PlayStation.Community Blog ›› nukiito

17 hozzászólás

2009.03.21. 09:38:01

Utolsó hozzászólás: Heerorenato

2009.03.21. 22:05:21

Megosztás
Értékeld a blogot!
..paintballoztam majdnem 2 évig, de még nálunk magyaroknál sem láttam ennyire barom játékost..

..kisgyerek minden protektor nélkül beállt paintballozni...
meg is lett az eredménye:
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2009.03.21. 22:05:21
LV6
ijjjj ez odaba*z....:D
World is Black.
16. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2009.03.21. 14:28:13
LV4
xD ez überbrutális xD
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
15. gabe83  PlayStation.Community tag
2009.03.21. 13:25:16
LV21
Válasz 14. Jesus üzenetére:
Ez tuti, hogy nem Mortal, lehet, hogy filmben hallani ilyet.....
Egyébként protektor nélkül jobban odafigyel az ember, nagyobb a tét elvileg! :-D
Örök érvényű mondás: "Aki hülye, az haljon meg!"
14. Jesus  PlayStation.Community tag
2009.03.21. 11:45:47
LV20
Szerintem az a hang a Mortal Kombat-ekben volt. :D
Spupul!
13. Jesus  PlayStation.Community tag
2009.03.21. 11:44:12
LV20
Van egy bölcs mondás. :D Aki hülye haljon meg. xD
Spupul!
12. Pwent
2009.03.21. 11:43:53
LV2
Válasz 11. nukiito üzenetére:
Nem msn-en volt ilyen "gonosz kacaj" hang??
...xd
2009.03.21. 10:31:55
LV8
Válasz 8. tiNk üzenetére:
ezen már én is gondolkodtam, nekem is ismerős volt a nevetés.. :/
have no fear of perfection - you'll never reach it
2009.03.21. 10:31:24
LV8
Válasz 9. tiNk üzenetére:
tényleg, igazad van...most hogy gyorsan meghallgattam egymás után 5x azt a részt, hallotam a t-t a teammaTe-ben ^^"
have no fear of perfection - you'll never reach it
9. tiNk  PlayStation.Community tag
2009.03.21. 10:27:17
LV18
Válasz 3. nukiito üzenetére:
Az "Teammate down" szerintem.
"We don't have to do this. You know that, right?"
8. tiNk  PlayStation.Community tag
2009.03.21. 10:26:38
LV18
Ez k...jó ezekkel a hangaláfestésekkel! Én még csak a nyers verziót láttam belőle.
Kicsivel a közepe után van egy nevetés amire nem tudok rájönni, hogy honnan ismerős... O.o
"We don't have to do this. You know that, right?"
2009.03.21. 10:18:11
LV8
Válasz 5. Ragle üzenetére:
felér azzal is :)
have no fear of perfection - you'll never reach it
6. Johnny  PlayStation.Community tag
2009.03.21. 10:07:50
LV5
Komoly :)
Hömpörö apor ündürüxi!
5. Ragle  PlayStation.Community tag
2009.03.21. 10:02:14
LV5
M-M-m-m-m-m-multi kill
2009.03.21. 10:00:35
LV6
Ez súlyos...
Rest In Peace
2009.03.21. 09:56:03
LV8
Válasz 1. soliduss üzenetére:
de amikor mondja, hogy :"Timmy down!" azon mennyire beszakadtam :D
have no fear of perfection - you'll never reach it
2009.03.21. 09:54:37
LV8
Válasz 1. soliduss üzenetére:
naja, így van régi...
Resistance4Ever személyes szövegéről jutott eszembe,
de nekem a kép bejövősebb mint a videó, főleg azért
mert én csináltam meg ilyen szépre :D
have no fear of perfection - you'll never reach it
1. soliduss  A Krónikás
2009.03.21. 09:52:09
LV25
Régi videó, de még mindig üt :-D
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV8
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
1785 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Chowder.
Fórumhozzászólások száma:
2874 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
150 db
Utolsó belépés:
2010.12.12. 17:21:47
Regisztráció ideje:
2008.12.22. 15:42:05
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea