PlayStation.Community Blog ›› Gulandro

0 hozzászólás

2009.03.07. 13:10:08

Nincs hozzászólás ehhez a napjóbejegyzéshez!

Megosztás
Értékeld a blogot!
- dühöngő kardok gyerekek kezében

Na, na, majdnem. Ha egy kicsit komolyabban vették volna magukat a játék készítői és némivel több megnyitható tartalmat pakolnak be akkor már újabb lépést tehettünk volna az ideális PS2-es beat 'em up felé.
Tudatosan tettem be inkább a japán borítót (a Pal verzió alant látható) ezzel is mutatva, hogy vannak bizonyos különbségek a borítók kultúrájában. A Raging blades talán nem a legmélyebb mondanivalóval megáldott produktum amit mostanában szerencsém volt játszani, de élvezhetőség terén azért erőteljesen a szórakoztató kategóriát erősíti.

Szeretem a konzoljátékokat, az ilyen programok mindig emlékeztetnek erre. Agyatlan hentelés egy képzeletbeli fantasy világban japán stílusban és "kötelező" mechanikus-virtuális részekkel (nem bírták ki, nem bírták ki...) fiatal korunkat idézheti vissza szobánkba a tévé elé amikor ilyesféle kommunikációra voltunk hajlamosak egymással traubisoda vagy kóla mellett: Adj naki, ultrakombót neki, varázsolj be neki, tereld el a figyelmét, ÜSSÜK! Szedd fel az életet, szedd fel, ott van! Az évek elrohantak és a traubiszódát felváltotta az égetett szesz (a kóla maradt) és a Raging Blades ismét előcsalta belőlünk az éretlen tizenévest: Mondtam hogy szedd fel az életet basszus...bocs...én vettem fel...

Négy választható karakterrel indulhatunk a gonosz varázsló ellenében: egy lovag, egy barbár egy varázsló és egy tini harcművészlány. Minden náció elégedett lehet, üssünk rózsaszín orkokat vagy miket meg kétfejű bármit. Mozgó páncélokat, gyilkos növényeket, egyszemű óriásokat, minotauruszt, gyíklényeket, robotokat, csontvázakat és mindent ami egy ilyen történetbe belefér. A percek repülnek, a rossz szinkronon mosolygunk és még napokkal később is a "Seal has been broken!" felkiáltással jelezzük amikor kinyitjuk a kocsiajtót. Azzal a tudattal vesszük elő újra a játékot hogy igen, szeretünk konzollal játszani és ha egy kicsit komolyabb köntösbe lehetett volna öltöztetni mindezt akkor nem éreznénk magunkat ennyire infantlisnak.
Blog hozzászólások
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
2665 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Szilágyi János
Fórumhozzászólások száma:
1 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
187 db
Utolsó belépés:
2011.10.11. 10:15:34
Regisztráció ideje:
2008.11.20. 10:13:13
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea