PlayStation.Community Blog ›› Bajnok

2 hozzászólás

2008.10.16. 01:03:33

Utolsó hozzászólás: Bajnok

2008.10.16. 14:12:18

Megosztás
Értékeld a blogot!
Felkelek ma fél 12-kor, előbányászom az órarendet, konstatálom hogy nem 3-ra hanem 4-re kell odaérnem Angyalföldre, aztán visszafekszem aludni. Bekapcsolom a tv-t, épp a Colombo megy.
Mostanában egyre jobban csípem ezt a filmet, érdekes koncepció. Egy nyomozó rászáll a gyilkos családtagjaira és lassan belefolytja őket a saját hazugságaikba. Azok meg vágják az elkeseredett pofákat, de hiába vágják mert a végén mindig kattan a kezükön a bilincs. Eljön a 2 óra, elmegyek fürdeni, terepgatya, póló, kabát, irány az óceánárok utca.
Odaérek, fainul pont jön a villamos, fainul találok ülőhelyet. Leteszem magam aztán flesselek ki az ablakon, ilyenkor általában felteszek magamban egy tracket hogy jobban menjen az idő.
Például ezt:
Legalább 25 perc mire beér a vili a Róbert Károly körútig, de legalább jó idő van. Leszállok, jó kedvel felvértezve közelítem meg a helyszínt. Beérek, mondják hogy a tanár legalább fél órát fog késni. Jól van. Elmegyek WC-re, leteszem a cuccaimat aztán elindulok kajálni vagy megvenni az 576 Konzolt. Amibe előbb belebotlok arra költöm el azt az ezer forintot ami nálam van. Újságárust találok, megveszem a lapot. Úgy nyúlok hozzá hogy tudom most utoljára nyúlok hozzá, összegöngyölöm, beleszagolok hogy örökké emlékezzek a friss Konzol illatára. Leülök egy padra és gyorsan átlapozom, majdnem ott is felejtem magam de időben kapcsolok hogy vissza kell érnem. Bent a teremben inkább gyorsan elpakolom az újságot, nem akarok feltűnést kelteni, én is furán néznék ha valaki egy nagy színes magazint lapozgatna az asztalán, és akaratlanul is odapillantanék néha hogy mit olvas. Nem szeretek feltűnősködni úgyhogy elrakom és előveszem a füzetemet. "Arányosság elve, fokozatosság elve, kényszerítő intézkedések, kényszerítő eszközök". Bla bla bla. Nemsokára megérkezik a tanár és elkezdem azt csinálni amit kell.
Közben arra gondolok hogy nemsokára azt csinálhatom amit szeretek. Ahogy a Gladiátorban mondta a szolga: így már nem is olyan nehéz tenni a dolgom.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2008.10.16. 14:12:18
LV4
Válasz 1. faul üzenetére:
Ez inkább azt jelenti hogy van amikor nem én rendelkezem az időmmel.
Egyébként ha én rendelkezem vele akkor mindent szeretek csinálni amibe senki nem szól bele, csak akit én kérek meg rá.
Egyébként nem csinálok semmi érdekeset. Tényleg.
Ma végre a perforáció mentén tépnek el
1. faul
2008.10.16. 12:36:07
LV1
És mi az, amit szeretsz csinálni? Már ha nem túl indiszkrét a kérdés.

( Óceánárok? Akkor 14es? Pár megállóval arrébb vagyok. /:)
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV4
Kitiltott felhasználó
PSC Kredit
3220 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Varga Tamás
Fórumhozzászólások száma:
822 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
114 db
Utolsó belépés:
2008.12.17. 14:52:30
Regisztráció ideje:
2008.10.11. 22:06:26
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea