már 8 boss-on túl vagyok. Most egy kis salt farmolásba kezdtem a Dome of the Forgotten pálya szentélyénél, kb 15-20 mp alatt esik vagy 5.000 salt. Meg is ragadnám az alkalmat, hogy megkérdezzem nem lenne még valami ötleted arra, hogy hogyan növeljem a salt-ot.
Ezeket használom:
-grasping ring: +10%
-stone leader: +10%
Nézegettem, de sem ruhában, sem tárgyban nem láttam olyat, ami használata befolyásolná a salt további növekedését. Nem rossz ez így sem, de megmarnám magam, ha kiderülne van még valami amit nem vettem észre. Mint a Nioh-ban, amikor elfelejtettem használni a saisetsu-shin sake-et és nem értettem miért nem annyi az amrita mint szokott lenni. :)

Még egy dolog: van ez a kis repülő sziget, ahol a cica, a madárijesztő és egy npc van. Ide csak ezzel a hülye long jump-al lehet eljutni? Próbálgatom, de felettébb béna vagyok hozzá, 20-ból ha egyszer összejön. Mivel elég körülményes már maga az előkészület is az ugráshoz és a megérkezés kivitelezéséhez, így majd valamikor a játék legvégén szeretném próbálgatni. Nincs már ötleted?
"A modor mutatja, mit érsz."
52. jime  non-alcoholic
2018.02.14. 15:07:17
LV29
Válasz 50. Allitta üzenetére:
na azzal én is megszivtam majdnem egyszer, mikor már ilyen buzi lovasok jöttek be :D
szerencsére coop-ban toltuk, egy-két próba után lenyomtuk őket :D
"wake up, you're dead!"
51. jime  non-alcoholic
2018.02.14. 15:06:29
LV29
Válasz 49. Allitta üzenetére:
ezzel csapatom főleg.
https://saltandsanctuary.wiki.fextralife.com/[...]
piszok gyorsan lehet vele apritani.

mellette még a trinity greatsword-ot használom, ez picivel erősebb ha ki van maxolva.
plusz lassabb ellenfelek ellen a headtaker greataxe-ot.
"wake up, you're dead!"
50. Allitta  YokaiMonkey
2018.02.13. 14:22:35
LV9
Válasz 48. jime üzenetére:
Ng+ban is egy kicsit megszopikáztam az ng-ben csinált creed-del kapcsolatos megmozdulásomat. Azt tudtad, hogy a szentélyben meggyalázhatod a meglévő creed-et? A Stained Page-et használva eltörlöd az adott creed-et (utána lerakhatod amelyiket akarod) és betámadnak. Na nem csak az éppen ott lévő npc-k, hanem jönnek többen is. Ezeket ng-ben simán levertem, nem is volt gond, de most ng+ban már egyből betámadnak ha olyan creed szentélybe megyek be, ahol az ng-ben meggyaláztam őket. Annyira erősek, hogy több tízezer salt-ot buktam, mert nem bírtam velük. Kénytelen voltam megbánni a bűneimet kemény 55.000 salt-ért.
"A modor mutatja, mit érsz."
49. Allitta  YokaiMonkey
2018.02.13. 10:18:03
LV9
Válasz 48. jime üzenetére:
Én is azt hittem, hogy minden creed-ben megegyező tulajdonságú újratöltődős tárgyak vannak, de nem. Talán az egyik leghaszontalanabb volt az, amelyikkel én mentem végig elsőre. Most már okosabb vagyok.

Lehet én is kezdek majd párszor új játékot, hogy megnézzem mennyire szopóka a prologus boss, de nem kitűzött célom a platina, már csak azért sem, mert van még 3 ilyen küldetéses beszélgess mindenhol velük trófea és ez nem érdekel. NG+ban meg most amúgy is rohanok, nincs időm leállni dumálni. :)

Melyik fegyvert használtad? Gondolom akkor egy greatsword-öt forgattál?
"A modor mutatja, mit érsz."
48. jime  non-alcoholic
2018.02.13. 10:04:40
LV29
Válasz 47. Allitta üzenetére:
Na, erröl creedes cuccról nem tudtam, odabasz :D

Kb jah, még az utolsó 3 boss van hátra amit le kell csapni h lássam a másik endinget, de az már gyerekjáték. Viszont a prológban új karival no damage-re verni azt a dögöt szopóka xD

Én STR build-et toltam neki végig, Úrnö meg késöbb már varázsolgatott mellettem, egy kis élesztés egy kis gyógyitás xD
Igy pont jó volt.
"wake up, you're dead!"
47. Allitta  YokaiMonkey
2018.02.13. 09:56:06
LV9
Válasz 46. jime üzenetére:
Ne add fel! Gondolom már csak akkor az kell a platinához. :)
Amúgy milyen felállásban játszottad?

Végre beléptem az utolsó creed-be is, amit kihagytam az első végigjátszásban. Hülye fejjel amikor először találkoztam velük nem léptem be, utána meg megszentségtelenítettem a templomukat, mert szerettem volna mindenhova a meglévő creed-et elhelyezni. Utána meg már hiába akartam, mivel nem kaptam meg tőlük az oltárra felhelyezhető tárgyat, így ezt buktam. Most már utánaolvasva derült ki, hogy pont a leghasznosabb creed-et mellőztem. Ez a The House of Splendor volt, de most ng+-ban amint lehetett beléptem és nem bántam meg. Van ez a Goldenwine nevezetű újratöltődő italuk, hát ez valami ultra brutál sebzést ad (+50%), sőt a fegyveren lévő buff-ra is érvényes, ráadásul van még pár jósága:
-Increases Physical Attacks by 50%, stacks with weapon buffs.
-Improve 200 physical resistances and 100 magic resistances.
-Extra 100% gold.
-Causes Poison if spammed.
-Effects last for approximately 60 seconds.
Még nem tudtam boss-on kipróbálni, de este úgy is a The Tree of Men jön, aki ng-ben rohadt nehezen jött össze, most visszavágok. :)
"A modor mutatja, mit érsz."
46. jime  non-alcoholic
2018.02.12. 20:17:19
LV29
Válasz 44. Allitta üzenetére:
azt a köcsög prológ boss-t minden héten megpróbálom párszor, de az istenért nem jött még össze :D
"wake up, you're dead!"
45. Allitta  YokaiMonkey
2018.02.12. 18:21:45
LV9
Ennek a boss-fight-nak elég érdekesre sikerült a vége:
https://www.youtube.com/watch?v=6G26tosKy5w

Szokni kell még ezt a csodaollót, mert pillanatok alatt kifogyaszt a staminámból. Lehet jobban járnék, ha az attack power charm helyett a stamina-sat használnám. Majd kiderül.
"A modor mutatja, mit érsz."
44. Allitta  YokaiMonkey
2018.02.12. 17:40:55
LV9
Majdnem 25 óra alatt jutottam el a végére. Nagyon bejött a játék, de megfogadtam, hogy biztos nem kezdek bele egy ng+-ba. Utólag megnéztem és kiderült, hogy szinte bejártam minden területet, egyedül egy opcionális boss (The Forgotten King) maradt ki és a prológban a The Unspeakable Deep alázott meg. Ideje lenne valami más játékba belevágni, de a hülye fejemmel nem belenéztem az ng+-ba? Már túl vagyok 3 boss-on és a kimaradt creed-eket keresem. Azért itt már nagyon csúnyán aláznak a sima kis jancsikák is. Mivel az első körben csak a Scharfrichter greatsword-öt tudtam elkészíteni a Shrouded Bulwark után, így az első dolgom volt abból az egy darab sima greatsword-ből, amit a játék eleje környékén lehet találni, előállítani a Jaws of Death-et. Mind a kettő nagyon OP, de bevallom, nem nagyon értem a támadási értéküket mi alapján adja. Teljesen össze-vissza dobálózik az értékekkel, nem tudok eligazodni rajtuk. Most a "nagyollót" használom és a strong támadásánál csak kamillázok mire nem képes. Viszont itt már nem tudok kis gatyában érvényesülni, kénytelen voltam egy nadrágot és egy vértet is felvenni, mert amúgy esélyem sincs.

Úgy érzem még ezt az ng+-t végigjátszom, aztán tényleg befejeztem. Remélem most már kevesebb alkalommal fogok eltévedni. :)
"A modor mutatja, mit érsz."
43. Allitta  YokaiMonkey
2018.02.10. 18:56:51
LV9
+1
Ma 10 percen belül két boss is kifingott, de a másodiknál azért a zabszem nem fért a seggembe. Az The Untouched Inquisitor-t mint kés a vajon úgy szeltem szét, viszont a The Third Lamb-nál voltak gondok, mert ő is a holy damage-et használta, így elég soványkákat vertem rá. Alapból nem nézek előre boss harcokat, tehát a meglepetés erejével hatnak rám és néztem is nagyot amikor a The Third Lamb-ra feleannyit sebeztem mint szoktam. Aztán észrevettem, hogy ő is a holy damage-el támad, így már nyilvánvalóvá vált, hogy ellene ez nem jó buff, de már késő volt. Ettől függetlenül lement elsőre, de itt azért majdnem minden élettöltőmet fel kellett használni. Videót szerettem volna készíteni, de utólag beszoptam és lehet nem is gond, mert Sparrow tuti megnézte volna és neki még hátravan a játék, legyen minden meglepi. :)
Este folytatom ha nem alszom be, mert most nagyon felszívtam magam, a végéig meg sem állok. :)
"A modor mutatja, mit érsz."
42. jime  non-alcoholic
2018.02.09. 17:36:15
LV29
Válasz 41. Allitta üzenetére:
ez klán buziság kimaradhatott volna. meg se tudnám számoni hányszor jártam úgy, hogy az árusok elküldtek a picsába....
:D
"wake up, you're dead!"
41. Allitta  YokaiMonkey
2018.02.09. 17:07:48
LV9
Köszi Urak!
Biztos vagyok benne, hogy azért előbb vagy utóbb meg fogok akadni, mert tényleg eddig használható volt ez a greatsword-holy damage-Strength kombó, de tuti nem lesz tökéletes minden boss ellen.

Azért elég szopóka, hogy rohadt nagy jelentősége van a creed-eknek, ugyanis vannak olyan felszerelések, varázslatok, imák, amelyeket csak egy bizonyos creed-en belül lehet megszerezni. Most éppen a Devara's Light-ban vagyok, de nagyon elgondolkodtam azon, hogy váltani kellene. Szükségem lenne még egy mezei greatsword-re, de azt csak egy másik creed-ben lehet megvenni. Még jó, hogy egy kicsit belemélyedtem a fegyverek transzformálásába, mert beszoptam volna ha átalakítom a meglévőmet, ugyanis kiderült, hogy ha ezt meglépem, akkor később már nem fogom tudni egy adottra átalakítani. Már-már az az érzésem, hogy ebben a játékban összetettebb a klán (creed) és a fegyverkovácsolás, mint a DS játékokban. :)
"A modor mutatja, mit érsz."
40. jime  non-alcoholic
2018.02.09. 16:34:11
LV29
Válasz 38. Allitta üzenetére:
megy ez! :D
"wake up, you're dead!"
39. Sparrow  CasualJunkie
2018.02.09. 15:15:22
LV17
+1
Válasz 38. Allitta üzenetére:
Híjj, ennek rendesen odabasztál!! ;)
"Véletlenül rúgtam be megint."
38. Allitta  YokaiMonkey
2018.02.09. 14:31:53
LV9
+1
Eldöntöttem mégsem cserélem le, jó lesz ez még nekem. :)

https://www.youtube.com/watch?v=3Ym0J6w7eWM

Nagyon jók ezek a cleric prayer-ek is, megkönnyítik a dolgom az már biztos. Kezdem végre átlátni a dolgokat és rájöttem mivel lehet a creed-eknek növelni a szintjét is, ami nagyon hasznos, mert így több dolog lesz elérhető az összes npc-nél.
"A modor mutatja, mit érsz."
37. Allitta  YokaiMonkey
2018.02.07. 18:33:47
LV9
Ez a The Tree of Men boss-harc az őrületbe kergetett. Ha nem futottam neki vagy 30x, akkor egyszer sem. Kinek az ötlete volt, hogy a harcnál mindkét oldalt le lehet esni a mélységbe? Arról már nem is beszélve, hogy amikor eltalál, akkor egy olyan nagyot repülök, hogy ha a közepén állok a pályának, akkor is le fogok esni a mélybe. Leszámítva egy-két helyzetet, szinte mindig így haltam meg. Annyira bedurciztam, hogy képes voltam a kisgatyára felvenni minden tűz ellen védelmet adó ruhát és kiegészítőt, amiben persze nagyon lomha lettem, de itt, ennél a boss harcnál nem volt jelentősége. Így már körberöhögtem.
Mivel a swordfighter-t feltornáztam az 5. szintre, így elkezdtem kicsit más irányba is nézelődni a skill-fán. Feltűnt, hogy elég sok és használhatónak tűnő Prayer van már nálam, ezért elindultam a cleric irányba, hogy tudjam is elsütni őket. Már elértem a cleric 4. szintet és baromi hasznos a Divine Blessed Weapon és a Spirited Mend prayer-ek. Még elvergődök az 5. szintig, aztán jó lenne végre használni valami távolsági fegyvert is, tehát vagy az archer, vagy a marksman lesz a következő fejlesztési irány a skill-fán.

Most egy IV-es erősségű Shrouded Bulwark greatsword-öt forgatok, de elgondolkodtam, hogy lecserélném egy Seawolf Cutlass-ra mert begyűjtöttem a hozzávalókat és így egy mezei greatsword-öt át tudnék alakítani. Kicsit erősebbnek tűnik, de majd elválik jobb is lesz-e, mert bár ennek van HP Leech, de a bulwark-nak az MP leech mellett van egy Extra blunt specialitása is.
"A modor mutatja, mit érsz."
36. Allitta  YokaiMonkey
2018.01.23. 17:50:57
LV9
Egyelőre úgy érzem nem rontottam el a fejlesztést a skill-tree-n. :)

https://www.youtube.com/watch?v=jwQtZvCFepY
"A modor mutatja, mit érsz."
35. jime  non-alcoholic
2018.01.23. 15:47:14
LV29
Válasz 33. Sparrow üzenetére:
ugyan, semmi bonyolult nincs benne, csak meg kell szokni. ;)
"wake up, you're dead!"
34. jime  non-alcoholic
2018.01.23. 15:46:26
LV29
Válasz 32. Allitta üzenetére:
az ha belépsz másikba az nem számit annak. egy itemet kell használni, mindig olvasd el mi mire jó!! :D

yurt-ot leszpoilerezték nekem,, coop-ban toltam, srác megölte ahogy kiengedtem, aztán mondta h miért :D
"wake up, you're dead!"
33. Sparrow  CasualJunkie
2018.01.23. 10:46:26
LV17
Válasz 31. jime üzenetére:
Fasza cuccnak tűnik ez, de én már be vagyok szarva a bonyolult dolgoktól. :D
"Véletlenül rúgtam be megint."
32. Allitta  YokaiMonkey
2018.01.22. 17:50:48
LV9
Válasz 31. jime üzenetére:
Köszi, ez a térkép elég használhatónak tűnik.

A fene se gondolta, hogy ilyen összetett lesz ez a játék. Megnézem ezeket a szobrokat, úgy rémlik gyűjtögettem már belőlük, de amikor elolvastam a leírásukat nekem csak annyi jött le belőle, hogy az adott területen adnak ilyen-olyan bónuszt és nem akartam feleslegesen elhasználni őket.

Ez a creed-es dolog meg akkor teljesen hasznavehetetlen, azt hittem valami kis bónuszt tolnak azért ránk ha már velük vagyunk. Az árulással arra gondolsz, hogy belépsz egy másikba? Mert már párat találtam és mindig váltottam is, de nem emlékszem, hogy árulással vádoltak volna. :) Ha más, akkor le ne írd, érdekel beszopom-e én is.

Emlékszel a Demon's Souls-ban Yurt-ra? Na az is elég szopóka volt, ha nem tudtad előre. :)
"A modor mutatja, mit érsz."
31. jime  non-alcoholic
2018.01.22. 16:44:21
LV29
Válasz 30. Allitta üzenetére:
https://saltandsanctuary.wiki.fextralife.com/[...]

egy bármiféle térkép amúgy tényleg elfért volna a játékba, elsőre én is el voltam veszve néha.

tudsz offering-eket lerakni a sanctuary-be, ezek kis szobrok, tudsz behivni kovácsot, árust stb. a stone guide az egy olyan emberkét hiv be akivel tudsz fast travelezni, de vigyázz, nincs annyi a játékban ahány sanctuary, jól kell elosztani őket.

a creed-ek kb lófaszra se jók :D trófeák járnak mindegyikért. viszont nagyon vigyázz ha mondjuk sokáig voltál az egyikbe, és annak a bizonyos creednek a kis totemét rakod a sanctuary-be, amivel akiválod, ugye olyankor azokhoz fognak tartozni.
a creed-et el is lehet árulni, van egy olyan creed amihez ez kell, hogy belépj.
ha elárulod őket, akkor onnantól többet nem tudod használni azt a menedéket.
én keményen beszoptam mert olyan creed-et árultam el amit a fél játékban használtam, onnantól se teleport se életöltés :D
persze lehet "megbánni a bűneinket" de olyan áron, hogy beszarsz :D
creed-be visszaváltani nem lehet. van egy olyan cucc is amivel átváltoztathatod egy korábbi, más creedhez tartozó shrine-t, a jelenlegidhez. chrystal sphere asszem.
"wake up, you're dead!"
30. Allitta  YokaiMonkey
2018.01.22. 16:08:48
LV9
Általában elég jól tájékozódom a játékokban, kevés alkalommal kell térképet rajzolnom vagy keresnem a neten egy használhatót, de most kénytelen voltam. Nem tudom mi van velem, hogy egy ilyen játékban nem tudom merre az arra, de ma például majd egy óráig kolbászoltam, mert kerestem egy konkrét helyet, de nem találtam. Lehet később összeáll jobban a fejemben, de egyelőre nagy a káosz. Az pedig csak hab a tortán, hogy még nem tudok fast travel-t használni. Bízok benne, hogy lesz ilyen lehetőség hamarosan.

Ezeknek a creed-eknek mi értelme? Már vagy hármat felfedeztem és sorba be is léptem, de még nem tudom mire is lesz jó, ráadásul az egyik árus már nem is ad el semmit, mert másik creed-be mentem át és még nem találtam meg a módját, hogy visszamenjek a korábbiba. Gondolom itt is lesz valaki aki majd segít ebben, nagyon bízok benne.

"A modor mutatja, mit érsz."
29. Allitta  YokaiMonkey
2018.01.22. 09:37:01
LV9
Válasz 26. jime üzenetére:
Köszi, egyelőre így csinálom a skill-fán és kifejezetten használható a karakterem. Mondjuk kis gatyában vagyok, mert úgy vettem észre, hogy jobban járok ha gyorsabb vagyok, mintha elbírnék még vagy két ütést. Így a gurulásból is többet tudok használni és mivel egy nagy Greatsword-öt tartok két kézben, ezért kell a stamina rendesen. Azóta levertem vagy 2 boss-t és meglepően gyorsan ment mind a kettő. A királynőt és az őrült alkimistát fingattam meg és bár nem elsőre, de 3-4 próba után elpicsáztam őket.
Most éppen egy amber idol után kutakodom, mert ezzel a tárggyal, a meglévő kardommal és a lovag hamujával elkészíthetnék egy rettenetesnek tűnő Greatsword-öt. Sajnálom, hogy nem ezt választottam az elején, de akkor használhatóbbnak tűnt a gyűrű.
Próbálgattam a parry-zést és elég jól megy, bár eddig nem mondhatnám, hogy bármelyik másik játékban annyira be tudtam volna tanulni. Viszont az ugrálás része nagyon nem megy, talán többször haltam meg eddig a platformokon való közlekedés közben, mint az ellenség által.
"A modor mutatja, mit érsz."
28. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2018.01.22. 06:52:52
LV28
Válasz 27. Sparrow üzenetére:
Szeretem ha van önbizalma az áldozataimnak! :D
27. Sparrow  CasualJunkie
2018.01.22. 06:33:22
LV17
+1
Válasz 25. mentoloshypo üzenetére:
Mire megmozdulsz 2x leváglak teee!! :D
"Véletlenül rúgtam be megint."
26. jime  non-alcoholic
2018.01.21. 23:08:46
LV29
Válasz 22. Allitta üzenetére:
azokat fejleszd, jaja, bár a willpowert ne annyira mint a másik kettőt.
plusz váltogasd ki a fegyverek és páncélokat is.
ha mondjuk kiváltod a 3as szintű kétkezes fegyókat, akkor az is dob 3 pontot az erőre, ha az 5öst akkor 5öt. páncéloknál ugyanez a teherbirásra.

a hajón lévő boss ki lehet nyirni, ki is kell, nekem kb az hiányzik a platinához. de csak ng-ben lehet, ng+ már onnan indul h a szigeten vagy. párszor nekimentem már új karakterrel, de nem igazán tudtam levenni még a fél életét se :D
"wake up, you're dead!"
25. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2018.01.21. 22:13:13
LV28
Válasz 24. Sparrow üzenetére:
Jól beszélsz!
Még nagyon örömöt fog okozni ha egyszerre kettőtöket lökök a szakadékba dragonslayer-el. :P
24. Sparrow  CasualJunkie
2018.01.21. 21:55:21
LV17
+1
Válasz 17. Allitta üzenetére:
Fasta kett volna újra együtt nyomulni... na majd a Dark Souls remasteredben ;)
"Véletlenül rúgtam be megint."
23. Sparrow  CasualJunkie
2018.01.21. 21:52:38
LV17
Válasz 4. ColdHand üzenetére:
Úú....ez betalált :D
"Véletlenül rúgtam be megint."
22. Allitta  YokaiMonkey
2018.01.21. 13:39:01
LV9
+1
Délelőtt belevágtam a játékba egy Knight-tal és azt kell mondjam ez nagyon telitalálat. A hajón lévő boss-t biztos ki lehet nyírni, de mivel egy csapásból kifektetett, így nem sok esélyem volt ellene. Eljutottam könnyedén, halál nélkül a The Sodden Knight-hoz, viszont itt már legalább 10x futottam neki mire megadta magát. A gurulás időzítését mindig elrontottam, szokni kell még rendesen.

Első körben nem nagyon értettem, hogy a szintlépésnél miért nem lehet kiválasztani, hogy melyik stat-ot akarom erősíteni, aztán megláttam a skill-fát. Te jó ég! Most már nem is csodálkozom azon, hogy Jime azt írta rosszul fejlesztett. Egyszerűen még nem mertem egy fekete gyöngyöt se elhasználni. Jól gondolom: ha a knight-ot szeretném erősíteni, akkor a strength, endurance és a willpower stat-okhoz tartozó skill-eket keressem és aktiváljam?
"A modor mutatja, mit érsz."
21. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2018.01.20. 21:14:03
LV28
Válasz 20. jime üzenetére:
Ne viccelj, mindenkinek több száz órája van benne, csukott szemmel is végigmegyünk majd rajta! :) Lehet nem is azzal kellene majd kezdeni, hogy összeszeded speedrun az összes lehetséges fire keeper soult.
20. jime  non-alcoholic
2018.01.20. 20:47:29
LV29
Válasz 19. mentoloshypo üzenetére:
olyan rég volt.. talán igaz se volt xD

majd a remastered-ben jöhet újra a szopóka-nyalóka :D
igazából nagyon reménykedem, hogy kicsit megkavarják az ellenfelek helyét, hogy legyen egy kis kihivás.
bár nem tom ki, hogy van vele, de én még mindig emlékszem melyik sarkon ki van :D
"wake up, you're dead!"
19. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2018.01.20. 20:38:14
LV28
Válasz 18. jime üzenetére:
Emlékszel még amikor MSN-en (te jó ég, ez se most volt) terelgetted az utamat Anor Londo-ban? :D Na nekem ott volt egy ilyen pont, tudod a párkányon a két köcsög nyilazós black knight-al. Fú, de felbasztak akkor idegileg. (aztán persze csak az agyamat kellett volna használni kicsit :P)
18. jime  non-alcoholic
2018.01.20. 17:45:34
LV29
Válasz 16. Allitta üzenetére:
mint utólag kiderült, nagyon rosszul fejlesztettem xDDD
mikor 20adjára ölt meg egy boss egy csapásból, elegem lett :D
"wake up, you're dead!"
17. Allitta  YokaiMonkey
2018.01.20. 17:44:43
LV9
Válasz 14. jime üzenetére:
Offline coop? Bakker, akkor ezt nem fogom majd Sparrow Mesterrel tolni, pedig nagyon rákészültem, hogy az Ő tudása segít majd át a játékon, mint korábban több esetben is. :)
"A modor mutatja, mit érsz."
16. Allitta  YokaiMonkey
2018.01.20. 17:43:16
LV9
Válasz 3. jime üzenetére:
Ez csak vicc ugye? Nem így ismertelek meg, aki feladja az első komolyabb kihívásnál. Olvastam, hogy azóta kópéban azért 2x kitoltad, de mi volt ez a "puhapöcsség"? :)
"A modor mutatja, mit érsz."
15. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2018.01.20. 13:55:40
LV28
Válasz 14. jime üzenetére:
Csak offline? Remek.
14. jime  non-alcoholic
2018.01.20. 13:46:42
LV29
Válasz 13. mentoloshypo üzenetére:
azóta már ezt megcsinálták, de csak offline coop.
"wake up, you're dead!"
13. mentoloshypo  Az indie fóbiás
2018.01.20. 13:21:11
LV28
Válasz 12. jime üzenetére:
Én is behúztam, hogy mikor kerül rá sor az más kérdés.
Van benne coop amúgy? Premier után ha jól emlékszem sokan megszólták, hogy nincs benne.
12. jime  non-alcoholic
2018.01.20. 10:49:59
LV29
Válasz 11. Allitta üzenetére:
annyiért bőven megérte.
fasza cucc, bár bevallom, nekem elsőre, egyedül, feladta a leckét. ott is hagytam egy darabig, aztán coop-ban nekiültünk, le se birtuk rakni 2 végigjátszásig.
"wake up, you're dead!"
11. Allitta  YokaiMonkey
2018.01.20. 10:31:13
LV9
Két doboz cigi áráért most ezt vétek lett volna kihagyni. Remélem jól döntöttem, mert már a trailer is meggyőzött, hogy ez nekem kell.

Pont most fejeztem be a Rise of the Tomb Raider sztoriját és bár belekóstoltam a Croft Manor felfedezésébe, de igazán nem köt le. Tehát minden adja magát, hogy ez legyen a következő projektem, bár van még bőven miből csemegézni, de most egy kis könnyed és laza kikapcsolódásra vágyom. :)
"A modor mutatja, mit érsz."
10. Drivolis  Felséges Úrnő
2017.11.07. 20:00:53
LV23
Mossy key bug rulez...
(⌐■_■)--︻╦╤─ - - - (╥﹏╥) ladyv89
9. jime  non-alcoholic
2016.06.10. 18:02:39
LV29
Válasz 8. Frenzy_G üzenetére:
már azóta letöltöttem megint xD
indítottam egy új karit, majd hátha legközelebb :D
"wake up, you're dead!"
1 / 2 oldal
‹‹  ‹  1  2    ››


Aktív fórumtémák
Assassin's Creed Odyssey
Utolsó hozzászólás: ufonauta
2019.01.20. 10:54:36
Politika - minden, ami belefér
Utolsó hozzászólás: panelproli
2019.01.20. 10:53:29
Hedonisták - éppen mit eszel/iszol?
Utolsó hozzászólás: cervezas90
2019.01.20. 10:45:58
PlayStation® Trófeák
Utolsó hozzászólás: Zsolt
2019.01.20. 10:02:52
Minden, ami retro
Utolsó hozzászólás: DrZaius
2019.01.20. 09:36:12
Mivel játszol éppen?
Utolsó hozzászólás: Greg
2019.01.20. 00:36:07
Ace Combat 7: Skies Unknown
Utolsó hozzászólás: HUN_hatrix
2019.01.20. 00:20:22
PlayStation®Store
Utolsó hozzászólás: Rockstar69
2019.01.19. 22:57:20
Battlefield V
Utolsó hozzászólás: mentoloshypo
2019.01.19. 22:50:43
Gran Turismo Sport
Utolsó hozzászólás: xerox
2019.01.19. 21:15:09
Resident Evil 2 (Remake)
Utolsó hozzászólás: Lackooo
2019.01.19. 20:22:42
Mutass képet új szerzeményeidről!
Utolsó hozzászólás: szikla85
2019.01.19. 20:08:46
Filmek - mi tetszett, mi nem?
Utolsó hozzászólás: jime
2019.01.19. 19:22:03
PlayStation VR
Utolsó hozzászólás: HUN_hatrix
2019.01.19. 19:08:23
Steep
Utolsó hozzászólás: Don-Atello92
2019.01.19. 17:24:46