PlayStation.Community Blog ›› nukiito

5 hozzászólás

2009.03.21. 10:44:46

Utolsó hozzászólás: gibsonmate

2009.03.21. 14:35:01

Megosztás
Értékeld a blogot!
...barmok :D

foci, kicsit másképp japán módra..érdemes lenne példát venni róluk :D
ja és nálam a nap képe:
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
5. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2009.03.21. 14:35:01
LV4
Ezek betegek xD
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
2009.03.21. 13:51:37
LV4
Jajj ez de komoly:)
Amikor legelőször láttuk tesómmal majd megszakadtunk a nevetéstől.....:D
Ne vígy engem kísértésbe, odatalálok magam is!
2009.03.21. 10:53:30
LV8
Válasz 2. eszg_ üzenetére:
teljesen igaza van :D
have no fear of perfection - you'll never reach it
2. eszg_  Szerkesztő
2009.03.21. 10:53:02
LV13
Válasz 1. ColdHand üzenetére:
De szemét vagy... XD (én sem mondhattam volna szebben :P)
Jól vagyok, nagyon köszönöm.
1. ColdHand  Szerkesztő
2009.03.21. 10:52:14
LV22
Valahogy így játszanak a mieink is csak kukker nélkül.
Nem én írom a szabályokat. Én csak kitalálom őket!
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV8
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
1785 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Chowder.
Fórumhozzászólások száma:
2874 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
150 db
Utolsó belépés:
2010.12.12. 17:21:47
Regisztráció ideje:
2008.12.22. 15:42:05
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea