PlayStation.Community Blog ›› MrZ

4 hozzászólás

2009.02.04. 06:43:54

Utolsó hozzászólás: MrZ

2009.02.21. 23:10:30

Megosztás
Értékeld a blogot!
Ezen a napon dől el minden( a pohár,a szék, a döglött macska). Többek között az is, hogy gályázhatok napi 8 órát turbo rágóra való pénzért, vagy jön a helikopter effektus, mellette láblógatás ingyen pia,ingyen buli, gagyidasz melegítő világos kék szaros maci naci,ponponos satyesz női kabát és olyan szag hogy bármelyik nő a karomba dől ha az aurámba lép. Új barátaim lehetnének pölö Sanyi aki mellékesen fejvadász,de heti programjai kimerülnek a téren ájultan fekvésben, és a napi 5 liter Örs vezér téri pánkoktól lopott VBK elfogyasztásában. Vagy a tündéri Erzsi karjaiban hunyhatom le a szemem egy romantikus galambszaros padon,aki még negyven fokban is a fekete lopott bőrkabátjában feszít és nő létére sűrű őszes fekete bajusszal és kecske szakállal rendelkezik (nem vicc, láttam,meglepődtem bontottam a következő sört). CSÚZ JÓR DESZTINÍÍÍÍ!!!!

Hétvégén sikeresen bankot robbantottam, így hát szerencsés nyertesen lettem egy friss papír kétezer forintosnak,amivel reflex szerűen megindultam a helyi kocsma irányába,csak aztán valami marha felkapcsolta a villanykörtét a búrám felett aztán az az ihletem támadt,hogy ezt az összeget inkább a tüdőszűrésre kéne fordítanom. Küldetésem elérése érdekében be is választottam kis csapatomba a legjobb sofőrt,aki szíves engedelmességgel fuvarozott ide oda. Eme karakter neve APUCI,akiről még az is elmondható,hogy a családfámon virít neve. Mission: Eljutni tüdőszűrésre, a lelet megszerzése,majd Hamburger Király ügyintéző főhadiszállására bejutás, quest leadása és reward esetén győzelmi póz felvétele. I think I'm gonna need some potion.

Day 1:

Az első helyszín megtalálása nem volt egy nagy vásziszdász,sőt még az utána lévő hely is meg lett előtte,ettől függetlenül az odajutás öléggé döcögős volt ugyanis fater nem igazán értette amit fröcsögtem,aztán csak ki sikerült legózni. Mázlinkra pont akkor értünk oda amikor egy óráig ebéd szünet volt drága tüdő fesitiszta barátainknál,így hát rendelőből kilépve következett a seggem földhöz b*szása és a crybaby. Egy óra kocsiban szenvedés után viszont visszatértem mint a Batman karácsonykor és ismételten bugiztam egyet a sorban állás alatt. A kis ablakhoz érve még halottam is ahogyan kedvenc kis manóim meggyújtották a "MA IS SZOPNI FOGSZ HAVER" feliratú dinamit rudacskát. Kezdődött is a móka kacagás. Néni ugye egyből közölte,hogy hát akkor ugye kettőezer forintocska lesz és amikor nyújtottam is a pénzt közölte,hogy óóóóóóó hát ezt nem itt kell,add nekem szép kis csekkecskét azt kell befizetni,majd azzal visszajönni ide és akkor szűrnek mint atom. Faterem kedvesen és aranyosan közölte,hogy mázlijuk van,hogy van rács az ablakon,majd csendben távoztunk. Szerencsére itt még nem adtuk fel a dolgot,ősöm a pénzel együtt gyorsan keresett egy póstát a környéken,én addig a rendelő isten atmoszféráját élvezte és ronda lányokat stíröltem,majd kimentem hányi a budiba. Fater melléküldetése sikeres volt így hát ismételten sorrban állás következett. Valami oknál fogva apu elkezdett ábrándozni,hogy ha most neki fegyvere lenne akkor kiket lőne le a rendelőben,így hát elég hamar sorra kerültünk,ráadásul szinte rögtön mehettem is be szűrésre. Néni mondta hogy ruhát le,nekem ez alatt mocskos dolgok furdúltak meg a fejecskémben......pölö mi lenne ha este a levesemet nem balra keverném meg hanem jobbra,aztán kemény két másodperc alatt túl is voltunk a tüdő lesésen. Ruha vissza rendelőből el fater keresése,kocsiba be ablakot le könyököt ki kettesbe be( ez de szar volt édes istenem,minuszban mi a f*sznak tekerném le az ablakot...) Irány hát a főhadiszállás igaz,hogy egy cseszett leletem nincs de próba cseresznye,legalább látják,hogy élek még és minden vágyam,hogy hamburgert csavarozzak összefele az éhező Magyar népnek.

Főhadiszállásra belépve,egy kedves alig meleg recepciós bácsinak elsírtam,hogy mi a francnak is vagyok itt és közölte,hogy a kettes intéző nénihez pakoljam át testem. A 2-es számnál egy tüneményes aranyos kedves csajszi fogadott aki kérdezte,hogy ugyan mi újság mi van meg stb stb.Itt robbant fel az én kis dinamitom. Kiderültek dolgok,hogy más papírom sincsen meg ezért bizony még menjek el a 3 kerületbe és intézzem el mert kell az nekem nagyon. Közben a szerződésemet elkérte,hogy lefénymásolja csak egy valamit felejtett el( én marha meg nem kapcsoltam) visszaadni az eredetit. 3. kerben az újabb célpont felkutatása,papír elintézése "Ezt el fogják fogadni így meg tudod kötni a szerződést" ezek után széles vigyor és 6 óra alatt el is intéztük a dolgokat. Hazaérve végre egy kis pihi,asszony át invitálása,zabakészítés,közben eszméletlen fosás. Asszony9 körül meg is érkezett egy kis tipi tapi majd egy orbitálisan szar film lesésének elkezdése( Blair Witch 2. ehhh) Ekkora már arc szerkezetem fölvette a 2 hónapos vizihulla jellegét szal film alatt én az álom világot választottam mint szórakoztató központ. Ezalatt félálomban alakítottam egy beszólás,egyszer csak felkeltem felnéztem,majd közöltem bnőmmel hogy " CTRL C : " Ezen ő kacarászott én pedig visszaájultam. Hétfőnek vége hamarosan pedig következik a folytatás,ugyanis most ismételten nekiugrunk a dolognak...immáron harmadszor. Kívánjatok szerencsét!!! VIVA LAS VEGAS!!!

*ÁPPDÉÉT

The Good always win.....I think I'm with the Bad guys

Day 2:

Már álmaimban is papírokkal szaladgáltam,és hót ideg voltam,egész este forgolódtam valamikor hajnalban viszont elvágták a drótot a koponyában és azt hiszem meghaltam. Délben arra keltem fel,hogy már az ügyintézős csaj hívogat,hogy ugye megyek és tuti és várnak,mondom igen ott leszek megyek mint akit dárdával szurkálnak hátulról,aztán fater zargatott,hogy ébren vagyunk e már mert fél négyre jön és hú sietni kell. Természetesen ezek után is egy egy órára meghaltam asszonnyal együtt aztán 3 óra fele kicuppantottam magam az ágynemüből és jött a szokásos zuhany egy kis Black Metal asszony arcába hagy szokja,aztán startra készen mindenki. Kivételesen barátnőm is velünk tartott úgyse volt jobb dolga,úgyhogy velünk autókázott. Változatosság kedvéért első állomás a tüdő forgatókhoz vezetett,szerencsére mint a villám sorra kerültem,leletem megkaptam oh heppi déj irány tovább. Ügyintézőbe be huszonötödszörre elmondtam burgerking szerződés uzsgyi. Csajjal pacsi mi téma szevasz csá csumi csokoládé. A nyugdíjpénztáros papír nem jó nem tudunk így szerződést kötni hát akkor &@!%/#!!!! DE SZÁRAZON HOGY SZOKJA!. Lehajtott fej,ideg rögtön 5 szál cigi a pofámba meggyújtom vissza kocsihoz. Elküldtek az első kerületbe,hogy ott kérjek igazolást arról,hogy hol vagyok tag vagy nem vagyok tag mert nekik olyan kell. JÓÓÓÓ!!!!! Aznap már nem tudtuk elintézni a dolgot mert csak kedden,csak és kizárólag akkor fél 5-ig voltak nyitva mi meg négyre mentünk leletért és kb 16:20-ra értünk az ügyintézőkhöz. Kedd szétlövöldözve,agyhalál kábulás fogy a benzin. Apum kirakott minket nőmmel Örs vezér téren,megvártam vele a buszt közbe egy karton cigit elszívtam azt tepertem is haza. Itthon elújságoltam bátyómnak mi a téma,kiröhögött aztán jött a nap meglepetése. Felkapartam magam MSN-re és rám írt kedves EX barátnőm,hogy hu itt van éppen a velem szemben lévő háztömbben nincs e kedve lejönni egy cigire......WOW. Előszőr azt hittem csak viccelődik,aztán mondtam oké,lementem azt ö meg már ott pattogott mint egy őz gida. Ölelés régen láttalak mizu stb stb. Azért egy kis dráma is belefért,elpityeregte magát a leányzó vagy háromszor,jöttek neki a régi emlékek meg ilyenek,aztán inkább haza küldtem,hogy menjen és jól basszon be helyettem is. Ezek után vissza msn-re asszonynak beszámoló ( A PAPUCS) asszony vérszemet kapott ölni akart,véletlen baleset a csajjal ilyenek, de lenyugtatgattam pár Tekken 6-os videóval és akkor már inkább tekkenezni akart. Az ezek után történt részekre viszont nem emlékszem,ugyanis most ott tartok,hogy megint 3 órás kelés óta nem aludtam semmit,szal elnézést az elgépelésekért meg a fogalmazás zavarok miatt.

Day 3:

A csúcs szuper dolog az első kerületes cuccban,hogy 8 órára küldtek oda és közölték velem,hogy kilencre már legyek ott a papírokkal. Oh hát persze,kocsival alig jutottunk oda,nemhogy drága csuklós busszal ott izzasszam a tökömet. A lényeg,hogy 8 után pár perccel oda értünk,néni nagyon kedves volt segített meg lett a papírom,és ismételten visszakerülhettem a papíros osztály poklába. Eljött végre aminek jönnie kellet papír kitöltögetés.Írkáltam kapartam lestem nyaltam nyálaztam. Kész mehetek orvosi vizsgálatra. Az egész napomban idáig ez volt a legmókásabb,két eszeveszett jó arc ember volt a doki. Egy hölgy és egy úr. A vizsgálat kb 2 perces dolog volt de én bent ültem 10 percet sztorizgatni. Természetesen azzal kezdődött a dolog,hogy megkérdezték,én milyen stílust vagy csoportot követek( Fekete ballon kabátban feszítek általában,ami többek szerint úgy néz ki mintha megvertem volna egy SS tisztet érte,plusz ugye a 20 soros acélbetkós,bal oldalon meg vírít rajtam a Baphomet-es pentagramm,és így akkor ez az egész feketében.)de mivel nem vagyok semmi ilyesmiben benne,ezért közöltem,hogy hát én így max saját magam képviselem öltözködésemmel kinézetemmel nem igazán vagyok egyik magasröptű sztárnak se a kiskutyája. Természetesen szóba jöttek itten a 70-es évek,a most fiatalok és droidok körében népszerű Imó aztán összehoztuk a laza vizsgálatot. Miután kész voltam azt a missiont kaptam,hogy menjek el Burgerbe és kérjek egy új jelentkezési lapot,mert ugye még hétfőn szépen lefénymásolták de az eredetit azt nem kaptam vissza másnap meg engem gyanúsítgattak hogy elhagytam meg ilyenek. Főnököm meg is lepődött,hogy újra lát hozta is a papírt megírta,én meg már nagy örömmel újságoltam,hogy ma már jövök a szerződéssel és beszélhetünk mikor kezdhetek. Öröm boldogság megkönnyebbülés.

FATALITY:

A vég. Az ami ma történt,az csak és kizárólag velem,ebben az univerzumban történhetett meg. A szótárba a nagy szopás mellé zárójelbnen oda kéne írni a nevem,hogy igen NEKI sikerült. Egy hangya fasznyi miliméter választott el a munkától...és csak most...kizárólag csak most....az egyetlen ember...az egyetlen kiszúrta az a pici kis dolgot amit senki más 4 alkalommal: A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYOM 2008 DECEMBER 17.-éig VOLT ÉRVÉNYES!!!!!!! MI KÖVETKEZIK EBBŐL????? MEG KELL HOSSZABÍTANI!!! MIKOR HOLNAP!!! MIÉRT????? MERT EWGY PETÁKOM NINCS!!!!! NINCS 3000 FORINTOM,DE MÉG APÁMNAK SE,RÁADÁSÚL MÁS PAPÍR IS KELL AMI NINCS NÁLLAM HANEM A HALÁL FASZÁN ÉLŐ ANYÁMNÁL VAN!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Please insert coin:

Fáradt vagyok. Nem nagyon látok szédülök,de várom drágaságom mert hoz nekem palacsintát. Nyugodt vagyok igazából,de ez csak annak köszönhetem,mert túl fáradt vagyok ahhoz is,hogy ideges legyek. Sajnálom faterom,hogy az utolsó pénzeit is el autózta velem,de még így is lett egy dolog,amit nem tudtunk megoldani. Mindenesetre rászóltam,hogy inkább mejen haza nyugodjon meg ezt majd én meg muterom megoldjuk,ő már mindent megtett sőt többet is mint kellet volna. Most pedig kezdek valamit magammal......de a történetnek még mindig nincs vége.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
4. MrZ  La Peste Noire
2009.02.21. 23:10:30
LV12
Válasz 3. patrik00 üzenetére:
1. Köszönöm
2. Ez jólesett,köszönöm
3. Köszönjük,sajnálom,hogy irigykedned kell :/
4.Nemsokára 21 :'(
5.Első részt én is szeretem,de a kettő szerintem möhhh
" Egy bolond százat csinál....ez az én hobbim. "
2009.02.21. 22:50:58
LV9
1. ez jo volt
2.jo arc vagy
3.faterod is jo arc hogy ennyit segitett ezert kulon irigyelek.
4.hany eves vagy?
5. HEEE a BLARI wics 2 nem olyan rossz!!!!! az 1. meg az egyik kedvenc filmem.
senki sem ültetheti babyt a sarokba!
2. MrZ  La Peste Noire
2009.02.04. 12:42:02
LV12
Válasz 1. Predator0 üzenetére:
Köszönöm abból most kéne egy raktárnyi =)
" Egy bolond százat csinál....ez az én hobbim. "
2009.02.04. 12:30:07
LV17
Ezt most valamiért jó volt elolvasni. Sok szerencsét.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV12
La Peste Noire
PSC Kredit
8092 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
ZombieWDoll
Fórumhozzászólások száma:
495 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
3485 db
Utolsó belépés:
2019.11.12. 23:30:19
Regisztráció ideje:
2008.12.14. 19:12:07
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea