.
 

Fórum ›› PlayStation®2 játékok

Dashboard

451 hozzászólás

Utolsó hozzászólás: Red13

2017.10.12. 20:31:51

1 / 10 oldal
‹‹  ‹  1  2  3  ...  8  9  10    ››
451. Red13  PlayStation.Community tag
2017.10.12. 20:31:51
LV4
Válasz 450. CountofHell üzenetére:
Óóó én végig használtam a gyorsítást! :D Viszont a Gambitekkel nem vagyok kibékülve. Amúgy én is így csináltam anno, most is csak úgy kipróbálás szinten megcsináltam egyhuzamban 10 huntot, de beleuntam. Pillars of Eternityt elfogadom mint egy kurvajó rpg, de szerintem nem tudnék vele játszani. A 90-es évek nyugati szerepjátékai sohase jöttek be, ezért is fordultam a Jrpg-ék felé. Én legkorábban rpg-hez majd a Ni No Kuni 2-vel nyúlok, mostanában túlterheltem magam velük. Meg lehet hogy addig videojátékhoz sem nyúlok. Őszi kínálat egyáltalán nem a én ízlésem tükrözi, backlog meg nem nagyon maradt.
450. CountofHell  PlayStation.Community tag
2017.10.12. 19:44:54
LV14
Válasz 449. Red13 üzenetére:
Szerintem én fogom használni a gyorsítást plusz a gambitokat és úgy csinálom mint PS2-n, hogy végigmegyek a fő sztorin és a végére hagyom a mellékes és titkos dolgokat.
Van RPG amiben nem kell farmolni, a Pillars of Eternity CE most nagyon érdekel, egyszer meg akarom szerezni mert régen soha nem játsszottam az Icewind Dale-el sem pedig a Baldur's Gate-el és a Planescape Torment-el sem.
PSN - CountofHell_HUN
449. Red13  PlayStation.Community tag
2017.10.12. 19:16:54
LV4
Válasz 448. CountofHell üzenetére:
Tény hogy egy baromi jó játékról van szó. Nekem konkrétan A kedvenc PS2-es játékom. A világ, a karakterdizájn, a különböző fajok, szörnyek mind fantáziadúsak, ráadásul ahogy írtad ez az egyik legkiválóbb remastered kiadás. Meg se röccen, gyönyörű a mai napig, ráadásul tettek bele néhány olyan dolgot ami a mai igényeknek is megfelel, plusz tartalmakat. Mégis ahogy lentebb írtam, nekem ez SOKK. Nem vagyok már kompatibilis azzal, hogy szinte ugyanazokban a dunegonokban mászkálgassak órákat, havas, dzsungeles, sivatagos és még sorolhatnám pályákon keresztül, miközben a harcrendszer mára abszolút nem állja meg a helyét. Vicces de egy jól összerakott körökre osztott harcrendszer sokkal inkább. Én ilyenek után, mint a Witcher 3, Dragon Age Inquisition meg kb. bármilyen nyugati fantasy játék után ezt már nem tudom befogadni. A Tales of sorozat is ugyanitt bukott el nálam. Érdektelen sztori mellett copy+paste helyszínek és unalmas harcok. Voltaképpen a játékban mást se csinálsz, csak bámulsz, tolod a kart előre, és a karakterek csinálnak mindent helyetted. Aztán bedurvul a játék, és már jó pár órája másról sem szólnak a harcok csak hogy minden egyes ellenfél status effectet szór rád, amit vagy esunával vagy más itemmel gyógyítasz. Persze van a játékban ribbon, de ahhoz le kell állnom órákat szarakodni, farmolni. Ami szintén nekem már nem JÁTÉK. Nekem az a játék, mikor élvezem a sztorit, a hangulatot és a játékmenetet. Itt már semmi ilyen nincs, csak az visz előre mint amit alább is írtam, hogy lenyomjam a legkeményebb ellenfeleket, és esetleg csilingeljen a trófea. Amit megjegyzem egyre inkább átkozok mióta bekerült az előző generációban. Felnőtt emberként ne ilyenekre pazaroljam már az időmet, hogy a napi 2-3 órát kb a semmivel töltöm el. Ráadásul a történet is bebizonyosodott, hogy egy nagy semmi. Hiába tudok jól angolul, a felétől már egyszerűen nem tudott érdekelni a dolog mi történik, és el is vesztettem a fonalat, olyannyira semmilyen.
448. CountofHell  PlayStation.Community tag
2017.10.12. 17:48:40
LV14
Válasz 447. Red13 üzenetére:
Nekem fémtokosban van meg de még nem kezdtem el vele játsszani pedig előrendeltem. De csak azért mert én nem szeretek egyszerre 2 játékkal játsszani csak 1-el és amíg nem fejezem be amit elkezdtem addig nem kezdek bele egy másikba.
A Zodiac Age-t azért vettem meg mert megvan PS2-re és már akkor játsszottam volna a csak japánban elérhető Zodiac Job System változatával most viszont végre angolul is megjelent.

Másrészt pedig HD remaster játékot valahogy ÍGY kell elkészíteni mint most ezt a Zodiac Age-t és nem Zone of the Enders HD collection, Devil may cry hd collection, silent hill hd collection mintájára mint ahogy azt PS3-ra már szinte megszokásból hozták.
Mondjuk a Square Enix HD remaster játékokra nem is lehet panasz mert a FFX HD és a Kingdom Hearts HD kollekciók nagyon profi és alapos munkát mutatnak.

Ami magát a FFXII játékot illeti nekem nagyon tetszik a képi világa, PS1 konzolon a Vagrant Story kimagaslóan a kedvenc játékom volt és az a stílus nagyon megmaradt bennem. Tény, hogy rá lehet unni egy idő után de az igénytelen glitch-es és bugos játékok tömegesen érkeznek a nyugati fejlesztőktől és annak ellenére, hogy ez "csak" egy HD remaster nekem kellemes meglepetés egy ilyen igényes játékkal játsszani.
PSN - CountofHell_HUN
447. Red13  PlayStation.Community tag
2017.10.12. 17:38:21
LV4
Na aszem most lett elegem a játékból. A harc semmiből nem áll, csak ezekből a szájbavert status effectekből. Esuna, Remedy a tököm tudja mi, aztán ha elfogysz belőle akkor szopsz. Aszem olyan 30 óra körül járhatok, de már úgy érzem magam mintha sajtreszelővel rejszolnék. Semmi élvezeti érték nincs benne, csak az visz előre, hogy majd megszerezzem az összes brutál fegyvert, páncélt, lenyomom a legerősebb bossokat és ennyi. Az odáig tartó több 10 órás játékidő, a történet, a karakterek egyáltalán nem érdekelnek. Szerintem így nincs értelme játszani egy videojátékkal. Ez most rohadt nagy csalódás volt, tavaly a FF10-et sokkal jobban élveztem, pedig azt anno pont hogy rühelltem.
446. Red13  PlayStation.Community tag
2017.10.11. 00:01:47
LV4
Kicsit felhúztam Penelot aztán így már gyerekjáték az egész. Talán túlságosan is. Már Tchita Uplandsnál járok. Valahogy nincs kedvem mind a 6 karaktert felhúzni. Ha a játék vége felé nem boldogulok, akkor max egy keményebb helyszínen leállok, és pillanatok alatt felhozom a lemaradást, LP-ét meg így is kapnak. Meg aztán így meg nekik is mindig meg kéne venni a legjobb felszerelést, fegyvert, így meg azért többet kéne farmolni, amit már unnék. Vaan így is mindig lop először, hogy legyen mit eladnom.

Egyébként így 20 óra környékén azt mondom ez az a játék, ami jobb lett volna ha megmarad az emlékeimben. Valahogy már nem az igazi, nem azt adja mint 10+ évvel ezelőtt. Mikor nem a sztori megy, vagy nem egy dungeonban vagyok, akkor másból sem áll az egész, mint hogy csak megyek előre, lesem a karaktereimet ahogy gyorsan lenyomják az ellenfeleket(nyilván erről a gyorsítás is tehet, nélküle viszont már feladtam volna a játékot) végigszaladok minden térkép részleten, hogy minden fel legyen fedezve, aztán ha ez megvan akkor állok tovább. Nem mondom, még így is sokkal jobban tetszik, mint az elmúlt évek Jrpg felhozatalának 90%, de valahogy már nem az igazi. Persze a Persona 5 egy teljesen más Jrpg, de ott annak ellenére, hogy tiszta PS2 szintű a játékmenet, éreztem egy baromira frissességet, amit nem igen tudok megmagyarázni, talán az hogy olyan folyékony és annyira egybe van az egész, az eredményezte mindezt. Nehéz megfogalmazni a FF12 iránti érzéseimet, PS2-őn ez egy hatalmas kaland volt, ahol folyton meglepődtem, hogy lehet valami ennyire szép, élvezetes, és új. Most meg mintha fuldokolnék miután lenyomtam 2-3 órát.
445. REDALERT99  Uncharted 2 Veterán
2017.10.10. 23:27:40
LV6
Válasz 443. Red13 üzenetére:
Ott a masodik licence board.
Szerintem piskota ezzel a 2 licence boardal.
Engedi harcnal is a valtast, ha vki nincs pirosba azt le tudod cserelni.
Jobban jartal volna, ha nem marad le senki LV-be. En nem farmoltam, hanem 2 eros csapatot csinaltam, felvaltva hasznalom oket, nem keverem oket, ha egy mod van ra. Huntoknak lassan vege 1 vagy 2 lehet max, story vegen vagyok.
PSN ID(UK): Redalert99 -==#1HUN in U2==-
444. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2017.10.09. 13:39:16
LV4
Válasz 443. Red13 üzenetére:
Nem lehet újraosztani kasztokat, a döntésed az első, illetve második job esetében is végleges. De nem kéne, hogy nagy problémád legyen szerintem - healing skilljei vannak a red mage-nek is, a knightnak, bushinak is. És most már elvileg két job/karakterrel mozoghatsz, szóval ki tudnál hozni egy olyan setupot, amiben van healered. Fran pl. tökéletes választás mind lore, mind statok szempontjából egy red mage-nek.

Illetve én a helyedben farmolnék egy picit, Henne Mines-ban a jellyk farmolásával kb. egy óra vagy másfél alatt fel tudod húzni a jelenlegi partydat illetve a reserve-ben lévőket is a kívánt szintre.
物の哀れ
443. Red13  PlayStation.Community tag
2017.10.09. 12:49:04
LV4
Válasz 442. REDALERT99 üzenetére:
De ez így akkora egy kalap szar. :( Újra lehet valahogy osztani a kasztokat? Mert így van egy fehér mágusom, és jelenleg baromira kell egy gyógyító. Sokkal jobb volt az eredeti FF12. Ott a játék végére már mindenki tudta nyomni a curaját, hastegát, proctegát stb. Így meg a menübe lépve váltogassak folyamatosan a karakterek között. Pláne, hogy harc közben nem is engedi. Jó jönne valami tipp, mert most durván benehezedett a játék, arról nem is beszélve, hogy akkor most álljak le órákat fejlődni a másik három karakterrel, akiket nem használtam?
442. REDALERT99  Uncharted 2 Veterán
2017.10.09. 12:15:09
LV6
Válasz 440. Red13 üzenetére:
En PS2-n toltam a Jap. verziot, ott nehezebb volt, mert csak 1 kasztot tudsz valasztani. ;) Szerintem ott tobbet is sebeztek, mert az elejen is nehez volt.
PSN ID(UK): Redalert99 -==#1HUN in U2==-
441. Nova  vas Normandy
2017.10.08. 22:04:16
LV12
Válasz 440. Red13 üzenetére:
Ebbe a csapatba is kellene egy Mishima. :]
Bosh'tet
440. Red13  PlayStation.Community tag
2017.10.08. 18:40:37
LV4
Érdekes a játék, néha azt érzem hogy pokolian könnyű a játék, néha meg csak lesek, hogy nyomom elfele a phoenix downt. Gambitet abszolút nem használok. :D Jelenleg nincs kedvem ezzel szarakodni, és ha így is boldogulok, akkor minek? Ez az újfajta zodiák táblázat annyira nem jön be. Nem is tudom, hogy kellene váltanom, vagy először maxoljam ki mindenkinek az alapot és aztán menjek tovább. Szar így, hogy nincs az alap csapatomban(Vaan, Fran, Basch) egy gyógyító sem, de még fekete mágus sem. Másik három karakterem meg lemaradt olyan 13 szint környékén. Többivel meg már 30-on fölött vagyok. Cserélgetni meg nem nagyon szeretek Jrpg-ben. Majd elválik, jó lenne ha mindenki kapna expt. :/ Jelenleg Miriam felé tartok, csak a fősztorira koncentráltam, semmi hunt, farmolás egyebek. 13 óránál tartok, és csak rápillantva egy végigjátszásra durván előrehaladtam. 16-17 éves kölyökként sokkal hosszabbnak, nagyszabásúbbnak tűnt a játék. Persze PS2-őn nem is lehetett felgyorsítani.
439. Red13  PlayStation.Community tag
2017.10.05. 18:52:40
LV4
Elértem Lhusu Minesba. Eléggé beszippantott a játék. :) Hozza az igazi FF hangulatot, meg azt hogy részese vagyok egy kalandnak. Az emlékek csak úgy törnek elő. Folyton rácsodálkozok, hogy milyen jó karakterdizájnja van a játéknak(kivéve Vaan), főleg az arcok amik nagyon tetszenek, plusz a szinkron. Nyilván nincs benne az a erőteljes hangulat mint a régi FF-ekben, meg a sztori is kissé lapos, a nevek már itt is megjegyezhetetlenek voltak számomra és a gonoszok semmit sem jelentettek, mindez a 13. résznél csúcsosodott ki. Durván megérezte a sorozat Sakaguchi hiányát, már a 10. rész sem ütött akkorát, és szerintem ez a 12. rész is csak azért lett ilyen mert azok voltak érte a felelősök, akik a Vagrant Storynál is.
438. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2017.09.26. 10:34:49
LV4
Válasz 437. Red13 üzenetére:
Jó lesz az a hideg téli napokra is :)
物の哀れ
437. Red13  PlayStation.Community tag
2017.09.25. 20:39:32
LV4
+1
Majd 4 hét volt mire ideért. Addigra pont untig elegem lett a videojátékokból egy időre. :D
436. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2017.08.31. 18:02:15
LV4
Válasz 435. jime üzenetére:
Jaja, összesen négyszer tudsz tőle Genji cuccot lopni. Ugye eleve két harc van, az első az nevetségesen könnyű, ott üsd le az életét 40%-ra. 20% és 40% között lehet tőle Genji Shieldet lopni, 1% és 20% között Genji Glove-t.
A második harcban 20% és 40% között Genji Armort, 1% és 20% között pedig a Helmetet lehet lopni tőle. Igazából a Genji Glove a legfontosabb, mert abból a Gilgamesh harcon kívül csak egy van az egész játékban, a Phon Coastos Hunter Clubon keresztül tudsz szerezni egyet. Trial Mode-ban Bergantól lehet lopni, de mivel az pont a Trial 100, ezért hiába szerzed meg a cuccot, nem öröklődik át a normál játékba, mert a Trial 100 után nincs autosave :(
物の哀れ
435. jime  non-alcoholic
2017.08.31. 16:47:18
LV28
Válasz 434. CortezCorleone üzenetére:
ezeket igy mindet egyszerre? :D
abra-goddamn-cadabra
434. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2017.08.31. 16:00:23
LV4
Válasz 432. jime üzenetére:
Jaja, ahogy Red írta, a leghangulatosabb hunt a Gilgamesh fight. Emlékszem az volt az első hunt a PS2 vanilla verzióban, amire komolyan tápolni kellett (mármint a második harcra, az első találkozás egy vicc), több napnyi meló ment bele, hogy le tudjam gyűrni :D Itt sem adja magát könnyen amúgy. Ha nekimész, el ne felejts lopni tőle (Genji Glove, Shield, Armor, Helmet).
物の哀れ
433. Red13  PlayStation.Community tag
2017.08.31. 15:44:33
LV4
Válasz 432. jime üzenetére:
Legmenőbb harc a játékban, nekem rendesen bevésődött a helyszín meg a jelenet.
432. jime  non-alcoholic
2017.08.31. 15:36:42
LV28
Válasz 431. CortezCorleone üzenetére:
bazz, Gilgamesh egy hunt? xD
lool, fuuu de rég volt már ez :D
abra-goddamn-cadabra
431. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2017.08.30. 23:42:05
LV4
Válasz 430. jime üzenetére:
De van, Gilgamesh :) csak fel kell venned a huntot Rabanastreban.
物の哀れ
430. jime  non-alcoholic
2017.08.30. 20:35:06
LV28
Válasz 429. CortezCorleone üzenetére:
;)

te, lushu mines-ban nincs boss?
most toltam le a zárt szekciót is, volt egy save crystal, bent egy nagyobb terem, ládában egy masamune, azt annyi :D
abra-goddamn-cadabra
429. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2017.08.30. 20:03:15
LV4
Válasz 428. jime üzenetére:
Nincs mit :D

Amúgy én is csodálkozom, hogy ennyire kevesen vagyunk itt, azt hittem, több embert meg fog mozgatni ez a remaster, de hát úgy néz ki mégsem.
Amúgy ha online vagyok PS4-en, akkor ott is rámírhatsz, akkor rapid help lesz :D
物の哀れ
428. jime  non-alcoholic
2017.08.30. 17:49:43
LV28
Válasz 427. CortezCorleone üzenetére:
köszi haver! :D

gondolom simán megtaláltam volna youtube-on a megoldást, de én nem szeretem használni. lehet régimódi vagyok, de jobban csipem ezt a fórumos témázást/segitést/megbeszélést.
kár, hogy csak ketten vagyunk xD
abra-goddamn-cadabra
427. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2017.08.30. 10:13:06
LV4
Válasz 426. jime üzenetére:
Így van.
Lopj tőle egyet, nyírd ki, amivel továbblépsz az 50. trialra. Ott kapsz egy autosave-et. Ha megvan az autosave, akkor lépj ki a főmenübe, töltsd be Load Game-en belül az autosave-edet, ami a játékban a legutolsó mentett állásod lesz azon a save file-on, amivel a trialt kezdted. Ha megnézed a cuccaidat, akkor ott lesz minden, amit a trial módban szereztél. Sétálj át egy másik helyszínre, amivel megint autosave-elni fog. Ezzel a cuccod megmarad, de a trial mode progressed el fog veszni. Lépj vissza a főmenübe, kezdj egy trial mode-ot ezzel a save file-lal, vidd el megint trial 49-ig, és ennyi :D
物の哀れ
426. jime  non-alcoholic
2017.08.29. 17:08:57
LV28
Válasz 425. CortezCorleone üzenetére:
hülye kérdés:
hogy tudok többet lopni? :D
sikerült egy aztán kilépek vagy mi?
abra-goddamn-cadabra
425. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2017.08.28. 22:34:09
LV4
Válasz 424. jime üzenetére:
Egyet Henne Mines új részénél találtam, ugyanott, ahol a Zodiac Speart is - valamelyik Technik volt ott, 25%-os spawn rate-tel, szóval egy pár kört szaladtam, és közben spawnolt az a két láda is.
A maradék kettőt pedig trial módban Thief Cuffs-szal loptam Hashmaltól (trial 49). Valszeg most már elég erős vagy, hogy addig simán eljuss, és onnantól kezdve rommá lophatod magad :D
物の哀れ
424. jime  non-alcoholic
2017.08.28. 19:18:20
LV28
Válasz 422. CortezCorleone üzenetére:
merre szereztél 3 ribbon-t amúgy? rákerestem az előbb, egyik helyen azt mondják, hogy a cerobi steppe-n a macskáktól nagyon ritkán lehet lopni, máshol azt, hogy ez csak a ps2-es verzió.
abra-goddamn-cadabra
423. jime  non-alcoholic
2017.08.28. 17:07:15
LV28
Válasz 422. CortezCorleone üzenetére:
na bakker, erre egyáltalán nem emlékeztem, pedig anno ps2-őn mindent megcsináltam., okés, köszi ;)
érte amúgy! :D

Great Crystalnak mindenképp használok valamit, azok után amit irtál xD
abra-goddamn-cadabra
422. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2017.08.27. 23:41:10
LV4
Válasz 420. jime üzenetére:
Zeviah Spannal? Csak nem Zaleraert mesz? :) ahogy mesz lefele delnek, lesz majd egy csille/kocsi amit le lehet lokni, egy utat csinalva a deli szekciohoz, ahonnan be tudsz setalni az esperhez.

Guide-ok tekinteteben nem hasznaltam semmi extrat, egy-ket hunt es side quest eseteben jegged honlapjan hasznaltam a hunt mark guide-ot. Great Crystalnal egy ff wikis terkepet turtam elo google-lel. A Phon Coast hunt club sidequest rare gamejeihez van egy gamefaqs guide, az meg hasznos/szukseges ha nem akarsz belebolondulni.
物の哀れ
421. jime  non-alcoholic
2017.08.27. 21:02:21
LV28
Válasz 419. CortezCorleone üzenetére:
figyi csak, Barheim Passege másik részére (bal sarok), hogy lehet eljutni??
megvan a kulcs, vissza tudok menni, de a leomlott résznél nem tudok átmenni, a másik kijárat meg beszakadt.
abra-goddamn-cadabra
420. jime  non-alcoholic
2017.08.27. 08:21:17
LV28
Válasz 419. CortezCorleone üzenetére:
valami szuper guide-ot nem tudsz a játékhoz?
én eddig emlékezetből mentem, de az már megkopott xD
abra-goddamn-cadabra
419. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2017.08.27. 00:00:15
LV4
Ma este kiesett a platina, cirka 76 es fel ora alatt :) ez az utolso par ora a bestiariumi bejegyzesek gyujtogetesevel mar eleg unalmas volt, a csapat annyira fel volt tapolva, hogy nehany gyengebb rare game szornyet ugy utottem le, hogy nem is tunt fel, csak mikor a bosszankodast megelozve csekkoltam a bestiariumbab, hogy akkor hogy is allunk :)
Osszessegeben nagyon kellemes idotoltes volt a jatek, es barmennyire is nem szerettem a PS2es vanilla reszt, azert a nosztalgia tobbszor elkapott, veguli egy egesz nyaram belement a jatekba anno. Tovabbra sem kerult be viszont a top3-as FF listamra, de ettol fuggetlenul a remasternek koszonhetoen megkedveltem a jatekot. Most mar csak az FF9-et kellene vegigtolnom, azt meg soha nem vittem vegig, pedig az osszes tobbi resz mar tobbszor, tobb verzioban is vegig lett porgetve. En orultem volna az idei evre pletykalt classic FF HD kiadasnak, sok meloja nem lett volna vele a SE-nek, ellenben vittek volna mint a cukrot...
物の哀れ
418. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2017.08.21. 23:58:03
LV4
Ma kivettem egy nap regeneracio jellegu szabit, es kihasznalva az alkalmat befejeztem a jatekot :) Lenyomtam minden huntot, meglett minden espert, osszeszedtem mindenk magicket es techniket, bejartam az egesz kontinenst. Ez az utolso "dungeon" es bossharc egy nagy vicc volt Yiazmat/Helleyrm/Zodiark utan. Annyira belejottem, hogy a trial modot is lenyomtam. Keszuljetek fel ra, hogy a 100as trial igazi szopoka-nyaloka, ez az 5 majom judge nem tisztan jatszik :P nekikmentem vagy 20szor, mire belattam, hogy lehetek akarmennyire eros, nincs az a DPS, ami eleg lenne az utolso harom csoka ellen, ezert en is atmentem parasztba, es lenyomtam oket az esperekkel. Ezt az utolso bagazst leszamitva egyebkent meglepoen konnyu a trial mod, mondjuk az is igaz, hogy Yagyu Dark Blade, Excalibur, Zodiac Spear, Staff of the Magi, Whale Whisker es Ragnarok mar mind megvoltak igy a vegere, igy nagy meglepetes nem johetett szembe :D
Egyedul ez a Bestiary trofea maradt hatra, most gyorsan atporgettem, es a jo hir az, hogy a sima mezei szornyekbol csak Zertinian Caveben maradt ki egy, tudom is melyik, az a OHKOs madarijeszto szeruseg, azt most harom ribbonnal siman letolom majd. A rossz hir az, hogy a rare game-ekbol meg van hatra vagy 20, es ezek kozul van, amit fajdalmasan nehez spawnoltatni, de ez nem allhat kozem es a platina koze :P 70 oranal jarok amugy, amibol mondjuk lejon kb 3 ora, amikor pause helyett a menuben voltam, de kozben mast csinaltam, es nagyjabol ennyi hozza is jon a game overrel vegzodo probalkozasok miatt. Hihetetlen, hogy ez a 4x-es gyorsitas mennyit jelent, nelkule ez siman 200 ora felett lennek. Amugy magam is meglepodtem, hogy jatek kozben mennyi mindenre emlekeztem (bossok, huntok elleni strategiak), pedig mar kozel 10 eve hogy utoljara jatszottam a jatekkal. Kicsit valtozott a jatekhoz valo viszonyom, korabban elegge utaltam tobb ok miatt is, es nem igazan akartam benne eszrevenni a pozitivumokat. Kedvenc jatek most sem lett, mert van, amin ez a Remaster se tudott segiteni, de osszessegeben pozitivabb fenyben velekedem a jatekrol, mint korabban. Majd megprobalok vmi hosszabbat irni rola, ha ez a bestiakereses lezarul.
物の哀れ
417. jime  non-alcoholic
2017.08.20. 11:26:09
LV28
Válasz 415. CortezCorleone üzenetére:
jól nyomod :D
lassan én is visszatérek, már kezd hiányozni.
abra-goddamn-cadabra
416. Hunvarlan  PlayStation.Community tag
2017.08.20. 09:11:29
LV2
Valaki aki már átment New Game+ba leírhatná hogy milyen? Kezdődik minden elölről vagy olyan mint DS-ben erősebb mobok meg ilyenek?
415. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2017.08.14. 11:04:39
LV4
Az FFVI-nak vége, legyűrtem Kefkát :D

És hétvégén az FFXII-vel is tudtam haladni. A csapat lvl 72-es, most készülök Pharosra, lenyomtam Deathgaze-t, Fafnirt, Gilgamesh-t és a többi kisebb huntot, nagyjából az utolsó 6 mark van még hátra a vadászatokból, meg megszereztem Ultimát is.
Gilgameshtől sikerült Genji Glove-ot meg Genji Shieldet lopni, de az Armor meg a Helm nem jött össze, pedig nekimentem egy párszor. Papíron 30%-os a steal rate, hát Balthier és Vaan perceken keresztül próbáltak csórni 40% és 20% HP alatt, de semmit se sikerült lopni, kihealelni pedig nem sikerült Peneloval :D
A másik amin nagyon felkúrtam magam, az a Great Crystal. Már a vanilla verzióban is gyűlöltem ezt a dungeont, nem tudom ki dizájnolta, de hát a jó édesanyját. Baromi erősek a dögök (Disease, Death, OHKO és egyéb finomságok), egy save crystal van a tetején összesen, nincs ingame térkép, és ráadásul időzáras kapcsolók mögött vannak az ajtók. The fuck? Egy baromi nagy frusztráló szar az egész, és guide vagy ingame map nélkül lehetetlen megcsinálni. Kész szenvedés volt eljutni Ultimáig (aki szintén egy jó nagy szopás boss volt, ezekkel a random váltásokkal, hogy most magic nincs, most item nincs, most physical attack nincs), aztán úgy voltam vele, hogy egy életre letudtam ezt a szar dungeont, Omega Weapont meg majd lenyomom a trial módban. Hát a pacinak a farkát :) Ebben az új verzióban a Shellga és a Hastega is helyileg Great Crystalos treasure chestekbe kerültek. Mehettem vissza értük... Még guide-dal és térképpel együtt is legalább 4 órát csesztem el ebben a fos dungeonben.

A hét második felében megint külföldön leszek, szombaton meg legénybúcsú, szóval nem tudom, hogy mikor lesz végre befejezve ez a játék :D
物の哀れ
414. jime  non-alcoholic
2017.08.09. 17:36:44
LV28
Válasz 413. CortezCorleone üzenetére:
szintén zenész, egy hete nem játszottam :D
:(

sztoriban az utolsó helyszin jön, vadászgattam utoljára, meg mindenkit felhúztam 55-re.

mostanában kicsit kurvára sok a meló, nem sok időm van, lefáradva hazaérek, lelövök pár rohadék kinait a BF4 multiban aztán alvás :D

sajnállak amúgy, a "szaros" 6. résszel kell vigasztalódnod xDD
azt még store-ból be fogom szerezni, hogy Vita-n ott figyeljen. 8-9 10 ott van, plusz még a Chrono Cross, Legend of Mana, Xenogerars, Suikoden 1-2, legjobb Vita cimek :D
abra-goddamn-cadabra
413. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2017.08.09. 13:06:54
LV4
Ki hogy áll? Engem sajnos kiraktak egy projektmunkára Varsóba, szóval mostanában esténként a hotelben fél órácskákra az FF VI-tal vigasztalódom.

A TZA-ban elkezdtem gyűjtögetni az espereket, 6 már a zsebben van. Az Elite Huntok közül lenyomtam Trickstert és Carrotot. Most érkeztem meg Old Archadiába, Balthier lelécelt egy kis időre :P Nagyon durva, hogy ez a speed up mód mennyire tud gyorsítani a játékon, emlékszem, hogy a PS2-es verzióban vagy 80 óránál értem Draklorba, és akkor nem is nagyon bohóckodtam a huntokkal a sztori alatt. Itt viszont még a 40 órát sem értem el, és a markok közel fele már le lett vadászva, és a sidequesteket is folyamatosan csinálom... Még a végén lehet, hogy kiszedem a platit belőle 80 óra alatt :P
物の哀れ
412. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2017.07.31. 19:02:59
LV4
Válasz 411. jime üzenetére:
Én kipróbáltam, Giza Plainsen 13 ezreket sebez a farkasokra :DDDDD És még Hennes Mines hátsó bejáratánál, a Feywood felőli dögöket is 2-3 lövésből kinyírja.
物の哀れ
411. jime  non-alcoholic
2017.07.31. 18:11:01
LV28
Válasz 410. CortezCorleone üzenetére:
bazz, 225-ös attack power :O
abra-goddamn-cadabra
410. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2017.07.31. 18:07:34
LV4
Válasz 409. jime üzenetére:
Nem tudtam megállni a farmolást Hennes Mines-ban, szerintem a PS2-es verzióba legalább 30 órám ment bele ott :)

A Seitengratot elfelejtettem linkelni, akit érdekel a szuperfegyver, az itt találja meg a tutorialt:
https://www.youtube.com/watch?v=1VpFs1O8s9I&a[...]

Sok minden nem kell hozzá, Nalbina előtt már be lehet szerezni ;)
物の哀れ
409. jime  non-alcoholic
2017.07.31. 17:52:17
LV28
Válasz 408. CortezCorleone üzenetére:
azigen :D
én már előrébb járok, de még csak mindenki 50-es :D
abra-goddamn-cadabra
408. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2017.07.31. 13:47:56
LV4
Na hétvégén sikerült haladni a játékkal :) Most értem Phon Coastra, eléggé fel van tápolva a team :D Basch 60, Ashe 57, Balthier 54, Penelo 49, Fran 48, Vaan 46. Mt Bur-Omisace felé menet rosszul emlékeztem az útra, és Feywoodban kötöttem ki, ami ugye már a sztori végéhez közeli rész, de még ott sem izzasztottak meg a monszták :D A license boardokat már teljesen kiraktam, be is adta a 48k LPs trophy-t. Már 1,3 millió gilem van, valszeg sosem fogom elkölteni.

Szerintem innentől már a sztori végéig nem farmolok, mert nincs rá szükség. Eddig sem vittem túlzásba, a csontvázakat farmoltam kb. 3 óráig, meg utána még egy másfél óra Jelly farmolás volt Hennes Mines-ban, a többi EXP/LP csak úgy szembe jött...

Apropó: ezt tudtátok? 100% Seitengrat loot, egy kis RNG manipulálással. Én kipróbáltam, és működik a 88-97-90 cure chainnel és a 97-94-95 cure chainnel is. Viszont a Seitengrat tényleg nagyon overpowered, az egyik optional esper kb. 5 másodpercet bírt ellene :D Remélhetőleg a héten a sztori végére érek majd.
物の哀れ
407. jime  non-alcoholic
2017.07.29. 12:38:29
LV28
Válasz 406. jime üzenetére:
bazzzeg, nem volt mindegy, hogy megyek be a bányába....
ha beteleportálok, nem jelenik meg, körbe kell menni chocoboval, beszarok.
abra-goddamn-cadabra
406. jime  non-alcoholic
2017.07.29. 12:13:17
LV28
van egy kis gondom a Mindflayer vadászattal.
ott vagyok a megadott helyen a Henne Mines-ban, az a kritérium h az mp-m maxon legyen. az is megvan, itt kolbászolok már vagy 10 perce de semmi.
help!! :D
abra-goddamn-cadabra
405. KAMIKAZE-HUN  PlayStation.Community tag
2017.07.28. 16:52:32
LV5
-1
Válasz 404. CortezCorleone üzenetére:
Értem, nekem amikor lement a vége felajánlotta a NG+t vagy kiléphettem a főmenübe, egyértelműen az NG+ opciót választottam!
Utánna elkezdte a játékot az elejéről és amint lehetőségem volt rá bementem a menübe és semmi fegyver csak az alapok és nekem minden ki volt maxolva a nagy táblán mindenkinek 1-2 külső "szigetet" leszámítva ott is minden "elveszett":(
Egyedül a szint maradt de az sem 90lvl hanem amit elértem a játék végéig 67lvl Vaan pl!
404. CortezCorleone  PlayStation.Community tag
2017.07.28. 15:22:11
LV4
Válasz 402. KAMIKAZE-HUN üzenetére:
Én ugyan még messze vagyok a végétől és a NG+ megnyitásától, de amennyire rekonstruáltam, van olyan new game plus, amiben a cuccaid és a szinted öröklődik (nevezzük classic NG+-nak). Van egy olyan new game plus, amiben semmit nem örökítesz át, viszont minden karaktered lvl90-es (nevezzük easy NG+-nak). És ha teljesíted az utolsó szintet is a trial mode-ban, akkor megnyílik egy másik new game plus (nevezzük strong NG+-nak), amiben megmarad az összes cuccod és talán skilled, viszont lvl1-ről indulsz. Utóbbit a hardcore fanoknak találták ki, akik lvl1-es runt szeretnének csinálni a játékban :)
物の哀れ
403. KAMIKAZE-HUN  PlayStation.Community tag
2017.07.28. 15:12:00
LV5
Mondjuk van több mentésem és lehet inkább visszatöltök egy régebbit és ott maxolom ki a dolgokat mint NG+ban:)
402. KAMIKAZE-HUN  PlayStation.Community tag
2017.07.28. 15:10:29
LV5
Válasz 400. CortezCorleone üzenetére:
Én mondjuk még csak belenéztem az NG+ba de nekem csak a szintem maradt meg, a cuccaim meg minden más lenullázódott!
1 / 10 oldal
‹‹  ‹  1  2  3  ...  8  9  10    ››


Aktív fórumtémák
Nioh
Utolsó hozzászólás: Allitta
2017.10.23. 15:19:35
Gran Turismo Sport
Utolsó hozzászólás: martin
2017.10.23. 15:16:33
Assassin's Creed Origins
Utolsó hozzászólás: HADESZ
2017.10.23. 15:14:36
Middle-Earth: Shadow of War
Utolsó hozzászólás: HADESZ
2017.10.23. 15:13:50
PlayStation®Store
Utolsó hozzászólás: HUN_hatrix
2017.10.23. 15:04:29
Mass Effect: Andromeda
Utolsó hozzászólás: Alyssa
2017.10.23. 14:55:11
Hedonisták - éppen mit eszel/iszol?
Utolsó hozzászólás: martin
2017.10.23. 14:17:57
Apple iPhone - iPad - iPod - iTunes
Utolsó hozzászólás: quchy
2017.10.23. 13:37:04
Forma 1
Utolsó hozzászólás: B_Renato97
2017.10.23. 13:30:29
Humor - Vicc - Poén
Utolsó hozzászólás: cervezas90
2017.10.23. 13:21:18
The Last of Us Part II
Utolsó hozzászólás: cervezas90
2017.10.23. 13:15:20
PlayStation® Trófeák
Utolsó hozzászólás: daddy1989
2017.10.23. 11:59:45
Payday 2
Utolsó hozzászólás: daddy1989
2017.10.23. 11:22:45
Dark Souls III
Utolsó hozzászólás: cjnin
2017.10.23. 01:09:20
Destiny 2
Utolsó hozzászólás: maaark1992
2017.10.22. 23:03:11