PlayStation.Community Blog ›› GaBi

2 hozzászólás

2009.01.28. 16:54:07

Utolsó hozzászólás: GaBi

2009.01.28. 19:56:25

Megosztás
Értékeld a blogot!
IT napközi 2.rész, avagy az első munkanap folytatása

3-ra értünk vissza melóba és kezdődik az IT napközi, igen innen kell folytatnom a történetet.

Naszóval...

Ebéd előtti eligazításnal arra kértek bennünket, hogy nézzük az át az idevágó kézikönyvet, amiben részletesen leírják az installáció egyes lépeseit. A tréningből kiindulva olyan ez egész, mintha Windows-t telepítenk a gépünkre (kisebb túlzással persze). Tudjuk, hogy az esetek többségében ez sem zökkenőmentes, ezértis nem árt tisztában lenni az esetlegesen felmerülő problémákkal.

Persze fél óra nem telik az olvasgatás megkezdése után, egyből beindul a humorvonat. Mondjuk elfelejetttem közölni, hogy a csapatunk 15 fős, mindenki 21-30 éves életkorral és hasonló érdeklődési körrel bír. Komolyan olyan lett az egész, mint 1 napközi...
Robot

Óvóbácsi reggel lelkesen foglalkozik a gyerekekkel elmondja a mesét, megkapjuk az ebédet és jön az alvás... Egy másik bácsi jön és megkérdezi tőlünk, hogy kérünk -e valamilyen frissítőt, majd 15 perc múlva már kapunk is egy tálca gőzölgő teát, süteményekkel kiegészítve. Nevetgélünk, felelevenítjük a legemlékezetesebb South Park epizódokat és az epic filmek jeleneteit. Persze a mai nap gondolom bemelegítésként indult ennyire szellőssen és nem lesz minden nap ....
Melóból nem megy a PS.Live =(

3 órától hatig viszonylag gyorsan telt az idő -közben befejeztem a lehetlennek tűnő küldetést a DJ Max Black Squareben - mentünk is a buszunk elé. Szállásra visszaérve kicsit felhúzták az agyam a társaság tagjai.

Ötlet, ne izzadjuk össze 2 szett ruhát egy nap (30 fok van nappal btw.), pakoljuk le cuccunkat és menjünk el kajálni a városba, tali 10 perc múlva kapunál. Elballagok szobámhoz, lerakom a cuccaim és indulok is a kijárathoz. Hárman várunk 20 percet, sehol egy ember. Persze a lányok mind elmentek zuhanyozni, hajatmosni, aki már végzett az meg egy törölközőbe csavarva gondolkodott, hogy melyik ruháját is vegye fel. Már 1 óra telt el a megérkezésünk óta, 7 srác gyűrött ingben bámulja a naplamentét a szállásunk főbejáratánal, amikor megjön a hölgybrigád, többségükön nem igazán segített az 1 óra bónusz idő. Első reménysugár, hogy vacsorázni fogunk. Szerencsére 5 perc gyaloglás után érkezünk meg a tegnap kiszemelt puccos étterembe. Nyílik az ajtó, elit hely, csajok megdermednek az ajtóban. Ide nekik nincs kedvük jönni. Ok, nem para megyünk a másikba. Átballagunk a szemközti étteremhez, egy másik portás ajtót nyit, elegáns, mégis kevésbé fényűző helyre érkeztünk. Megszólalnak a lányok : Mi igazából nem is vagyunk éhesek, inkább elmegyünk vásárolni! PAFF! Ezen kikészültünk. 1 órát vártunk a nagy semmire.

Kirendeltük a vacsorát, söröket, koktélokat és 2 órával később távoztunk.

Fogyasztásom :
2x B-52
2x Tigrissör (Indiai, kellemes világos sör)
1x Fullextrás csirketál, körettel és vegyessalátával. Fizettem 4300 Forintot és ebben már benne volt a borravaló is, itt ugyanis azt eleve kiszámlázzák.

Vacsora után vissza szállásra, zuhany felbontom a jéghideg literes Jack Daniels-t, amit $28-ért vettem a reptéren és sétáklok át srácokhoz a szomszédos apartmanba. Könnyű nyári nadrág, papucs, este 10 óra volt, kellemes 18 fokos hőmérséklet. Megittuk az üveg felét és vonultunk vissza aludni. Holnap megint meló!
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2. GaBi
2009.01.28. 19:56:25
LV3
Válasz 1. kryss777 üzenetére:
Ja. Tiger Beer... kurvajó!
1. kryss777  PlayStation.Community tag
2009.01.28. 18:15:02
LV7
Tigrissör?! :)
(bazz, itthon lehet kapni csapolt, fácános búzasört! Tankoltam is rendesen, aminek - másnap - meglett az eredménye. :)
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV3
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
2612 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
<g>
Fórumhozzászólások száma:
273 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
552 db
Utolsó belépés:
2012.07.08. 10:06:57
Regisztráció ideje:
2008.10.06. 18:41:21
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea