.
 

PlayStation.Community Blog ›› Zoli21

7 hozzászólás

2009.02.07. 15:19:46

Utolsó hozzászólás: Zoli21

2009.02.07. 21:17:50

Megosztás
Értékeld a blogot!
Hali! Február 5-re átutalták a fizumat, és mint mindig, azon gondolkodtam mit vegyek a Store-ról:) Esetleg LBP kosztümöket(6$), vagy megvegyem a PAIN-t(10$), vagy töltsem le a Burnout Ultimate Boxot(40$), vagy a Wipeout-ot(20$)? Kosztümökre most nem tartottam igényt, PAIN érdekelt volna milyen, de inkább kihagytam, Burnout pedig drága:D, szóval úgy döntöttem, a demó alapján is, jó vétel lesz a Wipeot HD!
Először nem tetszett ez a futurisztikus környezet, de aztán valahogy rákattantam:) Még pc-n játsztottam azzal a fogatversenyes játékkal, star wars egyik részéből, hát talán itt is valamiféle fogattal versenyzünk...Szerintem viszonylag sok jármű és sok pálya van, a színek gyönyörűszép élénkek, elképesztően szép a grafika 1080p-ben, és sehol sem akadozik!! De ami nagyon megfogott a játékban az hang/zene 5.1-ben, elképesztő, hallani kell... Külön dicsérendő dolog hogy játék közben azokat a zenéket is hallgathatom, amik ps3-on vannak...:) Szóval egy szó mint száz k*rva szép játék, igazi arcade! Bár a válság miatt többet kellett fizetni, egészen pontosan 4906Ft-ot, de megérte, bátran ajánlom mindenkinek!!!
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
7. Zoli21  PlayStation.Community tag
2009.02.07. 21:17:50
LV7
Válasz 6. xetron üzenetére:
Crash Commando, az meg mi?:D Engem a PAIN érdekelne még!
6. xetron  PlayStation.Community tag
2009.02.07. 20:58:52
LV20
jó játékot vettél ajánlom a még Crash Commando nagyon állat:D
Ultra Super Mega Combo Breaker .....
5. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2009.02.07. 17:42:21
LV24
jo game. en meg osszel 2700ft ert vettem... ha jol emlekszem
Playstation
2009.02.07. 16:52:25
LV1
nem tom engem nem erdekel
3. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2009.02.07. 16:29:40
LV4
nekem is tetszett a demo de engem a teljes verzió érdkelne, nemtudja valaki mikor jön ?
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
2. Zoli21  PlayStation.Community tag
2009.02.07. 15:30:29
LV7
Válasz 1. kobe üzenetére:
vedd meg, nagyon zsír:)
1. kobe  PlayStation.Community tag
2009.02.07. 15:23:46
LV11
nekem is kéne nagyon!
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV7
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
1121 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Varanka Zoltán
Fórumhozzászólások száma:
1575 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
331 db
Utolsó belépés:
2015.08.15. 20:40:43
Regisztráció ideje:
2008.10.26. 12:11:30
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID