PlayStation.Community Blog ›› Gulandro

1 hozzászólás

2009.02.05. 15:08:54

Utolsó hozzászólás: ceo

2009.02.05. 19:07:42

Megosztás
Értékeld a blogot!
- végtelen szenvedés...izé...kaland

Két féle ember létezik. Aki játszik Midas játékokkal és aki nem. Bár az előbbin belül még vannak csoportosítások hülyékre meg nem hülyékre, az utóbbi csoport nem válik szét ilyesmire. Vagy az őrület határán vannak vagy már régen túl vannak azon.
Láttatok valaha szomorú embereket a városban? Akiken úgy látszott nincs miért hazamenniük vagy csak bámultak maguk elé egy buszmegállóban? Ők tudják mi az a Midas interactive... Ők azok akik már nem keresik az örömöt az életben, mert tudják, hogy semmi sem váltja ki mindazt amit ennek a kiadónak a játékai okozni képesek. A Phoenix Games játékai legalább a borítóval csalnak és ők csak simán rosszak meg gonoszok. A Midas fejlesztői nem ilyenek: agyhalottak, gépre kötve, akik fájdalmukat adják bele egy-egy játékukba.

Itt van ez a program, itt van. Nehéz beszélnem róla, mert itt van. Egyszerűen tökéletes és mint ilyenről nem lehet írni...tökéletes. A Midas nem nem rossz játékfejlesztő, ő már túllépett a játékfejlesztésen ez már valami teljesen más... Komolyan úgy érzem, hogy valami kísérlet része vagyok, hogy mennyi fájdalmat képes elviselni az ember agya. Történet? Amit akarsz! Grafika? Arról nem lehet beszélni. Nincsen róla a neten videó ... sehol ... Képek? Egyszerűen nem tudják átadni azt az élményt amikor valaki csákánnyal próbál kijutni a koponyádból...mert ez az eternal quest érzés.

Elindul a program....japán jelek a képernyőn és egy odabaszott lóding. Nem bírom...jajj. Főképernyő, ahol nyomhatsz egy startot. aztán választassz fejezetet...de hogy minek? Mindig megkérdezi hogy új játékot kezdessz e, szóval ez valami...becsapós kérdés volt. Van egy intró...de igazából ezzel megsértem a játékok intróit is. Van valami az elején... Egy tekercs amin rajzok vannak meg egy szöveg arról hogy Kagetora egy faluba küldi a démonvadászát ölni a varázskardjával. De a játékban nincsen falu...a varázskardunk pedig eltörik 5 perc múlva, a démonvadász pedig meghal egy nagy szúnyogtól.

Lényegében ez egy diabló akar lenni. Vannak szintek, amiket a gép random generál. De mindent, még a textúrát is...meg a szörnyeket is. Ebből van 50. Ott van egy nagydémon ami egycsapással megöl, aztán az első szintre kerülsz vissza...mintha nem is játszottál volna. az eternal quest a puszta létezésünk kérdéseit veti fel...van e idő...amit elbasztunk rá...mi létezünk e... filózófia apám!

Na de eljutni az ötvenedik szintre...nem könnyű. Mindenki meg akar ölni...találunk sok cuccot...a varázskard eltört...minden pálya ugyanolyan és mégis más. Ha elélsz addig amíg második szintre lépsz onnantól már tudod mi van és mindenkit megölsz. Eléred az ötvenedik szintet...el sem hiszed...és meglöd a démont...a játék nem szól semmit csak azt mondja...irgalom atyja...van tovább. Ugyanis...mehetsz tovább...ha akarsz...51-től a végtelenig...mert a játék örökkévaló...generálja neked a pályákat a végtelenségig...ez nem valóság...ez a pillangó álma. Mi mind halottak vagyunk...Midas...
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
1. ceo  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 19:07:42
LV2
guitar hero helyett? mint stan a sárkányos progival? 8)
you lose!
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
2665 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Szilágyi János
Fórumhozzászólások száma:
1 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
187 db
Utolsó belépés:
2011.10.11. 10:15:34
Regisztráció ideje:
2008.11.20. 10:13:13
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea