PlayStation.Community Blog ›› HajduLilla

319 hozzászólás

2009.02.04. 21:36:11

Utolsó hozzászólás: bundas01

2010.03.26. 15:44:48

Megosztás
Értékeld a blogot!
A fiúk félelme az "első alkalomtól" a legtöbbszőr hasonló a lányokéhoz: nem "mond-e csődöt" a hímvesszőm, nem következik-e be túl korán a magömlés, megtalálom-e a hüvely bejáratát, remélhetőleg az elég nedves lesz, hogy ne okozzon fájdalmat.

első alkalomHa teljesen tárgyilagosan vizsgáljuk: a szexualitás az emberi nem fenntartására szolgál. Gondoskodik arról, hogy gyermekek szülessenek, ezáltal az emberiség fennmaradjon. Ezért a természet úgy rendezte, hogy a szexualitás öröm forrása legyen.

A szexualitás igen szoros kapcsolat két ember között, és a szerelmet és az összetartozást olyan intenzitással fejezi ki, ahogyan más módon nem is lehetséges. A közelségnek, az intimitásnak és a másik emberhez fűződő mély érzéseknek egészen különleges megnyilvánulása.

A szexualitás és a gyengédség egy kapcsolatban jóval több az egymással töltött éjszakánál. Mielőtt "lefeküdnének" egymással, a fiatalok meg akarják ismerni egymást, bizalmas kapcsolatot szeretnének kialakítani a másikkal. A legtöbb esetben ez a fiúknál ugyanúgy van, mint a lányoknál. A legelső alkalom egészen különleges dolog. Persze az mese, hogy a szex kezdettől fogva csupa élvezet. A nő és a férfi más-más ütemben reagálnak a nemi vágyra, és először meg kell tanulniuk "beállni" a másikra. Ráadásul a legtöbbször két tapasztalatlan fiatal kerül össze. A vágy és a kielégülés nem jelennek meg parancsszóra. Sok fiatal testi fájdalomról, idegességről, stresszről. túl kevés tapintatról és időről, az egymás iránt tanúsított megértés hiányáról számol be.

A testi szerelemnek sok formája van. Az egymás iránti vágy, a hangulat és az határozza meg, hogy a partnerek mire készek. Sok ember abba a hibába esik, hogy a szexualitás és a nemi aktus közé egyenlőségjelet tesz. Minden, ami két ember között szexuális vágyból történik, szex. Fiataloknál általában a petting az első lépés. Ez alatt az intenzív csókolózás, egymás testének simogatása (a lányoknál elsősorban a mell, a csikló és a hüvely, a fiúknál a hímvessző és a herék simogatása) értendő. A test bővelkedik úgynevezett erogén zónákban, amelyek érintésére kellemesen megborzongunk. Ki kell tapasztalni, hogy melyik a legkellemesebb hely.

A szexuális érintés, amelynek során két ember megismeri és felfedezi egymás testét, nagyon izgalmas és bizsergető érzés lehet. Az intenzív és a megfelelő helyen történő simogatás megfelelő nemi izgalommal párosulva eljuttathatja az embert a tetőpontra. Ez a legjobb előgyakorlat a közösüléshez. Ha a pár megmarad a pettingnél, nem kell még fogamzásgátlásra gondolnia, amíg valóban nem közösülnek. De arra ügyeljenek, hogy a szerelmi játék során ne kerüljön ondó a hüvely bejáratához - például a kézzel, a magömlés után. Erre különösen a fiúknak kell figyelnie. Ha azonban elszánják magukat a közösülésre, feltétlenül meg kell oldaniuk a fogamzásgátlás kérdését.

"Szigorúan technikai" szempontból a közösülés abban különbözik a pettingtől, hogy a férfi a hímvesszőjét a nő hüvelyébe vezeti. Azoknak a lányoknak, akik addig nem láttak merev hímvesszőt, ez eleinte félelmetes lehet. Ennek többek között az az oka, hogy mezítelen nőket mindenütt és mindenféle beállításokban lehet látni, ruhátlan férfiakat merev hímvesszővel viszont szinte soha. Ha egy lány fél ettől, bizonyosan nem érett még a testi szerelemre. Tapasztaltabb, érzéki nők számára az utóbbi látvány persze nagyon izgató lehet.

A nők csiklója megduzzad, és valamennyire szintén "feláll". Szexuális izgalom esetén a hüvely nedves lesz azért, hogy a merev hímvessző becsúszhasson. Ha a pár közösülni akar, a férfi vagy a nő (vagy ketten együtt) kézzel segíti be a hímvesszőt a hüvelybe. A hüvely és a hímvessző úgy passzol egymáshoz, mint a zárhoz a kulcs. A hüvely az izgalom állapotában alkalmazkodik a hímvessző nagyságához, mivel kissé kitágul.

Ha a hímvessző behatolt a hüvelybe, a közösülők olyan mozdulatokat végeznek, hogy a kéjérzet fokozódjon. A legtöbb nő számára fontos ilyenkor, hogy a csiklóját ilyenkor simogatás érje. Ez persze függ a testhelyzettől is. A leggyakoribb az olyan helyzet, amikor a nő a hátán fekszik, a férfi pedig fölötte hason, és elölről hatol be. Ez a helyzet azért volt olyan hosszú időn át népszerű, mert az emberek nem engedték szabadon a fantáziájukat. Szeretkezésnél azonban minden elképzelhető helyzet lehetséges - fekve, ülve, állva vagy más módon, ahogy az éppen örömet okoz.

Némely helyzetben például a csikló automatikusan jobban ingerlődik, mint a "klasszikus" fekvő helyzetben, más pozíciókban pedig a férfi tud erőteljesebb mozdulatokat végezni. Hogy kinek melyik helyzet okozza a legnagyobb élvezetet, az az egyéni adottságoktól függ.

Nem feltétlenül szükséges, hogy a petting vagy a közösülés minden esetben orgazmussal fejeződjön be. Az együttlét anélkül is nagyon boldogító lehet.

A fiúk félelme az "első alkalomtól" a legtöbbszőr hasonló a lányokéhoz: nem "mond-e csődöt" a hímvesszőm, nem következik-e be túl korán a magömlés, megtalálom-e a hüvely bejáratát, remélhetőleg az elég nedves lesz, hogy ne okozzon fájdalmat. Sok fiú pedig attól fél, hogy "bennmarad" a hüvelyben, ha a lány túlságosan görcsös. Ez ugyan még soha nem történt meg, ám az aggodalmat az ismeretlen női "barlangtól" való félelem magyarázza.

Az ismeretek nagyon sokat segítenek, akkor is, ha az ismeretlentől való félelmet nem tudják teljesen kiküszöbölni. Ez az "első alkalom" természetében rejlik, és azzal a szituációval lehet összehasonlítani, amikor olyan társaságba mész, ahol senki sem ismersz.

A lányok is félnek az első alkalomtól, mert a legtöbb esetben a szűzhártyájuk is bereped. Ilyenkor gyenge vérzés is előfordul, és az első órákban a lány "sebzettnek" érezheti magát. Ez persze nem jelenti azt, hogy sérült, és hogy gyógyszereles kezelésre van szüksége. A hüvelybejáratnál lévő finom, körkörös hártya ugyanis tágulásra képes nyílással rendelkezik, és sok lánynál teljesen "érintetlenül vészeli át" az első testi szerelmet, sőt néhány asszonynál a szülést is. Sok esetben a szűzhártya már korábban, sportolás vagy játék közben bereped. Ezt tudnod kell, hogy megnyugtathasd a barátnődet, ha aggódik, hogy nem hiszed el, hogy eddig érintetlen volt.

A fájdalomtól való félelem az első szexuális kapcsolatnál nem megalapozott akkor, ha a partnerek óvatosan és szeretettel közelednek egymáshoz. Ha a lányban is felébred a nemi vágy, egyáltalán nem, vagy csak nagyon kis fájdalmat érez a behatolásnál. Ezért lenne értelmes dolog a lányra bízni, hogy mikor történjen a behatolás. Ez a fiú számára is jobb, hiszen akkor nem okoz fájdalmat a fiúnak sem a behatolás, ha a lány hüvelye eléggé nedves.

Már a legelső alkalommal is kötelesek vagytok védekezni. Mindenképpen használj kondomot. Ha nincs benne gyakorlatod, nyugodtan gyakorolj otthon "szárazon" - esetleg önkielégítésnél.

Sok lány elővigyázatosságból Antibébi-tablettát irat fel magának. De nem szabad erre hagyatkoznod, neked is elővigyázatosnak kell lenned. Ezenkívül a kondom az egyetlen olyan szer, ami a nemi betegségek ellen is védelmet nyújt.
Blog hozzászólások
1 / 7 oldal
‹‹  ‹  1  2  3  ...  5  6  7    ››
319. bundas01  Hivatásos Troll
2010.03.26. 15:44:48
LV20
Jesszus Lilla's back.
Na ez is egy m.f.,színtén nagy a pofája:D
318. ShaDey
2010.03.26. 15:26:16
LV1
Sirok.
317. otaku  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 14:52:47
LV3
Válasz 315. Reita üzenetére:
Vagina hero-ra.
316. taron  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 13:51:09
LV5
Lilla ezeket inkább próbáld ki ne elméletben írj róluk!!sokkal jobb:P
Ar0nka
315. Reita  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 13:50:04
LV17
Melyik játékra gyűjtessz pontokat? ( most komolyan )
314. pdw  ist krieg!
2009.02.05. 13:11:01
LV11
Válasz 313. Szancho üzenetére:
A Ctrl+C, Ctrl+V nem oktatas, hanem plagium :)
313. Szancho
2009.02.05. 12:41:04
LV1
Szerintem Lil abba kéne hagynod a szexuális oktatást, mert ez nagyon morbid! Mármint, hogy egy 14 éves lányka, aki érzésem szerint még SZŰZ (mindenhol), okító blogokat írkáljon az orális örömökről és a szexről! Lassa tényleg átléped azt a bizonyos határt! Remélem nem folytatod, mert akkor ma a lesbikusokról és az ő vágyaikról és örömeikről kéne beszélned, holnap meg a homikról és így tovább, ugyhogy megteszem amit már régen megkellett volna valakinek tennie... STOP!!!
312. pdw  ist krieg!
2009.02.05. 11:55:58
LV11
"A fiúk félelme az "első alkalomtól" a legtöbbszőr hasonló a lányokéhoz: nem "mond-e csődöt" a hímvesszőm, nem következik-e be túl korán a magömlés, megtalálom-e a hüvely bejáratát, remélhetőleg az elég nedves lesz, hogy ne okozzon fájdalmat."

Az a baj, hogy olyannal kene szeretkezni eloszor akibe szerelmes az ember (es viszont). Akkor nem erre a hulyesegre gondolna az ember...
311. gabe83  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 11:20:50
LV21
Ez jó! :-D
Tisztára olyan, mintha a '90-es évek közepén olvasnám a Bravo magazint (nagy kedvenc volt). Szerelem, szex, gyengédség vagy mi a franc volt a címe a rovatnak. Hát röpködtek ám a nagy igazságok. :-D
310. Vhiktor
2009.02.05. 11:15:12
LV3
Örülök, hogy ezt a témát egy lány írta, és így nyíltan fel merted vállalni:D
Szívesen beszélgetnék Veled:);9
2009.02.05. 09:24:44
LV10
Hagyd már abba. Mit hiszel, hol vagy?
PSN: petho_david
308. Silverford02  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 06:46:29
LV3
Ezt akár én is össze tudtam volna ollózni egy kis google segítséggel, ahogy a másik blognak is ismerős volt a szövege.
Na mindegy...
307. cjnin  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 00:35:49
LV10
Válasz 306. Okami üzenetére:
Lilla túl nyájas, én nem vagyok ilyen kedves. :D
No mission too hard, No challenge too big
306. Okami
2009.02.05. 00:32:12
LV14
Válasz 295. cjnin üzenetére:
Nem volt komoly cj......picit lazábban :)
305. Zozo8  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 00:30:09
LV24
Válasz 303. hgabi00 üzenetére:
ja lehet stílusosabb lett volna ha ő írja be:)
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
304. Zozo8  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 00:29:45
LV24
Válasz 302. tiNk üzenetére:
és milyen jól összejött
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
303. hgabi00  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 00:29:37
LV7
Válasz 300. Zozo8 üzenetére:
This is spartaaa! *krissz88 avatarja* :P
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy f*sza van
302. tiNk  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 00:29:09
LV18
Grat! Így kell pontokat gyűjteni! ^^
"We don't have to do this. You know that, right?"
2009.02.05. 00:26:33
LV1
Válasz 298. otaku üzenetére:
pucca
300. Zozo8  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 00:26:16
LV24
Válasz 299. Zozo8 üzenetére:
300
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
299. Zozo8  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 00:26:10
LV24
legyen már meg a 300
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
298. otaku  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 00:25:22
LV3
Válasz 292. HajduLilla üzenetére:
Szép álmokat Lillácska!
2009.02.05. 00:24:46
LV1
Válasz 293. Zozo8 üzenetére:
hát igen, néha fura vagyok,erről is van blogom:) (fura dolgok)
jóéjt
296. Okami
2009.02.05. 00:24:29
LV14
Válasz 292. HajduLilla üzenetére:
Igaz csak az "írásaid" ismerjük...amik hát valljuk be elég viccesre sikerednek valamiért :D

Más oldalakon is ennyire aktív vagy?

295. cjnin  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 00:23:30
LV10
Válasz 289. Okami üzenetére:
Le van védve ez az 5 szó?
És pedig még tényleg kedves voltam, főleg, hogy ha nem érti, akkor nem is fáj, ha meg fake, akkor érti de nem válaszolhat rá.
Ez a mondat is kopi, még általánosban tanultam a szavakat, a cinizmus az osztályfőnököm érdeme.
No mission too hard, No challenge too big
294. trinity  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 00:22:40
LV5
Válasz 291. Zozo8 üzenetére:
Nem volt időm végigolvasni minde hsz-t, de megkockáztatom, hogy ma ez a nyertes.
Jóccakát!
293. Zozo8  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 00:20:35
LV24
Válasz 292. HajduLilla üzenetére:
fura vagy te:)jóéjt:)
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
2009.02.05. 00:19:44
LV1
Válasz 291. Zozo8 üzenetére:
én torelálom azokat akik beszólnak nekem. Nem ismernek ezért nem veszem magamra. Na lassan lefexem csicsikálni. jóéjt nektek
291. Zozo8  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 00:15:33
LV24
Válasz 289. Okami üzenetére:
ha bármit megértene már nem lenne itt
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
290. Zozo8  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 00:14:59
LV24
Válasz 284. HajduLilla üzenetére:
jujj
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
289. Okami
2009.02.05. 00:14:38
LV14
Válasz 286. hgabi00 üzenetére:
Koppintani nem nagy cucc :D

Am cj szerintem Lilla az égvilágon semmit nem értett meg abból amit most ide hánytál-vetettél "kedvesen" :)
288. trinity  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 00:14:12
LV5
Válasz 284. HajduLilla üzenetére:
Szeretem a Matrix-ot, és Trinity-t is a motoron bőrruciban, de ez egy másik Trinity. Lásd: avatarom.
287. hgabi00  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 00:10:24
LV7
Válasz 285. cjnin üzenetére:
Na látod ez lehet. XD
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy f*sza van
286. hgabi00  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 00:09:31
LV7
Válasz 282. cjnin üzenetére:
"9 hónapig fejlődő kis parazita"
Ennek olyan Dr. House-os feeling-je van. :D
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy f*sza van
285. cjnin  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 00:08:33
LV10
Válasz 277. hgabi00 üzenetére:
Akkor fake személy, és az élet röhög a háttérben. :D
No mission too hard, No challenge too big
2009.02.05. 00:07:26
LV1
Válasz 264. trinity üzenetére:
csak mert láttam a Mátrixot és ott Trinity lány volt
283. rolmanus  Önjelölt mindentudó
2009.02.05. 00:06:10
LV22
Válasz 280. Okami üzenetére:
Jajj, tudod, hogy nem tudok neki ellenállni... XDD
She was a real hero... She was a true Patriot!
282. cjnin  PlayStation.Community tag
2009.02.05. 00:05:48
LV10
Válasz 159. HajduLilla üzenetére:
Fórumszleng, arra, hogy megraknálak, de mások előtt nem mondom, úgyhogy csak húzok egyet este a cerkán.

13 vagy és csaj, szóval az elmés replikákat tekintve hendikeppel indulsz a kulturális hátrányod miatt.

Védekezni meg kell, rengetek durva szexuális fertőzés van, köztük az a 9 hónapig fejlődő kis parazita.
No mission too hard, No challenge too big
281. Okami
2009.02.05. 00:05:10
LV14
Válasz 277. hgabi00 üzenetére:
Ez hihetetlen :)

Ilyen jelenséggel még életemben nem találkoztam pedig én is voltam 13 :D
280. Okami
2009.02.05. 00:04:31
LV14
Válasz 275. rolmanus üzenetére:
Szívemig lövelltél, ezzel az aprócska ámbár elég szotttyatt.......khm gondolatmorzsával!

Nah térdelj és szeresd a kibaszott púpomat XD
279. Zozo8  PlayStation.Community tag
2009.02.04. 23:58:12
LV24
Válasz 277. hgabi00 üzenetére:
szerencsétlenek:S
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
278. Zozo8  PlayStation.Community tag
2009.02.04. 23:57:42
LV24
Válasz 276. trinity üzenetére:
szerintem jön az is nem soká:D
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
277. hgabi00  PlayStation.Community tag
2009.02.04. 23:57:32
LV7
Amúgy nekem meggyőződésem, hogy nem fake reg.-el álllunk szemben. Lilla Mezősas-i, rákerestem a májvipen és 2 sasi ismerősömnek is ismerőse......
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy f*sza van
276. trinity  PlayStation.Community tag
2009.02.04. 23:56:30
LV5
Válasz 270. Zozo8 üzenetére:
Valójában már mennék aludni, hulla vagyok, de gondoltam még a "hanem?" kérdést megvárom...
275. rolmanus  Önjelölt mindentudó
2009.02.04. 23:56:28
LV22
Válasz 272. Okami üzenetére:
Jól van, akkor "Itt volt Okami, és engem érhetett az a mérhetetlen megtiszteltetés, hogy pajzán gondolataimmal a benzin szerepét játszottam, kéjenc gondolatainak tüzére" :D Így jobb? :)
She was a real hero... She was a true Patriot!
274. otaku  PlayStation.Community tag
2009.02.04. 23:55:58
LV3
Válasz 272. Okami üzenetére:
LOL
273. rolmanus  Önjelölt mindentudó
2009.02.04. 23:55:40
LV22
Válasz 271. Okami üzenetére:
Te csak a másodhegedűs vagy... :P :D
She was a real hero... She was a true Patriot!
272. Okami
2009.02.04. 23:54:25
LV14
A hülye ribanca mindig egyedül akarja elvinni a pálmát :D
271. Okami
2009.02.04. 23:53:29
LV14
Válasz 267. rolmanus üzenetére:
Úgy akartad együtt voltunk... :P
270. Zozo8  PlayStation.Community tag
2009.02.04. 23:52:43
LV24
Válasz 266. otaku üzenetére:
elképzeltem Lillácskát ahogy áll egy bajszos pasival szemben és benyögi a kérdést üveges tekintettel:"Te fiú vagy?"
T.függő és -.len blog: http://zar-ido.blogspot.hu
1 / 7 oldal
‹‹  ‹  1  2  3  ...  5  6  7    ››
LV1
Kitiltott felhasználó
PSC Kredit
1220 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Hajdu Lilla
Fórumhozzászólások száma:
35 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
2 db
Utolsó belépés:
2009.06.12. 21:25:23
Regisztráció ideje:
2009.01.26. 18:22:42
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea