.

Fórum ›› Dühöngő

Dashboard

3515 hozzászólás

Utolsó hozzászólás: Red13

2017.07.24. 00:47:10

1 / 71 oldal
‹‹  ‹  1  2  3  ...  69  70  71    ››
3515. Red13  PlayStation.Community tag
2017.07.24. 00:47:10
LV4
Egyáltalán nem az. Kell az egész sztorihoz, leszűkítve arról szól az egész, hogy mitől ember az ember, vagy egyáltalán mettől tekinthetünk valakit annak, mettől nem. Minden fejezetnél van egy idézet, a vége felé: "A kutyák igazából embernek képzelik magukat, valószínűleg egy gyermeknek", most ez így lehet sokmindent nem mond, de nagyon durván hozzá illik a témához.

Sajnos még nem olvastam Octavia E. Butler Lilith's Brood könyvét, magyarul meg sem jelent, de abban is valami hasonló dolog van. Földönkívüliek kényszerítik az embereket, hogy közösüljenek velük, hogy a két faj egybe olvadjon. A pláne az egészben, hogy 3 nemük van. Egy családban két testvérpár is simán szexelhet(férfi+nő), de csak a harmadik nemen keresztül, belé lövelve a csápjaikból kijövő fonalakat. Nagyon elszeretném olvasni, de angolul nem biztos hogy neki mernék kezdeni egy scifinek, majd belenézek, milyen a szövege.
3514. VictorVance  Szerkesztő
2017.07.23. 22:16:12
LV15
Válasz 3512. Red13 üzenetére:
Ezt el kell olvasnom, bár tény, hogy ez alapján qrvára öncélúnak tűnik :D
Örülünk?
3513. wooltur  PlayStation.Community tag
2017.07.23. 21:47:36
LV15
Válasz 3512. Red13 üzenetére:
Ez nagyon betegül hangzik, már-már azt mondanám, h feleselegesen morbid. Ez a közösülés egy idegennel nekem így a leírtak alapján már túlzottan eröltetett. Persze nem olvastam a könyvet, csak a leírtak alapján alkotok véleményt. :)
R.I.P. Brúnó :-(
3512. Red13  PlayStation.Community tag
2017.07.20. 10:22:22
LV4
Brandon Hackett - Az ember könyve
Rendkívül gusztustalan könyv! :D Voltak olyan jelenetek mikor le kellett raknom és értetlenkedni, hogy de hát miért? Ki képes erre? Minimálisan spoilerezzek, génmanipulációról van szó a könyvben, erre egy 10 éves kislány megszül egy csupasz ormányos macskát, aminek az ormányán keresztül szörpöt szív ki. 14 éves srác közösül egy idegenlénnyel, amiről igazából meg se lehet állapítani hogy milyen nemű, de a hasán van két hatalmas mell, közte pedig egy hasszáj amiben két nyelv található és ezzel "fogadja be" a 14 éves srác péniszét, közben a csápjait harapdálja, amitől keverednek a génjeik, többszöri alkalommal igen erős fájdalmat okozva, a srác mégis vágyódik a lény társaságára. Hú bazze, és ahogy a génvágyat leírja az valami döbbenet. Nekem abszolút az a érzésem volt a könyv olvasása alatt, hogy egy ember nem mehet el idáig, nem olvadhat be ilyen korcs idegen lények közé. Persze a lények szerint mi vagyunk azok, lassú fejlődésűek. Mégis semmilyen társadalom nem alakult ki az idegeneknél, ész nélkül formálják magukat és semmi olyan jel nem utalt rá, hogy lennének érzelmeik, lenne igényük a családra, vagy egymásra. Na pontosan ez az amitől idegen az idegen. Nem kis szürkék nagy szemekkel, hanem emberi ésszel felfoghatatlanul beteg létformák. És az a világ amiben élnek is, beteges. Már csak az, hogy 3000 embert elragadnak a földről, csupán azért hogy a saját génállományukat javítsák, egyfajta művészetként, mint nálunk a divattervezők. Beteges. Annyi problémám volt, hogy az író jobban körülírhatta volna az ottani világot, hogyan is működnek a dolgok, milyen viszonyban vannak egymással az idegen lények, és legalább egy olyan szereplőt megírhatott volna akivel minimálisan anozosulni bírtam volna, vagy kicsit is szimpatikus lett volna. Ez már az isten gépeivel is az egyik nagy problémám volt, igaz attól sokkal jobban tetszett ez a regénye. Egyre jobban bíróm az írót, Időutazás duoólgia is hamarosan terítékre fog kerülni.
3511. wooltur  PlayStation.Community tag
2017.07.17. 17:20:41
LV15
+1
Válasz 3510. Red13 üzenetére:
A "másod munkámnak" köszönhetően volt szerencsém beszélgetni mélyrehatóbban a könyv írójával az Odakint sötétebbről. Elmondása szerint azért reklámozták lovecrafti horrornak a regényt, mert bár szerinte se sok köze van hozzá, de ha olyan írók nevével promózták volna, akikére valóban hasonlít ám idehaza nem jelent meg könyvük, ergo senki sem ismeri a nevüket, nem lett volna jó reklám. Ez a kiadó döntése volt. Véleményem szerint azrét tettem érhető Lovecraft hatása a nagy egészben alkotott jelentéktelen szerepünk itteni megvalósítása végett, és kb. ennyi.
A túlzott bulizós, szerelmis vonalat adom. Erre az író azt válaszolta, h így próbált érzelmet vinni a karaktereibe, és elmondása szerint volt akinek ez tetszett a legjobban, még meg is siratta... (nő volt az illető, a fene se érti a nőket).
A befejezés új karaktere ellen a kiadó kardoskodott, h vágja ki, írja át. De ő harcolt érte, nekem tetszett ez a húzás, de mondta az író, h sokaknak megülte a gyomrát. Ő bevállalta lesz ami lesz.
Nekem összességében tetszett a könyv, ugye kinek a pap kinek a papné. Nekem is van olyan mű (pl. Őrdüsszeia 2001) amit fel nem foghatom miért istenítenek. De tény, h a bulizós, szerelmi, füvezős vonal helyett tolhatott volna több parás részt a könyvbe, mert minden eleme megvolt hozzá.
The Void pl. nekem nem jött be, pedig dícsérik. :D Bár lehet velem van a baj. :P
R.I.P. Brúnó :-(
3510. Red13  PlayStation.Community tag
2017.07.14. 17:13:11
LV4
Veres Attila - Odakint sötétebb
Nagyon hypeolták ezt a könyvet, amire én is felültem. Már alig vártam hogy a kezeim közé kaparintsam. Nos, lehet ezért, de csalódást okozott. Szerintem se nem horror, se nem misztikus, se nem lovercatfi misztikum. Több részletre lehetne felbontani a regényt, de külön-külön és mindent összevetve sem tetszett. Először is a egyetemista korú bölcsészek spanglizása, világfájdalma engem egyáltalán nem érdekel. Márpedig a főszereplőnk egy budai értelmiségi(ezt konkrétan nem tudjuk, csak a viselkedéséből ez jön le) és javarészt az összes többi főszereplő ugyanebbe a kategóriába sorolható. Bulizni, füvezni vágyó külföldi fiatalok, akiket csak a dugás, bulizás érdekli. Főszereplőnket valami oknál fogva nagyon zavarja a Magyarországi helyzet, mint ahogyan azt a legtöbb budai értelmiségit is zavarja, és folyamatosan a nagy nyugathoz hasonlítgatja, hogy ott bezzeg minden szebb, jobb, kolbász is van stb. Ezek csak nyomokban találhatóak meg, de én hatványozottan allergiás vagyok akkor, mikor olyat írnak/mondanak hogy ami magyar az kb. szar. Frusztrációktól, családi problémáktól, szerelmi bánattól vezérelve elutazik vidékre, ahol a különös csápos állatkák gondozásába áll. Kb. 100 oldalon keresztül csak az unszimpatikus fiatalok vergődését kellett olvasnom(fesztiválozó, drogos, alteros, tarisznyás idióták), amibe néha az író belecsempészett 1-1 a tábortűznél használatos rémtörténeteket. A következő 100 oldalban már kezdenek furcsaságok történni, de érdektelenné válik az egész, mikor nagyjából oldalanként váltakoznak a helyszínek, történések egy sorközzel megszakítva a misztikumot. 1 oldalban elmesél egy sztorit, ami vagy megtörtént vagy nem, de igen, de nem, mivan ha mégse? Majd a következő bekezdésben már a kocsmában iszogatnak barátaink. Nagyon jó sztori lett volna ez a 80-as évek Magyarországán megjelennek csápos lények, akikről fogalmuk sincs az embereknek honnan jöttek, kik ők, ráadásul a tejük elviekben gyógyítja a rákot is. De ennél többet sajnos a könyvből se nagyon tudunk meg, max belemagyarázásokat, mint egy Lynch filmben. Az író többet fordított a fiatalok problémájára, vergődésére, a kisebb sztorikra, mintsem hogy egy épp kézláb sztorit rakott volna össze, normális történettel. Na és aztán az utolsó 60 oldal volt az igazi fájdalom. Nagyon nehéz volt olvasni, hirtelen előránt egy új karaktert kb. a semmiből, aki lesz a gonosz, és onnantól kezdve jön 60 oldalnyi vita az elmével, szinte zéró cselekménnyel. Nem jött át. Nagyon nem. Pedig az irtózatosan ellenszenves karaktereket leszámítva még az első 100-150 oldal tetszhetett is volna a különös állatok és a köré font misztikum végett. Érthetetlen számomra, hogy miért tetszik ennyire mindenkinek ez a könyv. Lovecrafti horrorhoz képest nagyon gyér. Akkor már érdemes megnézni a tavalyi, másfél órás The Void-ot.
3509. 123456  PlayStation.Community tag
2017.07.10. 22:00:53
LV2
húgomnak megvettem a "Vaják utolsó kívánság" könyvet mert mikkor nyomtam a witcher3-at nagyon tetszett neki a története :) Tegnap kapta meg már felét legyalulta XD Detto ellentétem , és vas népébe( aki nem tudja mi az vas megyébe ez az újságnak a neve) csak a Garfiledot szoktam elolvasni Xd De ha végez vele lehet teszek vele egy próbát , mert imádom a witcher világát .
hibakód:123456
3508. martin  Főszerkesztő
2017.07.10. 21:09:21
LV25
James Swallow - Az ​Eisenstein útja

Nagyon jó sztori volt, jöhet a harmincvalahány folytatás.
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
3507. Szativolution  PlayStation.Community tag
2017.07.10. 20:20:58
LV1
Ma vegre megerkezett a Kindle-em, a regi mar kb egy eve ment tonkre es mostmar komolyan szomjaztam az olvasasra.

Szoval, van amit mindenkepp ajanlanatok az elmult idoszakbol? Barmilyen mufaj johet.

Valoszinu amugy a Setet Toronynak allok neki.
3506. Red13  PlayStation.Community tag
2017.07.09. 23:49:14
LV4
Dan Simmons - Hyperion
Nehéz olvasmány volt. Szerintem simán besorolható a hard scifi műfajába. 537 oldal 6 fejezetre felbontva, mindegyik fejezet 1-1 zarándok sztoriját meséli el, mi módon is kapcsolódnak egy messzi misztikus bolygóhoz a Hyperionhoz. Nem mondom nagyon élveztem, olyan jövőképet tárt elém, amit még csak elképzelni sem tudtam korábban, és valószínűleg ilyen mértékű fejlődést az emberiség sohasem fog elérni, nagyon max több ezer év múlva. De a hosszas leírások és hogy maga a könyv 1989-ben adták ki megülte a gyomrom. Gondolok itt olyan dolgokra, hogy kvázi bárkák, hajók lebegtek a föld felett és szállították az embereket, óriási ráják húzták a hajókat, vagy éppen fegyverként a halálpálca is nagyon ódivatúnak hatott. Ettől eltekintve egy mesteri könyv, nem véletlen a Hugo díj sem. A 6 sztoriból kettő az amivel nem nagyon tudtam mit kezdeni, a katona és a konzul meséje. Talán ezek annyira nem is voltak bő lére eresztve, és a meséjük is unalmasabb volt. A többi áll leejtős, és még mai szemmel olvasva is fordulatos, eszméletlen jól megírva. Sokszor érzem azt, hogy már nem nagyon tudnak videojátékok, filmek újat mutatni, sokszor scifi könyvek sem, erre itt ez a regény, ami velem egyidős, és egy kegyetlenül eredeti és jó sztorit vonultat fel. Van neki folytatása is, ám egy darabig még emésztenem kell. 9/10
3505. wooltur  PlayStation.Community tag
2017.06.24. 21:28:47
LV15
Ezekiel Boone: Kirajzás

Hatalmas, óriási ziccert hagyot ki az író ezzel a könyvel. Akkor szólhatott volna mint Hirosima, de lett belőle inkább csak egy idegesítő pedárda. Kár érte, pedig már vártam egy jó kis pókinváziós horrort. :(
http://www.cinegore.net/2017/06/24/konyvajanl[...]
R.I.P. Brúnó :-(
3504. Red13  PlayStation.Community tag
2017.06.20. 17:17:36
LV4
Válasz 3501. wooltur üzenetére:
Könyvfesztiválon hallottam róla először, már akkor azt mondtam, hogy basszus ez kurvajó lesz, de sajna nem mentem fel a könyvhétre, a rendelés meg várat magára, legalább addig amíg ki nem olvasok egy meglévő könyvet.
3503. Resiskull  PlayStation.Community tag
2017.06.20. 14:37:11
LV21
Válasz 3502. Ayame90 üzenetére:
Én ezt most vettem fel a sorozatkövetőmre, mert nagyon ajánlották na majd kíváncsi leszek.
3502. Ayame90  PlayStation.Community tag
2017.06.20. 14:16:45
LV12
Margaret Atwood-A szolgálólány meséje
Mivel a sorozat rettentően bejött, így muszáj volt a könyvet is elkezdenem. Itt legalább kicsit lasabban haladnak a dolgok, részletesebb is.
Praise the Sun
3501. wooltur  PlayStation.Community tag
2017.06.15. 19:14:14
LV15
Veres Attila: Odakint sötétebb

Fiúk, lányok nem tudom ki mennyire szereti a lovecrafti kozmikus horrorokat, de ezt a könyvet erősen javaslom mindenkinek!

Ja és most egy szimpla like-ért meg lehet nyerni egy névreszóló dedikált példányt ha vkit érdekel esetleg és fentvan a facebookon. https://www.facebook.com/Cinegorenet/?hc_ref=[...]
R.I.P. Brúnó :-(
3500. Balee  Devil's Advocate
2017.06.12. 20:28:01
LV12
Terry Pratchett - A mágia színe

Elmebeteg egy könyv, végig sírva röhögős. És ez csak az első Korongvilág regény, a későbbiek elvileg még jobbak.
3499. Resiskull  PlayStation.Community tag
2017.06.10. 23:35:13
LV21
+1
Válasz 3496. wooltur üzenetére:
Falkával folytatom.:)
3498. wooltur  PlayStation.Community tag
2017.06.10. 19:59:22
LV15
Blake Crouch: Véres arany

A Wayward Pines írója, kikacsingatott az akció thriller felé. Kár, h a könyv nem így reklámozza magát, ezért erősen becsapásnak éreztem az egészet annak ellenére, h maga a regény jó lett, csak nem azt nyújta, mint amit vártam. 9/10
http://www.cinegore.net/2017/05/30/konyajanlo[...]
R.I.P. Brúnó :-(
3497. wooltur  PlayStation.Community tag
2017.06.10. 19:57:18
LV15
László Zoltán: Távolvíz

Meglepően jó magyar sci-fi regény. Érdekes, izgalmas, fantáziadús, öteltes. Az író mesélésével voltak gondjaim eleinte, de aztán minden a helyére került.
9/10
http://www.cinegore.net/2017/06/10/konyvajanl[...]
R.I.P. Brúnó :-(
3496. wooltur  PlayStation.Community tag
2017.06.10. 19:55:53
LV15
Válasz 3493. Resiskull üzenetére:
A másik két műve teljesen más lett. A falka erős karakterfejlődéssel bír, kurva sok undorító jelenettel, de nem igazán parás és nulla a misztukum benne. A szekta több misztikus vonalat felvonultat, van jópár undorító jelenet is benne, de a karakterek elég sablonosak, egyet leszámítva, illetve a vége több mint kiakasztó, mert gyakorlatilag nincs értelmes lezárása. Helyesbítek, van lezárás, csak magyarázat mint olyat nem kapunk, csak ilyen hagyagul odavetett valamit, h nah azért kaptok valamit.
Mindenki a Mélységet tartja a leggyengébb írásának a magyarul megjelent könyvei közül, de sztem ez lett a legjobb. Persze ugye kinek mi. :)
R.I.P. Brúnó :-(
3495. Balee  Devil's Advocate
2017.06.05. 23:21:39
LV12
+1
Philip K. Dick - Ubik

Azt hiszem Dick függő lettem, egymás után falom a könyveit..., egytől-egyig mind zseniális (legalábbis amit eddig olvastam), és úgy tűnik ez alól az Ubik sem kivétel. :)
3494. Red13  PlayStation.Community tag
2017.06.05. 21:32:50
LV4
Neil Gaiman - Amerikai Istenek
Számomra ilyen a tökéletes regény! Imádom a mágikus realizmust és ez bizony éllovasa a műfajnak. Bár néhol kicsit untam a több száz, több ezer évre visszamenő istenek sztorijait, és egy kicsit lehetett volna rövidebb is(lehet az alap változatot kellett volna olvasnom), ettől függetlenül csillagos ötös.

Drew Karpyshyn - Revan
Bizony hónapokig tartott az elolvasása, az első 200 oldal valami rém unalmas volt számomra, után már jobban érdekeltek az események, és viszonylag hamar lement. Talán túlságosan is összecsapott lett az utolsó 140 oldal, ahhoz képest hogy az első 200 meg iszonyatosan döcögős, vontatottra sikeredett. Egy ideig parkolópályára teszem a Star Wars könyveket.

Kurt Vonnegut - Az ötös számú vágóhíd
Szégyen, nem szégyen bizony ezt a könyvet beraktam a wc-be, max ott vagyok hajlandó beleolvasni pár oldalt. 65. oldalon tartok, de valami eszméletlenül nyögvenyelősen megy, rég olvastam már olyan könyvet aminek 2 oldala is szó szerint fájdalmas. Sajnálom, mert tudom hogy nagy kultusza van az öregnek, pláne ennek a regénynek.
3493. Resiskull  PlayStation.Community tag
2017.05.31. 15:33:01
LV21
A mélység - Nick Cutter

befejeztem

Annyi fogalmazódott meg bennem, hogy én az elején meg a nagy közönség visszhangnak köszönhetően, bebeszéltem magamnak mennyire jó ez az ötlet.

De őszintén megvallva ez egy összelopkodott könyv aminek a vége egy akkora kibogozhatatlan valami hogy az csak na.
Végül is elolvastam mert a nyúlt ötletek azok bejöttek a mert tiszta A dolog, Dead space, Gömb meg lehetne még sorolni.

Engem annyira nem akasztott ki, kevesebb terjedelmű könyv szórakoztatott már jobban, egy pozitívuma volt hogy a fejezetek elosztása pont olyan méretű hogy mindig ösztönöz a folytatásra.

Kíváncsi leszek a szerző 2 másik művére is azért.

3492. wooltur  PlayStation.Community tag
2017.05.20. 21:21:14
LV15
Luca D'Andrea - A gonosz maga

Hááát... ez nagyon nem az volt amire számítottam. Egy izzig vérig bűnügyi thrillert vártam, amihez mindent adott is lett volna, erre kaptam egy családi drámát. Bár rohadjak meg még így is lekötött. :D Ha esetleg vkit érdekel a részletes kritika. 7/10
http://www.cinegore.net/2017/05/20/konyvajanl[...]

R.I.P. Brúnó :-(
3491. Red13  PlayStation.Community tag
2017.05.15. 11:00:21
LV4
Válasz 3490. CortezCorleone üzenetére:
Novelláskötetek valahogy nem nekem találták ki, de már néztem hogy mik lennének a következő regények tőle. Pl. Anansi ​fiúk. A bővített verziót olvasom.

Mondjuk most összeírtam egy csomó regény címet, nem tudom hogy a könyvhétig kibírom, bár ez attól is függ hogy mennyire lesznek ott leakciózva ezek a könyvek.
3490. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2017.05.15. 09:31:10
LV3
Válasz 3489. Red13 üzenetére:
Mondtam, hogy tetszeni fog ;) Gaiman novellásköteteivel is érdemes próbálkozni, egy-két gáz vers-kezdeménytől eltekintve nagyon színvonalas novellák vannak bennük.
Melyik kiadást olvasod végül? A bővítettet vagy az eredeti verziót?
物の哀れ
3489. Red13  PlayStation.Community tag
2017.05.13. 12:20:26
LV4
Basszus ez az Amerikai Istenek olyan, mintha az amerikai Murakami Harukit olvasnám. Oké kevésbé elvont, kevésbé szépirodalmi, de eszméletlenül élvezem! Pontosan az ilyen regényeket szeretem!
3488. Resiskull  PlayStation.Community tag
2017.05.11. 21:32:27
LV21
Válasz 3486. Red13 üzenetére:
Ez a Dead Space őrület meglátásod nagyon betaláló, ott is imádtam ez is dettó olyan.:D
3487. wooltur  PlayStation.Community tag
2017.05.11. 16:57:20
LV15
Válasz 3486. Red13 üzenetére:
Fura én simán elképzeltem a labort, nekem tök egyértelmű volt, h mi merre hogyan. De ha ennek a végével bajaid voltak, akkor A szektával nem to mit fogsz csinálni. :-P
R.I.P. Brúnó :-(
3486. Red13  PlayStation.Community tag
2017.05.11. 00:20:44
LV4
Mélység
Összességében tetszett, főleg az első 200 oldal, ahogy előkerül a képbe az ambrózia, a furcsa báty, Lucas háttérsztorija, amíg leérnek a mélységbe és a kezdeti történések a laboratóriumban. De aztán az egész átcsap egyfajta Deep Space féle őrületbe, ami nem is lenne baj, viszont klisé halmazokat ránt elő az író. Valamint a legnagyobb problémám, hogy sok-sok oldalon keresztül nem történik semmi, a karakter hallucinál, beképzel dolgokat, oldalakon keresztül körülírja az író, hogy milyen ocsmányság történik, aztán kiderül hogy semmi nincs ott, és tovább bandukol, kúszik a csövekben, csúszdán, akárhol. Sokadjára. A másik, hogy nem igazán tudtam elképzelni a laboratóriumot ezzel a rengeteg szűk csőben kúszással, és konkrétan úgy írta le a helyszíneket, az egymástól elszigetelt kis laboratóriumokat, mintha egymás mellett lennének, máskor meg folyosókon keresztül értek csak el A-ból B-be több oldalakon keresztül. Na és a vége...Ettől eltekintve tetszett, mert 5 nap alatt nyomtam le, ilyet már rég csináltam, abszolút vevő leszek a következő könyvére, mondjuk a Falkára. 7/10
SPOILER
Az hogy a könyv leírásában és az első 100 oldal tulajdonképpen a kórról szól, hogy keresik az ellenszerét, és milyen különös betegség is, amint leérkeznek a mélybe, szinte el is felejtődik. Majd az utolsó kb. 20 oldalon a semmiből előrángatnak - mintha zéró ötlete lett volna az írónak, JJ Abrams szindróma - valamiféle ősi idegeneket, akik valami olyasmit megejtenek a kórról, hogy tőlük független dolog, csak épp jókor jött, hát az agyamat eldobtam. Eleve nem tetszett az utolsó kb. 50 oldal ezzel a sok ocsmánysággal, amiket én már amolyan kínlódásként éltem át, rettegve hogy vajon bármiféle értelmes dolog ki fog ebből sülni? Valahogy nem igazán éreztem, főleg az utolsó fejezetben előhúzott Zs kategóriás horror klisével, amit idén mondjuk a Life filmben is láthattunk.
3485. Resiskull  PlayStation.Community tag
2017.05.10. 21:56:10
LV21
Válasz 3483. wooltur üzenetére:
kíííííváncsian várom.:D
3484. wooltur  PlayStation.Community tag
2017.05.10. 16:35:37
LV15
Válasz 3461. mui-ruy üzenetére:
Elolvastam a Ház a tó mélyént... Hát nagyon nudli volt a Madarak a dobozban után. Persze egyeltalán nem rossz, egyszer érdemes átrágnia magát az embernek rajta, de nem nagy szám.
R.I.P. Brúnó :-(
3483. wooltur  PlayStation.Community tag
2017.05.10. 16:28:37
LV15
+1
Válasz 3476. Resiskull üzenetére:
Készülj fel, h az uccsó 100 oldal nagyon brutál tömény lesz! Rég olvastam olyat amit ott leművelt Cutter!
R.I.P. Brúnó :-(
3482. wooltur  PlayStation.Community tag
2017.05.10. 16:27:38
LV15
Válasz 3476. Resiskull üzenetére:
Pont nemrég fejeztem be A szektát! :) Az is dúrván jó volt. Mondjuk nállam még mindig a Mélység az etalon.

Akit érdekel részeltes elemzésem itt található A szektáról: http://www.cinegore.net/2017/05/09/konyvajanl[...]
R.I.P. Brúnó :-(
3481. Resiskull  PlayStation.Community tag
2017.05.09. 23:25:37
LV21
Válasz 3479. Greg üzenetére:
Ja.(már ha erről van szó)
3480. VictorVance  Szerkesztő
2017.05.09. 23:03:53
LV15
Dennis Lehane: Az éjszaka törvénye

Senkit ne riasszon el a gyengére sikerült mozifilm, ez a regény valami iszonyatosan zseniális, ott van Lehane legjobb művei között. Nem is értem, hogy pont Ben Affleck hogyan tudott ebből a nagszerű alapanyagból ilyen sótlan adaptációt csinálni.
Örülünk?
3479. Greg  PlayStation.Community tag
2017.05.09. 23:00:39
LV24
Válasz 3478. Resiskull üzenetére:
Ő is olvassa és még 80 oldal van vissza neki..... gondolom.
LV426
3478. Resiskull  PlayStation.Community tag
2017.05.09. 22:57:24
LV21
Válasz 3477. Red13 üzenetére:
???
3477. Red13  PlayStation.Community tag
2017.05.09. 22:51:40
LV4
Válasz 3476. Resiskull üzenetére:
Még 80 oldal van belőle.
3476. Resiskull  PlayStation.Community tag
2017.05.09. 12:55:45
LV21
+2
Nick Cutter: Mélység

néztem mennyien ajánlgatjátok itt ezt a könyvet, ezért mivel tegnap az épületbe áramszünet volt de nem engedtek haza kikocogtam a könyvesboltba és a fentiekre való tekintettel sikerült belebotlanom eme műbe.
Ezt követően ki is ültem a parkba füles be, az Alien Isolation ost-et elindítottam és belemartam az első 100 oldalba.

Első vélemény, valami eszméletlen módon sikerült beszippantania tetszenek a rövid fejezetek, amiket amúgy bármikor letehetsz emiatt mégis feszt arra ösztönöz hogy haladj tovább.

Ennyi elég volt hogy berendeljem a másik két regényét is Nick Cutter-nek
3475. Greg  PlayStation.Community tag
2017.05.06. 23:19:05
LV24
Válasz 3474. ColdHand üzenetére:
Oké. ;)
LV426
3474. ColdHand  Szerkesztő
2017.05.06. 22:41:52
LV21
Válasz 3473. Greg üzenetére:
Ha újdonság kell, akkor egy olyan történetről olvasok, amit még nem láttam/hallottam.
...a többit képzeld hozzá.
3473. Greg  PlayStation.Community tag
2017.05.06. 22:17:59
LV24
Válasz 3472. ColdHand üzenetére:
Na de ha csak azt olvasod amit a játékban is láttál akkor abban semmi újdonság.
LV426
3472. ColdHand  Szerkesztő
2017.05.06. 21:55:43
LV21
+1
Válasz 3471. Greg üzenetére:
Nem, mert nem érdekel, hogy egy író saját magától miket álmodik bele a történetbe, amit más írt. Az előző könyvek majdnemhogy szó szerint követték az átvezetőket és az írásokat, itt meg gondolta az író, hogy beleír pár dolgot, hogy (szerinte) mi is történt. Bocs, erre nem vagyok kíváncsi. Ha kiderülne, hogy ezek a játékban szerepelnek valamilyen formában, akkor oké, de nem rémlik.
Kivételt képezne az az eset, hogy az eredeti történet írója bővítené ki, de erről most szó sincs.
...a többit képzeld hozzá.
3471. Greg  PlayStation.Community tag
2017.05.06. 20:51:12
LV24
"Eleinte nem tetszett, hogy a történet eleje olyan dolgokról szól, amiket nem is láthattunk a játékban."
Pedig pont ez lenne a lényege nem ?! ;)
LV426
3470. ColdHand  Szerkesztő
2017.05.06. 18:59:35
LV21
A héten befejeztem az Assassin's Creed Jelenések című részét. Eleinte nem tetszett, hogy a történet eleje olyan dolgokról szól, amiket nem is láthattunk a játékban. Konkrétan, hogy Ezio hogyan is jutott a Masjaf erődhöz. De aztán jöttek a játékból már ismerős jelenetek, de van egy olyan érzésem, hogy az író nem egy dolgon változtatott, mert voltak olyan részek, amikre baromira nem emlékszem a játékból. Ezektől függetlenül jó volt. Több AC könyvem nincs, de fizu környékén úgyis betérek egy Alexandrába.

Most Csernus dokitól a "Ki nevel a végén?" című könyv van terítéken.
...a többit képzeld hozzá.
3469. Red13  PlayStation.Community tag
2017.05.06. 18:50:27
LV4
Válasz 3468. VictorVance üzenetére:
Hát ez rossz hír, ugyanis megvettem a többi Old Republicos regényeket is. :D Remélem nem egyezik az ízlésünk.
3468. VictorVance  Szerkesztő
2017.05.06. 17:25:50
LV15
Válasz 3467. mui-ruy üzenetére:
A Revan szerintem nagyon jó. Az Old Republic-os regények közül a legjobb, szorosan az Árulás mellett.
Örülünk?
3467. mui-ruy  PlayStation.Community tag
2017.05.06. 17:17:58
LV2
Válasz 3466. Red13 üzenetére:
Utána kellett néznem mi is az a Raven, nem esett le, hogy Revan akart lenni. :D Pedig amúgy jó értékeléseket kapott. Hozzáteszem, én nem olvastam.
Még mindig nem szereztem be a Mélységet, de be fogom, júniusban már lesz időm rá, és kíváncsi vagyok! Star Wars-ból pedig a Thrawn lesz a kövi regényem, de annak a megjelenése még odébb van.
3466. Red13  PlayStation.Community tag
2017.05.06. 13:42:54
LV4
Rohadt rég volt már, hogy én alig 2 nap alatt egy könyvben elolvassak 200 oldalt, de ez most a Mélységnél megtörtént. Nagyon jól ír a csávó, és bár én eddig semmilyen vérfagyasztóan félelmetes dolgot nem tapasztaltam(semmilyen horrorszerű dolog nem történt ezidáig), de eddig egy nagyon jó misztikummal teli letehetetlen regény. Ezzel szemben szerencsétlen Star Wars Ravent már nem is tudom mióta nyúzom, és még bőven van hátra belőle 100 oldal, ritka egy unalmas könyv.
1 / 71 oldal
‹‹  ‹  1  2  3  ...  69  70  71    ››


Aktív fórumtémák
Relaxációs topik - csinos lányokkal
Utolsó hozzászólás: Alyssa
2017.07.29. 13:50:43
Forma 1
Utolsó hozzászólás: Papesz
2017.07.29. 13:36:37
Just Cause 3
Utolsó hozzászólás: Sparrow
2017.07.29. 13:25:38
Mivel játszol éppen?
Utolsó hozzászólás: zodiac55
2017.07.29. 13:25:19
Filmek - mi tetszett, mi nem?
Utolsó hozzászólás: VictorVance
2017.07.29. 13:22:00
Dark Souls III
Utolsó hozzászólás: Sparrow
2017.07.29. 13:16:19
PlayStation®4
Utolsó hozzászólás: HUN_hatrix
2017.07.29. 12:51:34
Mutass képet új szerzeményeidről!
Utolsó hozzászólás: X_VIKTOR_X_X_HUN
2017.07.29. 12:39:14
Final Fantasy XII
Utolsó hozzászólás: jime
2017.07.29. 12:38:29
Final Fantasy XV
Utolsó hozzászólás: HUN_hatrix
2017.07.29. 12:16:21
NieR: Automata
Utolsó hozzászólás: BandiSecurity86
2017.07.29. 11:23:58
Művészlelkek - festőknek, rajzolóknak
Utolsó hozzászólás: Ayame90
2017.07.29. 10:57:01
Zene füleinknek - mit hallgatsz?
Utolsó hozzászólás: Burzum
2017.07.29. 10:06:45
Gran Turismo Sport
Utolsó hozzászólás: eisento
2017.07.29. 09:36:35
Destiny 2
Utolsó hozzászólás: noozi
2017.07.29. 08:38:47