PlayStation.Community Blog ›› nukiito

2 hozzászólás

2008.12.23. 11:33:32

Utolsó hozzászólás: Danyek

2008.12.23. 23:43:27

Megosztás
Értékeld a blogot!
...reggel 8-ra mentem...előbb odaértem, gondoltam előbb végzek..főépület második emelet, a dokihadsereg épp vizitelt, az utolsó szobában voltak amikor odaértem. A dokim, dr. Árva Gábor is közöttük volt, hangosan köszöntem Neki és ő is nekem, majd egy másik beteg hívott el magával.
Beszóltam a csámpás lánygyereknek *orvosok között dolgozik, de befordított bokával jár és olyan, mint egy lassított felvétel, mellesleg még a kinézete is visszataszító..*, hogy itt vagyok, mondtam a nevemet meg hogy kihez jöttem..rendben, várjak kint szólni fog a dokinak...
8:22-kor meguntam a várakozást és odamentem miss csámpihoz, szólt e már a dokimnak..nézett rám hülyén, majd közli: de a doktor úr már hazament..mondom az nem lehet, hát visszahívott kötözésre, mindenképp látni szerette volna milyen..jó, telefonál az irodájába..
5perc mulva jön, hogy menjek le szakrendelésre, ott dr. Pécsi Örs Dániel majd átkötöz *ismeri a dokit, nagyon nagy arc és helyes is ;)*..és hozzáteszi: miért nem szóltam a doktor úrnak, hogy ittvagyok..mondom talán nem nekem kéne szólnom, meg azt mondta szólni fog..erre semmit nem tudott mondani, de jó hangosan mondtam ismerősnek aki velem volt, hogy legszívesebben felrúgnám a mankóimmal..remélem meghallotta..

na akkor másodikról mankóval le, szerencsére van lift a kórházban..liftből ki, el jobbra a traumatológiára *amiről később megtudta a jófej dokitól, hogy az orvosok egymás között tahómatológiának hívják xD*, bejelentkezés a kartonozónál, mondták, hogy várjak, 4-es öltözőnél fognak szólítani..
jött a szokásos várakozás, egymás után mentek be a betegek, persze csak én nem kerültem sorra.. -.-' ..

nyahh fél10..Guszter Vivient kérjük a 4-es öltözőbe..vééégre nagy felsóhajtás, én jöttem..bementem, a doki mosolyogva fogadott kérdezte hogy vagyok stb., beszélgettünk egy öt percet mielőtt elkezdett átkötni..levette a nővérrel a gipszet, megleste a lábamat és mondta, hogy gyönyörű plasztikai varratot varázsolt ismét a doktor úr, de még gyönyörűbben gyógyul..ennek nagyon örültem, tiszta hepi lettem és ennek örömére eszembe jutott, hogy igazolást is kéne kérni a suliba ^^"..kértem is, meg kaptam is, mily meglepő..

átkötöttek, kellemes ünnepeket kíséretében Örs doki kikísért, kinyitotta előttem az ajtót, majd egy nagy megkönnyebbüléssel és egy fél délelőttel rövidebben hazajöttem és fáradtan leültem a gép elé :)
ja és még valami..mankóval nehéz megmászni 36lépcsőfokot..ha ilyen helyzetet elkerülendően költözzetek a földszintre ;)
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2008.12.23. 23:43:27
LV10
fasza xD egyébként mi történt a lábaddal? (vagy csak én vagyok túl hülye és megemlítetted a sztoriban? O_o)
Lagglefield: Lag Company
1. Pufi_HUN  PlayStation.Community tag
2008.12.23. 16:44:34
LV12
Nekem a térdemen van hasonló heg.
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV8
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
1785 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Chowder.
Fórumhozzászólások száma:
2874 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
150 db
Utolsó belépés:
2010.12.12. 17:21:47
Regisztráció ideje:
2008.12.22. 15:42:05
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea